Dodaj do ulubionych

Taxi Łódź

31.08.16, 22:25
Hej, dzisiaj odkryłam super sposób na szybkie zamawianie taksówki w Łodzi (i nie tylko:)) - przez aplikację Taxi 800 400 400. Nie trzeba czekać na linii, wystarczy być online, mieć appkę na smartfonie (pobiera się za darmo z Google Play albo App Store) - appka wyszukuje lokalizację i jednym przyciskiem zamawia się taksę :) Super sprawa, polecam każdemu, kto się czasem porusza taksówką, bo to duża wygoda i oszczędność czasu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: margo Re: Taxi Łódź IP: 188.114.85.* 26.09.16, 20:52
      Ja mam tą aplikację Taxi 800 400 400 już jakiś czas. Faktycznie fajnie się sprawdza, odkąd mam ją w telefonie, nie dzwonię już na centralę tylko zamawiam taksówkę właśnie z poziomu aplikacji. I rzeczywiście szybko przyjeżdża taksówka, nie czekam na linii, duża wygoda :)
      • Gość: Saimon Re: Taxi Łódź IP: *.centertel.pl 17.05.19, 06:06
        Mam problem z wpisaniem nr mieszkania w tej aplikacji, proszę o pomoc?
    • kokruch86 Re: Taxi Łódź 28.12.19, 11:29
      jeśli poszukujesz bezpiecznej i taniej firmy taksówkarskiej to tylko free now, bardzo prosto zamawia się taksówkę bo przez aplikację, więc nie trzeba nigdy dzwonić i tracić czas tylko 2 proste kliknięcia i już po sprawie. Taksówkarze przyjeżdzają zawsze na czas i mają licencję a dla mnie to akurat ważna sprawa, bo bezpieczeństwa mojego w podróży, że nie jade z byle amatorem. Często też korzystamy z free now służbowo i wtedy zbiorcza faktura wysyłana jest do firmy, i też jest wszystko regulowane fajnie i szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka