Gość: miks "Po dupie...." IP: *.tktelekom.pl 30.12.09, 11:04 "Po dupie...." pięknie. Ja też mam w dupie takie media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: "Po dupie...." IP: 83.143.138.* 30.12.09, 17:56 O jejku jejku Pan Ę Ą się odezwał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLOS 1000 osób w czekoladzie ?! Menedżer jest więc IP: *.91.rev.vline.pl 30.12.09, 11:06 krwiopijcą żyłującym na maksa ludzi. TOż w obozie koncentracyjnym było więcej m2 na osobę. Przy tej ilości osób sylwester będzie boski. Każdy będzie stał na baczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impra w biedronce Re: 1000 osób w czekoladzie ?! Menedżer jest więc IP: *.toya.net.pl 31.12.09, 19:43 1000 osob przez cała noc- to robi dużą różnicę. pracowalem kilka lat na piotrkowskiej- przychodzi wszelkiej maści motłoch, byle bylo tanio...drodzy łodzianie, nie pier.....e, że wam ktoś bedzie nadskakiwał za 80 pln, czy stówe. pracownik bierze trzy za noc. ty byś poszedl do pracy w sylwestra za 100??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Lokale odwołują sylwestra. Zawinił kryzys czy D... 30.12.09, 11:14 zabawa sylwestrowa w godz 21-6 z muzyką, wyżywieniem i napojami (w cenę wliczony pokój w hotelu 3-gwiazdkowym) w kraju, gdzie średnia pensja wynosi 2500 eur brutto miesięcznie, na parę wynosi 325 eur. przyjmując relatywne wyliczenia przy średniej polskiej 3500 PLN koszt takiej imprezy na parę powinien być ok 450 PLN, a jest ok 1500 PLN. proponuję restauracjom budki na placach sylwestrowych w przyszłości zakładać, przynajmniej coś sobie zarobią. z zagranicy nie opłaca się już przyjeżdżać na sylwestra do Polski bo cena za imprezę podobna, a trzeba jeszcze przelot samolotem doliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Długo jeszcze ta dupa zostanie w tekście? 30.12.09, 14:56 Czy dziennikarze nie mają minimum wyczucia stylu? Mogą nie mieć. Mają gonić niusy. Ok. Ale czy tam nie ma redaktora merytorycznego, korekty? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Długo jeszcze ta dupa zostanie w tekście? 31.12.09, 00:25 Przeciez mozesz poczatac "wesz dziennik".Tam dupy nie uswiadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 To ryży oszust tak z rodakami zatańczył. 30.12.09, 15:07 Bida,bida i jeszcze raz bida.A miało być tak piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 Re: To ryży oszust-wypowiedź moherka 31.12.09, 14:28 Ty moherowy idioto,czy w ogóle wiesz o czym piszesz?Widocznie skończyło ci się piwko i rozum twój dostał kociokwiku.Prymitywna istoto,gdzieś sie ulęgła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy E tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 15:20 Ide w Poznaniu do pubu. Miejsce mam. Alkohol swoj moge wniesc. DJ bedzie. W domu siedziec nie bede:D Ulubiony moj pub DRAGON:))) Bedzie wesolo oj bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Lokale odwołują sylwestra. Zawinił kryzys czy D... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 15:45 Wreszcie może coś się zmieni u nas. W Brukseli lub innych miastach zachodu lokale niekoniecznie są rezerwowane. Można przyjść na kolację i nie siedzieć w sukni balowej do rana. Można zabrać znajomych i spędzić miły wieczór nie koniecznie w domu usługując przy stole lub na sali balowej za duże pieniądze. Robi się normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACZY Lokale odwołują sylwestra. Zawinił kryzys czy D... IP: *.satfilm.net.pl 30.12.09, 17:13 A ja już byłem na sylwestrze 29 grudnia-1 stycznia pracuje.Pozdrawiam i życzę takiego balu na jakim byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja czy te cytaty ktos autoryzował? IP: *.146.5.101.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.12.09, 23:45 j.w.? czy moze wybiórcza juz nie sprzedaje sie bez wulgaryzmow? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: czy te cytaty ktos autoryzował? 31.12.09, 00:27 Hosanna! "Wesz dziennik" zyskal czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knajpiarz Piwo z wodą od rana lepsze niż śmietana IP: *.anonymouse.org 03.01.10, 20:34 i za 9 PLN ! Odpowiedz Link Zgłoś