witoldzbazin 11.03.10, 16:48 Mam nadzieję że nic mu nie jest na plażach Egiptu;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diogenespies Zbiera haki na Jońskiego sprzątającego miasto 11.03.10, 17:42 - chyba nawet w pojedynkę (jak widziałem w TVP Trzy Kuleczki) i dział w sztabie wyborczym zasysającego niemiłosiernie powietrze Włodzimierza. A i zrywa plakaty antyaborcyjne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zbiera haki na Jońskiego sprzątającego miasto 11.03.10, 18:29 te plakaty są świetne...zwłaszcza te z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Zbiera haki na Jońskiego sprzątającego miasto 11.03.10, 18:39 POdeślesz link? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zbiera haki na Jońskiego sprzątającego miasto 11.03.10, 18:41 a gdzie sprząta...muszę to zobaczyć:-) mam nadzieję ze nie wdepnę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 bigi_sztabowiec? 11.03.10, 18:32 na dodatek u człowieka o nienagannej dykcji? Co to się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: bigi_sztabowiec? 11.03.10, 18:37 nie mówi rrrrrr jak Bufetowa i Donaldzik,tym lepiej dla każdego słuchającego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: bigi_sztabowiec? 11.03.10, 18:39 a co w tym złego? Inni mają swoich sztabowców to i Włodek może być sztabowcem! Każdy ma prawo mieć dobrego sztabowca! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 18:57 Żadna ośmiornica mnie nie chapnęła. Nie miała szans, bo od plaż stronię. Zresztą identycznie jestem jak najdalej od naszych rodzimych macek. Wiesz jakich;) I jeszcze słówko o moim jakoby rzecznikowaniu (komukolwiek): nic z tego nie ma miejsca. Zbyt się cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:01 nie rzecznikowanie a sztabowanie. Jak wiadomo rzek w łodzi nie ma wiec rzecznik nie jest potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:11 O sztaby złota też w Łodzi raczej trudno. Tak więc i to odpada, bo inne sztaby mnie nie wzruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:17 Sztaby złota! Zobacz ile kasy się przewala z miasta do fundacji wszelkiej maści, tylko stanąć gdzieś po środku i pośredniczyć! Jak dobrze się ustawić to można stanąć miedzy fundacjami: kulturalnymi, mniejszości narodowych i etnicznych, ekologicznymi pedałującymi z siodełkami/bez i procent pobierać! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:24 To nie dla mnie. Wiesz, ja z tych pierdołowatych, jakby to powiedział łódzki Miro. Za to mam z tego powodu jeden niezaprzeczalny zysk: śpię spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:27 ..a tak byś spał spokojnie i dostatnio:-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:35 Żeby obie te rzeczy szły wspólnie, musiałbym spełnić jeden warunek: być... w Układzie. Albo mieć możnych zauszników. No, w każdym razie, koniecznie musiałbym dmuchać w jedną trąbę. Z wiadomymi osobnikami, a to absolutnie nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 19:33 taka myśl...co do fundacji i szkoleń wszelakich świetny interes dla prezesów z małym POżytkiem publicznym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Jest bigi! 11.03.10, 20:03 Taił nie będę. Dobrze, że odnalazł się bigi. Ten powiew różnorodności i żaru polemicznego przyda się agorze, tfuu, forum. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 20:09 Bigu, będziemy musieli wyjaśnić sprawę derbów. Bez migania się! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jest bigi! 11.03.10, 20:45 to mieliście derby...w której lidze??? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:06 ja szanuję pot na boisku bo sam ćwiczę różnie i jak się da...ale wolę fryzjerki od fryzjerów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:13 hehehehe Też już mi to przeszło, co więcej, jeszcze w czasach kiedy fryzjerzy golili wyłącznie w swoich zakładach. Ale zawsze jakiś cień sentymentu w środku tkwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:13 Dementuję. To nie była I LIga, to była Superliga. Ale pojedynek musimy zakończyć jednak na ringu w wadze najcięższej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:18 przyslowie napisała: > Ale pojedynek musimy zakończyć jednak na ringu w wadze najcięższej. chcesz wykorzystać swoje zderzaki kontra Bigi? to nie fair play hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:22 To miłe, skoro uważasz, że bez trudu go staranuję i zmiotę z powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:20 Co znaczy: to sobie wyjaśniajcie? Nie masz prawa migać się! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:32 Napisałaś, cytuję: będziemy musieli wyjaśnić sprawę derbów. Odpowiedziałem, cytuję: to sobie wyjaśniajcie. Widzisz tu gdzieś chęć migania? Bo ja wcale. Mogę, ewentualnie, podjąć dialog na temat meczu i wszystkiego co się działo wokół niego, wszakże pod pewnym warunkiem: uroczyście przeprosisz mnie za potwarz. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:45 Bigu, właśnie muszę to wyjaśnić. Twój post mnie wtedy wkurzył na maxa, bo byłam wkurzona na tych wandali, a Ty takie dyrdymały zacząłeś wtedy wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 21:48 Cudownie. I to Cię skłoniło do rzucania potwarzy? Powtórzę się: Cudownie. Ale wiesz co? Nie kłopocz się już. Chyba zrozumiałe, że wymuszone przeprosiny mam serdecznie..., wiesz gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:10 Skoro moje przeprosiny masz w głębokim poważaniu, to mogę Cię przeprosić! Sam potrafisz mnie obrażać bez jakichkolwiek powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:18 To lubię najbardziej. Wpierw się kogoś opluwa, następnie robi się wygibasy żeby przypadkiem nie przyznać się do złego zachowania, wreszcie rzuca się spostponowanemu w twarz: a co, ty to niby lepszy jesteś, przecież z gęby spływa ci ślina... Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:20 A mnie nie masz zwyczaju z własnej nieprzymuszonej woli przepraszać, gdy mnie obrażasz bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:32 Znajdź, z łaski swojej, choć jeden post, w którym równie lekko jak Ty rzucam sobie w Twoim kierunku oskarżenie o sprzyjanie bandytom. Śmiało, do dzieła. A jak już Ci się uda, to pogadamy. Może to być rozmowa o wykręcaniu kota albo wystawianiu dupy. Jak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:32 Oto cytacik z Ciebie: Tych ludzi należy żałować, a nie potępiać ich w czambuł i szczerze mówiąc podobne słowa powinny paść raczej "od kogoś z Twojej strony", a nie od ciemnego luda. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:36 Chuliganów trzeba żałować, dopieszczać, na wszystko przyzwalać, zapewniać jak najlepsze warunki odsiadki. Ale skuteczne okazały się jednak dopiero drakońskie metody Giulianiego. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:50 Mam rozumieć, że to jest kolejny z przykładów rzucania przeze mnie w Twoją stronę potwarzy? Fajnie, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:48 Cóż... Brite, do którego kierowałem te słowa, pojął w lot o co mi chodzi. Nie jest moją winą, że Ty tego nie możesz ogarnąć. Nie mówiąc już o tym, że w tamtym poście nawet słowem nie zająknąłem się na Twój temat, co w zderzeniu z prośbą o wskazanie przykrych słów płynących w Twoją stronę, ich przywołanie stanowi już jakieś kuriozum. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 23:06 Bigu, mnie obrażasz w innych wątkach bez konkretnego powodu. A w tym podjąłeś próbę usprawiedliania chuligańskich wybryków. A dziś za te derby ukarano klub ŁKS, bo sobotni mecz na ich stadionie ma się odbyć bez udziału publiczności. A co to za usprawiedliwienie, że niby kibic idzie na mecz i nie wie kiedy (pewnie piwa nie bierze do ust) wstępuje w niego demon. A skoro tak, to może wtedy nawet zabić, przypadkową staruszkę również. Opowiem Ci więc o innym przypadku. Parę lat temu wybrałam się w dość ciepły, słoneczny lany poniedziałek na spacer. Mijając przystanek MPK przechodziłam obok grupki chłopaków w różnym wieku z wiadrami pełnymi wody w rękach. Któryś z młodszych chłopaczków już prawie się zamachnął wiadrem w moją stronę jako staruszki z rocznika 1894, ale starszy go krótkim upomnieniem powstrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 23:16 Niczego nie usprawiedliwiałem. Zarysowałem tylko kontekst, czy może raczej próbowałem zwrócić uwagę na okoliczności z powodu jakich tego typu podkultury powstają. Nie zamierzam ponownie tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem. Trzeba mieć wąskie horyzonty, żeby wszystko sprowadzać do "kibicowania". Tak jest najłatwiej, dużo trudniej przychodzi pogłówkować i dostrzec istotę problemu. Masz chęć to wróć sobie do tamtego wątku, tam wyraźnie napisałem o co mi chodzi. A wracając do owego wyimaginowanego obrażania to jak, masz te przykłady czy dalej sobie tak tylko pitolisz? Gdybyś jakimś Cudem coś podobnego jednak znalazła, to sprawdź dokładnie chronologię w danym wątku. Żeby się znów nie okazało, że tylko oddawałem pięknym za nadobne. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 23:42 Uważam, że chuligaństwa i bandytyzmu nie można usprawiedliwiać. A na obrażaniu mnie bez powodu złapię Cię następnym razem. Nie czujesz jeszcze tego, że dla mnie stałeś się osobą o ograniczonym stopniu zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 07:51 A Ty w kółko i abarot to samo. Se coś wbijesz do głowy i dawaj! To... nie mój problem, więc baruj się z tymi chuliganami i bandytami sama. Gdy zaś idzie o to, kto jak tam komu ufa, to wybacz, ale zupełnie nie oczekuję, że osoba, która na pęczki produkuje "cudowne" sygnaturki, może mieć choć cień wiary w moje słowa, w końcu jestem typem z drugiej strony barykady. Aż tak naiwny to ja nie jestem, więc zarówno Twoje "ostrzeżenie", jak i deklaracja utraty zaufania do mnie, wywołuje tylko lekki uśmieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 08:14 Ach! Problem potwarzy to też już nie Twój problem? To wielki honor: być osobą publiczną niezaufaną? W takim razie gratuluję rewelacyjnego samopoczucia! Jesteś cały w skowronkach, problemów nie masz. Pozamiatałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 09:16 No tak. Ktoś mnie opluł, więc to ja mam problem. Michnikowszczyzna w stadium rozkwitu. Wiesz co? Miłego dnia Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 16:14 Dziękuję, Bigu, za życzenia. Spełniły się. To jak ktoś Cię opluje, to już nie Twój problem? Dla mnie to problematyczne. Poniosły mnie wtedy nerwy przy lekturze Twoich usprawiedliwiających postów. Wściekła też byłam na tych bezkarnych chuliganów. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 16:46 Widzisz. Gdyby to było w realu, a plującym byłby facet, to natychmiast zarobiłby w michę i tyle. Domyślasz się chyba, że w tej sytuacji problem miałby wciąż on. I nie wmawiaj mi po raz kolejny, że kogokolwiek w tamtej sytuacji usprawiedliwiałem. To się już staje nieznośne. Jak wreszcie ochłoniesz, to przeczytaj sobie moje posty ponownie. Najlepiej - ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 16:55 Wczoraj je sczytywałam ze skupieniem i już więcej razy nie mam na to siły. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 17:02 No to trudno. Zostaniesz z własnymi przekonaniami. Nie chce mi się tłumaczyć zdania po zdaniu, słowa po słowie, literki po literce. Napis _dupa_ na płocie, to nie jest dupa właściwa. Głaszcząc tą drewnianą dupę, narażamy się na niebezpieczeństwo wejścia drzazgi w łapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 17:27 Wiem tylko jedno, że ani jednym słowem nie okazałeś dezaprobaty wobec chuligańskich wybryków. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 17:58 Tylu było zgorszonych (ba! żeby tylko, pokazali się tacy, którzy postawiliby kiboli przed plutonem egzekucyjnym, chociaż jak idzie o innych przestępców, zbrodniarzy, żeby być precyzyjnym, to często-gęsto wykazują dla takich całe pokłady empatii), że ja już tam nie byłem potrzebny. Zresztą, czy za każdym razem muszę się stadnie deklarować? Uważam, że nie mam takiego obowiązku. Natomiast pochlebiam sobie, że znalazłem się w gronie tych (nie wiem, czy nie jednoosobowym akurat, hehehe), którzy przynajmniej zastanawiają się co kieruje tymi ludźmi, jakie są głębokie przyczyny ich poczynań. A Ty sobie spłycaj do woli, to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 19:01 Bigu, a jak byś się zachował wobec kibola, który nabiłby Ci guza? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 19:13 Potraktowałbym go identycznie jak potencjalnego pluja. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 19:41 A jednak potraktowałbyś go jak potencjalnego pluja! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 20:27 Sądząc po Twoich wypowiedziach, spodziewałam się, że zacząłbyś sobie tylko tłumaczyć, że w biedaka tylko taki demon wstąpił, przyszedł na mecz i nie wiedział, co się z nim dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 20:29 Sądząc po Twoich postach utwierdzam się, że zupełnie mnie nie rozumiesz. Jakie to szczęście, że to... nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 20:33 Tak, najlepszą metodą jest pozbyć się problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 20:35 W ten oto sposób nie doszliśmy w tym wątku do jakichkolwiek wniosków. Problem został rozmyty, rozjechany, wziął i wyparował. Problemu nie ma. Finito. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 12.03.10, 20:57 Jak finito, to finito. W podziękowaniu za świetną wymianę, zaśpiewam Ci tak: trololololololololololo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin czy mogę prosić 12.03.10, 21:04 admina o sprzątnięcie nielogowanych psich bobków??? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: czy mogę prosić 12.03.10, 21:09 Równie dobrze możesz prosić PO o zapowiadane Cuda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: czy mogę prosić IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 21:24 Jeszcze cię posłucha i znów znikniesz Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 12.03.10, 21:34 Bigu, bądź poważny choć raz. Chyba już wyrosłeś z pierwszej czytanki, choć jesteś bardzo późnym moim wnukiem? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:32 to mój wątek więc...napisze; Bigi to sól tego forum,Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:38 Sól jak dla kogo. Ja tam wolę solą i pieprzem z maliną. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jest bigi! 11.03.10, 22:51 Śpij zdrowo. I wpadaj częściej. Na to upadłe forum, rzecz jasna;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jest bigi! 11.03.10, 23:11 Lepiej żeby nie upadał tak nisko, bo dno jeszcze przebije! Bigu, zamiast wznosić Witka na wyższe poziomy, każesz mu nisko upadać. Ładnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesc komuszki Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 188.33.105.* 11.03.10, 22:00 pewno pali sie ze wstydu wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7633037,Nowa_frakcja_w_PiS___milosnicy_SLD.html wyborcza.pl/1,75248,7644159,Abp_Glodz__PiS_i_SLD_podzielily_sie_TVP.html wiadomosci.onet.pl/2139905,11,prawicowy_pis_jest_bardziej_lewacki_niz_lewica,item.html wyborcza.pl/1,75248,7640174,Krakowskie_honory_dla_Lecha_Kaczynskiego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 11.03.10, 22:04 Znalazł się miłośnik Trybuny Ludu i jej bratniej redakcji. Pogłoski o śmierci komuny są, jak widać, mocno przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesc komuszki Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 188.33.134.* 14.03.10, 00:51 hahaha komuszku: wyborcza.pl/1,75478,7658738,Olejniczak__jest_porozumienie_z_PiS__Wstyd_mi.html Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Gdzie jest Bigi??? 14.03.10, 08:28 POlaczków trzeba tępić...ostatnio dogadali się z wszechPOlaczkami,chcą założyć cenzurę netu...a marchewka drożeje hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 195.69.82.* 12.03.10, 01:55 nie mozesz do niego napisac prywatnie, brzezinski nieudaczniku? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 12.03.10, 08:06 Gdyby tak zrobił, straciłbyś jedną z okazji strzyknięcia jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 195.69.82.* 12.03.10, 08:19 > Gdyby tak zrobił, straciłbyś jedną z okazji strzyknięcia jadem. No i co z tego? Moja sprawa, nie twoja, komuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Gdzie jest Bigi??? IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 08:39 Jednakowoż dzieki takim właśnie wątkom powstaje klasyka minoderii i słodkopierdzące frazy, osmielę się zauważyć że to najśmieszniejsze co sie na tym forum może wydarzyć. Ileż to już longi założył takich wątków typu: a bigi ma się dobrze...gdzie jest bigi... Swoją drogą to już zgroza że nawet błazen ma gorliwego lizusa-wyznawcę no ale to są ich trollowe sprawy, kto by w to wnikał. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 12.03.10, 09:20 Ja komuchem? Panie kochany. Nie oddawaj Pan tak łacno innym własnych "wartości", bo ostaniesz się Pan zupełnie z niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 195.69.82.* 12.03.10, 18:07 big_news napisał: > Ja komuchem? Tak. > Nie oddawaj Pan tak łacno innym własnych "wartości", bo ostaniesz się Pan zupełnie z niczym. A nie bo ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 195.69.82.* 12.03.10, 19:06 big_news napisał: > Wracaj do piaskownicy. Ty pierwszy, karzelku Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie jest Bigi??? 12.03.10, 19:14 Dziecino, z czym do gości? Spitalaj do pierwszej czytanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie jest Bigi??? IP: 195.69.82.* 12.03.10, 20:11 big_news napisał: > Dziecino, z czym do gości? z tym co jest do nich adekwatne, "gosciu" > Spitalaj do pierwszej czytanki. rozkazywac to mozesz swojej matce, nie wiem skad u ciebie przekonanie ze ktos bedzie te twoje "polecenia" wykonywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Gdzie jest Bigi??? IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 20:45 On nie może wrócić do piaskownicy, jak widzisz sam po lekturze jego pisaniny on jeszcze nie wyszedł z piaskownicy i już chyba mu się nie uda, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Gdzie jest Bigi??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.03.10, 09:11 Longiemu już to słońce Egiptu zaszkodziło - ale babola walnął : Re: Co umie Jarosław Kaczyński??? witoldzbazin 11.03.10, 21:17 Odpowiedz jest najlepszym Prezydentem RP i ma mój głos na następną kadencje :-) Odpowiedz Link Zgłoś