wirusx List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... 19.03.10, 20:31 Szkoda, że tak się dzieje, bo Camerimage był jedynym na świecie hasłem kojarzonym z Łodzią... mieliśmy szansę być trochę mniejszym Zadupiem wszechświata niż jesteśmy. Łódzkie buractwo bez wyobraźni zwyciężyło. O Zydowiczu i Jego festiwalu jeszcze usłyszymy, także to, że Łódź go nie chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: 212.191.172.* 19.03.10, 20:34 Panie, idź pan już, a nie tylko listy piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Jedź Pan na Białoruś IP: *.coe24.net 19.03.10, 20:34 będziesz się tam dobrze czuł Odpowiedz Link Zgłoś
tolekbanan7 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP nadaje 19.03.10, 20:47 domyślam się że to jakiś poplecznik Darka J. i Tomka S., ostatnio pod innym tematem ta sama osoba nadawała z IP ARIMR pod kilkoma nickami. 500 mln na CŁC pochodziłoby z zewnętrznych źródeł - od dotacji unijnych i ministerialnych po podmioty prywatne. Ale zawsze pojawi się jakis przygłup, który powie że lepiej za te pieniądze "wyremontować fasady kamienic" albo "wybudować 3500 mieszkań" (D. Joński). Tyle że na remont fasad kamienic żaden prywatny inwestor nie wyłoży złamanego grosza. Poza Camerimage z CŁC korzystałoby wiele innych przedsięwzięć. CŁC pozwoliłoby corocznie zyskać miastu ok. 37 mln zł dodatkowego wpływu z podatku od nieruchomości. Dzięki SLD i PO z Łodzi ucieka wszystko co wartościowe: Camerimage, FD4K, niedawno ledwo uratowali Fashion Week. Zamiast tego proponuje się nam Techno Paradę w wersji z reggae i operetką. Żenada. Nie dziwię się że z tego miasta uciekają wartościowi ludzie. Zostają żule i wieczni malkontenci, którym aparatczyk pokroju Jońskiego zrobi wodę z mózgu po to, żeby obsadzić miejskie stołki eseldowską chołotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: 81.219.112.* 19.03.10, 20:59 w końcu jedna z niewielu osób, która rzeczowo pisze:-) ale niestety nie ma rady ne beton polityczny w postaci Jońskiego i innych karierowiczów, którzy nie widzą niczego więcej poza czubkiem swego nosa... Łódź była, jest i niestety wyglada na to, że będzie totalną wiochą, z której wszyscy młodzi uciekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezrzyk Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 21:31 Marku? czy to Ty piszesz takie mądre rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 21:37 Tez widzę nienormalność jakiegoś wariata z toya IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: 212.191.172.* 20.03.10, 00:06 Słowo "chołota" piszemy przez samo "ha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: *.wroclaw.mm.pl 20.03.10, 09:10 Jakbyś Tolku czytał i sie orintował t Fashion Week stał w miejscu bo paniuńcia niezwiazana zSLD i PO u znała że nie bo nie... To ja mam propozycje idz bez planu powiedz ze to co chcesz wybydowac bedzie zajebiste moze i tobie dadza gruba kase. Festiwal Dialogu - ŁAŁ to juz lepiej że eska music award zostałą bo więcej się o niej mówi choć prezentują papkę muzyczna. A zanim zaczniesz krytykować parade wolnośći to poczekaj az sie odbędzie bo mam przeczucie że będzie ci głupio jak sie okaże że jest to jeden z najgłośniejszych festiwali w mieście (i to nie pod wzgledem natęzenia dźwieku). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: *.smrw.lodz.pl 20.03.10, 09:52 odpowiedz Bartkowi ta panincie najpierw poproszono aby nic nie podpisywala a pozniej ja za to wyrzucono - ot taka mala niescislosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidzia Mróz Re: 1 osoba pod innymi nickami z tego samego IP n IP: *.centertel.pl 20.03.10, 21:37 Bartku! Nie widzisz, że Fashion to także prywatna impreza Moda Forte i Pana Kłaka, która wyciąga publiczne pieniądze? Tyle, że nie przynosi nawet w jednej setnej takiego dobrego pr temu miastu jak impreza Żydowicza. Dla tej imprezy natomiast złamano publicznie na Twych oczach zmienioną w tym roku w styczniu ustawę o zamówieniach publicznych. Ale niestety o tym nie wiesz, a może nie chcesz się zorientować że tej "panci" nie pozwolono nic zrobić, zatem Fashion podlegał ustawie jak każda inna impreza. Wykorzystano publiczne płacze Kłaka i zwolniono Ostrowską rzucając ją na pożarcie ludowi głodnemu ofiar politycznych. Cóż, koziołek ofiarny musi się pojawić. Fashion stał, bo odbył się 1 raz. Nie można nawet tych dwóch imprez porównać. I dobrze wiesz, że plan tu nie ma nic do rzeczy, żeby go dostarczyć trzeba było zagwarantować jednie część kasy publicznej (po to by sięgać dalej po unijne środki, 500 mln), tej która właśnie została włożona w wymianę wszystkich urzędników po linii partyjnej i rodzinnej. A teraz radni dadzą kasę tym animatorom kultury, którzy proponują alternatywę dla Camerimage, czyli po prostu samym swoim. Bartku? Uważasz, że Parada Wolności to impreza, która ma taki potencjał światowy jak Camer? Życzę jej powodzenia, ale moim zdaniem parady odchodzą do lamusa, tak jak techno przeminęło. Tylko jeszcze Adam Radoń słucha tej muzy. Film natomiast będzie zawsze, tyle, że to nie jest najłatwiejszy w odbiorze kąsek kulturalny - znacznie mniej niż parada techno w 2010 roku! Zwłaszcza dla łodzian, którzy teraz powinni śmiało zgłosić to miasto do EUROPEJSKIEJ STOLICY CIEMNOTY. Szybko, śpieszmy się, bo myślę, że w 2010 roku w tej kategorii na pewno zwyciężymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.03.10, 20:58 WREŚCIE WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moe Platforma i SLD to partyjni grabarze Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 20:59 PLATFORMA I SLD TO GRABARZE ŁODZI!!!! Wszystko zatopią partyjne tępaki ze Zgierza i innych wsi przy korycie. Łódź tonie, pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nim List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 21:02 Wielkieś mi uczyniła pustki w domu moim, Moja droga Orszulo, tym zniknieniem swoim! Pełno nas, a jakoby nikogo nie było: Jedną maluczką duszą tak wiele ubyło. Tyś za wszytki mówiła, za wszytki śpiewała, Wszytkiś w domu kąciki zawżdy pobiegała. Nie dopuściłaś nigdy matce się frasować Ani ojcu myśleniem zbytnim głowy psować, To tego, to owego wdzięcznie obłapiając I onym swym uciesznym śmiechem zabawiając. Teraz wszytko umilkło, szczere pustki w domu, Nie masz zabawki, nie masz rozśmiać się nikomu. Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje, A serce swej pociechy darmo upatruje. Proponuję wynająć poetę, który uwieczni wywiezienie na taczce imprezy pana Marka z Łodzi. Może choć tyle po nim zostanie. Bo któż dziś zapłacze za kamerimadże? Zaprzeszła władza i kilku oszołomów. Może jednak za 200 czy 300 lat kontekst nie będzie przeszkadzać w kontemplacji krzywdy artysty przez "wielkie" a. Odpowiedz Link Zgłoś
cudlodzi Jestem zdumiony przewagą prostactwa na forum 19.03.10, 21:13 Wygląda na to, ze to stała grupka paru podłych ludzi chce na wiekszości wywrzec wrazenie niechęci Łodzian do Marka Zydowicza. Prawda jest inna. Łodzianie cenią Pana Żydowicza, szczyca się ( może szczycili) obecnoscia festiwalu Plus Camerimage w naszym miescie i idąc dalej za jego utratę rozliczą w najblizszych wyborach Platformę, która te festiwal utraciła. To moge powiedzieć w swoim imieniu, mojej rodziny i wszystkich przyjaciół - a to spora grupka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nim Re: Jestem zdumiony przewagą prostactwa na forum IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 21:42 > Wygląda na to, ze to stała grupka paru podłych ludzi chce na > wiekszości wywrzec wrazenie niechęci Łodzian do Marka Zydowicza. Mnie wygląda na to, że niewielka grupa interesownych niełodzian chce na większości wywrzeć wrażenie, że ktoś za kamerimidż będzie tęsknić (oprócz wywłaszczonych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luul Re: Jestem zdumiony przewagą prostactwa na forum IP: *.4web.pl 20.03.10, 10:20 Szczycisz się festiwalem, weź kolego nie żartuj. Festiwal jak festiwal, zjedzie kilku operatorów, zaproszą kilku gości, pobawią się, popiją - a ja jako łodzianin, szczerze mówiąc g***o z tego mam. Nie podbudowuje to mojego morale, nie sprawia, że jestem szczęśliwy, dziecko nie uśmiecha się nagle bez powodu, żona nie gotuje nagle cudownych dań, bo Pan Marek Ż. zrobił mi w moim mieście impreze... wowww Mam mu do przekazania, tyle w moim mieście: KONIEC IMPREZY, NIE MA TAKIEGO ZŁODZIEJSTWA!!! DZIĘKUJE, DOBRANOC ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 pijawka znów odchodzi ? 19.03.10, 21:12 pewnie za klika dni zmieni decyzje, nie warto się podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
cudlodzi presse123=madox44=ww_lodz=.......IP Toya 19.03.10, 21:29 Nie kompromituj sie osobniku i nie wysilaj sie, nikt nie traktuje ciebie powaznie. Trzeba przyznać, ze przygotowałeś się. Pamietaj to co robisz prędzej czy później obróci się przeciko tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: cud lodzi = gargal IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 17:02 Uważaj cwaniaczku nie każdy robi to co ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazumi Re: pijawka znów odchodzi ? IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 21:41 Pytanie, które się nasuwa - który już raz pan Żydowicz odchodzi? Nie zdziwię się, jak za parę dni dowiemy się, że jednak zbyt kocha Łódź i nadal chce tu robić i walczyć o Gehrego...znaczy się o centrum Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Ile jeszcze bedziemy tego słuchali? 19.03.10, 21:22 Do widzenia już mówiliśmy! Poszedł i skończmy temat, bo nie ma o czym gadać i czego żałować. Łódź potrzebuje imprezy, dzięki której np. ja, jako Łodzianin pojadę np. do Przemyśla i powiem - jestem z Łodzi. I wszyscy krzykną - ooo! To z miasta, w którym jest Camerimage! Niestety, nikt o Camerimage nie wiedział i nie wiedział co to jest Camerimage. Drogie, a nic nam nie dało. Zatem Papapapapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
zue2 Re: Ile jeszcze bedziemy tego słuchali? 19.03.10, 21:36 minigry.amor.pl napisał: > Do widzenia już mówiliśmy! Poszedł i skończmy temat, bo nie ma o czym gadać i czego żałować. Łódź potrzebuje imprezy, dzięki której np. ja, jako Łodzianin pojadę np. do Przemyśla i powiem - jestem z Łodzi. I wszyscy krzykną - ooo! To z miasta, w którym jest Camerimage! Niestety, nikt o Camerimage nie wiedział i nie wiedział co to jest Camerimage. Drogie, a nic nam nie dało. Za to teraz jak pojedziesz do Przemyśla i powiesz - jestem z Łodzi, to wszyscy krzykną -ooo! to z miasta które wywaliło Camerimage. Masz rację stara zasada Hollywood " nie ważne dobrze ,czy źle, ważne żeby mówili " > > Zatem Papapapapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Ile jeszcze bedziemy tego słuchali? IP: *.toya.net.pl 21.03.10, 17:52 A co ty dopiero 3 lata w Łodzi mieszkasz, dla stacji telewizyjnych newsem jest pożar, kradież wypadek ośmiornica itp hity pokazywane najczęściej z miasta Łodzi. Żadna stacja (centrale warszwskie) nie będą pokazywały sukcesu miasta Łodzi kultury przez duże K więc nie dziw się, że w Przemyślu nic nie wiedzieli. Jak będzie centrum Gehryego wybudowane wtedy będzie głośno nie tylko na każdej wsi którą odwiedzasz ale i w całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezrzy List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 21:22 Żydowicz do domu! Wracaj skąd przyszedłeś człowieku... Ręce precz od Łodzi bo przetrące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁESK2016 Camerimage zamiast MPK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 21:22 Brawo. Rok 2016, piękny budynek Camerimage cudo współczesnej myśli architektonicznej wybudowane kosztem miejskich inwestycji. (za pół miliarda złotych). Dumni mieszkańcy pieszo lub samochodami przybywają podziwiać nowy gmach... Tak, PIESZO... przecież w 2010 roku MPK zbankrutowało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.smrw.lodz.pl 19.03.10, 21:25 pewnie, mamy "kibicow" to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.smrw.lodz.pl 19.03.10, 21:39 Obraź się jeszcze raz............i znikaj........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 21:43 Prowincjonalne miasto,prowincjonalna gazeta i komentarze prowincjuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAciek Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.warszawa.mm.pl 20.03.10, 16:45 MAła errata komentarze jednego prowincjusza co zasypał forum chamskim słowotokiem. Prawda jest taka, ze Łodzianie popierają Camerimage i jest to zdecdydowana większośc. Ale zwolennicy Jońskiego, Kacprzaka i Sarzyńskiego których prawie nikt nie popiera trolują na całego bo im za to płącą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 10:33 Gość portalu: MAciek napisał(a): > MAła errata komentarze jednego prowincjusza co zasypał forum > chamskim słowotokiem. Prawda jest taka, ze Łodzianie popierają > Camerimage i jest to zdecdydowana większośc. Ale zwolennicy > Jońskiego, Kacprzaka i Sarzyńskiego których prawie nikt nie popiera > trolują na całego bo im za to płącą. Od pewnego momentu myślę, ze to IP toya to zwolennik Walczaka jesli nie on sam (huzar, kkk, presse, minigry.....ta sama bajka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 21:44 Nie mogę się już doczekać grudniowego festiwalu. W Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
animutek Prostactwo, prostactwo, prostactwo... 19.03.10, 21:45 Gdzie administrator tego forum? Na łamach gazety takie prymitywy? wstyd i żałość Odpowiedz Link Zgłoś
zue2 Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... 19.03.10, 21:51 animutek napisał: > Gdzie administrator tego forum? > Na łamach gazety takie prymitywy? wstyd i żałość Ee tam, przesadzasz . Wszystko na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
animutek Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... 19.03.10, 21:57 zue2 napisał: > > > animutek napisał: > > > Gdzie administrator tego forum? > > Na łamach gazety takie prymitywy? wstyd i żałość > > Ee tam, przesadzasz . Wszystko na swoim miejscu nie wiem czy wiesz, ale taka chołota to tylko na łódzkim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 00:44 Jedynym prostakiem i chamem jesteś ty więc jak ci coś sie nie podoba to spierdalaj za tym większych chamem co obraża to miasto bo nie chciało zbankrutować żeby on miał pałac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.warszawa.mm.pl 20.03.10, 16:47 Bohdanie spadaj lepiej ty z Twoim żulerskim i rynsztokowym językiem charakterystycznym dla zapitego obszczymura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 17:10 1000 zapitych obszczymurów ma mniejszą szkodliwość społeczną niż jeden żydoicz, tak właśnie żydoicz tak na niego mówią jego zwolennicy, bo doicz to on umie ale na szczęście w łodzi się nie udało, Zaprasza kraków i hamburg, powinien się chłopina cieszyć, przygody czekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAciek Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.warszawa.mm.pl 20.03.10, 19:08 No tak o czym tu rozmawiać z miłośnikiem obszczymurów skoro uznają że 1000 ich lepszych niż osoba z inwencją pomysłem zcasami kontrowersyjna ale taka co coś robi a nie obszczywa mury. Sorry chłopie sam wydałeś sobie swiadectwo swoim wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 19:44 Ty za to dajesz świadectwo swoimi wpisami, grunt że wasze bucowate, gardzące innymi ludźmi środowisko będzie się lansowało gdzie indziej ale coś mi mówi że to nie ostatnia próba dojenia przez żydoicza w łodzi a raczej wstęp do kolejnej odsłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.warszawa.mm.pl 21.03.10, 00:40 Spójrz na swoje wpisy. Ile w nich merytorycznych, cennych nie obrażających innych uwag. Z zachwytu chyba zaraz Cię zatrudnie taki płodny i pomysłowy jesteś. Z Tobą nie da się rozmawiać merytorycznie bo tam gdzie się pisze merytorycznie nie odpowiadasz albo wypsiujesz swoją papkę na poziomie kretyna. Więc nie rozśmieszaj mnie. A teraz skończ bo za wpisy na akord pewnie Ci nie płacą a dodatkowo zrobiłeś się straszliwie nudny i kompromitujesz swoją nieudolnoscią swoich mocodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.toya.net.pl 21.03.10, 15:04 Nie sądź po sobie, to że masz mocodawców i piszesz na akord nie znaczy że inni są tobie podobni. Jesteś po prostu kuriozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Prostactwo, prostactwo, prostactwo... IP: *.acn.waw.pl 22.03.10, 21:23 Pisze się "hołota", więc zamiast się wywyższać (chociaż po prostu większość tutaj ma inne zdanie niż Ty), może powtórz sobie lepiej polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Łodzianie nie chcą CŁC IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 17:23 Na razie sondzie na temat tego co chca miec wybudowane w pierwszej kolejności CŁC jest na ostatnim miejscu. www.ec1kolejowy.pl/kobrocity.html Więc o co Wam chodzi? Łodzianie nie chcą CŁC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Łodzianie chcą CŁC i to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 20:29 prosze nie opowiadac bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 21:55 No i co komuchy joński i Kacprzak i ten młody szczeniak sadzynski coście zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 00:45 Uratowali miejską kasę przed największym skokiem w historii Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinka List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 22:01 Marek, w tym wypadku bardzo Cię popieram, bo w tej sytuacji największym zamieszaniem byłeś Ty. Precz z politykami, precz z Żydowiczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekr Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: 188.33.5.* 20.03.10, 11:02 Z tą wypowiedzią się w pełni zgadzam.Mamy własnych aferzystów nie potrzebujemy importów z Torunia,popłuczyn po aferach alkoholowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAlfAbetA żęnujace IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 22:32 stek kłamstw i mega populizm czytając ten 'liścik' miałem niezły ubaw cyt:..'byłem w ciągłym kontakcie z ministrem kultury...' ===> dobre, a jeszcze w grudniu słyszałem coś takiego " ja nie jestem od tego by załatwiać sprawy w ministerstwie , bo od tego jest Rada Miasta..." ŻENUJĄCE i PRZYKRE ... mimo wszystko cieszę się że taki będzie koniec tego 'cyrku' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: żęnujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 22:40 Właśnie dlatego, że jesteś analfabetą to ciebie taki mądry tekst przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan Re: żęnujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 00:47 Widze ze podoba ci się w sekcie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAlfAbetA Re: żęnujace IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 10:26 no cóż.. tekst rzeczywiście mnie przeraził , a jeszcze bardziej przeraża mnie >>NAIWNOŚĆ<<, upss >>ŚLEPA NAIWNOŚĆ<<, młodych ludzi [studentów] którzy dali się prostymi metodami zmanipulować i skutecznie wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: żęnujace IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 17:12 Młodzi zazwyczaj są podatni bo wierza naiwnie w bezinteresownych wizjonerów. Ale że na żydoicza się nabrali to bardzo źle świadczy o ich rozgarnięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: żęnujace IP: *.warszawa.mm.pl 20.03.10, 19:10 Młodzi po prostu czasami są mądrzejsi od życiowo niespełnionych starszych którym każdy kto wyrasta ponad przeciętną wadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: żęnujace IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 19:35 czasmi być może ale na pewno nie w przypadku żydoicza Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: żęnujace 21.03.10, 16:57 kkk napisał(a): że na żydoicza się nabrali to bardzo źle świadczy o ich > rozgarnięciu. ------------------------------ Natomiast uporczywe przekręcanie komuś nazwiska źle świadczy o twojej "polemicznej" kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: żęnujace IP: *.toya.net.pl 21.03.10, 17:19 Trudno, każdy ma jakieś wady, a żydoicz to literówka która w tym wątku przytrafiła się jakiemuś zwolennikowi tej dojarki i bardzo mi się spodobała. Pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.10, 22:45 Rada Miejska odmówiła budowy Centrum Festiwalowego na światowym poziomie. Nie odmówiła za to kibolom ŁKS -u,którzy na sesji Rady wymusili dofinansowanie dla bankrutującego,prywatnego klubu,którego właściciele swą niegospodarnością doprowadzili go do upadku. WSTYD RADO MIEJSKA !!!! KIBOLE -TAK !!!! KULTURA - NIE !!!! OŚMIESZACIE TO MIASTO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 23:05 Mialo byc pieknie a wyszlo jak zawsze, lubie to miasto, ale upieprzajac kazdy projekt ktory pozwala na rozwoj samo mnie zacheca do wyjazdy. Z moich znajomych w lodzi, i spoza lodzi o Camerimage slyszeli wszyscy - i nie jest to swiatek szkoly filmowej. Jak sie obracacie w towarzystwie meneli, to nic dziwnego ze nikt nie wie o co chodzi. Moze za 50 lat, kiedy to miast zostanie 50 tysieczna wioska, wymra ludzie ktorzy potrafia tylko narzekac, niszczyc i uwalac inicjatywy innych. Moze pojawia sie ludzie ktorzy beda chcieli cos zrobic, w liczbie wiekszej niz 1-2 jednostki. Szkoda ze wtedy Lodzi juz nie bedzie, i nikt nie bedzie pamietal zeby za to podziekowac politykom SLD i PO, ktorzy z powodu politycznych gierek uwalili jeden z najlepszych projektow ostatnich lat. Gratuluje wszystkim krzykaczom powyzej mnie, i tym ktorzy pewnie pojawia sie ponizej - tak zidiocialych kretynow jeszcze nie spotkalem poza forum tej gazety. Samo Camerimage to ponad 10 baniek zysku dla miasta rocznie, a nazwa pojawia sie w nazwie centrum w celach marketingowych. Bo na start, to Camerimage bedzie na swiecie promowac to centrum, a nie odwrotnie. Ale to juz zbyt trudne do zrozumienia dla holoty, dla ktorej szczyt marzen to pojsc na derby, zrobic zadyme, skoczyc na piwko pod sklep i pochwalic sie ktora laseczke w dyskotece sie ostatnio obrocilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.smrw.lodz.pl 20.03.10, 09:57 niestety ale masz racje!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage 20.03.10, 11:37 Teofilów C napisał(a): Rada Miejska odmówiła budowy Centrum Festiwalowego na światowym > poziomie. > Nie odmówiła za to kibolom ŁKS -u,którzy na sesji Rady wymusili > dofinansowanie dla bankrutującego,prywatnego klubu,którego > właściciele swą niegospodarnością doprowadzili go do upadku. ------------------------------- Prokuraturo, obudź się i weź do roboty, na co czekasz !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianinn List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 22:51 A idź i nie wracaj! Ciekawe które miasto w Polsce da ci tyle kasy i tak da sobie skakać po głowie!? www.krytykapolityczna.pl/Opinie/Nie-plakalam-po-Zydowiczu/menu-id-34.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage w ... IP: *.176.rev.vline.pl 19.03.10, 22:57 Zydowicz Ty tepy umysle jak Ci nie pasuje to zabieraj Kropiwnickiego i do Torunia niejaki Dyrektor Tadeusz chetnie z Wam bedzie wspolpracowac, tylko od Lodzi WARA PROSTAKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Panie Marku Zydowicz prosze sie nie przejmowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 23:21 Prosimy, aby Pan sie nie sugerował niektórymi wpisami na forum. Łodzianie Pana chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nim Re: Panie Marku Zydowicz prosze sie nie przejmowa IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 02:02 Łodzianki, Łodzianie to nieprzyzwoita supozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopek Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.grs-k0.g1.pl 19.03.10, 23:10 I Z WIELKIM SZYKIEM WSZEDŁEM DO TEATRU W BUTACH RELAKS WSZYSCY SIĘ NA MNIE PATRZYLI WSZYSCY MI ZAZDROŚCILI.OT TWOJE ROZUMOWANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Temu Panu juz dziekujemy... IP: 217.153.148.* 19.03.10, 23:22 Wszystko fajnie, festiwal byl Lodzi bardzo potrzebny i Zydowicz o tym wie. Ale zachowuje sie jednoczesnie jak primadonna. Bo co powiedziec o czlowieku, ktory przychodzi niemalze ze szkicem projektu i mowi "dajcie mi pincset duzych baniek bo jak nie to wszystko ch**" Chcial takiego projektu to mogl sie postarac a jak nie mial na to czasu i pieniedzy to z takim projektem przyjsc w odpowiednim czasie a nie za piec dwunasta. Pan Zydowicz sie okazal marnym lodzianinem niestety(zreszta co z niego za lodzianin) i ucieka stad przy najblizszej spobnosci. Mam nadzieje, ze tak jak Camerimage byl potrzebnmy Lodzi tak Lodz sie okaze potrzebna Camerimage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naleśnik Re: Temu Panu juz dziekujemyz IP toya... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 23:49 jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla lodzi clc mialo byc Miasta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.10, 12:43 Glupoty wypisujecie.CLC mialo byc w polowie za prywatne a wpolowie za publiczne. Walczak wam serwuje Specjalna Strefe Sztuki za 450 mln tylko publicvznej kasy, do tego bedzicie musieli placic za jej utrzymani rocznie grube miliony zlotych. Jesrt pelno niejasnosci w tej sprawie.sadzynski z ekipa milcza. Wiec wniosek jest jeden: Sadzynski jest powiazany i PO tez z Walczakiem, Walczak z Gazeta i Bomanowska, wiec jedno popiera drugiego a placi za to LODZ, my Lodzianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Miało być...dobrze powiedziane IP: *.toya.net.pl 20.03.10, 20:26 a skończyło by się jak w toruniu, tam też chcą swoje od żydoicza odzyskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopek Re: List Marka Żydowicza: koniec Plus Camerimage IP: *.grs-k0.g1.pl 19.03.10, 23:32 WYSPIAŃSKI PISAŁ: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG A WY PRZECIWNICY - CŁC, CZY TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ŻE CHOCIAŻ TA INWESTYCJA TAK DROGA TO JAKŻE POTRZEBNA ŁODZI JAK MOŻNA BYĆ TAK KRÓTKOWZROCZNYM I ZAKUTYM ŁBEM BY TEGO NIE WIEDZIEĆ.RAZ ZAINWESTOWANE PIENIĄDZE SPOWODOWAŁY BY ODCINANIE KUPONÓW OD TEGO NA CAŁE LATA.WASZA KRÓTKOWZROCZNOŚĆ TO JAK ŚWIĘTA INKWIZYCJA I MOŻECIE SOBIE NADAL UWAŻAĆ ŻE ŚWIAT JEST PŁASKI I PODTRZYMYWANY PRZEZ SŁONIE PRZY CZYM TRZEBA BYĆ BARANEM BY W TO WIERZYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś