Gość: karinka jak nie grabarczyk, to stępień IP: *.toya.net.pl 15.12.09, 19:58 grabarczyk byłby najlepszy, ale jak nie on to bym stawiała na stępnia - w końcu to ta sama drużyna, która się sprawdziła przy autostradach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjfks Re: jak nie grabarczyk, to stępień IP: 95.175.3.* 16.12.09, 00:03 yyy przy których autostradach? tych uniewaznionych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj bezpartyjny kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 20:01 A może znajdzie się osoba bezpartyjna, ale merytorycznie przygotowana. Taka, która związana jest z miastem i widzi potrzeby miejsca i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: by naj-bardziej merytoryczny to jest Niesioł IP: *.devs.futuro.pl 15.12.09, 20:19 to jest cała quintesencja PełO, jakby wzion un taka Katarynę, naprimier, na Vicka to robota by ruszyła jak w obozie kondycyjnym dziadka Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Cezary Grabarczyk takiego polityka potrzebuje Łódź IP: *.astral.lodz.pl 15.12.09, 20:16 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka True, true IP: *.toya.net.pl 15.12.09, 20:29 zejdzmy na ziemie - grabarczyka nie puszczą do Łodzi, za dobrze mu idzie w infrastrukturze, ale tego jego zastępce - Stępnia, to już prędzej moim zdaniem odpadnie wojewoda i marszałek i ministrowie - PO będzie chciało z Łodzi zrobić poligon (POligon) i pokazać, że można miasto wyciągnąć z dna, więc postawią na kogoś niezwiązanego bezpośrednio z polityką, ale na fachowca. Młodego, rzutkiego z ikrą i doświadczeniem, a tu stępień jest w sam raz. Jeżeli te nazwiska to faktycznie ścisłe grono, z którego coś będzie sie wybierać, to myślę, że odpuszczą sobie gwiazdy wielkiego formatu i dadzą fachowca, czyli stępnia - i daj Boże żeby dali, bo lansu mam po dziurki w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
nbs_r Re: True, true 16.12.09, 03:22 O istnieniu Stepnia dowiedzialem sie wczoraj. To nie jest (jeszcze!) material na prezydenta Lodzi. Niech podszkoli sie najpierw w ministerstwie, podobno robi tam dobra robote, za 4 lata bedzie jak znalazl. Jesli PO znowu oleje Lodz i wystawi zapchajdziure to zaglosuje na inna partie. Odpowiedz Link Zgłoś
cedryk2006 Grabarczyk, albo ktoś z drużyny Grabarczyka 15.12.09, 23:25 czyli Stępień. Inaczej tego nie widzę. Albo stawiamy na sprawnych managerów, albo na złotoustych. A ja wole żeby leczył mnie lekarz, niż fryzjer, więc stawiam na 1 z tych 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpina A ja poprę Panią Zdanowską IP: *.lodz.mm.pl 16.12.09, 02:22 Od lat w tym mieście rządzą faceci i co z tego mamy to widać. Zrą się między sobą o stołki aż rzygać sie chce. Co jeden to ważniejszy i lepszy kandydat. CZAS, ŻEBY PREZYDENTEM ZOSTAŁA KOBIETA. Pani Chełmińska też jest dobrym kandydatem ale niech zostanie wojewodą - dobrego wojewody też potrzebujemy - "Helenkę" już mieliśmy. Ktoś napisał, że Zdanowska jak była v-ce Prezydentem to nic dla ochrony środowiska nie zrobiła choć to kierunkowe jej wykształcenie. Ale zapomniał sprawdzić, czy ochrona środowiska jej podlegała ??? A co można zrobić w wydziale, gdzie rządzi człowiek KROPY? Poza tym podajmy uczciwie, że Zdanowska była v-ce Prezydentem u KROPY!! - tak się nie da niczego zrobić. I była niezbyt długo, bo została posłem. Ale lepiej mieć prezydenta o umyśle ścisłym, umiejącego myśleć analitycznie, znającego problemy miasta - niż jakiś import ze Zgierza, czy Warszawy. Łodzi potrzebny jest Prezydent, który potrafi pogodzić różne środowiska, aby wspólnie pracować dla tego miasta, A NIE KOLEJNY POLITYK, KTÓRY SPRAWY PARTII BĘDZIE STAWIAŁ WYŻEJ NIŻ POTRZEBY MIESZKAŃCÓW, będzie wszystkich skłócał i nastawiał przeciw sobie. ZACZNIJMY W KOŃCU BYĆ NORMALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: A ja poprę Panią Zdanowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:50 > Poza tym podajmy uczciwie, że Zdanowska była v-ce Prezydentem u > KROPY!! - tak się nie da niczego zrobić. Ale przyjmując stanowisko, legitymizuje się posunięcia w tym wypadku Kropy. Niestety obecni radni nie nadają się (ani ci z PO, ani z innych partii), bo niejednokrotnie legitymizowali posunięcia Kropy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babuh A ja nie poprę pani Zdanowskiej, bo... IP: *.toya.net.pl 16.12.09, 19:56 pani Zdanowska nie ma doświadczenia, poza tym sama pani Zdanowska, chyba że będzie w partii parytet, którego pani Zdanowska nie chce. Z towarzystwa wybieram Stępnia, bo go kojarzę jako człowieka zorganizowanego i rzetelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytusek Widać jak podzielona jest Platforma w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 16.12.09, 02:34 Z postów widać, jak podzielona jest Platforma w Łodzi. Każdy swój ogonek chwali. Czy w tych warunkach TUSK wybierze DOBREGO kandydata, czy tego, co ma największe poparcie w Partii????? I po co ta cała zadyma z jakimiś badaniami poparcia?? Przecież ogólnie wiadomo, że wyniki są takie, jak życzy sobie ZAMAWIAJĄCY! - vide - badania SdPL w sprawie poparcia dla poseł Janowskiej na Prezydenta! W zależności od tego, co się chce osiągnąć pyta się w konkretnych środowiskach, czy częściach miasta - i "właściwy" wynik się osiągnie. Poza tym, przecież WYBORCY nie będą wybierać między kandydatami z Platformy ??? więc co taka sonda da? Chyba tylko ma przekonać TUSKA, że ten kandydat typowany przez część PO o większym w partii poparciu ma też poparcie w Łodzi. Ciekawsza byłaby sonda, gdyby ustawić kandydatów różnych partii, np: Zdanowska, Tomaszewski, Joński, Markiewicz, czy Kwiatkowski, Tomaszewski, Berger, Król. To wówczas coś może by dało - ale sami kandydaci PO to zupełnie bez sensu> Odpowiedz Link Zgłoś