Gość: Użytkownik zakończenie umowy zdanie użądzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 17:46 nie polecam dialodu z wielu wzgledów 1. po podpisaniu umowy miałam mieć zamontowane wszystko do 7 dni obiecał mi agent ktory nas zachecil do umowy a nastepnie czekalismy półtora miesiąca a osoba agent juz nie odbierał telefonu (miał to w dupie) 2. problemy z internetem minimum raz w tygodniu(oczywiscie zawsze moja wina) 3. po rozwiazaniu umowy oddalam caly sprzet dobrze ze zabrałam potwierdzenie bo odezwali sie po 3 miesiacach ze nie oddalam i naliczyli odsedki, ale wysłalam im potwierdzenie i dali mi spokuj na kolejne 3 miesiace a nastepnie przyszlo do mnie wezwanie do zapłaty od windykacji dzwoniac do tej firmy dowiedzialam sie ze to znowu ta sama sprawa to znow do dialogu zadzwonilam tam mi powiedzieli ze maja odnotowane oddanie sprzetu ale musze wyslac je do windykacji i regularnie co miesiac odnawia sie ta sprawa mam juz tego dosyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech_A224 Blokada telefonu przez Telefonię Dialog IP: *.p.lodz.pl 13.02.12, 19:02 Od września 2010 do chwili obecnej mój telefon działający w sieci przewodowej Dialog jest celowo blokowany, czyli, że nie otrzymuję w ogóle odpowiedzi na temat pracy na ogłoszenia w prasie, powtarzane w Internecie przez tydzień czasu. Ogłoszenia publikuję w prasie i Internecie w okresie kiedy zapotrzebowanie na moje usługi jest największe. Zasięg w internecie to zasięg milionowej aglomeracji łódzkiej. Straty jakie poniosłem w okresie od września 2010 roku do końca listopada 2011 wyrażają się kwotą ok kilku tys zł. Na 4 skargi złożone od 22.02.2011 r do 21.04.2011 oraz dwie skargi złożone od 10.10.2011 do kierownika Telefonii Dialog S.A. - 50-136 Wrocław pl. Jana Pawła II 1, nie otrzymałem odpowiedzi od szefa firmy, a blokada telefonu trwa nadal. Poprzednio nie miałem tego problemu.Lecz to się zmieniło, na skutek prześladowania mnie przez wpływową osobę, która moim zdaniem wpływa w działanie operatora sieci telefonicz- nej Dialog w przestępczy sposób i jest stosowana w.w blokada mojego telefonu. Zwracam się z pytaniem do internautów: Czy ktoś z państwa spotkał się z podobnym niewywiązywaniem się z obowiązków wobec klientów, w okresie ostatnich lat ze strony firmy Telefonii Dialog S.A. Jeśli tak to proszę o odpowiedni komunikat w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Dialogu nie polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 10:26 To raczej najgorsza firma telekomunikacyjna na rynku. Zrezygnowałem z darmowego pakietu HBO i CANAL+ kilka godzin po zakończeniu promocji i okazało się , że tym samym zawarłem umowę lojalnościową na rok czasu na wyżej wymienione pakiety za które muszę płacić przez rok dodatkowo 70 zł. 1.Jak na owe czasy to mają zbyt wygórowane ceny za świadczone usługi 2.Bardzo często zacina się sygnał TV powodując zatrzymanie obrazu na kilkanaście sekund 3.Przez 2 lata naliczyłem 12 awarii ,a w tym 3 trwające ponad 12 godzin. 4.Pilot do telewizji działa jak mu się chce , zazwyczaj trzeba stanąć na przeciwko dekodera aby zadziałał Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Oszustwa dialog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 17:21 Dialog to złodziejska f-ma. Najpierw mówią ci że jeśli nie będą mogli dostarczać usługi, będzie można rozwiązać umowę po czym gdy zmieniam miejsce zamieszkania, każą płacić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gekon Dialog oszukuje IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 03:57 Dialog to banda oszustów. Zwłaszcza telemarketerzy i ich przełożeni są zwykłymi oszustami. Zadzwonili do mojego dziadka, który jest w podeszłym wieku i w podstępny sposób nakłonili go do zmiany warunków. Niewłaściwie go zweryfikowali i nie przedstawili informacji, że nowa umowa jest na 2 lata a zerwanie związane jest z karą pieniężną. Ludzie Dialog to oszuści!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Operator Dialog Oszuśći przez duże O !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 20:28 Dialog to straszni oszuści, i jak widzę nic sie nie zmieniło na przestrzeni lat, jeżeli ktoś się zastanawia nad zmianą na operatora DIALOG stanowczo odradzam. Chyba że chce być oszukany Odpowiedz Link Zgłoś