niro7 11.01.05, 20:33 Mam pytanie co to jest "Gazetka skrzynkowa"nakład 8 tys.egz. wydawca :F.H.U."MARKAND" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Mam pytanie .. 12.01.05, 05:36 Toż to zwykła reklamówka finansowana przez tych co się tam ogłaszają. Dość nawet przydatna. Inne reklamówki wrzucam bez czytania do kosza a "Gazetkę skrzynkową" zachowuję....może się coś przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
niro7 Re: Mam pytanie .. 12.01.05, 21:41 0kowita napisała: > Toż to zwykła reklamówka finansowana przez tych co się tam ogłaszają. > Dość nawet przydatna. Inne reklamówki wrzucam bez czytania do kosza a "Gazetkę > skrzynkową" zachowuję....może się coś przyda. Dzięki słonko z Klasztornej-górki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mam pytanie .. 13.01.05, 03:00 niro7 napisał: > Dzięki słonko z Klasztornej-górki :))) no to Cie mamy na katafalku...ale w klasztorze? okowitooooo!kupilas klasztor z gorka,czy gorke bez klasztoru? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mam pytanie .. 13.01.05, 06:55 Pewna pani z górki (co jada ogórki) ostrzy swe pazurki by kogoś.........na wiórki. Autor ? Hłehłehłe.....sama wymyśliłam (alem zdolna !!!) Odpowiedz Link Zgłoś