Dodaj do ulubionych

Walczak pozwał Fundację Sztuki Świata. Chce 184...

• rtoip1 Co by nie pisać, sprawa w sądzie. 03.07.10, 00:53
      Nie?
      • Gość: do roitop Re: Co by nie pisać, sprawa w sądzie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 15:49
        I wyjdzie cale buractwo wlca (od szklanego walca)
        • rtoip1 A buraki z kujaw przyjadą ? 04.07.10, 00:20
          Sąd nie będzie potrzebny?
          • Gość: szacht Re: A buraki z kujaw przyjadą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:27
            gadu, gadu, gadu.. i co dalej ?? - nudny jestes
            • jedyny.kkk Re: A buraki z kujaw przyjadą ? 05.07.10, 00:59
              Zapomniałeś dodać Polewski.
              • Gość: szacht Re: A buraki z kujaw przyjadą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:30
                polewski - zapomniałem dodac - poprawie sie na przyszłość
                • jedyny.kkk Re: A buraki z kujaw przyjadą ? 05.07.10, 01:45
                  No myślę, i tak trzymać chłopie ;))
                  • Gość: szacht Re: A buraki z kujaw przyjadą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:55
                    masz racje polewski
                    • jedyny.kkk Re: A buraki z kujaw przyjadą ? 05.07.10, 02:03
                      Nadal doprowadzasz do płaczu. Ale smiech to zdrowie.
                      • Gość: szacht Re: A buraki z kujaw przyjadą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:14
                        i tylko tyle jestes w stanie z siebie wykrzesac..:) zawiedziony
                        jestem:) po co pchasz sie w dyskurs kiedy nic do powiedzenia nie masz
                        • rtoip1 A ty szachcik masz? 24.07.10, 01:14
                          Bredzisz cały czas.
    • gargal chore forum 03.07.10, 01:23
      choroba zwana degrengoladą trawi Łódź, a symbolem jest to co
      reprezentuje GW na forum.
    • Gość: ae Re: Walczak pozwał Fundację Sztuki Świata. Chce 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 17:42
      jakub.hubert napisał:

> Czy mam rozumiec ze Pan Tomaszewski, Walczak i Żydowicz spotkali
      sie,
      > rozdzielili ustnie kto ile milionow ma wydac, usmiechneli sie i
      poszli?
      > Wydawalo mi sie ze miliony zlotych wydaje sie zazwyczaj na
      podstawie
      > porozumien pisemnych ?

nie wiadomo, moze cos podpisali i notatki ze spotkań tez chyba są,
      nie wyobrazam sobie inaczej, jesli nie to jak widać są swiadkowie
      kto co miał włozyć w EC1, a ustne zobowiązania mają moc prawną na
      zasadzie umowy.
      • rtoip1 Nakopać walczakowi ! niech oddaje co tomaszewski . 04.07.10, 00:17
        .. obiecał !

co się uchyla!

... na małe mieszkanko dla lyncha i brednie wizjonera !
    • Gość: hehe Re: Żaden zapowiadany film się nie ukaże. IP: *.toya.net.pl 04.07.10, 00:57
      No skoro nic ci nie grozi to czemu tego filmu nie ujawniasz? Chyba
      tylko dlatego że go nie ma, ja w każdym bądź razie chcę ci uwierzyć i
      wciąż czekam
      • Gość: szacht Re: Żaden zapowiadany film się nie ukaże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:43
        czekaj, rób w majty i czekaj:)
        • jedyny.kkk Re: Żaden zapowiadany film się nie ukaże. 05.07.10, 00:46
          Nie sądzę żeby ktoś jeszcze chciał robić to co ty. Rób w majty sam
          buraku prostacki.
          • Gość: szacht Re: Żaden zapowiadany film się nie ukaże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:54

jedyny.kkk napisała:

> Nie sądzę żeby ktoś jeszcze chciał robić to co ty. Rób w majty sam
            > buraku prostacki.

dogoniłe, wprawnego trolla - ja nie robie w majty, ja zdązam, nie
            jak ty..:)

dzisiaj wieczór jest twój polewski...:):)
            • jedyny.kkk Re: Żaden zapowiadany film się nie ukaże. 05.07.10, 01:27
              Taa, ciekawe kogo będziesz pomawiał w następne wieczory wesołku, skoro
              piszesz o robieniu w majty to widać coś o tym wiesz, a mozna się
              domyslać że wiesz o tym wszystko, bo taki gó...arz jak ty musi być
              ekspertem w temacie.
              • Gość: szacht Re: Żaden zapowiadany film się nie ukaże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:51
                pudło na całej linii - niestety
    • rtoip1 Od kiedy będzie kurs latania dla joginów ? 04.07.10, 14:04

Do, i inne dobrze poinformowane klony?

"Gość: Zydowicz" ?

Wiesz?

Bez przebudowania EC-1 się nie odbędzie?

(ten kurs latania)?
      • Gość: szacht Re: Od kiedy będzie kurs latania dla joginów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 14:57
        Jakiś ty zorientowany - no to wiedz, ze projektu ze wzgledu na
        pieniadze unijne ruszac nie wolno.
        Chcesz nowy to ogłoś konkurs i nowy przetarg na wykonawcę - to są
        mrzonki twoje walczaka i bomanowskiej - ale trzeba sie jeszcze znac
        na inwestycjach i zdobywaniu srodków unijnych, a nie tracic czas na
        ujadaniu w g.w.
        • Gość: assasin2 O, tatusia ubodło? IP: *.os1.kappa.pl 04.07.10, 15:02
          Jak leci Pawełku?

Poznałeś już sposoby pozyskania dotacji?
          • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 04.07.10, 16:08
            Mam wrażenie że on jest na przepustce z psychiatryka. Może go nie
            denerwujmy bo ma przeprowadzkę na głowie.
            • rtoip1 W intrnecie nikt nie , że jesteś psem ... 04.07.10, 16:19
              I nie ja będę rozstrzygał,

czy choruje, czy udaje.

Bez względu na wynik, spakuj "Pawełku" rzeczy, albo do więzienia, albo psychiatryka.
              • jedyny.kkk Re: W intrnecie nikt nie , że jesteś psem ... 04.07.10, 16:24
                No jeżeli ktoś ustalił na podstawie czegoś co on uznał za dowód że Ty
                to ja a na dodatek obaj jesteśmy Polewski i jeszcze się tym chwali to
                musi być nienormalny albo ktoś sobie z niego jaja robi juz sam nie
                wiem.
                • rtoip1 Ten konkretny kretyn chory jest. 04.07.10, 16:34

Wyborcza go toleruje, powodu nie znam.

Pozdrawiam wszystkich
                  • Gość: szacht Re: Ten konkretny kretyn chory jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:25
                    rtoip1 napisał:

>
                    > Wyborcza go toleruje, powodu nie znam.
                    >
                    > Pozdrawiam wszystkich

co za samokrytyka,,:):) doceniam, doceniam... nawet watki ktos
                    stworzył na temat matoła rtiop1, a gazeta toleruje nawet takiego
                    skompromitoanego trolla..:):)
                    • jedyny.kkk Re: Ten konkretny kretyn chory jest. 05.07.10, 00:59
                      Co za erudycja wieśniacza... pozazdrościć.
                      • Gość: szacht Re: Ten konkretny kretyn chory jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:32
                        oprócz zawiści, na dodatek zazdrosny jestes
                        • jedyny.kkk Re: Ten konkretny kretyn chory jest. 05.07.10, 01:46
                          No patrz, tak dobrze mnie znasz detektywie a o tym nie wiedziałeś ;)
                          • Gość: szacht Re: Ten konkretny kretyn chory jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:57
                            tego nie wiedziałem, wreszcie cos się dzieje... ciekawe co zgłębiasz
                            w sobie jeszcze..:) hehehehe
                            • jedyny.kkk Re: Ten konkretny kretyn chory jest. 05.07.10, 02:04
                              Grunt że ty umysłowo zgłębiłeś juz piaskownicę do dna. Zdradź wreszcie
                              skąd wiesz kim jestem, to może być takie śmieszne. Zgnęb mnie do
                              reszty, obnaż fakty, dawaj, nie krępuj się!
                              • Gość: szacht Re: Ten konkretny kretyn chory jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:15
                                żal mi ciebie i nie zal - pomęcz się, to fascynujące w twoim
                                przypadku jest, taki pyskacz...:)
                                • jedyny.kkk Re: Ten konkretny kretyn chory jest. 05.07.10, 02:21
                                  Każdy ma fascynacje na swoim poziomie, ale nie współczuję.
                                  • Gość: szacht Re: Ten konkretny kretyn chory jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:33
                                    mogę tylko potwierdzić..
                                    • jedyny.kkk Re: Ten konkretny kretyn chory jest. 05.07.10, 02:41
                                      Twój debilizm nie wymaga potwierdzenia. Zwłaszcza ze nie potrafisz
                                      potwierdzić swoich urojeń nawet jednym lipnym dowodem. Wykręty to dowód
                                      za to że jesteś głupi. Nie moja wina.
                                      • Gość: szacht Re: Ten konkretny kretyn chory jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 03:02
                                        Epitety wychodzą spod twojej klawiatury, wiec wina jest po twojej
                                        stronie misiu..:) hehehehe
                                        • jedyny.kkk Re: Ten konkretny kretyn chory jest. 05.07.10, 06:04
                                          Ach jakie odbijanie piłeczki, wow, misiu w piaskownicy na pewno nie ma
                                          na ciebie mocnych.
              • Gość: szacht Re: W intrnecie nikt nie , że jesteś psem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:34
                pytam oswiec mnie? kto to jest pawełek?! Masz tajemne omamy?! Oswieć
                społeczeństwo cvałe! Czekamy?!
            • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:54
              więcej szczegółow prosimy??!! Ze co ? na przepustce jestes??
              Dlaczego mnie to nie dziwi???
          • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:23
            A kto to jest pawełek - jaks mara nocna polewskiego?!
            • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 05.07.10, 01:00
              Nie to Polewski to twoja nocna mara buraku.
              ps przetrzyj okularki buraczku.
              • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:02
                okularki czyje trzeba przetrzec?? - wzrok ci sie pogorszył? :):)
                • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 05.07.10, 01:20
                  Detektywie, główkuj dalej. Czekam na kolejne rewelacje na swój temat.
                  Śmiechu nigdy dość.
                  • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:58
                    tak mi przykro, ze mnie nie znasz... taki ciekawski jestes...:)
                    hehehehe
                    • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 05.07.10, 02:06
                      Znam cię, jestes: prostak, burak i dupek. To chyba trzy twoje
                      najmocniejsze cechy. Wiem też że jestes chory na głowę.
                      • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:17
                        wiem, że sie tego bardzo boisz i dobrze, nie mozna bezkarnie
                        obrazac..:) hehehehe
                        chyba juz ci trochę nerwy w tej pracy nawalają...:) hehehehe
                        • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 05.07.10, 02:23
                          To znaczy tok myslowy jest tajny. Masz chłopie nieliche problemy z
                          główka ale są one tak smieszne że trudno współczuć. Piszę ci wprost:
                          zdemaskuj mnie, a ty kluczysz, kręcisz... Ciekawe czemu. Uważasz ze
                          chcę tego obnażenia bo się go boję? To jednak jakaś ciężka choroba że
                          takie wnioski wyciągasz.
                          • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:36
                            Ależ ja ciebie zdemaskowałem pewnego dnia, oczywiście te sytuacje
                            pamiętasz.. jestes polewski ... hehehe
                            • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 05.07.10, 02:44
                              BLA BLA BLA, jak by tak było to bys przypomniał te sytuację. Ale
                              niestety, nie możesz. Trudno, ale byłoby dziwne jakby było inaczej.
                              • Gość: szacht Re: O, tatusia ubodło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 03:03
                                nie jestem zainteresowany, ty jestes, zeby sie zorientować co ci
                                grozi..:)
                                • jedyny.kkk Re: O, tatusia ubodło? 05.07.10, 06:04
                                  Niestety dla ciebie nic mi nie grozi, nawet identyfikacja mi nie grozi,
                                  i to jest najśmieszniejsze. A takie głupie gadki mnie nie łapią. Gdybys
                                  wiedział cokolwiek to nie wpadło by ci do głowy że to tajne. Wiem
                                  natomiast że powrót do rzeczywistości to coś co w najbliższym czasie na
                                  pewno tobie nie grozi. :-)
    • rtoip1 Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 04.07.10, 16:08
      który wyrzuca tu swoje śmieci
      • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:25
        śmieszny jedyny rtiop1 który ze strachu leje pod siebie - by by
        • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 01:18
          Każdy widzi świat na podstawie doświadczeń własnych. Wytrzyj podłogę bo
          to nie twoja chata.
          • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:44
            jak to mówią - pogadaj sobie pogadaj - widac, ze brakuje ci
            intelektu...
            • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 01:52
              Tobie tak mówią? Ja też ci to mówię i widać zaczęło docierać.
              • Gość: azacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:07
                to fakt że dociera, ze mało błyskotliwy jesteś
                • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 02:16
                  Ale mam od tego ciebie bobasie. Przy tobie nawet mój kot jest
                  błyskotliwy. Na twoim tle nawet krzesło jest błyskotliwe.
                  • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:42
                    nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę, ze twój kot i krzesło sa
                    błyskotliwe, to pewnie dodaje ci splendoru...hehehe
                    • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 05:58
                      Tak jak tobie dodało by gdybys ty choć nieco był błyskotliwy. Ale twoje
                      krzesło tez na pewno mądrzejsze jest od ciebie.
      • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:36
        Spoko , spoko, zaraz proszę o konkret! kto mjest tym smiciarzem?!
        Jedynykkk, rtiop1? Z tym sie zgadzam:):)
      • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:52
        nikt ci nie może zabronić uwazać - tylko po co tu o tym piszesz,
        przeciez jestes anonimowym nikim :):)
        • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 01:15
          A ty jesteś nikim w realu. I też dobrze. Bo tutaj jesteś królem
          prostackich trolli, i to chyba najwyższa dostępna ci pozycja.
          • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:45
            nie mam aspiracji zadnych, aby kimkolwiek być w g.w. - mam chęc
            przekonac sie co soba reprezentujesz i zawiedziony jestem...
            • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 01:54
              No tak ale w twoich kategoriach to każdy cię zawiedzie. Drugiego
              takiego trolla jak ty to nie było i nie będzie więc pod względem
              prostackiego trollingu jestes klasą sam dla siebie.
              • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:10
                może zajrzyj do słownika języka polskiego bo słowo prostacki
                powtórzyłes juz z 20- scia razy - to zaczyna byc nudne, jak na
                ambitnego trolla powinienes poszerzac słownictwo i horyzonty
                • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 02:17
                  Nie jestem ambitnym trollem ale miło że macie jakieś tam standardy
                  postępowania. Jestes prostacki to piszę, zwłaszcza że prostacki byłeś
                  juz więcej niż 20 razy.
                  • Gość: szacht Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:43
                    a gdzie byłem tak bardzo prostacki w jakich sytuacjach - prosze o
                    suche fakty...?
                    • jedyny.kkk Re: Nadal uważam cię assasin za śmieciarza ... 05.07.10, 05:59
                      Jesli tego nie widzisz to znaczy że nie potrafisz. Napiszę ci w twoim
                      stylu: sam cię zdemaskowałem prostaku i byłeś przy tym, hehehe
    • rtoip1 ??? o co się ciskasz? 04.07.10, 16:39
      Zdrówko dopisuje, Pawełku?
      • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 04.07.10, 18:16
        Jeżeli Saniuka i Plutę zidentyfikował ten sam detektyw który twierdzi
        że Ty i ja to Polewski to ta sprawa w sądzie to będzie komedia roku. To
        przebije nawet okupację magistratu w dziedzinie śmiesznych idiotyzmów
        • rtoip1 Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) 04.07.10, 18:31
          • rtoip1 Kamery mamy naszykowane :) 04.07.10, 18:34
            • jedyny.kkk Re: Kamery mamy naszykowane :) 04.07.10, 20:30
              No proszę mówić za siebie ja jeśli chodzi o kamerę to mam tylko w
              komórce;)) Ale i tak materiał będzie lepszy pewnie niż ten film o
              Walczaku z dawna zapowiadany.
            • Gość: szacht Re: Kamery mamy naszykowane :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:23
              polewski ??? to ty znasz się na " kamerowaniu"???:):):)
          • Gość: szacht Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:22
            Dobrze sformułowane - gratuluję po raz pierwszy i chyba ostani - tak
            walczak nie wzbudza szacunku, ani zaufania - bystry czasami
            bywasz..:):)
            • jedyny.kkk Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) 05.07.10, 01:01
              Szkoda że tobie bystrość sie nie zdarza nigdy, ale za to tak pięknie
              robisz z siebie wała
              • Gość: szacht Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:33
                to tylko twoja małoobiektywna i nic nie znacząca ocena na
                szczęscie :)
                • jedyny.kkk Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) 05.07.10, 01:48
                  Tak! I mógłbyś ją olać gdyby ta opinia nie była w pełni zgodna z
                  prawdą. A twój następny wpisik to potwierdzi frustracie. Jesteś niezły
                  aż zaczynam zazdrościć innym psychofanów gdyz jakbys się dowiedział kim
                  jestem to od razu rzuciłbyś się na kogoś innego, hehe
                  • Gość: szacht Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:00
                    mnie tylko ty interesujesz - na wieki... intrygujesz zakłamaniem..:)
                    hehehehe
                    • jedyny.kkk Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) 05.07.10, 02:05
                      A ty intrygujesz głupotą, ale za to jak. To znaczy że jak nie jestem
                      Polewski to też będziesz moim psychofanem? Trzymam za słowo.
                      • Gość: szacht Re: Oczekujemy pozwu kretyna ! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:18
                        takiej ewentualnosci nie ma i ty o tym wiesz, nie tracmy więc czasu
                        na jałowe dyskusje..
        • Gość: szachcik Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:20
          jedyny.kkk napisała:

> Jeżeli Saniuka i Plutę zidentyfikował ten sam detektyw który
          twierdzi
          > że Ty i ja to Polewski to ta sprawa w sądzie to będzie komedia
          roku. To
          > przebije nawet okupację magistratu w dziedzinie śmiesznych
          idiotyzmów

chcesz wszystkich czytajacych zachipnotyzowac, ze ty to nie ty, za
          słaby jestes polewski,,:):)
          • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 01:04
            Ależ skąd, nie jestem psychiatrą żeby się brać za twoja paranoję. Wierz
            sobie chłopie w co chcesz. Zwłaszcza że twoje wierzenia są zabawne.
            • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:34
              marudzisz juz bez sensu
              • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 01:49
                Staram sie do ciebie dostosowac detektywie, ale w sumie nie od dzis
                masz problemy ze zrozumieniem co czytasz, to powinieneś się
                przyzwyczaić.
                • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:01
                  wybujałą masz wyobraźnie na mój temat... sytuacje masz nieciekawą..
                  ja ciebie namierzyłem, a ty nie wiesz kim jestem...hehehehe
                  • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 02:07
                    Daj cynk jak mnie namierzyłeś bo to doprawdy może być bomba. Obnaż mnie
                    do końca, proszę, zdemaskuj mnie!
                    • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:19
                      och proś mnie proś, moze ulegnę...:) hehehe
                      • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 02:26
                        Jakoś jestem pewien że nie ulegniesz. Mimo to nadal proszę, chocby po
                        to żebyś był smieszniejszy wykręcając się od tego. jak sie nie ma co
                        powiedzieć top zawsze się bredzi i widać to na twoim przypadku tak
                        zabawnie i dokładnie. Teraz juz wiem co wiesz. Ale to nadal nic. Bo
                        tyle wiesz.
                        • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:37
                          nie pocieszaj sie i nie wprowadzaj w błąd czytajacych - konsekwencje
                          nalezy ponosić...:)
                          • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 02:43
                            Konsekwencje są takie że widać jaka z ciebie fujara skoro nie potrafisz
                            uzasadnić swojej klepaniny.
                            • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 03:05
                              Jest różnica między nie potrafie, a nie chcę...teraz...po co, żebyś
                              zaspokoił swoją ciekawość i jeszcze cos pozmieniał...hehehe
                              • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 06:05
                                No nie jestem w stanie zmienic tego kim jestem, a twoje debilne
                                tłumaczenia to coś pięknego, chyba sam ich nie czytasz bo byś sie
                                uśmiał
      • Gość: szacht ??? Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:55
        umieram z cikawości... kto to jest pawełek???
        • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 01:07
          Dawaj ten film z bomanowską i walczakiem. On tam jest powiem ci w
          której minucie. Zresztą przetrzyj okulary i spójrz w lustro zobaczysz
          tego buca prostego w całej krasie. Uważaj on jest detektywem ;))
          • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:40
            jedyny.kkk napisała:

> Dawaj ten film z bomanowską i walczakiem. On tam jest powiem ci w
            > której minucie. Zresztą przetrzyj okulary i spójrz w lustro
            zobaczysz
            > tego buca prostego w całej krasie. Uważaj on jest detektywem ;))

musiałem to skopiować i wkleić - dla potomnych...

jestes przykładem schizoida z pomrocznoscią, który konfabuluje z
            manią niedwuznaczną - ty we wszystkich widzisz swojego idola:)
            wyluzuj:):) a rodziców poznajesz??? bo jak słyszałem dziewczyny nie
            masz, więc nie mylici ci się z okularnikiem przed lustrem...:):)

dawno sie tak przed snem nie usmiałem..hehehehe

ciekawe co dalej polewski nam zafunduje....
            • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 01:50
              Też się zastanawiam co on ci zafunduje bo z pewnościa wie kim jesteś a
              teraz takie bredzenie na forum ma już paragraf, hue hue
              • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:03
                najpierw musisz udowodnic, ze polewskim jestes...
                • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 02:08
                  Niestety to niemozliwe, ale myslałem że ty mi to udowodnisz. Nie
                  możesz? Nie chcesz? To tajne?
                  • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:20
                    za duzo chciałbyś wiedzieć, a wiesz, ze dostep do info to
                    władza...hehehe
                    • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 02:27
                      Odzyskaj może władze nad własna główka na początek, hue hue. Wiedziałem
                      jakoś że nic do rzeczy nie napiszesz.
                      • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:39
                        obrazając chcesz mnie sprowokować, twoje impertnencje nie działaja
                        na mnie, dla mnie jestes małym chłoptysiem, który na forach leczy
                        kompleksy, i wiesz, ze tak jest...hehehehe
                        • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 02:47
                          Jest dokładnie na odwrót, to ty chcesz mnie sprowokować. Ale niestety
                          za króciutki jesteś. Dziekuję że mnie zdemaskowałeś, dowody są
                          porażające prawie tak jak twoje prostactwo.
                          • Gość: szacht Re: ??? o co się ciskasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 03:06
                            króciutki i co jeszcze... samotny bidulku
                            • jedyny.kkk Re: ??? o co się ciskasz? 05.07.10, 06:06
                              Samotny, upff, identyfikacja oddala sie w tempie światła
    • rtoip1 Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 04.07.10, 16:41
      Już wiesz?
      • Gość: szacht Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:38
        a co cie tak to interesuje? osobiscie jesteś zainteresowany???
        • jedyny.kkk Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 05.07.10, 01:16
          Nie osobiście. Przez przedstawicieli, hue hue
          • Gość: szacht Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:41
            a ci przedstawiciele o tym wiedzą..:) hehehehe
            • jedyny.kkk Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 05.07.10, 01:50
              No muszą, po to są przedstawiciele. nie wiedziałeś?
              • Gość: szacht Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:05
                tylko przedstawicielem sie jest za pozwoleniem, a ty imaginacje na
                forach uprawiasz..hehehehe
                • jedyny.kkk Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 05.07.10, 02:12
                  A jaki dalszy tor twej dedukcji w tym temacie?
                  • Gość: szacht Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:21
                    znowu zanadto wścibski jesteś ...:)
                    • jedyny.kkk Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 05.07.10, 02:27
                      Nie no to juz znam wszystkie konkrety, juz nie musisz nic dodawać.
                      Zresztą wyłącznie tego się spodziewałem.
                      • Gość: szacht Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:40
                        to niezwykłe zjawisko innych obrazać, a potem sie bać....:)
                        • jedyny.kkk Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 05.07.10, 02:46
                          Fascynuje cię ono z autopsji? Biorąc pod uwagę trafność twojej
                          identyfikacji nie mam obaw. Teraz jak widzę twoje dowody, to już nikt
                          nie powinien ich mieć. Zagrażasz jedynie sobie sam. :-)
                          • Gość: szacht Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 03:08
                            nie mam aspiracji, aby ciebie z błedu wyprowadzać ...:)
                            • jedyny.kkk Re: Seniuk czy Saniuk parszywy oszczerco? 05.07.10, 05:57
                              Zwłaszcza że sam siebie wyprowadzić z błędu nie potrafisz, hehehe
    • rtoip1 Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza 04.07.10, 16:50
      I nic na to nie poradzisz
      • Gość: szacht Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:29
        to ty nic nie poradzisz na swoja bezradność wobec ludzi, którzy
        ciebie przerastają - pa idioto
        • jedyny.kkk Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza 05.07.10, 01:17
          A ty masz receptę na tych którzy cię przerastają, obrzucasz ich
          prostackimi odzywkami i nazywasz Polewski.
          • Gość: szacht Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:43
            uuuuuu co za samokrytyka to polewski jest prostacki - ja nigdy bym
            sie tego nie odwazył napisać... co innego analizowac, a co
            innego....ać :):) hehehehe
            • jedyny.kkk Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza 05.07.10, 01:52
              I znów nie zrozumiałeś. Ale lubię te twoje odzywki rodem z piaskownicy.
              Bez ciebie zanudziłbym się w robocie.
              • Gość: szacht Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:06
                powtarzasz sie misiu oj powtarzasz...
                • jedyny.kkk Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza 05.07.10, 02:14
                  A co mógłbym nowego napisac burakowi prostemu? Staram się nakłonić cię
                  do dalszego ciągnięcia tego skeczu ku uciesze własnej. Zdemaskuj mnie
                  do końca, niech wszyscy się dowiedzą jaki to tok myslenia cię oswiecił
                  kim jestem. Dawaj nie bądź skromny.
                  • Gość: szacht Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:34
                    Ależ ja skromny nie jestem, znam swoją wartość...:)
                    • jedyny.kkk Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza 05.07.10, 02:42
                      To wystaw się na allegro w kategorii eksponaty psychiatryczne z opisem
                      choroby, zobaczysz że się i tak nie doceniałeś.
                      • Gość: szacht Re: Dlatego kmiotku uważam cię z śmieciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 03:07
                        śmieszne...:)
    • rtoip1 Co w Bydgoszczy piszą o tym kretynie? nic? 04.07.10, 16:54
      Da się nadrobić
      • Gość: szacht Re: Co w Bydgoszczy piszą o tym kretynie? nic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:27
        Ty jestes nikim kogo by ktos chciał pod uwagę brać - pozałowania
        godne nispełnione zakompleksiałe dziecko, które wyzywa sie na
        wyjątkowych po to by odreagowac!
    • Gość: szacht akuku polewski - walkower?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:15
      jak wyzej!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jedyny.kkk Re: akuku polewski - walkower?! 05.07.10, 00:53
        Chyba raczej zieeew. Szczekaj dalej prostaku ale to już nudne. Nie
        rezygnuj jednak chłopie, co ci zostało, tylko poszczekać możesz.
        • Gość: szacht Re: akuku polewski - walkower?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 00:59
          jedyny.kkk napisała:

> Chyba raczej zieeew. Szczekaj dalej prostaku ale to już nudne. Nie
          > rezygnuj jednak chłopie, co ci zostało, tylko poszczekać możesz.

dobranoc polew - ziew ,,,, miłych snów o nastepnych kreacjach na
          forach g.w.
          muszę ciebie zmartwic - nie jestem Zydowiczem, ale twoim
          wiernym "fanem"
          • jedyny.kkk Re: akuku polewski - walkower?! 05.07.10, 01:19
            No widzę że jesteś wiernym fanem Polewskiego. Każdy podobno ma jakieś
            kompleksy ale twój jest ogromniasty. Czego tak mu zazdrościsz zastanów
            się misiu. Ta nienawiść cię zgubi
            • Gość: szacht Re: akuku polewski - walkower?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:47
              moją siła jest to, ze nigdy nie nienawidze, ja tylko wspołczuje
              takim misiom jak ty...polew
              • jedyny.kkk Re: akuku polewski - walkower?! 05.07.10, 01:55
                Ale nie ma czego, spójrz na siebie, mógłbym wylądować tak jak ty. To by
                dopiero była lipa. No ale to niedostatki wychowawcze plus wady
                genetyczne dały u ciebie taki wynik.
                • Gość: szacht Re: akuku polewski - walkower?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:12
                  a gdzie ja wylądowałem??? czuję się swietnie, a nawet bardziej,
                  dopisuje mi humor bo konwersuje z przereklamowanym trollem, nie
                  martw sie tak o mnie, nie bądź aż takim hipokrytą
                  • jedyny.kkk Re: akuku polewski - walkower?! 05.07.10, 02:18
                    To jeszcze masz czas żeby gadac sam ze sobą. No no zdolny jesteś psych.
                    • Gość: szacht Re: akuku polewski - walkower?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 02:45
                      nie dowartosciowuj się tak - nie jestes moim odbiciem w lustrze..
                      • jedyny.kkk Re: akuku polewski - walkower?! 05.07.10, 06:00
                        Ale z pewnością chciałbyś ;) gadaj dalej sam ze sobą bo jak wiadomo
                        najlepszym rozmówcą buca jest on sam.
      • Gość: dlaŁodzi masz akuku, ale na własnym muniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 22:34
        j/w
    • Gość: normalny ---kurcze ludzie, umówcie się na piwko może ???--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 12:59
      dyskusja 2-3 osób a prawie 400 postów wyszło - tego nie daje się
      czytać - może piszcie do siebie maile albo wyskoczcie na piwo ???
    • rtoip1 Też uważm, że trolle nie pozwalają nic napisać ... 05.07.10, 22:07
      na tym forum.

I to od długiego czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka