Gość: DZIENNIKARZ IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 20.02.04, 19:52 O CO TYLE SZUMU-JAK NA BRUKOWA GAZETE !!!!????NIEDOKONALA NIC SZCZEGOLNEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Staszek Re: Dziennikarka Gazety wyróżniona przez Temidę IP: 218.66.219.* 20.02.04, 20:53 Szum jest po to by połechtać redaktorkę jej męża redaktora i ich dziecko, też przyszłego redaktora. A chodzi o to, że jak sobie sami napiszą o sobie w gazecie i to wydrukują, to góra może spać spokojnie - nie tak szybko będą musieli zwiększyć głodowe pensje redaktorków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Dziennikarka Gazety wyróżniona przez Temidę IP: *.telia.com 20.02.04, 22:01 A podaj kochanieńki dla jakiego żurnala Ty tworzysz i coś osiągnął. Tylko dzięki tolerancyjności i nadmiarowi demokracji możesz take bzdety sadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zwawy_dymitr KOMPROMITACJA! 20.02.04, 22:03 Jaki, szkruca, śliczny serwilistyczny artykulik mężuś o żoneczce wysmażył! Ty myślisz, Markowski, że inicjałów to już gawiedź nie czyta? No, żeś się popisał! I ci, którzy puścili taką bezczelną prywatę - także! Tak, znasz się na dwóch rzeczach, Markowski - judzeniu (patrz SP 190) i własnej promocji. Bagno, bagno, bagno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: KOMPROMITACJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:13 Kompromitacja to poziom tych listów - piekło juz nie polskie, ale jakieś takie...łódzkie! Ludzie - dziwczyna dostaje nagrodę, a wy na nią dawaj nadawać i judzić. To straszne, zwłaszcza, że wygląda na to że piszą taz,. zyczliwi. Smuta, panie, smuta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: KOMPROMITACJA! IP: *.astral.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 21.02.04, 20:18 dymitr, jak na intelektualistę to jesteś wyjątkowym prostakiem. Bagno,bagno,bagno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Śmieszny dymitr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:30 W dodatku ten sam dymitr na innych forach i pod innym nickiem pozuje na szalenie wykształconego i obytego... Żałosny gość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca dymitr, czyli zdublowany nickt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 14:05 To co, podwójny samozwańcu? Bawimy się dalej? Bo widzę, że dziś w innych wątkach występujesz już pod innym imieniem, śmieszny niktosiu... Czytałeś "Świat według Garpa"? Tam ojciec głównego bohatera tracił po kolei literki z nazwiska. A ty odwrotnie - będziesz zyskiwał. Zgadzasz się? Fajna zabawa, nie? To na początek: Z Odpowiedz Link Zgłoś
zamek znawca, czyli as wywiadu 22.02.04, 14:27 Nie bawimy się. Owszem, mam 2 nicki, a nawet trochę więcej. Konstytucja tego nie zabrania. Natomiast jak powiedział Twój szef, Adam Michnik (bo chyba wiem, z kim mam nieprzyjemność - jakim cudem odczytałbyś moje IP, nie pracując w Gazecie?), "z Rywinem rozmawia się po rywinowemu". Dlatego też o Markowskim pisał mój alter ego, czyli zwawy_dymitr, a nie zamek - kwestia stylu i poziomu rozmówcy. Może jestem śmieszny, natomist dziennikarz piejący na łamach prasy peany na temat własnej żony zatrudnionej w tej samej gazecie, jest żałosny. Skoro już tak cytujemy, panie znawco - jest to "kwestia smaku". Kto to powiedział - sam sobie znajdź. Odpowiedz Link Zgłoś
poldexpol Re: Dziennikarka Gazety wyróżniona przez Temidę 21.02.04, 12:44 Po przeczytaniu tej informacji chciałbym wiedzieć co takiego pani Aneta Markowska napisała czym przyczyniła się do podniesienia wiedzy prawnej przez czytelników. Natomiast jeżeli chodzi o wyróżnienie przez Sąd jakie otrzymała to jest sprawa podejrzana, dlaczego akurat Sąd ja wyróżnił . Na temat działania Sądu i to w Łodzi ja mam doświadczenia na własnej skórze i jeżeli Pani redaktor chciała by zbadać prawidłowość działania wymiaru sprawiedliwości w szeroko rozumianym tego słowa znaczeniu to służę materiałami sądowymi. I to by było na pewno podniesienie wiedzy prawniczej dla czytelników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Dziennikarka Gazety wyróżniona przez Temidę IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.02.04, 01:06 Taki duzy dziennikarz a nie wie do czego CAPS LOCK sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin R. Re: Dziennikarka Gazety wyróżniona przez Temidę IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 23.02.04, 08:36 Gratuluję koleżanko, nagroda w pełni zasłużona, zawsze czytam twoje artykuły i b. mi się podobają. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś