Gość: anna Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.205.8.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.11, 16:28 Ta SWINIA Stefanska ,ponoc nawet ludzi z rodziny okradla!! To zero i smiec pod kazdym wzgledem! Slyszalam, ze jej siostra tez siedzi za machloje, swietna rodzinka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.cdma.centertel.pl 26.09.11, 19:36 e tam siostrzyczka ma biuro nieruchomosci na Pietrynie,i ma gdzies KASIENKE podobno,ale to wszystko sa moze plotki,,,a w ogole ktos wie gdzie sie podziewa KASIENKA???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 26.09.11, 20:04 Czy ktoś ma doświadczenia z biurem nieruchomości Home4You ul. Kościuszki 101? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 16:33 Agnieszka (siostra K.S.)prowadziła kiedyś biuro Mix -ładnych parę lat temu.za te same wyłudzenia też leczyła się na aleksandrowskiej.umorzone sprawy w prokuraturze.zmienione nazwisko .otworzone nowe biuro na Piotrkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 79.162.242.* 27.09.11, 19:26 no własnie i taka jest prawda,a teraz Kaska to samo robi....udaje debila, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damusia Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.zb.lnet.pl 29.09.11, 21:25 Mix potem było zmienione na sławetne Amber. Oni robili te same przekręty, dokładnie te same. Wtedy jeszcze Kasieńka oddawała mi długi ich długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 22:04 To teraz ciekawe czy siostra Agnieszka zrewanżuje się siostrze Katrzynie i odda długi oszukanym tak jak zrobiła to Kaśka oszukanym przez Agnieszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 79.162.225.* 01.10.11, 17:35 mysle ze napewno NIE!!!TO JEST STRASZNY PAZUR,PODOBNO PODSMIEWA SIE KASKI,A WCZESNIEJ SIEDZIAŁA U NIEJ W KIESZENI,DOPOKI NIE OTWORZYLA TEGO BIURA mhm pseudo biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendzia Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 79.162.226.* 04.10.11, 23:29 Ej ludzie spicie!!!trzeba działać!!!!szukajmy STefanskiej kurde ....niech ktos normalny tuuu.powie gdzie Ona moze byc?jechałem Bema tam gdzie kiedys mieszkała i ktos tam mieszka!!!Takze zapraszam ,ale jak to zrobimy?Jak mozna byc takim człowiekiem???dla ludzi,którzy jej zawierzyli swoje oszczędnosci,zrobiła z nich dziadów,ze muszą mieszkac w Hostelach bez kasy i pomocy!!!Jak to moze przeczytasz ,to pomysl kogo skrzywdziłas??ile ludzi??a taka fajna Kasia byłas mhmmm no kiedys.. Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 05.10.11, 18:03 witam ja jestem chetny zeby sie zmuwic i odebrac swoje pieniadze ..ale gdzie i jak i kiedy .....czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 05.10.11, 18:05 czekam na cynk i zmuwienie sie w jakims miejscu zeby odzyskac pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 06.10.11, 20:08 co !! wszyscy odzyskali pieniazki !!??????? nikt nic nie piszeno chyba ze wszystkie nicki i rozmowy prowadzila sama pani kasia ze soba haahhahahhahh ..acha a pani krysia tez jest w norwegii na azylu siedzi ??????????????? hahhhahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 07.10.11, 10:11 Możemy się spotkać, tylko co zrobimy? żeby to miało jakiś sens. Pozew zbiorowy? Jak ją znajdziemy, jak siedzi za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 79.162.241.* 07.10.11, 14:23 tak,ale jak tu sie spotkac?przeciez sie nie przedstawimy tutaj,bo to by bylo raczej nie za dobre,dopiero Kasienka mialaby polewke z nas oszust wstretny....dajcie jakis pomysl???czekam na propozzycje,moze sie znajdzie ktos taki inteligentny...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlm Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.11, 23:20 Ludzie. Zadzwonicie sobie do Urzędu Miasta Łodzi Wydział Ewidencji Gospodarczej, dane przedsiębiorców nie są objęte ustawa o ochronie danych osobowych i dowiecie się, że..... działalność nadal czynna i są dwa adresy prowadzenia retkinia i sródmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 11.10.11, 14:39 a wiec kaska przeniosla sie na retkinie bo tam ja jeszcze nie znaja....a wariatke z siebie robi caly czas .... propunuje oblegac dalej biuro na nowomiejskiej ..... kaska w norwegii hm to jednak nie jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.iwacom.net.pl 12.10.11, 13:03 P.Stefańska parę lat temu,owszem założyła spółkę na Retkini,ale nigdy jej nie uruchomiła (a została zamknięta i wyrejestrowana). Lokal o którym piszecie to prywatne mieszkanie. Wczoraj zostało złożone na policję doniesienie o nachodzeniu. Więc radzę sobie dobrze sprawdzić w Urzędach zanim się o bzdurach zacznie pisać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 12.10.11, 14:45 ty wyzej to jestes kaska albo ktos od niej i wszystko kontrujecie tak jakbyscie byli bez winy przeciez te wszystkie sytuacje to sa przez kaske i przez nikogo innego wiecej wiec ludzie i tak beda robili to na co maja ochote tak samo jak kaska miala ochote oszukac duzo rodzin i zostawic na golym polu .....wiec jak jestes czlowiekiem to zrozum zachowanie ludzi i pamietaj ze nie wazne gdzie kaska sie pojawi i ktokolwiek cokolwiek powie ludzie beda reagowac ...myslisz sensownie czlowieku ???????? ludzie nie maja gdzie mieszkac pobrali kredyty itd a ona co zrobila teraz sie broni ze wariat i ze na glowe jej siadlo przeciez to sa farmazony ekstraklasa .....na glowe jej siadzie jak uslyszy wyrok haahahhahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 22:36 A ja uważam , że ludzie są niesamowicie zdesperowani tą sytuacją do jakiej ich doprowadziła w tak perfidny sposób Katarzyna S,więc proszę nie dziwić się ludziom, że każdy sygnał o tej kobiecie powoduje wielkie poruszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 16.10.11, 12:48 i bedzie poruszal zawsze temat kaski wszystkich ludzi ktorzy zostali na lodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 17:16 No właśnie wychodzi na to ze temat p. Katarzyny jest dość obszerny, tak po przeczytaniu wpisów na forum zauważyłe że wcześniej był już poruszany temat Siostry p. Katarzyny może trzeba do niej się udać po kontakt i jakieś kroki w naszych sprawach tylko gdzie Ją znależć bo chwilowo wiem że też ma biuro nieruchomosci i że gdzieś w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 19.10.11, 12:54 dobrze by było jakbyśmy się wszyscy spotkali, np. pod prokuraturą na Dąbrowskiego albo w innym miejscu, wybrali jedną osobę, która spisze nasze historie razem i żebyśmy złożyli zgłoszenie sprawy do prokuratury jako spór zbiorowy co o tym sądzicie? ludzie coś trzeba działać!!!razem może będzie łatwiej, zbierzmy się, nie bądźmy dla siebie wrogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.cdma.centertel.pl 19.10.11, 21:25 tak bardzo dobra propozycja,ide na to,ale z tego co wiem ta Menda siedzie w norwegi a jej coreczka w Angli,i uczy sie w jakiejs drogim colege,takze maja kase na swoje potrzeby.Nikomu zle nigdy nie rzyczylam ale Stefanskiej to sie nalezy dobre pranie mozgu,,,,,jezeli chodzi o spotkanie to czekam na info.... Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 20.10.11, 19:49 LUDZIE A JA MAM SWIEZUTKIE WIADOMOSCI I .... KASKA JEST NA MIEJSCU ....MOGE SIE Z KAZDYM ZALOZYC O KAZDE PIENIADZE ...POZDRAWIAM .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.retsat1.com.pl 20.10.11, 20:10 No ja myślę że propozycja TVP jest bardzo sensowna, im więcej szumu i to oficjalnego tym odpowiedzialne za sprawiedliwość służby i instytucje chętniej prowadzą śledztwa w takich sprawach bo można się wykazać i zaistnieć medialnie, a pani Stefańskiej zależy na jak najmniejszym rozgłosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do xzibit Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 79.162.226.* 21.10.11, 10:29 dawaj namiary na nia!!!trzeba zrobic porzadek z tym oszustem.pozdrawiam BMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 22.10.11, 10:37 już raz szum był zrobiony i co z tego ???? nic, dziennikarze kiese sobie nabili za zrobiony program, bo od tego przecież są. wątpię że przejmuje ich nasz los, szukają jedynie sensacji, z pracy ich przynajmniej nie wywalą. A co nam z tego przyjdzie się pytam? ta ... się już tak zakamufluje że nikt jej nie znajdzie, a my bedziemy siebie w telewizji oglądać i jedynie bedziemy mogli sobie pluc w brode za głupotę i naiwność. Ja dam jej jeszcze troche czasu, jeżeli naprawdę jest w tej Norwegii czy gdzieś. Już raz byłem naiwny dając jej pieniądze więc będę jeszcze raz licząc że odda. Bo jak jest tam to jeszcze szanse mam ale jak ją wsadzą w co zresztą wątpię to już przepadło. A co mi z tego za radocha, jeszcze z moich podatków będę ją utrzymywał w kiciu, to już chyba lekka przesada. Chyba ze kamieniołomy za karę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starababa Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.zb.lnet.pl 24.10.11, 09:34 Zastanówcie się lepiej komu najbardziej zależy na tym, żebyśmy myśleli, że Kaśka wyjechała za granicę i jest nieosiągalna? Kto pisze posty wskazujące na to, że jej nie ma w kraju? Ona sama :) Przecież ona ma zakaz opuszczania granic naszego kraju. Żyje sobie spokojnie i próbuje zwróćić waszą uwagę na inny tor. Gra na zwłokę i kombinuje, kombinuje, kombinuje bo nie ma już nic do stracenia- albo ją dybną za to, albo za coś innego :) Kwestia tylko tego typu czy wogóle kiedykolwiek będzie w stanie oddać takie duże pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.11, 16:48 ludzie to niech ktos w koncu madry poda jakies namaiary na Stefanska,bo krecimy sie w kółko.a czas ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iustitia Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:46 po pierwsze nie rozumiem, dlaczego stoicie w miejscu? to znaczy że we własnej sprawie nic nie robiliście i czekacie aż Kasia odda Wam pieniądze? Czekacie aż prokuratura wsadzi krętaczkę do pudła? Jeśli nawet, to potrwa to lata, a kasa przepadnie.. Pewniejszą drogą jest sąd cywilny, bo można odzyskać pieniądze pod nieobecność dłużnika, i nie ma znaczenia gdzie jest oszust! No i co najważniejsze-liczy się czas... jeśli ktoś chce pomocy, niech pisze (pomagam w jednej ze spraw, i jak dotąd-skutecznie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkoja Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.12, 17:19 bmw... jak byśmy byli mądrzy to nie dalibyśmy sie tej krętaczce omotać, nie wyrąbała by nas na tyle kasy.... ale i ja dosięgie ręka sprawiedliwości.... ale kasiorki jak nie było tak nie ma... po wekendzie ide do prokuratury.. zobaczę jak postepy w śledztwie....pozdrawiam wszyskich - oprocz kaski oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iustitia Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:49 jeśli nie spróbujesz, nie dowiesz się czy jest... po co pluć sobie w brodę że się nie walczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.cdma.centertel.pl 25.11.11, 17:14 mieszka w Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 22:40 A jaka tu cisza, czyżby pania kasia zaczęła spłacać długi dajcie znać to się ustawie w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iustitia Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:51 właśnie, to jest ciekawe, że był reportaż w ŁWD, mieli się tym zająć i cisza...Ktoś ma kontakt z reporterką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shl Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 83.238.5.* 23.10.11, 00:29 co za bzdety! kaska siedzi w lodzi i kombinuje jak tu otworzyc kojena firme, z tydzien temu ja widzialem jak jechala samochodem na wieckowskieg, ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 27.10.11, 13:08 czy ktoś wie gdzie jest biuro jej siostry(tez nieruchomości)tam trzeba szukać Odpowiedz Link Zgłoś
cormoran09 Udział 17.10.11, 10:45 Poszukujemy chętnych osób, które by opowiedziały tę historię przed kamerą. Może być anonimowo. Przygotowujemy program dla TVP o pośrednikach nieruchomości. Proszę o kontakt mailowy na: kontakt@stopposrednikom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Udział IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.11.11, 22:16 Radzę zainteresowac się biurem Oani Bauc ,fimra nazywa się Estate sp. z o.o ul. Piotrkowska 22 i rog Kościuszki 1 i Zielonej.Tylko czy starczy Wam odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Udział 17.11.11, 19:50 o czym piszesz !!!!!!!!!!!!! w dzisiejszych czasach na kazdego znajdzie sposob chocby nie wiadomo jakie mial plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Elżbieta Re: Udział IP: *.devs.futuro.pl 10.11.11, 12:43 Pani Iwonko proszę nie zapominać o tym, że wycofała się Pani z transakcji a zaliczki zostały Pani zwrócone! Proponowaliśmy Pani również inny sposób przeprowadzenia transakcji na to samo mieszkanie i sama Pani tę propozycję odrzuciła! Zachowywała się Pani w sposób wręcz urągający osobie kulturalnej. Poza tym transakcja dotycząca upatrzonego przez Panią mieszkania jest aktualnie realizowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Udział IP: *.piotrkow.pilicka.pl 14.11.11, 13:50 Pani Elu ja nie wycofałam się z transakcji, transakcja nie doszła do skutku, a to z tego powodu, że dyrektor administracji nie zgodził się na zamianę "upatrzonego przeze mnie mieszkanka" o czym Pani wiedziała biorąc zaliczki. Cztery razy umawiała się Pani ze mną w biurze zamiany mieszkań na ul. Wólczańskiej, zapewniając mnie, że ma już Pani wszystkie potrzebne dokumenty, a w dniu zamiany wszystko Pani odwoływała - powód - "brak podpisu dyrektora na wniosku". Zadzwoniłam do administracji i w końcu się dowiedziałam, że żadnej zamiany nie będzie. Zaliczki odzyskałam, zgadza się, po wielu telefonach (i nie tylko do Pani). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Udział IP: *.toya.net.pl 14.11.11, 21:49 nie porównujmy tego biura z biurem Katarzyny S.!!! To są dwie zupełnie różne sprawy, K>S się ukrywa, zamknęła biuro i zwiała z naszymi pieniędzmi. Biuro p. Elżbiety nie działa tak samo jak Stephany, nie zgadzam się z tym. Wiem, bo Pani Elżbieta bardzo mi pomogła, gdyby nie ona nie miałabym swojego wymarzonego mieszkania, jest uczciwa osobą. A tu na forum można każdego opluć anonimowo. Szkoda tylko,że kązdy pisze co chce, a do niczego to nie prowadzi, bo nie potrafimy się zebrać razem i walczyć przeciwko K.S. , tak na prawdę pisanie tu nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Udział IP: 91.226.16.* 18.11.11, 20:34 Prokuratura Łodzka prowadzi juz zbiorowa sprawe przeciwko Stefańskiej! Niech każdy poszkodowany się zgłosi. Juz teraz jest ponad 30 takich osób. Trzeba wlasnymi słowami opisać swoją sprawę hronologicznie, dodać wszystkie potrzebne załaczniki i złożyć to w prokuraturze. Póxniej zostaniecie wezwani na policję w sprawie zeznań. Prokuratura ze względu na pojawijących się nowych poszkodowanych wznowiła przesłuchania! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1-2 Re: Złe doświadczenia z biurem OSKAR-DOM!!!! 22.11.11, 17:04 Ostrzegamy przed transakcjami w biurze nieruchomości OSKAR-DOM z ulicy Piotrkowskiej w Łodzi. Właścicielka od samego początku kłamie ( w ogłoszeniu mieszkanie jest o wiele większe niż w rzeczywistości)a jak to kłamstwo wychodzi na jaw to atakuje klienta, który próbuje kupić mieszkanie. Do tego stopnia,że podaje się za żonę klienta kupującego mieszkanie dzwoniąc do innego biura nieruchomości. Koszmar!!! Przez takich pośredników człowiek traci resztki zaufania do ludzi. Cieszymy się, że w porę wycofaliśmy się z transakcji. NIE POLECAMY OSKAR-DOM-u!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Złe doświadczenia z biurem OSKAR-DOM!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 17.12.11, 23:03 A CZY KTOS WIE MOZE GDZIE JEST TA MENDA STEFAŃSKA!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Złe doświadczenia z biurem OSKAR-DOM!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.10.12, 13:14 Oskar-Dom to biuro, które zatrudnia typowych amatorów. Pośrednik nie miał zielonego pojęcia na temat mieszkania, które zamierzałem kupić. Zależało jej tylko na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złe doświadczenia biurem Stephany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 15:02 czy ktoś wie co się dzieje z K.S.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Złe doświadczenia biurem Stephany IP: *.cdma.centertel.pl 04.01.12, 15:55 a kto to moze wiedziec,zapadla sie pod ziemie,albo tylko udaje...jej lokal na nowomiejskiej jest wynajety pod sklep z ziolami,dziewczynka daje sobie rade....a ludzi zostawila bez kasy,ale do czasu zobaczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany 05.01.12, 19:01 kaska jest na miejscu ....hipoteke co ma zastawiona to jest jako kaucja ludzie !!!!!!!! a nie po to zeby ona oddala pieniadze wiec nadal widze to czarno ale mam nadzieje ze wezmie cos zrobi i odda nam pieniazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Złe doświadczenia biurem Stephany IP: *.cdma.centertel.pl 06.01.12, 00:28 ok to gdzie przebywa??daj namiary ???nie wieze ze jest w LDZ SORRY ALE TO JAKAS SCIEMA.. Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany 07.01.12, 18:13 widzisz dlatego nikt tutaj nic nie wskura bo nikt nikomu nie wierzy ..ja wiem swoje i dziele sie informacjami a jezeli twierdzisz ze to sciema to ok ja poszanuje twoje zdanie ..ale nadal twierdze ze kaska jest w miescie i na miejscu a to kto i jak to obiera to kazdego indywidualna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Złe doświadczenia biurem Stephany IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 17:20 ok Xzibit no to gdzie ja mozna znalezc???chetnie bym jej spojrzala w oczy,i naplula w twarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany 10.01.12, 13:17 witaj ja tez chetnie bym naplul jej w twarz ale wiem tylko ze ona dala kaucje w postaci domku swojego synka przeciez cos mi sie tutaj nie zgadza przeciez mozna wziasc domek sprzedac i oddac ludzia pieniadze ale nie tak nie mozna hahahaha a dlaczego???? sa ruzne odpowiedzi ale nasuwa sie jedna ze ktos tutaj kreci i to nie zle ...ja osobiscie nie mam ale jak ktos by z telewizja wjechal do prokuratury to bylo by ciekawiej .... DROGA TEMIDO WEZ TEN DOMEK I SPRZEDAJ .. WTEDY ZNAJDA SIE PIENIAZKI DLA LUDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkoja-000 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany IP: *.gdynia.mm.pl 11.01.12, 01:28 Kaśka, życzę Ci w Nowym Roku wszystkiego co najgorsze, żebys i Ty doświadczyła tego co ja przez Ciebie. Zwracając się do Ciebie piszę z dużej litery- tak mnie wychowano-ale wcale a wcale na to nie zasługujesz. Mam nadzieję i to szczerą, że w końcu dobiorą Ci się do doopy. Albo w prokuraturze albo w pierdlu..... a niech sobie poużywaja..... w końcu masz szeroką. Nie pozdrawiam Ciebie , tylko tych których jak i mnie wyrolowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany 12.01.12, 09:22 podpisuje sie pod zyczeniami wyzej ... kaska zapamietaj sobie te zyczenia bo to są dozywotnie i co roku bedziesz je miala ....zycze ci wszystkiego co moze spowodowac lzy u ciebie i zebys czula sie tak samo jak ludzie ktorzy stracili pieniadze bo mieli zaufanie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Złe doświadczenia biurem Stephany IP: *.cdma.centertel.pl 13.01.12, 15:54 brawo Xzibit! ja tez sie pod tym podpisuje!!!wstretna oszustka zapadla sie pod ziemie,ale coz sie dziwic jak tu to wszyscy sie od niej odsuneli,mnie tez oszukala,ale nie to ze nie zalatwila mieszkania,ale pozyczyla odemnie duzo kasy!!!tez jej zaufalam jak jakis debil skonczony,a teraz nie mam na nic prawie,dobrze ze maz pracuje.....szkoda ze tu nie mozna sie jakos skontaktowac,bo pewnie ten oszust tu zaglada...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany 16.01.12, 14:20 no napewno zaglada nie ma watpliwosci REN cos Ci napisze tutaj jest forum i dlatego tak do konca nikt nikomu nie ufa ... dzieki pozdrawiam ...ja juz przeszedlemruzne drogi zwiazane z tym tematem ale mam nadzieje ze jakas droga bedzie odpowiednia bo tutaj nie chodzi o prawo bo dostanie wyrok i tyle a pieniazki dalej beda nie odzyskane hm i co tu dalej robic ????? Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia biurem Stephany 20.01.12, 17:27 widze ze ludzie odpuscili bo nikt nic nie pisze ,,pisze tak bo w tamtym roku to tutaj bylo jak w ulu ,,,,jest jedna zasada jak nic nie robisz to nisz nie masz ,,,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obszarnik Re: Złe doświadczenia z biurami generalnie IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.12, 13:10 3 lata sie "angazuja" 3 biura i g..... z tego - obiekt nie sprzedany. Obiecanki cacanki. O czym mowic o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Złe doświadczenia z biurami generalnie IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 14:32 może czas zmienić cenę? ;-) i zejść na ziemię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wal Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.play-internet.pl 03.02.12, 18:09 Uwaga Na biuro nieruchomości Centrum Łańcut ul Dominikańska, zależy im tylko na pobraniu prowizji, przy zakupie za ich pośrednictwem nieruchomości ZATAILI ŻE PRZE DZIAŁKĘ PLANOWANA JEST DROGA! MIMO KILKUKROTNYCH ZAPYTAŃ O TO! PO PROSTU NAS OSZUKALI! OMIJAĆ Z DALEKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 06.02.12, 13:56 ludzie dajcie sobie spokoj ...skasowac to forum i tyle teraz nastepna sprawa o biurze w lancucie jakims masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!.... stefanska poszla w nie pamiec a teraz ktos nowy ..to forum sie nadaje dla chorych ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 21:54 czy ktoś może się wypowiedzieć na temat biura SEROGLU COMPANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.12, 11:46 Biuro prowadzi siostra Pani Katarzyny S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 16.09.13, 19:53 Szczerze nie polecam tego biura nikomu ani współpracy z p. Agnieszką.Ta kobieta powinna się nauczyć szanować klienta. Zwykła krzykaczka i naciągaczka, która poniewiera kima się da. Biuro mało skuteczne - łapanka klienta za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.182.215.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.12, 13:37 ta szmata okradla nawet ludzi z rodziny jej meza!!!! cud ,ze jeszcze nikt nie odwalil tej szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos seroglu company to siostra kaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 09:13 seroglu company to siostra kaski -agnieszka .kiedys prowadzila biuro nieruchomosci MIX.naoszukiwala tez klientow.nie polecam tego biura Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: seroglu company to siostra kaski 09.03.12, 12:08 SEROGLU COMPANY TO SIOSTRA KASKI UWAZAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xzibit_1 Re: seroglu company to siostra kaski 09.03.12, 15:55 TERAZ KASKI SIOSTRA A PUZNIEJ KASKA I TAK NA ZMIANE BEDZIE LUDZIE NIE DAJCIE SIE NAMUWIC CZYTAJCIE W INTERNECIE FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: seroglu company to siostra kaski IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 08:48 Rany !!! Aż przykro się robi. Człowiecze nie wstydzisz się tak smarować. Ciężko cię odczytać,takie przekręty ortograficzne...a może jad z twojej paszczy cie już zatruwa ???? Szczery podziw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: seroglu company to siostra kaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 22:12 Oszustwa których się nie wstydzą -KS oraz osoby jej pokroju to dopiero szczery podziw.Niepoprawna ortografia na tym forum jest mało istotna ,ponieważ jest nieszkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuu Re: seroglu company to siostra kaski IP: *.range109-152.btcentralplus.com 22.03.12, 15:09 STEFKA JUZ NIE BEDE SIE UKRYWAC TY KLAMCZUCHO OSZUSTKO....GOWNOZYSTKO MIPOWIEDZAIMNIE OBCHODZI GDZIE JESTES,ZNJADE CIE BO WIEM GDZIE JESTES!!!!!ODDAJ MI MOJE 50 TYS CO POZYCZYLAS 3 LATA TEMU!!!!SLODZUTKA KASIENKA TO JA PSZE KOPEROWA I NIE BEDE SIE UKRYWAC JAKI INNI ......DOBRZE WIESZ ZE MNIE SKRZYWDZILAS A MOJE MIESZKANIE PODWOJNIE SPRZEDALAS WIEM BO ROZMAWIALAM PANEM S...WSZYSTKO MI POWIEDZAL ILE OD NIEGO WYRWALAS SIANA.....TAKZE OGARNIJ SIE KOBIETO O OTRZEZWIEJ W KONCU////KASA KASA PAMIETAJ.... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda221160 Re: seroglu company to siostra kaski 31.05.12, 21:01 Czytam te wypowiedzi i robi mi się słabo, że ludzie potrafią być tacy niesprawiedliwi... Nie można wciskać na wszystkich wokół, tylko dlatego, że czyjaś siostra zrobiła jakieś przekręty!!! To już są pomówienia, a takie również bywają sądzone przez sądy. To dalece niesprawiedliwe osądy, jeśli chodzi o biuro Seroglu Company. Przeprowadzałam tam niejedna transakcję, byłam obsłużona profesjonalnie i z wielkim zaangażowaniem pracownic biura. Mało tego, polecam to Biuro moim znajomym i wiem, co robię. Pracują tam bardzo dobrze przygotowane kobitki, mają ogromna wiedzę, która dzielą się z klientami i są pomocne, i dostępne nawet w niedziele i Święta. To absurdalne tak pisać, że jeśli czyjaś siostra ma kłopoty z prawem, to z pewnością pozostali członkowie jej rodziny są tacy sami.... wstydźcie się ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda221160 Re: seroglu company to siostra kaski 31.05.12, 21:05 Rozumiem rozgoryczenie, ale to nie tłumaczy waszego stanowiska wobec innych Biur. Możecie mieć teraz dystans, to zrozumiałe ale nie można tak bezkarnie i w beznadziejnie głupi sposób krzywdzić innych.... Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: seroglu company to siostra kaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 12:10 proszę się cieszyć ze Agnieszka pani nie oszukała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AALodz Re: seroglu company to siostra kaski IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.14, 22:47 Zwykli naciągacze! Czytajcie bardzo dobrze to, co podają Wam do podpisania, ponieważ potem będziecie ciągani po sądach - NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
stonkakasia Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 11.04.12, 19:37 Witam mam pytanie i jednocześnie prośbę a mianowicie również jestem poszkodowana przez to biuro i proszę o kontakt ludzi którzy mieli też złe doświadczenie z biurem nieruchomości na Nowomiejskiej wystąpiłam już z pismem do prokuratury ale sama nic nie zdziałam potrzeba więcej osób by móc w ogóle tą sprawę jakoś rozsądnie załatwić ponieważ jest Nas więcej a większość osób boi się cokolwiek zrobić.Ja też tak myślałam ale po rozmowie z adwokatem zmieniłam podejście. podaje mój numer tel.789132511 i proszę o kontakt w godz.12-14 jak najszybciej nie dajmy się tym OSZUSTOM zastraszyć !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 13.04.12, 22:04 Dlaczego podajesz numer telefonu i odzywa się poczta głosowa i nie można się z Tobą skontaktować? O co chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
totylkoja-000 Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 03.05.12, 00:24 może to znowu jakiś numer towarzystwa z jej bandy? Jak o niej myśle to cisną mi sie na usta brzydkie słówka.... najdelikatniejsze to szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.astral.lodz.pl 11.11.12, 12:59 ja zostałam oszukana i również występuję do prokuratury w tej sprawie......mój e-mail chanelka51@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonny m Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 194.50.110.* 30.08.12, 10:14 Wiem, co z Kasią. Przeszła operację plastyczną i zmieniła nazwisko. Treaz to Marcin P. z firmy Amber Tombak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 26.10.12, 10:12 Sprawa K.S. jest w sądzie. Została przełożona na 13 listopada na 10.45 (sąd ul.Kościuszki - 5 piętro). Do poszkodowanych w sprawie: PRZYJDZMY, PILNUJMY SPRAWY, POKAŻMY, ZE JEST NAS DUŻO! Może K.S. się pojawi....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.astral.lodz.pl 11.11.12, 14:12 Witam,czy Pan również jest poszkodowany przez to biuro nieruchomości (katarzyna stefanska)?ja jestem,proszę o kontakt na email chanelka51@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.astral.lodz.pl 11.11.12, 12:50 tak ja miałam i mam w tej chwili ...oszukana jestem przez tą osobę na 30 tys zł,jeśli ma ktoś z Państwa aktualny namiar na tą Panią proszę o kontakt chanelka 51@wp.pl,będę wdzięczna za każdą podpowiedź ww sprawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 23:44 p.Katarzyna jest za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 18:02 proszę napisać na kiedy przełożona jest sprawa stefańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 18:53 P. Kasia nie pojawiła się na sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 81.162.208.* 25.01.13, 07:17 Poczytajcie więcej o nich tutaj: biura-nieruchomosci.pl/lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 00:34 wiec Katarzyna S.wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
michal.inaaaa Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 25.03.13, 11:43 Współczuję złych doświadczeń z biurami nieruchomościami, choć moim zdaniem - niektórzy sami są sobie winni, że nie sprawdzą firmy, które powierzą tak ważne sprawy... Ja korzystałem z pomocy biura Lichmann przy zakupie mieszkania, sprawdzili się. Polecał mi ich kumpel, również jest zadowolony. Radzę poszukać w necie opinii, popytać znajomych, a dopiero potem inwestować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Lodz Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: 212.118.224.* 08.04.13, 10:47 I tu sie zgodze z Panem. Tylko ze oszustwo jest oszustwem i powinna byc kara na takich ludzi a prawda jest taka, ze Sad Rejonowy nic nie moze, komornicy nie maja skad dlugu sciagac, sama oszustka sciemnia i wodzi ludzi za nos, policja rowniez odmawia pomocy. No a jak juz ktos w akcie desperacji powie za duzo i postraszy oszusta, badz uzyje sily fizycznej to pojdzie do wiezienia a napewno dostanie wyrok w zawieszeniu :-) CUDOWNIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.play-internet.pl 22.07.13, 16:02 Kogoś z moich bliskich, przerobiła na mieszkanie warte 170 tyś zł, facet wylądował z dnia na dzień na ulicy i stracił wszystko co miał, policja i prokuratura jest bezradna lub działa w zmowie tą oszustką. Zainteresowanych proszę o kontakt pod @ bartus.lada@wp.pl, może wspólnie coś zadziałamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliope Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.icpnet.pl 26.07.13, 14:40 Współczuję :(. Najlepiej popytac się znajomych którzy już kupowali mieszkania. Ja tak się dowiedziałam o moim biurze, od koleżanki z pracy. Z Poznania polecam Castle przy ul. Mostowej. Naprawdę fajny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhomebroker Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.toya.net.pl 22.07.13, 19:46 Home Broker!! dno dno dno tylko wyłudzaja kase ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2xxl stephany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 18:05 czy ktos wie co dzieje sie z katarzyna s? Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 09.12.13, 10:49 TRZE SIE DOWIEDZIEC CO ONA PORABIA I GDZIE JEST ..JA WCZESNIEJ PISALEM TUTAJ NA FORUM I NIKT NIE BYL CHETNY JAKOS SIE SPOTKAC ZEBY ZNALESC K . S LUDZIE PORZECIEZ TO NIE JEST KOSMOS .... Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 09.12.13, 10:53 NIE WIEM CO JEST DO KONCA GRANE ALE ROZMAWIALEM Z PEWNYMI OSOBAMI NA JEJ TEMAT ALE NIKT JEJ NIE ZNA WIEC ... JA PEWNE WIADOMOSCI MAM NA JEJ TEMAT TZN NA TEMAT OSOB KTORE MOGLY MIEC COS Z TYM WSPULNEGO ... Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 09.12.13, 10:56 kaska kiedys napewno bedziemy sie mijali na chodniku albo na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 09.12.13, 12:21 czy ma ktos pesel kaski ???????????? bo w wyroku sądu nie ma i ciezko dostac Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 09.12.13, 15:58 pisze ktos jeszcze na tym forum czy wszyscy sie juz poddali Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 10.12.13, 12:51 jest jeszcze ktos poszkodowany tutaj przez kaske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: stephany IP: *.toya.net.pl 10.12.13, 22:28 duzo osob wykiwania wyludzila kase a pozniej slad zaginal pom niej Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 11.12.13, 12:56 ten babsztyl sie rozpuscila ona gdzies jest .. i wie ile ludzi skrzywdzila ile ludzi zostalo na ulicy przez nia to nie chodzi o nas tylko o nasze dzieci ona nie miala czlowieczenstwa w sobie i napewno nie ma i nie ma zamiaru oddac pieniedzy ale Pan Bóg nie rychliwy KASIENKO !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 11.12.13, 13:04 skoro dostala w zawieszeniu to ma kuratora napewno na 100% jezeli sie nie wywiaze z pieniedzy w cxasie trfania zawieszenia do musi miec wyrok odwieszony tak jest w kodeksie karnym napisane i niech nie mysli sobie ze tylko ona zna prawo . czekam na pieniadze od niej juz tyle czasu to poczekam co bedzie sie dzialo jak bedzie mijal wyrok w zawieszeniu wtedy sie okaze kto z kim spał . ale mysle ze do tego momentu to zbierze sie znowu grupa ludzi i nastepne kroki beda podejmowane . narazie ma zawiasy itd ok takie jest postanowienie sadu asle prosze popatrzec ile ludzi jest bez dachu nad glowa a ona siedzi przy kominku i pije kawke pieknie to wyglada ku... jego mac ..... a ja ukradne w sklepie cos co przekroczy 250pln i ide za kraty a ona na tyle baniek to wywaliła ludzi i jest gitara ... i jak tu czlowiek sie nie wk.....i .. KASKA DO KONCA MOJEGO ZYCIA BEDE SIE UPOMINAL O MOJE PIENIAZKI PAMIETAJ O TYM !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: stephany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 13:18 Ludzie ona siedzi gdzieś za granica i śmieje się z Nas Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 15.12.13, 19:25 wiec nastepny krok jest taki zeby dowiedzeic sie jak sie nazywa jej kurator/ka . nie odda pieniazkuw to ma wyrok odwieszony proste ... niech siedzi gdzie chce ale hajs i tak ma do zwrotu .. pozdrawiam ja swoje postanowilem i adresy juz mam i pesel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkoja-000 Re: stephany IP: *.lodz.mm.pl 18.12.13, 19:11 Oczywiście ja też czekam na kasiorkę od tej @, ale mamusia jej mieszka gdzie mieszkała wiec poczekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 19.12.13, 21:23 ja tez czekam i wiem gdzie ona jest ale ok to jest forum z drugiej strony moze byc kazdy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 27.12.13, 17:43 a nastepny nick { oczywiscie kaska go zmienia co chwilke } bedzie pisal ze ona jest w texasie heheheheheheheheheh ja sie juz smieje z tego ale guwno zawsze wyplywa na wierzch pamietaj @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkoja-000 Re: stephany IP: *.lodz.mm.pl 18.12.13, 19:14 Jestem w posiadaniu....Jak bys przejrzał dokumenty w prokuraturze to też byś miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: stephany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 22:12 i co wam po adresie pod którym nie przebywa Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 19.12.13, 21:26 nie przebywa to wiemy wszyscy ale @ PIENIAZKI I TAK ODDA WCZESNIEJ CZY JESZCZE WCZESNIEJ POZDRAWIAM CIE @ BO KAZDY NICK TO MOZESZ BYC WLASNIE TY Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 19.12.13, 21:28 ja tez jestem w posiadaniu pesel itd i te 3 ulice co podala do sadu ....ciekawe jak sie nazywa jej kurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutej Re: stephany IP: *.15-1.cable.virginm.net 22.12.13, 13:04 ta malpa jest w Norwegiii siedzi a chlop zapie... na nia .....ona nikomu nie odda kasy zobaczycie,jezuuuuu jak jej nie nawidze...... Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 23.12.13, 08:46 ona jest w norwegii albo irlandii nie wazne wazne ze siedzi u swojej coreczki na garnuszku ....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: stephany IP: *.15-1.cable.virginm.net 27.12.13, 16:27 coreczka jest w londynie .....moze pracuje w jakiejs agencji i utrzymuje mamusie.....niech s..... malpisko wstretne.pewnnie juz sie zapila,bo lubila sobie wychlac .... Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 27.12.13, 17:41 ku... w londynie teraz hehehheheh pie... co tutaj ludzie pisza to jest urwanie h...a hehhehe ... w londynie!!!! hehhehe taka mala zmylka ma byc co nie albo to pisze kaska albo coreczka zeby nikt nie wiedzial do konca gdzie ona jest .. Odpowiedz Link Zgłoś
21daniel Re: stephany 27.12.13, 17:42 w londynie hhehehheheeheh kaska to pisze albo jej coreczka zeby nikt nie wiedzial gdzie ona jest tak do konca ehhehheh .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: stephany IP: *.15-1.cable.virginm.net 29.12.13, 13:56 nie pisze kaska kuuu.....coreczka w londynie bo wiem tez mieszkam w uk,a ta picka podobno norwegia przepija kase tomka.....biedny facet,jabym ja dawno zostawil,........a moze juz zostawil tego nie wiem.....pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama ami Re: stephany IP: *.astral.lodz.pl 07.01.14, 16:19 czy odzyskał Pan pieniądze od Pani Stefańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: stephany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 22:36 Kaska posiedzi jeszcze trochę w ukryciu,a potem otworzy biuro pod nowym nazwiskiem.Tak zrobiła jej siostra,która obecnie występuję pod panieńskim nazwiskiem .Może i Kaska wróciła do panieńskiego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
brazelka chcę zamienic bloki komunalne 18.06.14, 12:48 Witam was wszystkich! Ja mam jedna sprawę chcę zamienić mieszkanie bloki na Żabieńcu kwaterunkowe -nie prywatne !!! 45metrów dwa pokoje przedpokój łazienka kuchnia ładne rozkładowe na bloki od 30 do 35 metrów na dzielnicach widzew-teofilów-bałuty na kwaterunkowe nie prywatne czy własnościowe komunalne za dopłatą TANIO i idę do biura zamiany na Wólczańską w poniedziałek 23 czerwca 2014 mam nadzieję że i tam uda mi się też zamienić gdyby co Pilnie potrzebuję zamiany od zaraz próbowałam w Oskar dom ale klapa i lipna obsługa klienta a przez następne dwa lata nie chce mi się czekać aż usłyszę zamiast ,,mam dla Pani lokal ... np.33metry a nie 24-lub 40 po remoncie" a jednak do remontu.Nie interesuje mnie zwodzenie drugiej strony jak i też zależy mi na szybkiej zamianie bo człowiek naprawdę potrzebuje życia w normalnych dla niego warunkach a nie utopienia się w kryzysowej sytuacji na wieki ile można!!! A może rzeczywiście jest ktoś tutaj kto by był zainteresowany zamiana ze mną a mieszkam w ładnym mieszkaniu w cichym miejscu może jakaś rodzina starsze małżeństwo czy ktokolwiek tylko poważny!!! nie wiem ile weżmie wólczańska ale ja naprawdę mniej od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
brazelka Re: chcę zamienic bloki komunalne 18.06.14, 13:42 Mieszkanie jest czyste bez ukrytych właścicieli i dodatkowych poczesnych lokatorów znalezionych właścicieli dodatkowych gości itd. Bez długów-nie zadłużone w fajnym miejscu cichym spokojnym bez szkodliwych lokatorów i sąsiadów cisza spokój jak nad morzem-pełno dzieci bawiących się grzecznie i spokojnie latem . Bez szpicli pijaków awanturników i PLOTUCHÓW blokowych, noce spokojne przesypiane, tutaj każdy ma swój dom i swoje sprawy nikt się do nikogo się nie wtrąca też nikt nie zadaje zbędnych pytań, nikt nie zagląda w cudze kąty i nie wpycha się do środka administracja tez ok bez stresu, listonosz tez ok, poczta kilka metrów od bloku czynna do 19.oo pełno zieleni i sklepik w pobliżu apteka,sklep żabka,tramwaje i autobusy,ławka przed blokiem,blok ocieplony, ludzie przyjażni tylko brak chętnego do zamiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości IP: *.pl 08.08.14, 13:24 ja musze znalesc oszukala mnie stracilem mieszkanie i zostalem praktycznie z niczym,,,ktos wie jak i gdzie moge znalesc ta babe?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marthastewart Re: Złe doświadczenia z biurem obr. nieruchomości 24.09.14, 19:53 To jest okropne jak naciągacze rosną jak grzyby po deszczu. I co tu zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś