Dodaj do ulubionych

John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z...

• Gość: Michał Szkoda człowieka w Łodzi coś robił a tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 10:50
      to czarna dziura - nakryją go czapkami i będzie tylko przyciski wciskał jak mu Donek każe :(
      Jest pewien plus jeżeli jest społecznikiem jak go malują w gazecie to wróci a jak nie to będzie posłem i nic na tym nie zyskamy - Gratuluję a za razem współczuje bo sejm to nie miejsce na inicjatywy to kolektyw który robi wszystko razem po uzgodnieniu z władzą zwierzchnią
    • pasza1981 Gratuluję panu posłowi Godsonowi! 07.12.10, 11:34
      To najlepszy przykład, że emigranci w Polsce, dzięki sumienności, pracy i własnym zdolnościom, mogą zajść naprawdę wysoko w polskim społeczeństwie. Oczywiście, jeśli na ich drodze nie staną "prawdziwi" Polacy z pochodniami w dłoniach i "wartościach chrześcijańskich" w sercach.

Osobiście bardzo się cieszę z wyboru pana Godsona na splugawiony, poselski stołek mając nadzieję, że wprowadzi lepsze maniery do Sejmu, niż jego koledzy z PO, którzy w nim zasiadają.
    • Gość: emesz John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: 193.111.166.* 07.12.10, 12:27
      Głosowałem na Pana! życzę bardzo szczerze samych sukcesów - aby Pan ulepszał ten Kraj, pamiętał o Łodzi i miał z pracy ogromną satysfakcję! POWODZENIA! :)
    • Gość: ka_ John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: *.toya.net.pl 07.12.10, 12:33
      Super! Bardzo się cieszę z sukcesu Pana Godsona. Miałam okazje poznać go osobiście, ponieważ był moim wykładowcą na UŁ. Przesympatyczna osoba z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Oprócz tego zrobił już bardzo dużo dla naszego miasta i mieszkańców, czym inni zaangażowani w politykę nie zawsze mogą się pochwalić. Jeszcze raz gratuluję!!!
      • Gość: Mungo Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący IP: 70.51.25.* 30.01.11, 17:01
        To fascynujące, ciekawe czego tam uczył? Uprawy manioku?

Zgodnie z zasadą, którą wyłożył na stronie internetowej kandydata do Sejmu – że ten, kto się nie uczy, nie może być przywódcą – stale się kształci. Zanim ktokolwiek zdążył się zorientować, że studia rolnicze ukończone przez niego w Nigerii nie mogą być nostryfikowane w Polsce, ukończył "podyplomowo" dwa kierunki. Magisterskie stosunki międzynarodowe w Wyższej Szkole Studiów Międzynarodowych w Łodzi zrobił w dwa lata. Dziś robi równolegle dwa doktoraty - na Uniwersytecie Warszawskim (Wydział Dziennikarstwa i Nauk Politycznych) oraz na Uniwersytecie Łódzkim (Wydział Zarządzania).

Bolanda to piękna kraj i kobiety naiwna :)

• Gość: zzz Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący IP: *.internetia.net.pl 07.12.10, 14:05
      Widziałem z nim jakiś wywiad. Po 17 latach w Polsce ten pan nie umie mówić poprawnie po polsku. Średnio to świadczy o jego inteligencji.
      • Gość: zdziwiony Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący IP: *.devs.futuro.pl 07.12.10, 14:22
        mozna znac perfekcyjnie kilka jezykow a w zadnym nie miec nic do powiedzenia
        • Gość: Fortes Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący IP: *.access.telenet.be 07.12.10, 14:59
          Owszem ale tutaj chodzi o polityka i kogos kto wlasnie zostal poslem !
          Ten pan moze dzialac lokalnie natomiast wyzsze stanowiska rzadowe powinni zajmowac wylacznie Polacy urodzeni w Polsce.Kropka!
          • kcramsib Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący 07.12.10, 18:18
            To kilku posłów (jak Nelly Rokita) i europosłów, (jak Richard Czarnecki) by wyleciało...

Wyższe stanowiska rządowe powinni zajmować wyłącznie ludzie coś sobą reprezentujący i chcący coś zrobić dla reszty społeczeństwa. A czy urodzili się w Polsce, Nigerii czy na Księżycu to akurat najmniej ważne. Kropka!
    • Gość: chichot111 Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.10, 15:05
      SZANOWNY Panie Pośle!Gratuluje i bardzo się cieszęPotrzebna nam jest taka osoba , aby pokazac kulture.Jestem ze Śląska .Pozdrawiam i jeszcze raz GRATULJE
    • Gość: lusiek expert John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: *.CNet2.Gawex.PL 07.12.10, 15:30
      badz silny simon badz silny i idz prosto do nigerii i nie wracaj ale cwany misiek pamietam go z zoo jak wymuszal od wszystkich banany ifajki a teraz prosze kandydat na prezesia 3ipol tauzenia no no dobrze wyglada i sciagnie nam inwestorow z nigerii tez na stoleczki w lodzi
    • maritt.g John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... 07.12.10, 15:41
      Godson nie jest katolem, jest podobno zielonoświątkowcem, a oni są fundamentalistami i nie wierzą w dinozaury (dosłowne traktowanie Biblii). W dodatku na nazwisko ma syn boga. Co z tego wyniknie dla naszego katolickiego narodu? Jezus nie został królem, ale syn boży został posłem :)
    • Gość: svx Kicha Godson, jedna wielka kicha ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 16:12
      Głosowałem na niezłego lokalnego radnego a nie na karierowicza. Tymczasem jak przeczytałem o modlących się dzieciach to mi szczęka opadła.
      No cóż ... mam nadzieję że za rok w kolejnych wyborach do sejmu dostaniesz czerwoną kartkę. Łodzianie chcieli abyś dla nich pracował a nie wysiadywał na sali sejmowej.
      Łodź Ci tego nie daruje ...
    • Gość: Wasyl John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: 178.73.49.* 07.12.10, 19:59
      Oczywista rzecz, że ten gość to karierowicz. Jakby był prawdziwym społecznikiem, to od parlamentu by się trzymał z daleka. Mieszkając tyle lat w Polsce, musi doskonale zdawać sobie sprawę, że Sejm nie jest miejscem dla aktywnych ludzi z głową na karku, lecz dla głupawych miernot oraz cyników-nierobów (tutaj długa lista wybrańców narodu), a ordynacja wyborcza i system finansowania partii ten stan rzeczy tylko umacnia.
      • Gość: wrr John Godson będzie promował kontakty "biznesowe" IP: 81.219.114.* 07.12.10, 23:40
        z Nigerią, czarno to widzę.
    • Gość: xxx John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: 95.146.206.* 08.12.10, 00:02
      Serdecznie gratuluje Panu Godsonowi! Oby wiecej takich politykow-spolecznikow naprawde zainteresowanych wspolnym obrem i uczynieniem czegos dla poprawy warunkow zycia wspolobywateli.
    • jeruzalem51 John Godson,kolejny Simon Mol 08.12.10, 05:15
      zaklamany zyciorys,typowy dla murzynow,jakas szkola w Nigeri,bez miedzynarodowej akredytacji,praca na rzecz charytatywnej organizacji,ktora syn boga przedstawia jak wlasna niezalezna akcje,podczas gdy sam byl bez pieniedzy itd.Rzekome doktoraty w Polsce, rownie warte co Walesy,jezyk kraju w ktorym mieszka od 17-u lat, na poziomie dziecka z pierwszej klasy.Cwaniaczek z Afryki i tlum polsko-zydowskich idiotow zachwyconych,tym co potrafi wiekszosc ludzi w Polsce,czyli 'zalatwiac sprawy" Przerazenie zydowskiej gazety GW, ktora raz po raz likwiduje kazda moja wypowiedz.Nie mam zadnej watpliwosci,ze dla dobra naszego kraju,GW MUSI ZNIKNAC I PRZENIESC SIE DO IZRAELA,GDZIE NALEZY.hOMOSEKSUALISCI,ANTYPOLACY I MURZYNI,ORAZ OCZYWISCIE ZYDZI POCIAGAJACY ZA SZNURKI,OTO WIZJA MICHNIKOWCOW
    • Gość: Christopher Prawda o Godsonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 00:35
      Często przedstawia się pana Godsona jako człowieka niezwykle wykształconego, nawet z doktoratem z amerykańskiej uczelni (zobacz np. hasło w Wikipedii). Prawda jest zupełnie inna. Proponuję zajrzeć do jego życiorysu
      http://www.lodzkie.home.pl/pdf/John%20Godson.pdf.
      Godson podaje tam, że zrobił doktorat i magisterium w USA. Warto jednak przyjrzeć się, o jakie uczelnie chodzi. Doktorat zrobił na Americus University, już nieistniejącej placówce, gdzie "doktorat" można było zrobić online, za pieniądze. Magisterium (MA) zrobił w Trinity College and Seminary w Newburgh w stanie Indiana. Chodzi o Trinity College of the Bible and Theological Seminary, chrześcijańską placówkę, której program nie ma nawet oficjalnej akredytacji w USA i której stopnie naukowe można zdobywać online. Kto nie wierzy, niech wpisze do Google'a "Americus University" i "Trinity College and Seminary".
      Godson twierdzi też gdzie indziej, że z powodów czysto religijnych zrezygnował z "bardzo
      prestiżowej" pracy w nigeryjskim International Institute of Tropical Agriculture
      (http://www.ekumenizm.pl/article.php?story=20071003103959260&mode=print), w co bardzo trudno uwierzyć.
      Wreszcie jak można ufać człowiekowi, który w ciągu 17 lat tylko dwa razy odwiedził kraj, gdzie podobno mieszkają jego rodzice i liczne rodzeństwo ? (Zobacz
      http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,page,2,title,Syn-Bozy-na-slowa-Kaczynskiego-musialem-zareagowac,
      wid,12935271,wiadomosc.html
      )

• jeruzalem51 John Godson,kolejny hochsztapler z Afryki. 12.12.10, 02:54
      Dokladnie punkt po punkcie analizujac oficjalny zyciorys Godsona; widac dokladnie ze to jedno wielkie klamstwo.Nigeria i 'prestizowy' instytut?". W Waszyngtonie afrykanscy doktoranci sa taksowkarzami,lub nocnymi strozami.Zadam sobie trud i sprawdze dokladniej,tak zeby nie bylo watpliwosci,za pan radny, co 'zalatwia rozne sprawy", to inne wcielenie Simona Mola.
      • rozenek_taki Re: John Godson,kolejny hochsztapler z Afryki. 06.02.11, 00:41
        jeruzalem51 napisała:

> Dokladnie punkt po punkcie analizujac oficjalny zyciorys Godsona; widac dokladn
        > ie ze to jedno wielkie klamstwo.Nigeria i 'prestizowy' instytut?". W Waszyngton
        > ie afrykanscy doktoranci sa taksowkarzami,lub nocnymi strozami.Zadam sobie trud
        > i sprawdze dokladniej,tak zeby nie bylo watpliwosci,za pan radny, co 'zalatwia
        > rozne sprawy", to inne wcielenie Simona Mola.

W samej rzeczy, nic dodać nic ująć - to wałek z tymi "doktoratami"
    • jeruzalem51 Oszust Godson 12.12.10, 03:35
      W Waszyngtonie DC USA nie ma zadnego 'AMERICUS UNIVERSITY' w sensie fizycznym, istnieje tylko na internecie, bez prawa akredytacji i znajduje sie na amerykanskiej liscie oszustw, rzekomych szkol wyzszych.Jest tez oczywiste,ze nie przyznaje zadnych doktoratow i juz sam ten fakt swiadczy o tym,ze radny Godson, to oszust i kryminalista.Prosze zapytac sie tego nigeryjskiego oszusta,dlaczego z taka pieczolowitoscia umieszcza ten fakt/doktorat/ w swoim zyciorysie?
    • stanel5 John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... 12.12.10, 16:15
      Witam Pana Posła serdecznie,jako mieszkaniec Bielska-Białej i gratuluję możliwości reprezentowania między innymi mojej skromnej osoby.Jako człowiek myślący polecam Panu umacnianie Naszej Ojczyzny,jako państwa świeckiego, pełnego tolerancji i otwartości na każdego człowieka z jego odrębnościami,osobowościami,upodobaniami i ułomnościami.Wiem,to bardzo trudne w naszym kraju,dlatego zwracam się z tym do Pana,ponieważ nie jest Pan skalany polską obłudą,hipokryzją i dyletanctwem,a przyświeca Panu trzeźwe spojrzenie no nasze polskie przywary,które są wpajane od tysiąclecia przez "kulturą"pozbawioną tolerancji i postępu.
      • jeruzalem51 Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący 12.12.10, 18:24
        stanel5 napisał:

> Witam Pana Posła serdecznie,jako mieszkaniec Bielska-Białej i gratuluję możliwo
        > ści reprezentowania między innymi mojej skromnej osoby.Jako człowiek myślący

jestes wyjatkowym durniem,do kogo adresujesz te slowa, do nigeryjskiego dyzmy, wracaj do barlogu pijaczyno
    • Gość: nie-co John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: *.retsat1.com.pl 13.12.10, 19:05
      Coś mi się w tym facecie nie podoba i nie chodzi wcale o jego kolor, czy brak znajomości języka kraju, którego został posłem.
      Jakiś mętny jest.
      Będą jeszcze z nim jakieś jaja.
    • Gość: Wasyl John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący z... IP: 178.73.49.* 16.12.10, 17:49
      Zgadzam się z przedmówcą. Ten Godson to jakiś tępy koleś. Siedzi w Polsce od 17 lat a poprawnego zdania z siebie wydusić nie potrafi. To jest jakiś bełkot, nie wspominając już szerzej o jego mocno ograniczonym słownictwie. Żenujące są te jego wypowiedzi merytorycznie.
      Kolejny dowód, że partia rządząca kadrowo to dno. Liczy się tylko żelazna zasada BMW.
      • jeruzalem51 Re: John Godson. Pierwszy polski poseł pochodzący 17.12.10, 04:27
        jego zyciorys jest pelen klamstw,raz podaje ze ma doktorat z Americus Uniwersity w Waszyngtonie,a to miejsce gdzie spedzilam wiele lat i nie ma tam takiej uczelni.Po liscie meza do niego,juz w zyciorysie zamieszczonym w Sejmie,stracil doktorat, tym razem jest magistrem i rowniez uczelnia,ktora "ukonczyl", daje dyplomy przez internet, za pieniadze.Jest oszustem i jestem na tropie wiekszosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka