Gość: mati IP: *.toya.net.pl 06.09.12, 09:34 Eh, wspaniały artykuł- ani nazwy, ani adresu, ani niczego konkretnego. Lanie wody, by tylko ileś tam słów zmieścić, bo pewnie od tego zależy wysokość wypłaty. Masakra! :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~observer gazeta.pl = radio erewań... IP: *.smrw.lodz.pl 06.09.12, 10:00 Niestety "rzetelność" dziennikarska wielu artykułów zamieszczanych w gazecie.pl jest na poziomie słynnego Radia Erewań... "Pytanie do Radia Erewań: - Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają za darmo samochody? - Tak, to prawda z tym, że nie w Moskwie a w Leningradzie, nie na Placu Czerwonym, a na Placu Rewolucji, nie samochody a rowery, i nie rozdają, ale kradną. " Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusmann szkoła Easy Drive, Piotrkowska 44 IP: *.play-internet.pl 06.09.12, 10:00 www.snuper.pl/okazja/749-zl-za-kupon-o-wartosci-1499-zl-na-kurs-nauki-jazdy-kategorii-b-w-szkole-easy-drive-zostan Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Autoszkoła Easy Drive... 06.09.12, 10:54 Też zostałem przez nich oszukany. Naciąganie na kasę pierwsza klasa. Ja nie przeszedłem nawet kursu wewnętrznego, za który za pierwszym razem musiałem zapłacić 25 złotych. Co więcej ten egzamin wewnętrzny odbył się następnego dnia po za kończeniu się kursu. Tuż przed nim pan instruktor puścił nam godzinny film o tym jak zdać egzamin praktyczny. To się nazywa metoda na robienie wody z mózgu przed egzaminem. Oczywiście ponad połowa grupy dzięki temu nie zdała. Mała grupa liczyła 20 osób, z czego z 2 siedziało na dostawkach. Nowoczesne wyposażenie polegało na rzutniku, z którego pan puszczał film i robił stop-klatki. Sala znajdowała się na poddaszu walącej się kamienicy. O kawę i herbatę nawet nie pytałem. Badanie jak to zwykle polegało na tym, że jakiś pan doktor X spytał się jak tam mój wzrok. Powiedziałem mu jaką mam wadę więc napisał, że muszę jeździć w okularach. Za tą konsultację trwającą 2 minuty zainkasował 60 złotych (dobrze, że nie 100 złotych). Cóż będzie pozew zbiorowy... Odpowiedz Link Zgłoś