Gość: gość portalu IP: *.zdnet.com.pl 21.10.10, 10:10 czy Kuba Polewski, ludzie z GPO i innych organizacji ng. startują w wyborach do rady miasta? jeśli tak b. proszę o nazwiska i listy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skunk.s Re: czy Kuba Polewski IP: *.ksap.gov.pl 21.10.10, 14:21 a możesz mi wymienić członków GPO? To Ci powiem kto startuje do Rady Miejskiej. Kuba Polewski istotnie startuje, ale nigdy bym go nie nazwał członkiem GPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: czy Kuba Polewski IP: *.zdnet.com.pl 21.10.10, 16:30 no właśnie o to chodzi, że nikogo nie znam osobiście - stąd moje pytanie a że Kuba nie jest z GPO to się domyślam i nigdzie tego nie sugeruję pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: czy Kuba Polewski IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 14:14 To znaczy chcesz nazwisko Polewskiego i numer jego listy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Miś Re: czy Kuba Polewski IP: *.toya.net.pl 22.10.10, 03:10 Podoba misię twoje IP misiaczku :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofonia Re: Kuba Polewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 19:08 Kuba Polewski faktycznie startuje, ale chyba z okręgu 5. Przynajmniej tak mi ktoś mówił jak się dowiadywałam. Na pewno ma numer 9 na liście i na pewno gdzieś z tych środkowych terenów Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzero Re: Kuba Polewski IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 20:42 Dobrze, ze ma dalekie miejsce na liscie - to palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Kuba Polewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 12:58 Dlaczego palant? Niech Pan udowodni, a nie opluwa ludzi bezpodstawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_polewski Re: czy Kuba Polewski 10.11.10, 00:56 Witam serdecznie, Okręg 4, miejsce 6: NIZIOŁEK-JANIAK Urszula. Okręg 5, miejsce 9: POLEWSKI Jakub: sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs466.ash2/73942_167687026589736_100000453191492_458627_229618_n.jpg Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Re: czy Kuba Polewski 11.11.10, 00:19 Młodzież na topie. Oby młodzież wygrała. Korupcji w UMŁ stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: czy Kuba Polewski IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 15:34 To ja jeszcze poprosze o informacje co znacza te okregi, bo i tak nie wiem czy moge oddac glos czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy Kuba Polewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 02:16 Jakub, działasz! Jak dostaniesz się do rady miasta to będzie coś niesamowitego. Pamiętam jak rozniosłeś wszystkich na wystąpieniu chyba rok temu w radzie miasta gdzie krzyczałeś o slamsach w centrum i skandalicznych warunkach życia ludzi. Chciałbym to widzieć od przyszłego tygodnia częściej! Moja rodzina i moi znajomi głosują na ciebie na Zarzewiu i Stokach ! Wejdź do rady ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: czy Kuba Polewski IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:26 Każdy jest taki pistolet ale jak wejdzie w układziki to niestety już sie na tym kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: czy Kuba Polewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 12:57 Nie oceniaj wedle siebie. Dopiero po przeczytaniu strony Pana Polewskiego zauważyłam, że ten chłopak to nadzieja dla nas wszystkich. Jest bardzo wrażliwy i szczery, bardzo mi tym zaimponował. Mieszkam na starych Bałutach i żałuję, że nie mogę na niego oddać głosu, ale namawiam wszystkich znajomych z Ozorkowskiej i Tuwima. Dzisiaj odsyłacz do strony pojawił się na moim osiedlowym forum jakubpolewski.pl/ Nie zgodzę się z Panem, że każdy jest taki pistolet. Bo gdyby tak było, to mieli byśmy raj. Niestety jest inaczej. Takich osób jak Pan Polewski ze świecą szukać. A Pan niech się pochwali co Pan zrobił dla ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: czy Kuba Polewski 15.11.10, 11:49 Geografia okręgów, czyli w jakim okręgu mieszkasz, jest tutaj: blog.miastozinnejbeczki.pl/605/geografia-przedwyborcza-czyli-na-kogo-zaglosujesz/ Rzadko agituję, ale w tym przypadku jestem pewny dobrego wyboru: Jakub Polewski startuje z okręgu nr 5 (zaznaczony na czerwono) jakubpolewski.pl/ Ula Niziołek-Janiak (współdziała z "ludźmi z GPO" w ramach Szacunku dla Łodzi) startuje z okręgu nr 4. www.urszula-niziolek-janiak.pl/ Pamiętajcie też o wyborach do Rad Osiedli, bo choć mają ograniczone kompetencje, to mogą mieć wpływ na to, co jest remontowane/na co idą fundusze w ich obrębie. Mapka osiedli: pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Lodz_SIM.png&filetimestamp=20090805124400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy Kuba Polewski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 22:39 Wybory do rad: Aleksandrów Łódzki, Okręg nr 3, Dominik Wróbel: lista nr. 1, poz. 5 , członek Łódzkiej Inicjatywy na Rzecz Przyjaznego Transportu Łódź, Okręg nr 1, Łucja Robak: lista nr 2, poz. 6 , Towarzystwo Opieki nad Starym Cmentarzem oraz Fundacji na rzecz Ratowania Kaplicy Karola Scheiblera. Prezes Towarzystwa Przyjaciół Starego Miasta. Wybory do sejmiku: Łódź, okręg nr 2, Ryszard Bonisławski: lista nr 4., poz 3, przewodnik, znawca historii Łodzi, "twarz" Encyklopedii Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś