Dodaj do ulubionych

SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić!

14.04.02, 15:35
To będę gryzł!!! I wrócę z HuBarem, Geografem i Saperem!!!
Obserwuj wątek
    • geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:39
      tylko daj wcześniej namiary na akcję;))

Gratuluję Yavorius!!
      Opowiedz nam jak przebiegało przygotowanie (jak możesz i chcesz), bo słyszałem różne rzeczy- studenci rezygnowali (za dużo pracy przed i po spisie-sesja itd), bezrobotni poddawali się bo mieli za małe kwalifikacje, albo niktórzy rezygnowali już na szkoleniach....

Opowiesz??;)

pozdrawiam serdecznie:)
      • yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:41
        Opowiem. Z 41 osób w mojej grupie szkoleniowej, zostało... 17. Ludzie
        rezygnowali, bo dość trudne szkolenie, bo małe pieniądze (bo dorosłym odciągną
        37% podatku, a studentom 19%). Najgorzej jest, jak się dostanie komuś
        przeprowadzenie spisu rolnego, bo są tam wredne pytania, np. o zużycoie
        gnojówki, gnojowicy i o powierzchnię obornika. Ale za to więcej płacą... Coś
        jeszcze?
        • geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:46
          ty oczywiście w mieście dostałeś:)?
          A rejony, w których bedzie się pracowało już sa ustalone??:))

Dobra, musze skończyc z moja ciekawościa:) To wszystko:)
          • yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:48
            Jestem na Widzewie. Rejony będę znał dopiero 30 kwietnia, ale nieoficjalnie
            wiem, że prawdopodobnie Widzew-Wschód.
            • Gość: kasiaprim Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! IP: *.pai.net.pl 14.04.02, 16:04
              Przyczep sobie znaczek KaFeLków !!! To Cię wszedzie wpuszczą!
              • michal.ch Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:09
                Możesz do mnie wpaść z Geografem, bo przynajmniej jego już znam. Wtedy Cię
                napewno wpuszczę. :)
                • geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:12
                  Tyle tylko, że ja nie znam Yavoriusa...:)))
                  • michal.ch Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:15
                    No to będzie mały problem :)
                    • yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:23
                      Machnę Wam przed oczami identyfikatorem, to mnie wpuścicie. A jak nie, to
                      przyjdę z Saperem (bo tylko jego znam osobiście).

Pozdrawiam,

Rachmistrz Yavorius
                      • geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:27
                        yavorius napisał(a):

> Machnę Wam przed oczami identyfikatorem, to mnie wpuścicie. A jak nie, to
                        > przyjdę z Saperem (bo tylko jego znam osobiście).
                        >
                        albo z Policja (badź Straża Miejska...;)
                      • Gość: mch Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! IP: *.pai.net.pl 14.04.02, 16:41
                        yavorius napisał(a):

> Machnę Wam przed oczami identyfikatorem, to mnie wpuścicie.

Machnąć identyfikatorem to ja też mogę, bo wystarczy wysokiej klasy drukarka i
                        program graficzny typu Corel Draw, a możesz mieć takie identyfikatory, jakie
                        dusza zapragnie. Z tego względu identyfikator nie jest dla mnie stuprocentowo
                        wiarygodnym dowodem. Trzeba poszukać innego (może znaczek KFŁ). :)))

• geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:26
                      Podobno nie mieszkasz na Widzewie-Wschodzie....

jak z tym jest??:))

UWAGA!! Wszelkie KaFeLki uczestniczace aktywnie w Spisie Powszechnym upraszane sa o noszenie na sobie znaczka klubowego :)
                      podpisano: Rada KFŁ:o))
                      • yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:29
                        Geografie!

Nie mieszkam na Widzewie, ale to nie przeszkadza mi w byciu tam rachmistrzem.
                        • geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:30
                          Ale to było do Michala.Ch

:))
                          niestety wtraciłeś swój post po poście mch, gdy pisałem swój....:))
                  • Gość: kasiaprim __________To masz jeszcze troche czasu, Geo... IP: *.pai.net.pl 14.04.02, 16:24
                    To masz jeszcze troche czasu, Geo. Postaraj sie poznac Yavoriusa i wtedy
                    pojdżcie do Michala.
                    Do mnie tez mozecie wpasc i jak sadze -do innych Forumowiczow takze. Ale czy
                    koniecznie pretekstem do tego musi byc Spis Powszechny?
                    • geograf Re: __________To masz jeszcze troche czasu, Geo... 14.04.02, 16:29
                      hmm... niestety nie mam jak poznac Yavoriusa... najwcześniej na ustalonym spotkaniu forumowym...
                      • yavorius Re: __________To masz jeszcze troche czasu, Geo... 14.04.02, 16:34
                        A jest jakoweś? A kiedy?
            • Gość: Ixtlilto (yavorius) IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.04.02, 21:08
              yavorius napisał(a):

> Jestem na Widzewie. Rejony będę znał dopiero 30 kwietnia, ale nieoficjalnie
              > wiem, że prawdopodobnie Widzew-Wschód.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Obowiązkowo musisz mieć znaczek! Bez znaczka KaFeLków nie wpuszczę!
              • petter Re: (yavorius) 14.04.02, 22:34

yavorius w takim razie zapraszam do siebie
                adres Elsnera 11
                Milo pogawedzimy o spisie ,a moze i o forum

pozdrawiam peter
                • tulka Re: (yavorius) 14.04.02, 22:37
                  Psiakostka, zaczynam żałować, że już nie mieszkam na Bartoka ;-)))
                • yavorius Re: (yavorius) 15.04.02, 10:12
                  No, jest szansa... Pozdrawiam,
    • Gość: ELVIZ Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! IP: *.mipro.pl 15.04.02, 10:46
      Fajną macie taką dużą instrukcję do nauczenia. A później zatrudnią was w Sto
      pytań Do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka