Gość: aneta Re: Adwokat Łódź IP: *.mnc.pl 05.02.16, 16:29 Ja zdecydowanie polecam mecenasa Adriana Króla. Poprowadził moją sprawę rozwodową bardzo szybko i co najważniejsze czułam się z nim na rozprawach bezpiecznie, bo zawsze był przygotowany. Mam nareszcie spokój ze swoim byłym. Dla zainteresowanych link do strony www.kroladwokat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 19.03.16, 08:32 Też polecam Pana mecenasa Adriana Króla. Wyciągnął mnie z niezłych tarapatów i z aresztu. To konkretny ,zdecydowany i skuteczny adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiam24 Re: Adwokat Łódź 31.03.16, 14:47 Ja dwukrotnie musiałem korzystać z pomocy adwokata Adriana Króla i za każdym razem był skuteczny. Gdyby nie On ,to dziś był bym w kiciu. To wyjątkowy gość o wielkiej wiedzy prawniczej i wysokiej kulturze osobistej. Jeszcze raz serdeczne dzięki Panu mecenasowi . Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kora Re: Adwokat Łódź IP: *.consumer-pool.prcdn.net 31.05.22, 18:55 Ja polecam adwokata Macieja Organiściaka - rewelacyjny specjalista od prawa cywilnego i rodzinnego. Prowadził moją sprawę o rozwód i podział majątku i udało mu się wygrać z winy męża i uzyskać dla mnie 70% z podziału. Widać, że jest to młody, ambitny prawnik, któremu jeszcze się chce i który umie rozmawiać z klientem jak równy z równy, a nie wywyszać się jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steew Re: Adwokat Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.16, 19:08 Mecenas Adrian Król jest naprawdę dobry w sprawach karnych. Moją poprowadził gdy znalazłem sie już w areszcie ,a mimo to wyciągnął mnie z niego. Mecenas Adrian Król , to naprawdę bardzo dobry adwokat. Wielki dzięki dla Pana mecenasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Adwokat Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.16, 12:28 Pan mecenas Adrian Król jest niewyjęty w sprawach karnych. Moją sprawę bardzo szybko doprowadził do końca przed sądem a ja zostałem uniewinniony. To naprawdę super fachura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 19.03.16, 08:45 Też korzystałem z pomocy prawnej Pana mecenasa Adriana Króla, To wspaniały adwokat i uczciwy człowiek. Potrafi rozmawiać cierpliwie z człowiekiem i wysłuchać go do końca. Moją sprawę o podział majątku przeprowadził błyskawicznie nie dając mnie oskubać do końca przez moją byłą żonę. Jeszcze raz serdecznie dziękuję Panu mecenasowi i gorąco polecam Go innym. PS. Zainteresowanym podaję kontakt do Pana mecenasa Króla - 604-802-169 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 11.04.16, 08:43 Tu się zgadzam z Tobą kolego co do skuteczności adwokata Adriana Króla w sprawach karnych. Jest bardzo dobry. Ja wpadłem w konflikt z prawem i myślałem , że już nikt mi nie pomoże . A jednak znalazłem człowieka, dzięki Waszym opiniom w internecie , który wyciągnął nmie z tarapatów. Jeszcze raz serdeczne dzięki Panie mecenasie. Irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aulich Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 06.05.16, 16:24 Mecenas Adrian Król prowadził kilka spraw moich i mojej rodzinie i nigdy nie zawiódł naszego zaufania i pokładanych W Nim nadziei. Z mojego polecenia prowadził też kilka spraw moim znajomym ,koleżankom i kolegom i wszyscy byli bardzo zadowoleni z Jego usług prawniczych. To naprawdę solidny i godny polecenia adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 20.03.16, 08:16 Zgadzam się z Twoją opinią co do fachowości i profesjonalizmu adwokata Adriana Króla. Ja kilka razy korzystałam z Jego usług i porad prawnych. To konkretny i uczciwy prawnik. Nie naciąga na kasę. Jest słowny, nie rzuca słów na wiatr . Jak podejmuje się prowadzenia sprawy , to doprowadza ją skutecznie do końca. Nie jest to tylko moja opinia o mecenasie Adrianie Królu . Znam kilka osób ,których wyciągnął z tarapatów. Kontakt z mecenasem -tel. 604-802169 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Adwokat Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.16, 21:00 To prawda Pan mecenas Adrian Król swoim spokojem i taktem pozwolił mi przebrnąć przez koszmar rozwodu ,zaoszczędzając mi niepotrzebnego stresu i nerwów. Temu człowiekowi można w pełni zaufać . Serdecznie dziękuję za wszystko. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.20, 11:24 Może coś więcej napiszesz , bo ja nie należę do zadowolonych z podejścia tego adwokata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Adwokat Łódź IP: *.ip-91-121-165.eu 17.05.22, 23:36 Do rozwodu to polecam skorzystać z usług Pana adwokata Macieja Organiściaka - chyba najlepszy specjalista od prawa rodzinnego w Łodzi. W dodatku ma bardzo przystępne stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
codeincode Re: Adwokat Łódź 20.01.26, 15:27 Mi pomógł Adwokat Justyn Sarnacki z Łodzi adwokat-sarnacki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.16, 23:08 Ja korzystałam z pomocy Adwokat Burskiej z Łodzi i z całym sercem mogę Ją polecić. Jest zaangażowana w sprawę i jest bardzo skuteczna. Kontakt z nią był bardzo dobry praktycznie dzwoniłam co drugi dzień. Całościowo podaje koszty a nie jak inni za każdy termin czy pismo. Podaje kontakt do niej 664 365 410 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Adwokat Łódź IP: *.99.rev.vline.pl 13.02.16, 19:20 Jasne, dzwoniła do adwokatki co drugi dzień i ta odbierała :-) Ludzie, to są fałszywe opinie pisane przez samych adwokatów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Adwokat Łódź IP: *.146.68.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.16, 22:51 Ja korzystalem z uslug polecanej tu adwokat i bylem zadowolony. Po to jest forum by wymieniac sie opiniami a widac nie wszystkim sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodniczka12 Re: Adwokat Łódź 20.02.16, 20:55 Ja korzystałam z usług radcy prawnego Dariusza Iwaszkiewicza. Bardzo jestem zadowolona. Rzetelna i fachowa pomoc okazała się niezbędna dla mnie i moich dzieci. Rozwód to nic przyjemnego. Pozdrawiam forumowiczów i podaję namiary na Mecenasa. Tel. 883999237 www.iwaszkiewiczipartnerzy.com Odpowiedz Link Zgłoś
skrzyskrzy Re: Adwokat Łódź 25.02.16, 12:25 Skoro polecamy, to mnie nie pozostaje nic innego niż gorąca rekomendacja tych państwa: actavera.eu/ - pomocni, bardzo zaangażowani i profesjonalni. W tym przypadku wiesz, za co płacisz. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Maj Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.16, 17:54 Jeśli chodzi o rzetelne rekomendacje polecam Adwokat Burską znalazlem opinie o niej na serwisie o fachowcach. Napisze jedynie, iż się nie zawiodłem. Na sprawy przychodzi osobiście nie wyręcza się aplikantami, jest słowna i zawsze odbierała ode mnie telefon (a czasem przyznam dzwoniłem nawet w niedziele) a co najważniejsze zakończyła sprawę po mojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Adwokat Łódź IP: *.cust.vodafonedsl.it 25.07.16, 12:05 Moim zdaniem nie ma w Łodzi lepszej kancelarii niz kancelaria mecenas Chroscielewskiej. Dzieki pomocy prawnikow z tej kancelarii bez problemu udalo mi sie podzielic majatek, ktory otrzymalam wraz z rodzenstwem w spadku po znajomej. Jestem zadowolona i Wam tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi19688 Re: Adwokat Łódź 26.08.16, 11:17 Mogę z własnego doświadczenia polecić kancelarię Meritum, znam ich jako specjalistów od spraw z kategorii prawa rodzinnego i spadkowego z polecenia moich bliskich znajomych, cenię ich za uczciwość i kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_cz Re: Adwokat Łódź 06.07.17, 09:23 Ja polecam panią Monikę Kitscha-Kwasiborską, dobra w tym co robi a do tego bardzo serdeczna i taka która podczas rozwodu podtrzyma na duchu. Na prawdę jest świetna w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.16, 16:38 Ja korzystałam z usług Adwokat Burskiej która prowadziła mi sprawe o rozwód i byłam zadowolona. Przychodziła sama na sprawy nie zastępując się uczniami. Później doradzila mi jeszcze w sprawie o podział majątku bez dodatkowego wynagrodzenia. Solidna osoba i do tego bardzo miła Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkot Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.18, 21:47 potwierdzam Adwokat Burska to swietny fachowiec. Bylem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Adwokat Łódź IP: *.147.113.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.19, 12:45 Moją sprawę karną prowadził adwokat Adrian Król. Był bezbłędny. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Adwokat Łódź IP: *.mnc.pl 11.03.16, 14:47 Polecam adwokata Adriana Króla. Prowadził mi sprawę karną i był bezbłędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Adwokat Łódź IP: *.ciechocinek24.eu 01.10.16, 20:10 Ja również polecam adwokata Adriana Króla. Mnie też bronił w sądzie za prowadzenie samochodu po spożyciu alkoholu. Już myślałem , że pójdę siedzieć , ale Pan mecenas Król w mistrzowski sposób wyciągnął mnie z tego .To jest naprawdę wspaniały adwokat i porządny człowiek. Polecam Go wszystkim w takich sprawach. Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.16, 18:12 Mantra88 - spróbuj u mecenas Gręda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazka Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 22.03.16, 14:07 To prawda ,że mecenas Adrian Król jest skutecznym adwokatem. Moją trudną sprawę poprowadził bezbłędnie z korzyścią dla mnie . To miły i sympatyczny człowiek i doskonały taktyk .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Adwokat Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.16, 19:20 Zgadzam się całkowicie z Pani opinią o Panu mecenasie Adrianie Królu. To bardzo dobry adwokat i sympatyczny , porządny człowiek. Moją walkę z pracodawcą wygrał przed sądem . Pracodawca został ukarany a ja odzyskałam wiarę w praworządność sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Adwokat Łódź IP: *.ciechocinek24.eu 26.09.16, 01:01 Ja też korzystałam z kancelarii adwokata Adriana Króla z Lodzi . W sprawach cywilnych jest naprawdę wspaniały i bardzo skuteczny. Do tego wszystkiego muszę dodać fakt , ze jest to wyjątkowo sympatyczny i uprzejmy człowiek , który potrafi rozmawiać z prostymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Adwokat Łódź IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 14.09.23, 20:39 Chcę podzielić się bardzo pozytywną opinią na temat adwokata Jarosława Szkudlarka. Jego profesjonalizm, rozległa wiedza i doświadczenie w wielu dziedzinach prawa sprawiły, że moje doświadczenia z nim były niezwykle udane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhdhddh Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 21.03.24, 16:15 Potwierdzam adwokat Jarosław Szkudlarek jest naprawdę profesjonalny i niezwykle skuteczny w prowadzeniu spraw karnych , Polecam Grucha Bałuty Odpowiedz Link Zgłoś
kapik78 Re: Adwokat Łódź 08.04.16, 13:25 Nie mogę się zgodzić z Twoją opinią. Mecenas Chróscielewska i pracujący pod jej kierunkiem prawnicy to naprawdę skuteczny zespół. Dzięki ich pomocy udowodniłem winę mojej żony i dostałem rozwód tylko i wyłącznie z jej winy. Gdybym miał jakikolwiek problem natury prawnej, na pewno udałbym się do nich po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 10.04.16, 09:40 Jeśli mogę Pani coś doradzić ,to polecam adwokata Adriana Króla ,który jest bardzo konkretny i skuteczny w tych sprawach. Moją zawiłą sprawę przeprowadził bardzo dobrze i skutecznie. Niestety nie pamiętam telefonu do kancelarii mecenasa Króla ,ale znajdzie go Pani na stronie internetowej. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarzenaG. Re: Adwokat Łódź IP: *.68.88.94.ustrzyki88.tnp.pl 07.09.16, 06:59 To prawda. adwokat Adrian Król ,to jest właściwa osoba na właściwym stanowisku . Takich prawników w Łodzi jest niewielu a kto jak kto ale ja i moja rodzina możemy coś na ten temat powiedzieć. Tłukliśmy się po sądach kilka ładnych lat zmieniając kilku adwokatów. Dopiero kiedy trafiliśmy do kancelarii mecenasa Adriana Króla w Łodzi nasze sprawy zostały wreszcie zakończone . Pan mecenas Król , to naprawdę solidna firma. Serdecznie jeszcze raz dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Adwokat Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.16, 14:55 My z żoną będziemy do końca życia wdzięczni Panu adwokatowi Adrianowi Królowi z Łodzi za wyjątkowo sprawne , szybkie i korzystne dla nas zawiłe sprawy własnościowe i spadkowe. Pan mecenas Król okazał się wyjątkowym prawnikiem i bardzo uczciwym ,solidnym i prawym człowiekiem. Oby takich adwokatów było więcej. NAJSERDECZNIEJSZE PODZIĘKOWANIA I POZDROWIENIA . MARIA I ANDRZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Adwokat Łódź IP: *.teoc.pl 16.04.16, 08:03 To prawda Chruścielewscy doją równo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzona Re: Adwokat Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.16, 19:26 Jakim prawem twierdzisz iż mecemas Chruścielewska i jej mąż są najlepszymi adwokatami w Łodzi? Uwłaczasz tym samym wielu doświadczonym prawnikom w tym mieście , którzy nie reklamują siebie bez przerwy w internecie i nie piszą opinii sami o sobie , bądź polecają je pisać swoim aplikantom. To żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Post Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.16, 21:25 Jeżeli chodzi o dobrego i skutecznego adwokata z Łodzi to mogę z własnego doświadczenia polecić Kancelarię adwokata Jarosława Szkudlarka, który kompleksowo zajął się moimi sprawami prywatnymi (rozwód i podział majątku), a przy okazji kilka razy pomógł mi w prowadzeniu spraw mojej firmy (wezwania, nakazy i kilka porad podatkowych) zero wpadek i problemów zawsze na czas i co najważniejsze bez przegranych, a przy tym w rozsądnych pieniądzach. Polecam bo naprawdę warto z nim współpracować, a poza tym bardzo sympatyczny i miły facet. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poturbowana ale wo Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 21.03.24, 16:20 potwierdzam skuteczny i przesympatyczny mecenas, adwokat Jarosław Szkudlarek również pomógł mi w mojej sprawie o rozwód, a potem o podział majątku gdzie skutecznie wywalczył dla mnie mieszkanie bez spłaty Odpowiedz Link Zgłoś
rosikk_77 Re: Adwokat Łódź 16.09.24, 09:01 potwierdzam adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo mi pomógł rozwieść się z sukcesem i sponiewierał mojego męża że nie było co zbierać spuszczając go w skarpetkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.16, 01:09 W mojej sprawie rozwodowej bardzo pomógł mi adwokat Jarosław Szkudlarek dzięki któremu ciszę się spokojnym rodzicielstwem za godziwe pieniądze od byłego ex męża za co wielkie uszanowania dla mecenasa za jego konsekwencje i wsparcie w tych trudnych chwilach. Osobom z podobnymi problemami polecam www.adwokat-szkudlarek.pl tel. 604296388 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata87 Re: Adwokat Łódź IP: *.146.33.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.19, 07:00 Również polecam usługi adwokata Jarosława Szkudlarka w zakresie spraw rozwdowych, zresztą nie tylko bo cała reszta też na wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adambrzezinski Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.16, 17:45 Ja byłem u Mecenas Burskiej (www.adwokatweb.eu) i jestem więcej niż zadowolony. Kompetentna, dostępna na każdy telefon z całą pewnością nie pożałujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Mróz Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.16, 18:05 Ja dokonując wyboru Adwokata do rozwodu korzystałam z rzetelnego źródła do którego odsyłam www.ofachowcach.pl/Default.aspx?Search=Anna%20burska Nie zawiodłam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.16, 12:04 Ja również polecam Adwokat Burska jest świetna przy rozwodzie juz drugiej osobie poleciłam. Ma bardzo dobre referencje: www.ofachowcach.pl/Default.aspx?Search=Anna%20burska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Adwokat Łódź IP: 195.3.152.* 10.05.16, 19:00 Mnie w rozwodzie pomagał adwokat Adrian Król. Choć nie byłam ani ofiarą niewierności ani osobą potrzebującą utrzymania to mój (na szczęście już były )mąż, mimo swej ogromnej życiowej nieporadności, złośliwie starał się torpedować i przedłużać proces w sobie tylko właściwy sposób. Tu świetnie odnalazł się Pan Mecenas ekspresowo i zdecydowanie uwalniając mnie od tego człowieka i wszystkiego co z nim związane. Jeszcze raz wielkie dzięki. Daga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Adwokat Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.16, 09:37 Ja również polecam Pana adwokata Adrina Króla. Bardzo sprawnie poprowadził moją sprawę rozwodową. Dzięki niemu nie musiałam latami obijać się po sądach i narażać się na ogladanie byłego. Cała ta duszna atmosfera już poza mną, oddycham pełną piersią, wracam do życia - mam dzieci, mam alimenty. Dziękuję bardzo. Wera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Adwokat Łódź IP: *.85-237-161.tkchopin.pl 26.05.16, 20:09 Moja sprawa rozwojowa i o podział majątku też była bardzo trudna. Jednakże nie dla adwokata Adriana Króla z Łodzi ,który to wspaniale z wielkim profesjonalizmem przeprowadził ja przed sądem zaoszczedzajac mi zdrowia i nerwow. To naprawdę solidny i skuteczny adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Adwokat Łódź IP: *.85-237-161.tkchopin.pl 27.05.16, 15:13 Moje sprawy - rozwojowa i o podział majątku też prowadził mecenas Adrian Król z Łodzi i powiem krótko -to wspaniały adwokat . Udowodnił w sądzie, że to moj były maź był winien rozpadowi naszego związku. Podział majątku sąd dokonał sprawiedliwie i stosownie do winy . Pan adwokat Adrian Król zaoszczędzić mi zdrowia i nerwow za co jeszcze raz pragnę Mu za to serdecznie podziękować. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Adwokat Łódź IP: *.ciechocinek24.eu 26.09.16, 01:15 W pełni zgadzam się z Pani opinią odnośnie profesjonalizmu adwokata Adriana Króla z Łodzi. Moja sprawę rozwodowa z podłym i bezczelnym do granic przyzwoitości moim byłym mężem wygrał w sądzie udowadniając jego winę za rozpad naszego małżeństwa. Pan mecenas Król , to adwokat godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka75 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 11.05.16, 12:39 Szczególne podziękowania dla adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi za pomyślnie przeprowadzenie mnie przez rozwód i podział majątku, gorąco pozdrawiam i polecam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Adwokat Łódź IP: *.146.42.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.17, 00:42 Potwierdzam skuteczność maecenasa Jarosława Szkudlarka w sprawach majątkowych i rozwodowych u mnie sprawdzil się wzorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrat2 Re: Adwokat Łódź 08.10.19, 15:09 Też polecam Pana Szkudlarka! Świetny fachowiec! Z jego pomocą nie tylko się szybko rozwiodłam, ale również alimenty wysokie wygrałam :) adwokat-szkudlarek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.16, 18:38 Ja przy moim rozwodzie korzystałam z pomocy Pani Burskiej. Teraz prowadzi mi sprawę o podział majątku. Jestem bardzo zadowolona z tego jak pracuje. Widać efekty i jest bardzo miła. Pozostawiam numer dla innych potrzebujących :) 664-365-410 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Adwokat Łódź IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.16, 11:32 Przy Al. Kościuszki 98 jest dobra kancelaria adwokacka, pomogli mi zakończyć długoletnią sprawę, która wydawała się przypadkiem beznadziejnym, nie będę wchodzić w szczegóły. W każdym razie prawnicy dobrze przygotowują się do rozpraw i co najważniejsze są zaangażowani w powierzoną sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
lionna1 Re: Adwokat Łódź 20.07.16, 12:08 Ja polecam tego: [urlactavera.eu/ Adwokata w Łodzi bo rzeczywiście nie ma nic gorszego jak wybranie mało zaangażowanego człowieka, sprawa wtedy naprawde daje się we znaki nie wspominając już o tym, że może się ciągnąć w nieskończoność. Najlepiej byłoby nie korzystać z takich usług bo chodzenie po sądach to nić przyjemnego ale jak trzeba to naprawdę warto wybrać sprawdzonych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Adwokat Łódź IP: *.mnc.pl 27.07.16, 13:42 Osobiście polecam adwokata Adriana Króla. Prowadził mój rozwód i byłam bardzo zadowolona. Zawsze miałam z nim kontakt. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Adwokat Łódź IP: *.146.128.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.16, 13:00 Potwierdzam pozytywne opinie odnośnie adwokata Adrian Króla. Poprowadził moją sprawę o rozwód rewelacyjnie. Miało być spokojnie, ale moja żona zaczęła wariować i prać brudy na sprawie. Na nic to się jednak zdało, bo mecenas świetnie sobie ze wszystkim poradził i ostatecznie rozwód z winy żony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eduro Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.16, 21:54 Potwierdzam w calosci pozytywną opinie o Adwokat Burskiej wygrala mi sprawe rozwodowa. Wysokie alimenty i wina męża. Polecam tego adwokata. Jej strona internetowa www.adwokatweb.eu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.opalska Re: Adwokat Łódź 05.09.16, 22:24 Ja również polecam Adwokat Burska korzystałam z jej uslug i bylam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś