h8red 12.06.04, 18:11 Powinien być rzut rożny gdyż był taki kontakt pomiędzy piłkarzem a zawodnikiem. (by Grzesiu Mielcarski) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibus Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 18:59 Ciekawe czy Dariusz Szpakowski, będzie komentował mecze na ME. On to ma dopiero ciekawe teksty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 20:09 al-ki napisał: > > Będzie będzie :) <><><><> Super, już nie mogę się doczekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 20:53 a czy szpakowski nie komentuje teraz tego na jedynce???? Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 22:49 Szpakowski jest nie do przebicia :)) I nigdy nie zawodzi ;)) Nie jestem pewien czy czasem nie zrozumiałem źle, ale już na początku meczu powiedział, że "Hiszpanie czują się tu prawie jak w domu bo przyjechało tu chyba z 15 kibiców" ;DD Dalszej części meczu nie oglądałem więc nie wiem jak wypadł Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 22:52 maclorcan napisał: > Szpakowski jest nie do przebicia :)) I nigdy nie zawodzi ;)) > > Nie jestem pewien czy czasem nie zrozumiałem źle, ale już na początku meczu > powiedział, że "Hiszpanie czują się tu prawie jak w domu bo przyjechało tu > chyba z 15 kibiców" ;DD > > Dalszej części meczu nie oglądałem więc nie wiem jak wypadł No więc kiszka. Ja nic nie wyłapałem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 22:53 ale moze tych pietnastu taki lkimat robilo ze czulo sie jakby w hiszpani byli :P Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: [EURO2004] cytaty :))) 12.06.04, 22:58 No to głośno krzyczeć musieli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 22:54 Co tu dużo gadać. Portugalia dała ciała aż strach. Grecy wygrali zasłużenie. Swoją drogą ciekawe czy Gospodarze skończą jak Argentyna na Mistrzostwach Świata??? Drugi meczyk potoczył się zgodnie z założeniami. Hiszpania wygrała choć nie przykładali się za bardzo jak dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 22:59 Za to jutro szykuje się niezła jazda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:01 Wojny stuletniej ciąg dalszy:] Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:01 ej... jak to??? to tak codziennie??? z domu mnie wywala :/ z reszta, jutro jestem na meczyku naszym lodzkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:04 No codziennie, codziennie. I jak tu się cholera uczyć? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:07 no uczyc sie nie idzie... do poludnia sie spi, po poludniu sie czlowiek budzi, wieczorem mecz, w nocy roznie to bywa... na nauke miejsca brak!! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:08 Ja mam egzaminy:/ A tu ME:/ Dobrze, że olympiada w wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:11 A ja to egzaminów nie mam? Podobnie było w czasie MŚ tylko że wtedy sesja była o niebo łatwiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:11 wlasnie, zdalam sobie sprawe ze musze wakacje tak ustawic by w czasie olimpiady byc w domku... nie wiesz moze jak to czasowo bedzie? na zywo u nas bedzie w nocy, rano, wieczorem??? kiedy masz egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:15 Olympiada w Atenach - sama sobie odpowiedz:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:16 a moglbys byc na tyle mily i uprzejmy i mi powiedziec? strefa czasowa prawie ta sama wiec pewnie w ciagu dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:17 <brawo> Za pewne od rana do wieczora:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:19 a kiedys, te co byly w sydney, to czesc relacji mialy w nocy :) to bylo fajne... godzina pierwsza a tu tv wlaczone i oczy wlepione w lekkoatletow :P Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:22 Najwięcej było rano jak byłem w szkole:/ To się biegało do "Szefa" z bufetu po wyniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 12.06.04, 23:24 rano to pamietam jak byla zimowa w Lillehamer (nie wiem jak sie to pisze dokladnie), mialam ferie i rano wstawalam zeby ogladac :D Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Ale ten wątek dot. ME a nie olimpiady :P 12.06.04, 23:29 coz... kto mnie zna z netu to wie ze gdzie Ab tam i tematy nie na temat :P Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ale ten wątek dot. ME a nie olimpiady :P (nt) 12.06.04, 23:33 SZCZEGÓŁY!! Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Ale ten wątek dot. ME a nie olimpiady :P (nt) 12.06.04, 23:39 szczegoly najwazniejsze :P w nich zazwyczaj ukryty jest sukces :D Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: DZIEŃ PIERWSZY - podsumowanie 13.06.04, 12:57 Hm...Francji nienawidzę i nigdy nie będę im kibicował, Angoli nie lubię. Obojętnie przejdę obok tego meczu. Jeśli w ogóle będę go oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ DRUGI - podsumowanie 14.06.04, 00:14 Dzisejsaze rozgrywki ME rozpoczęły się od meczu zespołów, które według teorii za trochę mają jechać do domu. Po meczu można powiedzieć, że chyba teoria spotka się z praktyką :))) Bardzo brzydki mecz, dużo kartek, zmarnowane okazje. Coś jakby nasza reprezentacja grała z naszą reprezentacją ;) Drugi mecz to miał być szlagier. I jak najbardziej był!!! Oglądało się taki kopanie piłki naprawdę duuużo lepiej niż męczarnie Chorwacji i Szwajcarii. Takieg scenariusza nie powstydziłby się sam mistrzunio suspensu :))) Dwie bramki dla Francji w samej końcówce... coś pięknego. Anglicy będą musieli się teraz napracować przez dwa mecze. Za to Francuzą potrzeba jeszcze 3 punktów i wyjdą z grupy. Słit drimzzz i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: DZIEŃ DRUGI - podsumowanie 14.06.04, 00:16 Niestety w dniu dzisiejszym komentatorzy jakoś mało się starali :((( Tylko Szaranowicz rzucił coś o mężczyźnie metroseksualnym ale trzeba by było przytoczyć całą rozmowę, a mi się nie chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychooo Re: DZIEŃ DRUGI - podsumowanie IP: *.vline.pl / 213.25.96.* 14.06.04, 08:24 szpakowski: druga połowa bedzie trwała 7 minut... <=od tylu lat oglądam piłke nożna i nie spotkałem sie z tym zeby druga połowa trwałą 7 minut, no moze jakies podwórkowe rozgrywki:D:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAM Re: [EURO2004] cytaty :))) IP: *.p.lodz.pl 14.06.04, 11:50 ...a może załóżmy "Klub Sympatyków Dariusza Sz. i s-ka" ? kolejne kwiatki : - " ...to już jedna z niewielu ostatnich szans... " Franuzów.... - " ...Portugalczycy doskonale antycypują zagrania przeciwników..." - to akurat było po polsku, ale kto to zrozumiał ? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ TRZECI - podsumowanie 14.06.04, 22:40 Wreszcie dwa bardzo dobre mecze. Wpierw Duńczycy pokazali, że nie pękają i Makaroniarzy się nie boją. Zresztą bardzo słuszne, bo Italijce grać nie umieją tak naprawdę. Ładny meczyk, choć na bank fajniej by było z brameczkami. Za to w drugim meczu było tychże aż 5. Szwedzi udowodnili, że jednak należało im się pierwsze miejsce w naszej grupie. Prawdę powiedziawszy to chyba wynik 5-3 albo 5-4 lepiej oddałby to co naprawdę działo się na boisku (ale tylko gdzieś do 60 minuty :))) ). Słit drimzzz & gebay. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: [EURO2004] cytaty :))) 15.06.04, 17:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=13383788&v=2&s=0 - ściągneli z nas :/ Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 15.06.04, 21:47 Mecz Niemcy - Holandia. Komentuje Dariusz Sz. "Ostatni mecz finałów Mistrzostw Świata i od razu dwaj pretendenci trafili na siebie." Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ CZWARTY - podsumowanie 15.06.04, 22:39 Imprezka zaczyna się rozkręcać. Wczoraj dwa ładne mecze i dzisiaj też. Szkoda wielka Łotyszy w pierwszej grze w dniu dzisiejszym. Wisiała sensacja na miarę meczu otwierającego. A tym czasem nasi południowi sasiedzi wzięli się za odrabianie strat i wygrali. A mogło się tak ciekawie w tej grupie ułożyć, bo przecież drugi dzisiejszy mecz też zapowiadał się dobrze. Jak się okazało takoż faktycznie było. Dużo biegania, gry, podań. Łaaadniusi. Wydaję się, że wynik jest wyjądkowo adekwatny do przebiegu gry. Gnietli Niemcy, gnietli Holendrzy i wspólnymi siłami wywieźli wynik taki a nie inny :))) Słit drimzzz i do jutrzejszego polowania na cytay :))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Kibice na Euro 15.06.04, 23:08 Strasaznie mi się ten pan podoba. Ma taki szczery uśmiech :))) sport.gazeta.pl/euro2004/2079469,55380,2128906.html?x=5 Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ PIĄTY - podsumowanie 16.06.04, 22:38 Znów dwa dobre mecze :))) Imprezka się rozkręca co raz bardziej. Grecy pokazali, że nie są chłopcami do bicia. Przy takiej grze mają właściwie awans do 1/4 w kieszeni. Portugalia wreszcie się obudziła i zaczęła grać. Teraz należy oczekiwać meczu z Hiszpanią, który powinien być prawdziwą wojną. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: DZIEŃ PIĄTY - podsumowanie 16.06.04, 22:49 Hiszpanie mnie zawiedli, tylko remis. A Grecy z meczu na mecz zaskakują mnie. Szkoda tylko, że mecz Prtugalia - Hiszpania będzie tylko retransmitowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Ps. 16.06.04, 22:52 bibus napisał: > Szkoda tylko, że mecz Prtugalia - Hiszpania będzie > tylko retransmitowany. <><><> A jednak można wybrać jaki mecz ma być pokazywany na żywo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Ps. 16.06.04, 23:00 A kiedy będzie ten mecz? Niedziela? Poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: DZIEŃ PIĄTY - podsumowanie 17.06.04, 17:46 Oj widze, że się nie zanotowało tekstu: "Piłkarz gra tak szybko jaki jest szybki" Portugalia/Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ PIĄTY - podsumowanie 17.06.04, 17:53 hubar napisał: > Oj widze, że się nie zanotowało tekstu: Zabij;) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red he he he 17.06.04, 19:09 hubar napisał: > Oj widze, że się nie zanotowało tekstu: > "Piłkarz gra tak szybko jaki jest szybki" Portugalia/Rosja Musiałem przeoczyć/przesłyszeć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red zza matrixa Maksik IP: *.lodz.mm.pl 17.06.04, 19:14 "James (angielski bramkarz) oglądał kasetę z rzutami wolnymi Szwajcarii i zadnego z nich nie wykonywał Zidane" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red zza matrixa <JEB> IP: *.lodz.mm.pl 17.06.04, 19:20 Przejmują posiadanie piłki Szwajcarzy Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Anglia - Szwajcaria 17.06.04, 19:47 "Spiker prosi kibiców, żeby zostali gdy VONLANTHEN atakuje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: Chorwacja - Francja IP: *.toya.net.pl 18.06.04, 00:31 podanie do Zejdana made by Szpaku Anglicy wygraliby mecz z Francją, ale na szczęście Zidane grał w reprezentacji .....Szwajcarii(?) made by Iwański Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Chorwacja - Francja 18.06.04, 07:58 On to co chwila zmieniał nazwisko Zidane'a. Ech. Kiedy oni dorównają komentatorą z Canal+ czy Borkowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Chorwacja - Francja 18.06.04, 08:17 Gość portalu: xk napisał(a): > Anglicy wygraliby mecz z Francją, ale na szczęście Zidane grał w > reprezentacji .....Szwajcarii(?) > made by Iwański Miał problemy z umiejscowieniem Zidana :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=13379579&a=13519920 Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Iwański show 18.06.04, 08:20 "Po wyrzuceniu Hassa nie ma już na boisku żadnego Szwajcara,..." NIestety po około 2 minutach pan Iwański dokończył to zdanie "..., który grałby na Wyspach". Szkoda, wielka szkda. Mógł to być jeden z lepszych cytatów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ SZÓSTY - podsumowanie 17.06.04, 22:41 Co tu dużo pisać. W pierwszym meczu wynik był wiadomy praktycznie na 100%. Wyspiarze musieli wygrać i już. Co zresztą zrobili. A że styl był cokolwiek średni to już inna bajka. Francuzi znów mieli szczęście. A szkoda. Mogło być baaardzo ciekawie gdyby Chorwaci jednak strzelili tę bramkę w doliczonym czasie. Mam tylko nadzieję, że Szwajcarzy jednak nie odpuszczą i dalej będą grali tak jak grają. Niech Francja się pomęczy :))) Słit drimzzz pipul :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: DZIEŃ SZÓSTY - podsumowanie 17.06.04, 23:01 Francuzi też mnieli szanse na zwycięstwo w końcówce, szkoda,ze Henry nie trafił do siatki; mało brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: [EURO2004] cytaty :))) 18.06.04, 07:55 Dariusz Szpakowski, mecz Francja - Chorwacja : "Co się odwlecze, to zobaczymy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 19.06.04, 00:12 No dobra. Dziś nie oglądałem żadnego meczu. Widziałem tylko brameczkę strzelona przez Ibrahimovica i padłem na kolana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: [EURO2004] cytaty :))) 19.06.04, 08:18 Ta bramka to było cudo!! Może tu umieszczą bramkę - ww2.tvp.pl/1661.dzialy Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ ÓSMY - podsumowanie 19.06.04, 23:21 Co tu dużo pisać o pierwszym meczu. Nemcy połozyli laskę i juz mogą rezerwować sobie miejsca na powrót. Przy takiej grze Czechów jak do tej pory to cieniutko ich widzę. Holendrzy za to według mnie są w lepszej sytuacji. Z Łotyszami grają o wszystko i raczej ich nie zlekceważą. Wychodzi na to, że z grupy wyjdą Czesi (na 100%) i Holendrzy. Szkoda troszkę Niemców, bo pokazali się z dobrej strony w pierwszym meczu. Słit drimzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: [EURO2004] cytaty :))) 20.06.04, 20:58 Chodziło mi, że pisałem to w 11minucie. Gola strzelił w 2 min. Kiriczenko Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ DZIEWIĄTY - podsumowaie 20.06.04, 23:07 ...żeby nasi tak grali, czyż nie byłoby ślicznie??? A tak mogliśmy jedynie popatrzeć w telewizorni jak Hispania dostaje po dupie na własne życzenie. Wszystko zgodnie z normą. Przez eliminacje idą jak burza a potem kicha. Szkoda. Nie było mi dane popatrzeć na drugi mecz w tej grupie. Znając tylko wynik jestem skłonny powiedzieć, że Grecy nie zagrali na tyle ile ich stać. Co nie zmienia faktu, że są w 1/4. Baj baj. Do jutera. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Anglia : Chormacja 21.06.04, 21:52 Szpaku: "Umarł Rooney, niech żyje król. Ale nie wolno Beckhama tak szybko skreślać" Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Anglia - Chorwacja 22.06.04, 10:42 Dziekanowski: "Rooney jest emocjonalnie niezrównoważony" Szpakowski: "Rooney jest b. młody, 17 lat i kilka dni... 17 lat i kilkanaście dni... to niespełna 19 letni piłkarz..." Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ DZIESIĄTY - podsumowanie 21.06.04, 23:14 Jak zwykle krótko i treściwie. Niestety Wyspiarze pokazali, że umieją biegać za piłką i wybiegali całkiem ładny rezultat. A przecież tak ładnie się zaczęło... Jednak człowiek granatem-od-pługa-oderwany-Rooney strzelił mnogość goli i teraz kasę będzie goilł. Drugi mecz to popis inneg snajpera grającego w Anglii, Thiery Henry. Tyle samo goli co wcześniej opisany młodzian a jakże inaczej brzmi :))) Jutro nastepne ciekawe spotkania i prawie koniec rozgrywek grupowych. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: [EURO2004] cytaty :))) 22.06.04, 21:16 27 minuta gol na 1:0 dla Danii. Odpowiedz Link Zgłoś