Dodaj do ulubionych

[Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa

28.01.10, 13:56

Mam już dość wyczytywania wypocin tego człowieka pod każdym tematem. Nie
interesują mnie jego poglądy, ale sposób ich głoszenia, który jest co najmniej
groteskowy. Proponuję wystąpić z petycją do moderatorów forum o usunięcie
zbanowanie konta tego miroslawa.
Wasze zdanie??
Obserwuj wątek
    • inspektor_harry_callahan Popieram zbanowanie CAŁYM SERCEM 28.01.10, 15:13
      Popieram zbanowanie CAŁYM SERCEM!
      • marianczyk0 Re: Popieram zbanowanie 28.01.10, 19:48
        miroslaw matole skoncz te maskarady durny trolu, myslisz ze cie nikt nie pozna pod tymi piecioma nickami?
        • czlowiek21wieku Re: Popieram zbanowanie 28.01.10, 19:51
          marianczyk0 napisał:

> miroslaw matole skoncz te maskarady durny trolu, myslisz ze cie nikt nie pozna
          > pod tymi piecioma nickami?

Pytanie czy bardziej banować wulgarność czy poglądy.
          • marianczyk0 Re: Popieram zbanowanie 28.01.10, 19:53
            > Pytanie czy bardziej banować wulgarność czy poglądy.

jak mozna banowac "bardziej" spaslaku? z 21 wieku to ty moze i jestes ale chyba jakis tepy humanista
    • Gość: gosc Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa IP: 188.33.222.* 28.01.10, 15:41
      ja wole zbanowanie biga, albo wypad na forum polityka
    • inspektor_harry_callahan Niech myśli, że pisze w próżnię! 28.01.10, 15:45
      Poparłem w pierwszej chwili gorąco pomysł zbanowania pana_miroslawa.
      Ale po chwili zastanowienia zmieniłem zdanie. Niech pisze, co chce. W końcu chcemy wolności słowa. Więc i jemu technicznie tej wolności nie ograniczajmy.
      Niech zatem pisze, ale sobie a muzom
      My tego po prostu - nie czytajmy.
      A jeśli już przeczytamy, to nie odpowiadajmy.
      Niech myśli, że pisze w próżnię!
    • wojtek33 Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 15:55
      Niech zostanie, nie głosi swoich poglądów w sposób gorszy niż
      big_news czy ten tam z bazin. Inna sprawa, że promuje kandydatów,
      którzy mogliby podlegać pod ustawę o zakazie propagowania faszyzmu.
      • inspektor_harry_callahan Jestem fanem big_news! 28.01.10, 18:26
        wojtek33 napisał:

> Niech zostanie, nie głosi swoich poglądów w sposób gorszy niż
        > big_news czy ten tam z bazin. Inna sprawa, że promuje kandydatów,
        > którzy mogliby podlegać pod ustawę o zakazie propagowania faszyzmu.

No, trzeba mieć talent, a może i tupet, żeby porównywać dość wysokiego lotu
        publicystykę big_news z wypocinami pana_miroslawa. Pozazdrościć!

Big_news! Pisz dalej! Nawet nie bierz takich uwag pod uwagę. Jestem Twoim
        wiernym czytelnikiem. Żeby nie powiedzieć - fanem!
    • pan_miroslaw musi być powód do usunięcie mojej osoby!!! 28.01.10, 15:55
      morris_bentley napisał:

> [sonda=Czy uważasz że wymieniony osobnik powinien zostać usunięty z forum]
      > [*]Tak
      > [*]Nie
      > [/sonda]
      >
      > Mam już dość wyczytywania wypocin tego człowieka pod każdym tematem. Nie
      > interesują mnie jego poglądy, ale sposób ich głoszenia, który jest co najmniej
      > groteskowy. Proponuję wystąpić z petycją do moderatorów forum o usunięcie
      > zbanowanie konta tego miroslawa.
      > Wasze zdanie??

Usunięcie mojego konta byłoby możliwe, gdybym łamał regulamin, łamał prawo,
      propagował zakazane zachowania. A ja tylko głoszę poglądy człowieka wiary i
      konserwatywnych zasad. Jeśli jest na to jakiś paragraf to usuńcie moje konto i
      wpisy.

Prawda jest taka, że się pieklicie, bo nie możecie się pogodzić z tym że ktoś
      myśli inaczej, że myśli po katolicku! Możecie sobie bruździć, ale nie macie
      konkretnych powodów by mnie eliminować. A poglądów moich nie zmienię nigdy.

Pozdrawiam Katolików Polskich
      • Gość: x Re: musi być powód do usunięcie mojej osoby!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 16:02
        > Pozdrawiam Katolików Polskich

Pozdrawiamy analfabetę.
        • pan_miroslaw Re: musi być powód do usunięcie mojej osoby!!! 28.01.10, 16:23
          Gość portalu: x napisał(a):

> > Pozdrawiam Katolików Polskich
          >
          > Pozdrawiamy analfabetę.

Żebyś Ty synuś był w połowie tak elokwentny jak ja to by było dobrze...
          • Gość: Kazimierz Re: musi być powód do usunięcie mojej osoby!!! IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 16:51
            Panie Mirosławie, popieram pana poglądy i bardzo mnie bawi ujadanie
            tych forumowiczów nie mających pojęcia o co chodzi. Tak trzymaj!
            Nie jesteś sam.
            • inspektor_harry_callahan Kazimierz. Nowy nabytek. 28.01.10, 18:32
              Gość portalu: Kazimierz napisał(a):

> Panie Mirosławie, popieram pana poglądy i bardzo mnie bawi ujadanie
              > tych forumowiczów nie mających pojęcia o co chodzi. Tak trzymaj!
              > Nie jesteś sam.

Nie jest sam. Zgoda, jest was dwóch. Zamknijcie się razem może w tym klozecie i stwórzcie wespół- zespół, katolicki duet pisarski. Co się będzie pan_miroslaw w pojedynkę męczył...

A ty, Kazimierz, to co? Z jakiegoś zgromadzenia zakonnego cię relegowali za oszołomstwo? Nie mogłeś pewnie na modlitwie się skupić, ascezie poświęcić i medytacjom oddać. Witaj zatem na forum, bracie pana_miroslawa!

Przyjm też z pokorą chrześcijańską, że w języku polskim mamy "forowicz" a nie - "forumowicz".

Z Panem!
              • Gość: Kazimierz Re: Kazimierz. Nowy nabytek. IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 23:27
                inspektor_harry_callahan napisała:

> Przyjm też z pokorą chrześcijańską, że w języku polskim
                mamy "forowicz" a nie - "forumowicz".

Obie formy mądralo są w języku polskim dopuszczalne a
                dodatkowo "forumowicz" jest częściej używanym słowem.

Pozdrawiam.

• inspektor_harry_callahan Jehowici, Miro! Nie - Jechowici! 28.01.10, 18:23
            pan_miroslaw napisał:

> Gość portalu: x napisał(a):
            >
            > > > Pozdrawiam Katolików Polskich
            > >
            > > Pozdrawiamy analfabetę.
            >
            >
            > Żebyś Ty synuś był w połowie tak elokwentny jak ja to by było dobrze...

Słuchaj pan_miro! Nie afiszuj się tu zbytnio z tą swoją nieomylnością. Na początek poradzę ci tak: odłóż na jakiś czas Pismo Święte i weź do ręki słownik poprawnej polszczyzny, a przynajmniej - ortograficzny.

Takiś wykształcony, jakbyś teologię ukończył i jeszcze studia podyplomowe, a nie wiesz, że Jehowa, jehowici to przez "h", a nie "ch"?! No popatrz, pan_miro, popatrz, jakeś ty napisał w jednym z wcześniejszych postów? JECHOWICI.
            I to parę raz z błędem. Inne orty w twoim, pan_miro, wykonaniu, też zauważyłem, ale nie będę ich szukał, żeby ci je wskazać, bowiem łączyłoby się to z wątpliwą przyjemnością ponownego czytania twoich bzdur.
            • Gość: kkk Re: Jehowici, Miro! Nie - Jechowici! IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 18:29
              > Takiś wykształcony, jakbyś teologię ukończył i jeszcze studia podyplomowe, a ni
              > e wiesz, że Jehowa, jehowici to przez "h", a nie "ch"?! No
              > popatrz, pan_miro, popatrz, jakeś ty napisał w jednym z wcześniejszych postów?
              > JECHOWICI.
              > I to parę raz z błędem. Inne orty w twoim, pan_miro, wykonaniu, też zauważyłem,
              > ale nie będę ich szukał, żeby ci je wskazać, bowiem łączyłoby się to z wątpliw
              > ą przyjemnością ponownego czytania twoich bzdur.

nieomylny się znalazł
              • Gość: kkk Re: Jehowici, Miro! Nie - Jechowici! IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 18:51
                Znowu się podszywasz biedaczku, a ja sie pod ciebie nie podszywam.
                Zgadnij czemu?
    • czlowiek21wieku to pytanie generalne o wolność słowa 28.01.10, 18:42
      Ta sonda to w rzeczy samej pytanie:
      "Czy wolność słowa i przekonań powinno się ograniczać"
      a jeśli to w jakim zakresie.

Otarłem się o czasy kiedy "inne" niż te "słuszne" poglądy były potępiane. Ich głosiciele - ścigani. Są wciąż wśród nas ludzie - żywe pomniki tamtych czasów. Owszem - zgoda - wtedy potrzebna była odwaga, teraz tylko modem i komputer. Ale ta walka o wolność pluralizm, o wolność przekonań, zgromadzeń, wyznania po to właśnie była.

Żeby p.Mirosław i p.BigNews mogli pisać to co myślą i to co sądzą o każdej z poruszanych spraw. Jeżeli będziemy sędziami tego co jest prawomyślne - stworzymy niebezpieczny precedens.
      • Gość: kkk Re: to pytanie generalne o wolność słowa IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 18:53
        Ja reż jestem za wolnościa bredzenia dla obu wyżej wymienionych, ale z
        wolnością słowa to nie ma sie nijak
        • czlowiek21wieku Re: to pytanie generalne o wolność słowa 28.01.10, 19:00
          Gość portalu: kkk napisał(a):

> Ja reż jestem za wolnościa bredzenia dla obu wyżej wymienionych, ale z
          > wolnością słowa to nie ma sie nijak

Chyba jednak troszkę ma. Poza tym - blokując komuś możliwość wyrażania swoich poglądów stawiamy go na pozycji pokrzywdzonego. Niech sobie każdy wyrobi zdanie o człowieku po tym co pisze.
          Osobiście bym się nie podjął osądzenia co i komu wolno pisać. Takich ocen może dokonać tylko nieskazitelny - ja się za takiego nie uważam.
          • Gość: kkk Re: to pytanie generalne o wolność słowa IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 19:23
            Ale ja jestem za nieblokowaniem nikogo
      • marianczyk0 Re: to pytanie generalne o wolność słowa 28.01.10, 19:53
        zamknij sie
        • pan_miroslaw Maryjańczyk wprowadza w błąd 28.01.10, 19:58
          marianczyk0 napisał:

> zamknij sie

Jak pierwszy raz zobaczyłem twój nick Maryjańczyku to od razu mi się skojarzyłeś z Matką Bożą. Uważałem Cię początkowo za czciciela ale twój nick to prowokacja. Nie dam się nabrać!!!
          • marianczyk0 Re: Maryjańczyk wprowadza w błąd 28.01.10, 20:18
            > Jak pierwszy raz zobaczyłem twój nick Maryjańczyku to od razu mi się skojarzyłe
            > ś z Matką Bożą.

ja jak pierwszy raz zobaczylem twoj nick to od razu mi sie skojarzyles ze skonczonym debilem

uwazalem cie poczatkowo za skonczonego debila i tak juz zostalo
            • pan_miroslaw Re: Maryjańczyk wprowadza w błąd 28.01.10, 20:23
              > ja jak pierwszy raz zobaczylem twoj nick to od razu mi sie skojarzyles ze skonc
              > zonym debilem
              >
              > uwazalem cie poczatkowo za skonczonego debila i tak juz zostalo

Debil? A ja Mirosław. To już możemy od tej pory być oficjalnie na ty.
              • marianczyk0 Re: Maryjańczyk wprowadza w błąd 28.01.10, 20:35
                > Debil? A ja Mirosław.

heheheh alez prosze insynuuj dalej ze nie rozumiesz jak ktos ciebie nazywa debilem, potwierdzasz tylko to co powiedzialem
                • Gość: Kazimierz Re: Maryjańczyk wprowadza w błąd IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 23:32
                  Uważam , że nazywanie kogoś debilem jest wbrew regulaminowi tego
                  forum.
                  Kto uważa , że za tego typu obrażanie powinno się wyrzucać tego typu
                  forumowicza?
                  • Gość: kkk Re: Maryjańczyk wprowadza w błąd IP: *.toya.net.pl 29.01.10, 10:38
                    To raczej debili jak mirek powinno sie wyrzucać
      • Gość: emma to pytanie generalne o wolność -dokładnie! IP: *.ip.netia.com.pl 28.01.10, 20:35
        Dokładnie tak jest.
        Nie jest obowiązkowe czytanie tego kolesia, nie jest obowiązkowe
        dyskutowanie z nim. Masz ułatwione zadanie - w przeciwieństwie do
        kilkuinnych trolli na innych foraach na które zaglądam -
        pan_mirosław zachowuje się przyzwoicie i pisze tylko pod jednym
        nickiem. Po prostu go nie czytaj.
        • Gość: kkk Re: to pytanie generalne o wolność -dokładnie! IP: *.toya.net.pl 29.01.10, 09:03
          Na pewno nie pod jednym, na pewno
    • Gość: 66-latek ostroznie z tym Hyde Park'iem bo jak się zwiedzą.. IP: *.152.138.242.dsl.dynamic.eranet.pl 28.01.10, 19:58
      to sie zwala tu faszysci, szowinisci, anarchisci, hare krishna,
      rydzykowie... przepraszam rydzykowie już są... itd
      Beton nie umie inaczej, beton kazdej masci, a toruński najbardziej...
      ---
      pewnie! to juz niech zostanie tym prezydentem moze przestanie bredzic
      • Gość: kkk Re: ostroznie z tym Hyde Park'iem bo jak się zwie IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 20:11
        Beton też juz jest
    • witoldzbazin Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 20:15
      oddałem głos na Nie zbanowanie...miłego wieczoru:-)
    • marianczyk0 Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 21:21
      przestancie glosowac, nie widzicie ze pan miroslaw, inspektor harry callahan i morris bentley to jedno i to samo gowno?
      • Gość: kkk Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 21:27
        Ja też tak mówiłem, zreszta ma chyba więcej klonów
      • inspektor_harry_callahan Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 21:30
        marianczyk0 napisał:

> przestancie glosowac, nie widzicie ze pan miroslaw, inspektor harry callahan i
        > morris bentley to jedno i to samo gowno?

Chłopie, czy ty masz problemy z czytaniem?!
        Z oczami?
        Z rozumieniem?
        Ze sobą?
        Nie wiem, czy i co morris bentley ma wspólnego z panem_miroslawem, ale ja - NIC!
        Zresztą, pies cię jechał...
        • marianczyk0 Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 21:32
          powiem ci z czym ty masz problemy: z glowa

idz do psychiatryka trollu
        • pan_miroslaw Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 21:36
          inspektor_harry_callahan napisała:

> marianczyk0 napisał:
          >
          > > przestancie glosowac, nie widzicie ze pan miroslaw, inspektor harry calla
          > han i
          > > morris bentley to jedno i to samo gowno?
          >
          > Chłopie, czy ty masz problemy z czytaniem?!
          > Z oczami?
          > Z rozumieniem?
          > Ze sobą?
          > Nie wiem, czy i co morris bentley ma wspólnego z panem_miroslawem, ale ja - > NIC!
          > Zresztą, pies cię jechał...
          >

Widzę że jesteś traktowany niesprawiedliwe i z pogardą. Smuci mnie to i dlatego
          zmówię za Ciebie modlitwę. Możesz się w nią włączyć.
          • zona_pana_miroslawa_janina Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa 28.01.10, 21:40
            Mirek, do łazienki mówię!
            • Gość: kkk Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 23:36
              zona_pana_miroslawa_janina napisała:

> Mirek, do łazienki mówię!

zono Pana Mirka, pomodlę sie za Ciebie, abyś mogła docenic jak
              mądrego masz męża.
              • Gość: kkk Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 23:56
                Znowu się podszywasz, a ja pod ciebie nie. Wiesz czemu? hehehe
    • Gość: beti -> kkk wojtek Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 23:24
      a ja jestem za zbanowaniem wojtka33 i kkk - według mnie ich wypowiedzi nic na
      forum nie wnoszą, są wtórne, niemądre, do bólu przewidywalne i nudne. Powiem
      więcej - uważam że są jedną i tą samą osobą i gdyby nie big_news i "ten z bazin"
      nie miałby chłopina co ze sobą zrobić. Ponadto uważam jeszcze że jest to tak
      naprawdę jedna waćpanna, po cichu smoląca cholewki do big_newsa. Póki co
      sympatia jest po jednej stronie ale nic nigdy nie wiadomo... I tak kkk-wojtusia
      około 33-letnia panna przy nadziei tymi tanimi zagrywkami próbuje zaimponować
      big_newsowi na forum. Bo tonący brzytwy się chwyta, bo "kto się czubi.." itd...

i co? Nieładnie? - ano - nieładnie.

Nie banować, nie kasować, pisać.
      Można nawet odpisać.
      Bo jakby to powiedzieć...to tylko forum.
      • Gość: kkk Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa - IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 23:58
        diagnoza na poziomie autora, niestety.
        • Gość: akakak A to się porobiło. IP: *.toya.net.pl 29.01.10, 09:57
          O kurcze, kkk smali cholewki do Bigosa! Pan_Miroslaw też sie buja w
          naszym forumowym Casanowie? Że Przysłowie, to wiadomo i nawet to
          sympatycznie czyni, ale że Pan_Miroslaw i reszta trolli?
          • Gość: kkk Re: A to się porobiło. IP: *.toya.net.pl 29.01.10, 10:37
            Miruś też ma toya internet... A to sie porobiło
        • Gość: beti Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 11:18
          nie czytasz Pan konwencji.
          to była prowokacja na zmierzonym niskim poziomie.
          Czyli z premedytacją.
          No i aż prosi się żeby napisać tu powyższe: "diagnoza..."
          ale tam.
          • Gość: kkk Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa - IP: *.toya.net.pl 29.01.10, 12:08
            Na wyższy poziom cię nie stać z twoimi gierkami a ja w ramach tej
            konwencji niestety... Na więcej i tak cię nie stać grunt że jak zawsze
            wygrałaś
            • marianczyk0 Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa - 29.01.10, 17:29
              czlowieku ty juz tez sie ucisz no
              • Gość: kkk Re: [Sonda] Petycja o zbanowanie pana miroslawa - IP: *.toya.net.pl 29.01.10, 20:22
                Jak sam nie potrafisz się uciszyć to uciszanie innych też ci nie
                wyjdzie, i nie wychodzi. Sam sie pierwszy ucisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka