yavorius 14.04.02, 15:35 To będę gryzł!!! I wrócę z HuBarem, Geografem i Saperem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:39 tylko daj wcześniej namiary na akcję;)) Gratuluję Yavorius!! Opowiedz nam jak przebiegało przygotowanie (jak możesz i chcesz), bo słyszałem różne rzeczy- studenci rezygnowali (za dużo pracy przed i po spisie-sesja itd), bezrobotni poddawali się bo mieli za małe kwalifikacje, albo niktórzy rezygnowali już na szkoleniach.... Opowiesz??;) pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:41 Opowiem. Z 41 osób w mojej grupie szkoleniowej, zostało... 17. Ludzie rezygnowali, bo dość trudne szkolenie, bo małe pieniądze (bo dorosłym odciągną 37% podatku, a studentom 19%). Najgorzej jest, jak się dostanie komuś przeprowadzenie spisu rolnego, bo są tam wredne pytania, np. o zużycoie gnojówki, gnojowicy i o powierzchnię obornika. Ale za to więcej płacą... Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:46 ty oczywiście w mieście dostałeś:)? A rejony, w których bedzie się pracowało już sa ustalone??:)) Dobra, musze skończyc z moja ciekawościa:) To wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 15:48 Jestem na Widzewie. Rejony będę znał dopiero 30 kwietnia, ale nieoficjalnie wiem, że prawdopodobnie Widzew-Wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! IP: *.pai.net.pl 14.04.02, 16:04 Przyczep sobie znaczek KaFeLków !!! To Cię wszedzie wpuszczą! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:09 Możesz do mnie wpaść z Geografem, bo przynajmniej jego już znam. Wtedy Cię napewno wpuszczę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:12 Tyle tylko, że ja nie znam Yavoriusa...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:15 No to będzie mały problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:23 Machnę Wam przed oczami identyfikatorem, to mnie wpuścicie. A jak nie, to przyjdę z Saperem (bo tylko jego znam osobiście). Pozdrawiam, Rachmistrz Yavorius Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:27 yavorius napisał(a): > Machnę Wam przed oczami identyfikatorem, to mnie wpuścicie. A jak nie, to > przyjdę z Saperem (bo tylko jego znam osobiście). > albo z Policja (badź Straża Miejska...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! IP: *.pai.net.pl 14.04.02, 16:41 yavorius napisał(a): > Machnę Wam przed oczami identyfikatorem, to mnie wpuścicie. Machnąć identyfikatorem to ja też mogę, bo wystarczy wysokiej klasy drukarka i program graficzny typu Corel Draw, a możesz mieć takie identyfikatory, jakie dusza zapragnie. Z tego względu identyfikator nie jest dla mnie stuprocentowo wiarygodnym dowodem. Trzeba poszukać innego (może znaczek KFŁ). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:26 Podobno nie mieszkasz na Widzewie-Wschodzie.... jak z tym jest??:)) UWAGA!! Wszelkie KaFeLki uczestniczace aktywnie w Spisie Powszechnym upraszane sa o noszenie na sobie znaczka klubowego :) podpisano: Rada KFŁ:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:29 Geografie! Nie mieszkam na Widzewie, ale to nie przeszkadza mi w byciu tam rachmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! 14.04.02, 16:30 Ale to było do Michala.Ch :)) niestety wtraciłeś swój post po poście mch, gdy pisałem swój....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim __________To masz jeszcze troche czasu, Geo... IP: *.pai.net.pl 14.04.02, 16:24 To masz jeszcze troche czasu, Geo. Postaraj sie poznac Yavoriusa i wtedy pojdżcie do Michala. Do mnie tez mozecie wpasc i jak sadze -do innych Forumowiczow takze. Ale czy koniecznie pretekstem do tego musi byc Spis Powszechny? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: __________To masz jeszcze troche czasu, Geo... 14.04.02, 16:29 hmm... niestety nie mam jak poznac Yavoriusa... najwcześniej na ustalonym spotkaniu forumowym... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: __________To masz jeszcze troche czasu, Geo... 14.04.02, 16:34 A jest jakoweś? A kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto (yavorius) IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.04.02, 21:08 yavorius napisał(a): > Jestem na Widzewie. Rejony będę znał dopiero 30 kwietnia, ale nieoficjalnie > wiem, że prawdopodobnie Widzew-Wschód. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Obowiązkowo musisz mieć znaczek! Bez znaczka KaFeLków nie wpuszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: (yavorius) 14.04.02, 22:34 yavorius w takim razie zapraszam do siebie adres Elsnera 11 Milo pogawedzimy o spisie ,a moze i o forum pozdrawiam peter Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: (yavorius) 14.04.02, 22:37 Psiakostka, zaczynam żałować, że już nie mieszkam na Bartoka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: SPIS POWSZECHNY-tylko spróbujcie mnie nie wpuścić! IP: *.mipro.pl 15.04.02, 10:46 Fajną macie taką dużą instrukcję do nauczenia. A później zatrudnią was w Sto pytań Do... Odpowiedz Link Zgłoś