Dodaj do ulubionych

Interwencje: Setki klientów Dialogu płacą więce...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 20:44
To normalne praktyki Dialogu, albo oszukują Klientów albo swoich
własnych pracowników, ale to jest kara za porzucenie TP SA...
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakers Interwencje: Setki klientów Dialogu płacą więce... IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.09, 20:51
      Bo to co jest z pozoru tanie w rzeczywistości kosztuje dwa razy tyle.
      Kiedy nauczymy się tego że nie stać nas na kupno tanich rzeczy?
      No i jest jeszcze przysłowie:
      "Chytry dwa razy traci"
    • Gość: michalina najtaniej w Łodzi jest w voiptele.net IP: *.toya.net.pl 07.12.09, 20:56
      telefon moze byc naprawde tani, wystarczy lacze internetowe, bramka voip(100
      zł) i mozemy za 60 zl/4 miesiace dzwonic na stacjonarne za darmo a na komorki
      za 13gr/min, ponadto mamy numer łódzki za darmo

dialog i tpsa to przeszlosc

jajestem zadowolona z uslugi voiptele.net
      • Gość: gggg Re: najtaniej w Łodzi jest w voiptele.net IP: *.toya.net.pl 07.12.09, 23:20
        voipdiscounte.com

a tutaj możemy ze połowe podanej przez ciebie kwoty przez 4 miesiące dawać czadu...

do zabawy 4800 minut :)
        no i nie tylko w pl bo de facto w większości krajów europy i świata ( w tym stacjonarne i komórki w usa i kanadzie)

• Gość: mix Re: najtaniej w Łodzi jest w voiptele.net IP: *.toya.net.pl 08.12.09, 00:17
          nie za połowę tylko za 60 zł/4 m-ce czyli tyle samo
          • Gość: felek Gościu, co ty? Gadasz sam ze sobą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 11:03
            Może masz za dużo darmowych minut?
    • Gość: @rturo Oszukują starszych, zdezorientowanych ludzi... IP: 194.237.142.* 08.12.09, 04:38
      W listopadzie zeszłego roku na podobny numer chcieli nabrać członków mojej
      rodziny. W porę się zorientowałem i chcieliśmy zerwać umowę w ciągu 10 dni od
      podpisania. Na call center powiedziano mi:

1. Odstąpienie od umowy może nastąpić jedynie pisemnie wysyłając
      stosowne pismo do siedziby głównej we Wrocławiu (do Departamentu Obsługi
      Klienta),
      2. Jako datę odstąpienia uznaje się datę doręczenia, a nie jak według
      odpowiednich ustaw, datę nadania pisma.
      3. Odstąpienia nie mogę dokonać bezpośrednio w placówce firmy Dialog w Łodzi.

Po wizycie w Biurze Obsługi Klienta w Łodzi i awanturze dano formularz
      odstąpienia od umowy, którego wcześniej, mimo zapewnień, nie dołączyli do
      umowy. To jest ich obowiązek.

Po odstąpieniu od umowy i wysłaniu skargi mailem przysłali listownie
      przeprosiny, ale co z tego, skoro po upływie roku nadal te same praktyki są
      uprawiane.

Szczerze nie polecam tej firmy, która niestety w wielu miejscowościach ma
      "wyłączność" na telefonię stacjonarną.
    • Gość: aa Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, niż... IP: *.retsat1.com.pl 08.12.09, 09:09
      A ja korzystam z tej oferty i o wszystkim zostałam poinformowana!! Jestem
      zadowolona. Teraz płacę połowę abonamentu, niedługo cały, ale i tak wychodzi
      taniej (statystycznie ok.28zł/mc), biorąc pod uwagę, że służy on w większości
      do odbioru. W TP płaciłam 50zł, czy rozmawiałam czy nie.
      • Gość: artur Re: Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.09, 09:53
        to jest jakiś absurd ten artykuł i manipulacja autorki, a jak wygląda obecna
        oferta Netii ??? przez pół roku płacisz 1 zł lub 2 zł z internetem, a potem
        płacisz już ok 75 zł do końca umowy ! takie są oferty promocyjne telekomów, to
        jest oszustwo ??? a może Ci Państwo nie doczytali a teraz mają pretensję ! a
        pisanie, że setki jest oszukanych a pisze się o dwóch osobach jest grubym
        nadużyciem, ale czego to się można spodziewać po Wyborczej !! a już cytowanie
        byłego telemarketera, który zna ten proceder i wie jak się to robi, to już jest
        komedia, bo chyba sam tak robił....
    • Gość: antytelefon To jest działanie na szkodę Dialogu i taka osoba IP: 195.205.148.* 08.12.09, 10:03
      nie informująca o wszystkim klienta działa na szkodę firmy. Teraz
      jak sprawa wyszła na jaw trzeba ją rozpowszechnić i nikt nie
      podpisze z nimi nowego abonamentu na jakąkolwiek z usług. Zarobili
      trochę a stracą jeszcze więcej. Siła internetu działa. Brawo głupcy
      z Dialogu.
    • Gość: luk podobnie działała sferia IP: 80.72.40.* 08.12.09, 10:38
      podobną sytuację miałem ze sferią. :-) tylko że już się od nich
      uwolniłem i nie powrócę tam nigdy w życiu. nawet jakby mi wszystko
      za darmo dawali. znaczną część klientów można nabrać tylko jeden
      raz.
      • Gość: xyz Sferia jest super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 11:19
        Ale tylko w krótkim okresie zeszłego roku, przed przejęciem.
        Rozdawali telefony prawie za darmo (do 9 numerów, po 1 zł/mies +
        rozmowy). Wziąłem całą pulę. Teraz mamy 9 mobilnych (na terenie Wwy)
        stacjonarnych. Do rozmów wychodzących i tak używamy voipów.
    • lds23 Dialog to żenada! 08.12.09, 10:46
      Mam o tej firmie jak najgorsze mniemanie. Przez ponad rok korzystałem z
      Dialogowego internetu. Wszystkie było w porządku do momentu gdy internet się
      popsuł. Modem zaczął gubić synchronizację. Najpierw raz na jakiś czas, potem
      permanentnie. Nie będę opisywał całej żenującej korespondencji z Dialogiem, w
      każdym razie skończyło się na tym, że kilkukrotnie przesłano mi nowy modem.
      Moje uwagi, że łącza było sprawdzane innym (sprawnym) modemem nie zareagowano
      w ogóle. Jako, że usługa była świadczona na łączach TP kilka razy wysłano do
      mnie techników TP, którzy usterki nie stwierdzili. Żadnej osoby technicznej z
      Dialogu na oczy nie widziałem (przy 3. czy 4. wizycie w biurze obsługi klienta
      panienka z okienka powiedziała mi, że mogłem przecież przyjść i poprosić to
      oni w specjalnych przypadkach wysyłają swojego technika - ręce mi opadły). W
      każdym razie po 4 miesiącach bez netu rozwiązałem umowę (z mojej winy, bo w
      Dialog nie ma w umowie zapisu o tym, że można ją rozwiązać z winy operatora).
      Teraz czekam na naliczenie opłaty wyrównawczej (czyli kary) i nawet na to nie
      mogę się doczekać już 3. miesiąc.

Moja opinia o tej firmie: dno i wodorosty. Unikać jak ognia! Za każdym razem
      czułem się jak petent. W razie problemów jedyna pomoc to sugestia na
      infolinii, żeby przeinstalować system.
      • Gość: chcialbys Re: Dialog to żenada! IP: 78.8.137.* 08.12.09, 11:52
        jak rozumiem jesteś biegłym informatykiem...
        Widzisz, mi też dali modem i też nie działał (zmiana modemu przy
        zmianie umowy), dali mi nowy i to samo się działo. Po około 3 dniach
        (dzwoniłem codziennie po pracy, w ramach rutyny) przyszedł technik z
        TP, patrząc mu na ręce zlokalizowałem usterkę. On usterki nie
        zauważył, ja też go nie poprawiałem bo przecież to nie jest moja
        brocha żeby komuś w życie z buciorami wchodzić i jeszcze w jego
        kompetencje. Zadzwoniłem, kazałem przysłać lepszego technika, gdyż
        ten, który był usterki nie zauważył, podczas gdy ona fizycznie jest
        widoczna na kablu (konkretnie - mysz kabel przegryzła przy samej
        ścianie - został tylko fragment gumy + martwa mysz). Jak przeciąg
        przyszli to naprawiać, przy okazji trutkę na szczury zostawili w tej
        budce na korytarzu. Wszystko elegancko, trudna usterka (bo u nas
        wszystko w porządku, u pana musi być coś żle, to ja zresetuję pana
        połączenie, czy używa pan rutera, czy może pan wpisać polecenie ping
        itd itp, wieczna litania, która nic nie dawała). Ja z dialogu
        zadowolony jestem - przynajmniej zajmują się twoją reklamacją, a nie
        czekają aż minie termin zgłoszenia...
        Do tego mają najbardziej jasne zasady promocji (chociażby z samej
        nazwy) + doskonały ich opis na wszystkich ulotkach reklamowych, w
        sieci itd itp. Jak się umie myśleć, to z nikogo idioty nie zrobią.
        Jak się myśleć nie umie to potem się za to płaci... tyle.
        • lds23 Re: Dialog to żenada! 08.12.09, 12:38
          Nie wiem czy biegłym, ale skończyłem telekomunikację na PŁ, a od 9 lat pracuje
          jako programista. Laikiem chyba nie jestem. W domu miałem 2 modemy: jeden
          dialogowy i router LinkSysa i dziwnym trafem oba przestały działać w tym samym
          czasie. A technicy z TP przy mnie sprawdzali linie modemem serwisowym i
          widziałem, że z linią fizycznie wszystko jest ok (dzięki skończonym studiom
          właśnie). Uwagi o tym że "się umie myśleć" nie chce mi się komentować.
      • martady Re: Dialog to żenada! 08.12.09, 12:11
        odliczam dni, do wypowiedzenia umowy tej żałosnej firmie. net mi pada
        systematycznie raz na miesiąc. dzwoniąc do telecentrum procedura jest zawsze ta
        sama, nie można powiedzieć, że się wie co się popsuło, trzeba przebrnąć przez
        ping i inne komendy. poza tym nagrywanie rozmów to wielka ściema, kiedy chciałam
        udowodnić im, że wprowadzili mnie w błąd, okazało się, że nie ma nagrania.
        chociaż i tak najlepszym numerem było to, jak zadzwoniła jakaś panna i próbowała
        mi wmówić, że się na coś zgodziłam (co niosło dodatkowe koszty). podobno
        zgodziłam się w czasie kiedy przez 2 mc nie było mnie w Polsce, mieszkanie było
        zamknięte na 3 spusty, ale wg panienki odebrałam tel i się zgodziłam. no szopka
        normalnie :)

co do przedstawicieli handlowych, to mnie najbardziej wkurw... ci z Netii.
        przyłażą i próbują wcisnąć co się da. jeśli mówię, nie dziękuje, to jest jak to,
        przecież to taka okazja (net mobilny z transferem danych 100mega za 40zł) i od
        początku gadka.
    • Gość: abcd Re: Interwencje: Setki klientów Dialogu płacą wię IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.09, 11:16
      To nie jest tylko problem dialogu ale wielu firm ktore zatrudniaja tego typu
      handlowcow.

Firmy telekomunikacyjne, ubezpieczeniowe czy pozyczkowe zatrudniaja handlowcow -
      akwizytorow. Firmy te zwykle kupuja baze numerow od tepsy lub innej firmy
      (czasem trafiaja w ciemno). Handlowiec taki ma placone od kazdej podpisanej
      umowy i to od razu.... To niestety jest pole do naciagania... Umowa miedzy
      handlowcem a firma jest taka ze on nie ponosi odpowiedzialnosci za to co robi (w
      granicach prawa oczywiscie). Nie musi wiec powiedziec wszystkiego, czesc rzeczy
      moze ukryc, czesc wybarwic odpowiednio. Kiedy handlowiec umowe podpisze ma w
      przyslowiowej d...e klienta bo juz kase za niego wzial/wezmie i malo go
      interesuje co sie z nim potem stanie. Ci najbardziej cwani handlowcy potrafia
      chodzic po cmentarzu i podpisywac umowy tylko po to by byl jakis efekt i kasa z
      tego byla. Potem z umowami i tak buja sie centrala.
      Za trefne umowy oplate ponosza inni klienci firmy np na jakiej promocji czy
      zmianie pakietu/planu...

Gdyby umowy z handlowcami byly inne i mozna bylo by od nich wyciagac
      konsekwencje za to co robia, to by nie bylo naduzyc. Niestety dla tych firm bylo
      by tez mniej chetnych do pracy w tym zawodzie a wiec i mniej umow podpisanych a
      w koncu nie o to firmie chodzi

I to jest caly problem w tej sprawie.
    • Gość: kam Wiecej logicznego myslenia ludziska... IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.09, 11:18
      Przed podpisaniem jakiejkolwiek umowy nalezy PRZECZYTAC DOKLADNIE CO
      JEST W NIEJ NAPISANE!!!SZCZEGOLNIE DROBNYM MACZKIEM!!!Wiekszosc
      ludzi ulega manipulacji,slodkim przekonaniom,ze bedzie
      taniej,lepiej,szybciej.Ulegajac trikom marketingowym,emocjom wielu z
      nas nie koncentruje sie na najwazniejszym,czyli na zawartosci
      umow,regulaminow,czasu trwania promocji itd.a na koncu okazuje sie
      jacy bywamy naiwni.Za glupote placi sie zazwyczaj duzo wiecej a w
      tym przypadku to pewnie do czasu wygasniecia umowy...
    • Gość: baba Re: Interwencje: Setki klientów Dialogu płacą wię IP: *.chello.pl 08.12.09, 11:21
      Wczoraj dzwonili z TP i proponowali to samo, bo od 20 lat mam telefon TP - pół
      roku połowa abonamentu. Zapytałam, a co oprócz tego? Pani odpowiedziała - no to
      dla stałych klientów promocja. Ja znów zapytałam, bo nie ma na tym świecie nic
      za darmo, co oprócz tego. Pani odpowiedziała, ze jest to umowa na 2 lata.
      Wszyscy robią tak samo. Masz klienta (jelenia) to go duś. A prezes powie coś o
      etyce i dbaniu o klienta.
    • oelefante Dorośli ludzie a zachowują się jak półgłówki. 08.12.09, 12:08
      To społeczeństwo naprawdę można tylko za pysk trzymać i kopać w d...
      Wielce mi poszkodowani, bo podpisali z własnej woli umowę i teraz GW nad nimi
      rączki załamuje. Rzeczywiście, w takim społeczeństwie to tylko urzędnik może
      za idiotów decydować jak mają odkładać na emeryturę, jak się leczyć, jak
      kształcić dzieci... Przygłupy nie czytają tego, co podpisują, a potem z
      płaczem do gazety.... Idioci i tyle.
    • Gość: hegemon w voiptele.net zakładają najtańszy telefon IP: *.toya.net.pl 08.12.09, 13:00
      w oparciu o doskonałe rozwiązania voip, korzystając z 12voip.com, tlenofon,
      freeconet, voipdiscount itd
      przebitka cenowa w stosunku do dialogu i tpsa niesamowita
      60 zl za 4 miesiace dzwonienia za darmo na telefony stacjonarne-bez zadnych
      ukrytych oplat, 13 gr na komorki, numer w strefie łódzkiej za darmo

bez koniecznosci wlaczania komputera, wystarczy dostep do internetu i zwykly
      telefon
      • Gość: staszek Re: w voiptele.net zakładają najtańszy telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.09, 16:25
        jestem pracownikiem Dialogu i już rozumiem, dlaczego Wyborcza tak wali w moją
        firmę, bo robi akcje wspólnie z Toyą i pewnie to jest biznes wiązany !!
        gratuluję rzetelności i uczciwości ! a jeżeli Pani Blewąska, nie zna ofert to
        jako dziennikarz jest kompletnym dnem ! podobne oferty mają wszystkie telekomy,
        niech zobaczy na portalu wyborczej reklamę UPC, która daje tv z darmo do końca
        roku, albo Cyfry+, która też ma podobną kampanię ! o Netii nie wspomnę, która
        daje tel i internet za 2 zł ! i co myślisz "dziennikarko", że daje tak na zawsze
        ??????? o na czym by firma zarabiała. A nie brałaś pod uwagę, że Ci ludzie po
        prostu nie przeczytali oferty i teraz są zaskoczeni ? jak sprawdzisz, że top
        handlowiec ich nie poinformował ? przecież to jest najczęściej rozmowa w 4 oczy
        !!! A jeżeli daje się do tego dwa przykłady i pisze, że setki osób jest
        oszukanych to już cios poniżej pasa !!! nagonka, na której cierpi wielu
        uczciwych pracowników Dialogu !!!!!! o tym wyborcza już nie pomyśli, że to nasze
        miejsce pracy ?? !!!
        • Gość: kkk Re: w voiptele.net zakładają najtańszy telefon IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 23:50
          caly dialog to jedna wielka farsa!
    • Gość: . Telemarketerki naciągały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:44
      Główne pole do popisu miały tu telemarketerki. To do nich należało
      przestawienie całej oferty. Miały obowiązek przedstawić koszt usługi w czasie
      promocji, oraz po jej zakończeniu. Po takiej manipulacji klientem i umówieniem
      go na spotkanie, konsultant miał już ułatwione zadanie. Wystarczyło jeszcze
      trochę pościemniać, "zasłonić palcem" pewne fakty, złapać klienta i zgarnąć
      kase z prowizji od umowy.
      • Gość: kkk Re: Telemarketerki naciągały IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 23:52
        telemarketerek zadaniem bylo umowic osobe na przedstawienie oferty a nie podpisanie umowy... podpisanie umowy zalezalo od tego jak handlowiec zbajeruje klienta
        • Gość: . Re: Telemarketerki naciągały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 15:39
          Ale miała nakaz przekazania całej prawdy o ofercie i o cenie po zakończeniu
          promocji. Sama nią byłam wiem jak to wyglądało.
          • Gość: kkk Re: Telemarketerki naciągały IP: *.toya.net.pl 12.12.09, 23:49
            ja tez nie bylam :) i dam sobie reke uciac ze siedzialam w tym o wiele dluzej niz Ty
            • Gość: gosc Re: Telemarketerki naciągały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 16:07
              i opiep**ałaś się na potęgę;]
    • Gość: olle Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, niż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:58
      handlowcy nie dawali ludziom do podpisania waznej rzeczy, celowo?
    • Gość: slawek52 Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, niż... IP: 195.117.116.* 08.12.09, 22:54
      trzeba bylo przejsc do Netii i by nie bylo problemu
    • Gość: kamil Alternatywa dla monopolistów to telefonia VoIP IP: *.toya.net.pl 08.12.09, 23:33
      ...tylko mało ludzi o tym wie niestety
    • Gość: telaban Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, niż... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.09, 18:26
      żenująca dziennikarko, to co zrobiłaś jest brakiem profesjonalizmu.Doucz się
      na przyzwoitej uczelni bo wątpię czy masz choć maturę.
      Proponuje podobnie jak pracownik Dialogu -żeby GW przestała jeździć po nas jak
      po starych kobyłach.
      • Gość: teleban Re: Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, n IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 09:13
        szanowna dziennikarko - z takimi umiejętnościami dziennikarskimi za 12 lat
        będziesz żebrać pod kościołem i prosić o jałmużne.Jest kapitalizm, robisz
        reklame toya która robi klientów w bambuko, tp -gdzie najtańszy abonament wynosi
        obecnie 50 zł.Gdy będziesz przymierać głodem na mrozie- JA pracownik Dialogu dam
        Ci 100 zł bo nie jestem mściwa.
        • Gość: Gosc Re: Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, n IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 01:39
          Wow ..juz nie warczymy ..juz gryziemy..troszke pokory pracowniku Dialogu..co ma
          do tego artykułu Toya,TP,UPC i inni ..troszke na Was spadło krytyki i co
          ..strzelacie kolejnego samobója..walisz pracowniku głową w mur...Pracowniku..
          spokojnie wiadomo ze prawda zawsze lezy po srodku po co sie irytować zaraz
          obrażać i straszyć innych.Fee..bardzo brzydko...A...Morał wynika taki ze cos ten
          Dialog nie ma szczęścia do pracowników ..jak nie kradną to gryza..
    • Gość: dudek Uwaga! Setki klientów Dialogu płacą więcej, niż... IP: 194.181.129.* 23.01.10, 13:54
      Mnie to samo spotkało chociaż nie jestem niedołężnym starcem.Wiadomo ,że w
      każdej umowie mogą być jakieś chwyty ,dlatego wypytywałem dokładnie
      ,kilkakrotnie domokrążcę ile będę płacił przez cały czas umowy .Twardo
      odpowiadał,że tylko 30 zł. Umowa celowo, drobnym drukiem sporządzona tak aby z
      niej niewiele można było się domyśleć a więc nie jest to tylko wina samych
      naciągaczy . Nasuwa więc się przykry wniosek,że w każdym człowieku musimy
      widzieć potencjalnego złodzieja lub oszusta.
    • Gość: złodzieje Unikajcie dialogu!! to złodzieje i oszusty IP: *.lapy.mm.pl 20.02.10, 19:42
      złodzieje i oszuści. nie wpuszczajcie ładnie ubranych panów i pań z jeb.... dialogu. pogońcie ich kijami to oszusty. każda inna firma moze być lepsza. UWAŻAJCIE nie podpisujcie z nimi umów. to OSZUSTY !!!
    • Gość: Zawiedziony Dialog i rzetelność IP: *.toya.net.pl 17.04.10, 08:56
      Kilka lat byłem klientem tej firmy. Umowy podpisywałem co roku. Nie zdarzyło się nigdy żeby umowa była dobrze napisana i nie było z nią sporo problemów przy zmianach i poprawkach. Co najwyżej winni zwalniali się lub zostali zwolnieni (niby tego nie wiem). Szczyt mojej cierpliwości został osiągnięty w roku 2009 kiedy po podpisaniu nowej umowy okazało się że po dwóch miesiącach miałem stare zasady bo nowa umowa "nie weszła w system bo była zła". Straciłem ok. 200zł. Następnie nowa umowa była droższa od nowych promocji bo jestem stałym klientem. Po około 20 dniach straciłem internet i w wyniku kilkudniowych nieudolnych próbach przywrócenia Dialog doszedł do wniosku że to efekt podpisanej umowy w której za posiadanie dalej stałego IP (jest mi potrzebny) muszę dopłacać co miesiąc 12zł. Pisma w sprawie rozwiązania umowy-bez odpowiedzi. Po rozwiązaniu umowy telefon z Dialogu z groźbami że będę płacił kary za zerwanie umowy. Otrzymałem lakoniczne pisemko listem zwykłym że mam wpłacić na konto Dialog jakieś niecałe 120zł. Następne pismo z Kruka. Zapłaciłem bo spokój jest dla mnie bezcenny a z chamstwem i ignorancją nie warto walczyć. Straciłem łącznie ok 400zł zdrowia i nerw nie liczę. Ta firma zatrudnia prawie wyłącznie niekompetentnych ludzi. Absorbuje klienta maksymalnie swoimi nieudolnymi działaniami. Kilka takich firm i umów z nimi podpisanych skazują człowieka na całodniowe zaangażowanie w rozwiązywanie ich problemów. Jak ktoś to lubi polecam DIALOG jako Numer 1
    • Gość: Grzegorz Taka niestety jest prawda o Dialogu IP: *.itcomp.pl 18.08.10, 22:50
      To złodziejska firma, sam przekonałem się o tym, żerują na ludzkiej naiwności.
      Przedstawiają się jako przedstawiciele telekomunikacji obiecując dużo tańsze
      taryfy, potem trudno się wycofać, wymówienie umowy grozi karami pieniężnymi.
      Mam nadzieję że wkrótce ta firma źle skończy czego jej serdecznie życzę.
    • Gość: grzybek ten cały internet to tylko wyciąganie pieniędzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.10, 10:30
      O jakim internecie mowa.Czy on ma na celu tylko pirackie kopiowanie
      plików,bo co mi po łączu 2,4,6,10 mb?kiedy up to 512 do dupy z
      takimi firmami które są 20 lat za bambusem
    • Gość: DA DIALOG IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 23:27
      DIALOG OSZUKUJE KLIENTÓW JAKOSC USŁUG JEST NA ŻENUJĄCO NISKIM POZIOMIE
      • Gość: gosc Re: DIALOG IP: 62.87.215.* 07.11.10, 21:56
        LUDZIE ONI NABIJAJA NAS W BUTELKE!!!
    • Gość: Jacek Dlaczego nie Dialog. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 11:08
      Jak ktoś powiedzał,"zastanów się dobrze nim wdepniesz w Dialog",bo wycofać się można po zapłaceniu wysokiej kary.Reklamację na usługę TV z dialogu składam od 6 mies.i nikt nic nie naprawia,a dzwonię średnio 3 razy w tyg. przez 6 mies.na moje pisma o rezygnację odpowiedz jest że nie ma podstaw do rozwiązania umowy.Placę i mam za to na ekranie stopklatki,brak sygnału,lub głosu. NIGDY DIALOG.
      • Gość: kiwi Re: Dlaczego nie Dialog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 13:32
        tylko nie dialog! odradzam! swiatłowodem to oni pędzą żeby cie zbajerować a potem same problemy! wystawiają faktury na umowy co już dawno wygasła, próba kontaktu jakiegokolwiek to jedna wielka męczarnia i odbijanie piłeczki od jednych do drugich!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka