nataszann90 Re: Adwokat Łódź 25.08.22, 11:19 Polecam wszystkim współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Sama miałam okazję z nim współpracować i to była czysta przyjemność. Takich konkretnych fachowców powinno być zdecydowanie więcej. Ogromną zaletą jest to, że Pan mecenas dba o OSOBISTY kontakt ze swoimi klientami. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala60 Re: Adwokat Łódź 31.07.24, 23:49 skontaktuj sie z Mariuszem Olężałkiem mecenas-lodz.com.pl/ jest rewelacyjny konkretny i doswiadczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamionna Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.08.22, 11:27 Polecę Panią Mecenas Chróścielewską Magdalenę. Bardzo skuteczna Pani Mecenas, na którą zawsze można liczyć i która pomoże wyjść z każdej opresji. Zawsze doskonale przygotowana i merytoryczna. Dla niej nie ma czegoś takiego, że się nie da czy że nie można. Skuteczność 100%. Na wszelki pozostawię numer 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
maariolaa Re: Adwokat Łódź 17.08.23, 10:36 Chciałabym wyrazić moją rekomendację dla adwokata Igora Klimkowskiego. Jego profesjonalizm, kompetencje i zaangażowanie były bardzo imponujące. Bardzo istotny jest także fakt, że Pan mecenas Klimkowski reprezentuje klientów osobiście. Więcej informacji znajdziecie na stronie www.klimkowski-kancelaria.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresazimoch@wp.pl Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 17.08.23, 14:54 Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Ja wyszperałam Ją tutaj, gdzie jest bardzo chwalona: www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/ Jeżeli macie jakiś problem to polecam się z nią skontaktować (telefon 666-609-065) i przedstawić jej sytuację. Pomoże i Wam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycjawnuk@wp.pl Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 28.08.23, 17:00 Ja szukałam tak jak piszecie wcześniej. Dodatkowo jeszcze znalazłam ranking www.skuteczny-adwokat.com/ i tak trafiłam na najlepszą specjalistkę, jaką można sobie wyobrazić. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska jest NAJLEPSZA! Dziękuję za osobistą reprezentację i osobisty, bezpośredni kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
pula1753 Re: Adwokat Łódź 26.09.23, 09:45 Kancelaria prawna Mecenasa Igora Klimkowskiego to zdecydowanie najlepszy wybór. Pan mecenas Klimkowski to profesjonalista, jest bardzo skuteczny i rzetelny. Osobiście interesuje się sprawami klientów i bardzo się w nie angażuje. Możecie do niego dzwonić pod numer 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulawracikowsla@wp. Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 26.09.23, 23:36 Dostałam telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. No i wygrała ją Pani Mecenas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamtarczyn Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 20.11.23, 12:24 W mojej skromnej ocenie zwykłego faceta najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annapabisiak@wp.pl Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 15.02.24, 14:18 Dobry wieczór - jak także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dororaflik@wp.pl Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 13.03.24, 22:26 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta.kacz Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 20.03.24, 09:05 Pan Mecenas Igor Klimkowski to adwokat bardzo zaangażowany w swoją pracę. Dzięki jego ogromnej wiedzy udało się wygrać sprawę i odnieść sukces. Zawsze dotrzymuje terminów i jest w stałym kontakcie z klientem. Jest rzeczowy i merytoryczny - współpraca przebiegła na najwyższym poziomie. Numer telefonu do Pana Mecenasa: 600365228. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anioeeleczek Re: Adwokat Łódź 20.03.24, 23:18 Mnie bardzo pomógł pan mecenas Mariusz Olężałek mecenas-lodz.com.pl/ bardzo miły i kompetentny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonakluszyk@op.pl Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 09:19 Też mogę z całą odpowiedzialnością polecić Adwokat Magdalenę CHRÓŚCIELEWSKĄ i do rozwodu i do podziału majątku. Pani Mecenas ma bardzo strategiczne podejście do każdej sprawy i nie ma mowy o przypadku. Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Chróścielewska. Ja kontaktowałem się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłem Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
edytapinka1 Re: Adwokat Łódź 05.04.24, 13:48 Serdecznie polecam usługi Pana Adwokata Igora Klimkowskiego. To fachowiec na najwyższym poziomie, z ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Pan Adwokat podchodzi do swoich klientów z empatią, prowadzi sprawy osobiście i osobiście kontaktuje się z klientami. Jest to zdecydowanie ogromna jego zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkafranek@wp.pl Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 05.04.24, 21:30 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.p.92 Re: Adwokat Łódź 16.05.24, 10:32 Najlepszy Pan Mecenas Igor Klimkowski! Świetne podejście zarówno do klientów, jak i do całej sprawy. Zaangażowanie, sumienność, a przede wszystkim bardzo dobry kontakt! Ogromną zaletą dla mnie jest to, że Pan Mecenas kontaktuje się ze swoimi klientami osobiście. Serdecznie polecam każdemu! Można się kontaktować telefonicznie z Panem Mecenasem pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
mankazloto Re: Adwokat Łódź 20.05.24, 11:19 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Wygrana!!!! Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
mankazloto Re: Adwokat Łódź 20.05.24, 11:25 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Wygrana!!!! Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
lewandowskaewa1 Re: Adwokat Łódź 14.06.24, 13:40 Polecam wspaniałego Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego, który ma ogromną wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu spraw! Do tego jest osobą bardzo życzliwą i pomocną, a z klientami kontaktuje się OSOBIŚCIE! Wspaniały prawnik, świetna współpraca! Znajdziecie go pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
badigo1 Re: Adwokat Łódź 17.06.24, 13:42 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka1684 Re: Adwokat Łódź 25.06.24, 09:58 Zachęcam do kontaktu z fantastycznym Mecenasem Igorem Klimkowskim. To świetny adwokat z bardzo dużym doświadczeniem w prowadzeniu najróżniejszych spraw. Przede wszystkim do każdej sprawy podchodzi osobiście i osobiście też kontaktuje się z klientami. Serdecznie polecam współpracę. Numer telefonu do pana mecenasa: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8376 Re: Adwokat Łódź 16.07.24, 09:09 Pan mecenas Igor Klimkowski to świetny fachowiec. Od pierwszego spotkania widać, że zna się na rzeczy jak mało kto. Bardzo duża wiedza prawnicza, a także doświadczenie w branży. Dla mnie super adwokat, serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala60 Re: Adwokat Łódź 31.07.24, 23:53 Ja korzystalam z usług mecenasa Mariusza Olężałka. mecenas-lodz.com.pl/ najlepszy w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaolaf Re: Adwokat Łódź 21.08.24, 14:45 Pilnie potrzebowałam pomocy prawnika, ale nie takiego pierwszego lepszego. Trafiłam do kancelarii adwokat Magdaleny Chróścielewskiej z polecenia i to był dobry wybór. Zdecydowanie polecam. Mam nadzieję, że więcej nie będę potrzebował prawnika, ale jednak bardzo dobrze Ją wspominam. Ogromny plus za uczciwe podejście i za wspieranie i podnoszenie na duchu. No i za wygraną. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala60 Re: Adwokat Łódź 02.09.24, 00:10 Mariusz Olężałek najlepszy mecenas-lodz.com.pl/ polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala60 Re: Adwokat Łódź 02.09.24, 00:12 Ja korzystałam z usług mecenasa Mariusza Olężałka. mecenas-lodz.com.pl/ najlepszy w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
helenaszczepanska62 Re: Adwokat Łódź 04.09.24, 12:33 Zdecydowanie polecam pana adwokata Igora Klimkowskiego. Pan mecenas jest osobą bardzo zaangażowaną w sprawy swoich klientów. Do klienta podchodzi z profesjonalizmem, osobiście też kontaktuje się z klientem. Współpraca z nim to gwarancja sukcesu. Zachęcam do kontaktu telefonicznego pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Adwokat Łódź 10.09.24, 13:28 Adwokat Chróścielewska-no cóż mogę napisać. Najlepszy adwokat z którym mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala60 Re: Adwokat Łódź 13.09.24, 22:02 Mariusz Olężałek najlepszy mecenas-lodz.com.pl/ polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
optik-lon Re: Adwokat Łódź 26.09.24, 13:08 W mojej skromnej ocenie zwykłej kobiety najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości choć mam nadzieje, że nie będę musiała już chodzić do sądów, bo bardzo się stresowałam podczas przesłuchania, choć wiem że miałam od początku rację i sędzia też tak na koniec powiedział. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Dziękuję też za osobisty kontakt i osobistą reprezentowanie mnie w sądzie. I dziękuję za wygraną w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
olgapaw7894 Re: Adwokat Łódź 30.09.24, 16:46 Pan mecenas Igor Klimkowski to wspaniały specjalista. Ma odpowiednie podejście do swoich klientów, każdemu potrafi profesjonalnie doradzić. Od razu widać, że ma ogromną wiedzę prawniczą. Polecam serdecznie kontakt i współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Adwokat Łódź 30.09.24, 17:47 Adwokat Magdalena Chróścielewska z KANCELARII ADWOKACKIEJ CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI najlepsza. 👏👏👏 WYGRANA 👌polecanko wszystkim:) Tutaj telefon +48 666 609 065 I jej blog rodzinne-prawo.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
koala16402 Re: Adwokat Łódź 14.10.24, 17:00 Pan mecenas Igor Klimkowski jest zdecydowanie najlepszy! To fantastyczny adwokat i wspaniały człowiek, który ma ogromną wiedzę i potrafi ją wykorzystać w walce o sprawy klienta. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z panem mecenasem pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_new1 Re: Adwokat Łódź 15.10.24, 15:05 Skuteczność + doświadczenie + renoma + osobista walka w sądzie = SUKCES = Adwokat Magdalena Chróścielewska. Tak mogę podsumować tę Kancelarię i dziękuję za pomoc. Jest Pani najlepsza. Druga strona dostała za swoje.. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaswoboda8 Re: Adwokat Łódź 31.10.24, 12:38 Polecam Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego z całego serca. Jest bardzo profesjonalny, a do tego niesamowicie empatyczny. Wykonuje swoją pracę na najwyższym poziomie. Nie ma najmniejszych problemów w kontakcie i dostępności. Zostawiam numer bezpośrednio do pana mecenasa - 600 365 228. Zawsze kontaktuje się z klientami osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_win Re: Adwokat Łódź 31.10.24, 14:59 Serdecznie polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską Podejście i załatwienie sprawy oceniam na 5 gwiazdek!! Wygrana. Pani ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA to rzeczywiście rewelacja!!!! Tutaj do niej bezpośredni telefon 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś