janne_ahonen MichałoMowa 20tontura z nierogu 12.03.05, 02:13 Zimne, ale pyszne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim micaelodatura onanistyczna 15.03.05, 22:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=21683689&a=21710019 To ja mam podobnie bo też się boję: > - ze ktos mnie zobaczy; > - ze sie uzaleznie; > - ze nie da rady przestac i umre z wycieczenia i odwodnienia (tak jak Lenin); > - ze mnie ktoś nagra kamerą albo zrobi zdjęcie i potem bedzie szantazowal; > - ze mi sie mozg zlasuje; kiedy idę do biblioteki poczytać. wpis w kontekscie calego watku -slicznosci ! -K' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen bartotura smarowa 20.03.05, 15:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=21883298&a=21883515 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota kuwancka matka 21.03.05, 14:52 primo, co się mówiło o wrzucaniu całej treści posta? secundo, wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana (no właśnie!) tertio, mieliśmy quorum w piątek i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocna Dłoń;) Re: kuwancka matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:26 Lobby paliwowe wymusza haracze również na rowerzystach! Poprzez zastowanie zębatek, łańcuchów itp. wymusza się na nas kupowanie smarów! Paczka smaru to 10zł, starcza na rok proszę to pomnożyć przez długość łańcucha, ilość zębatek, ilość dni... A z łańcycha smar spływa np z deszczem do ziemi. Zatrucie środowiska jest. Powiem tak: olejmy tą niebezpieczną mafię i nie smarujmy łańcuchów w rowerach. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21883298&a=21883515 Odpowiedz Link Zgłoś
aard ~~~~~~~~~~ FALLISTA KREHA ~~~~~~~~~~~~ 22.03.05, 14:24 To, co powyżej - pod głosowanie! (głosy Maginiak, BLQa, Huann i Yavoriusa mam już na mailu) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ~~~~~~~~~~ FALLISTA KREHA ~~~~~~~~~~~~ 22.03.05, 14:32 aard napisał: >głosy (...) Huann (...) mam już na mailu) ta??? a to ciekawe! bo jaje szcze nie zdecydowałem :P Wasz <: Red_Ptacz :> -- Lans e-Gęś! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A głos Dziada jest w wątku i brzmi: 23.03.05, 20:00 Otonowyloginatura tamtararam!!! (po co akcje spamerskie sa) To bylo jedno z moich trudniejszych glosowan, bo nie moglem wybrac miedzy powyzszym a kopfschmerzatura plonaco-zyrafowa. Ale niechaj bedzie tak. Dzierż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Złoty Salvador XXIII edycji przyznany! 24.03.05, 16:09 KKK (Komunikat Kapituły Konkursu) Ogłasza się co następuje: W dniu 24.03 br. przyznano oficjalnie po raz dwudziesty trzeci Złotego Salvadora w Kolorowe Ciapki (przy czym Złoty Salvador XIV edycji nie został przyznany) w kategorii najlepszego surrealistycznego wpisu na Forum Łódź poza Wątkiem surrealistycznym (WS) i Wątkiem Neosurrealistycznym (WN). Przy dwudziestu trzech Nominacjach Kapituła, przy obecności siedmiorga spośród dziewięciorga Członków, miała zajebisty kłopot. Bo Członkowie zaczęli czesać swoje głosy na czworo a nawet więcej i ostatecznie punktacja po głosowaniu przedstawiała się następująco: -Redakcjotura: 1,3 głosu (1 głos Maginiak i 0,3 głosu Huann) -B00g13tura (o duchu performięsu): 1,2 głosu (0,5 głosu Blq, 0,5 głosu aarda i 0,2 głosu Huann) -MichałoMtura (20 ton): 1,1 głosu ((0,5 głosu Blq, 0,5 głosu aarda i 0,1 głosu Huann) -B00g13tura (o Owsiaku-staniście): 1 głos (Szprota) -Barracudatura: 1 głos (Yavorius) -Oto_nowy_loginatura (o akcjach spamerskich) 1 głos (Dziad Borowy) W powyższej, niezwykle zgryźliwej sytuacji Kapituła, w osobie swojego Przewo postanowiła przyznać Złotego Salvadora (w Kolorowe Ciapki, a jakże!) XXIII edycji B00g13owi za post o następującej treści: "Mam wrażenie, że mój słynny performance polegający na nieznacznym podniesieniu lewej nogi do przodu (obecnie zmieniony w ramach poszukiwań nowej tożsamości twórczej na nieznaczne podniesienie prawej nogi do tyłu) jest również karykaturalizacją spauperyzowanej rzeczywistości, a nawet wyrazem buntu przeciw komercjalizacji codziennego życia i zawiera w sobie głęboką refleksję nad sensem obecnej pogoni za emocjami, pieniądzem i upadkiem współczesnej sztuki" Kapituła ma przyjemność niniejszym podkreślić, że przyznana właśnie nagroda nie jest bynajmniej wręczana po kumoterstwie, czy (fuj!) znajomości, a jeno dlatego, że: 1) kandydatury Boog13aja uzyskały w sumie najwięcej głosów (2,3) oraz 2) postanowiono przyznać specjalną nagrodę za Całokształt Usilnej Działalności na Rzecz Forum Łódź w tym za Jakże Surrealny Wpis cytowany w tymże wątku dla naszej wspaniałej Redakcji, która zostanie uhonorowana w sposób niespodziewany, a godny. Gratulujemy! Laureat Złotego Salvadora nagrodę odbierze nam pocztą elektroniczną. Przewo Kapituły oraz RedNatch WS-WN aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Złote Salvadory w Kolorowe Ciapki (8) 25.03.05, 02:24 To się do Salvadora chyba nie kwalifikuje, ale zasługuje na wyróżnienie i wzmiankę w annałach. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=21764711&v=2&s=0 W dniu powstania kontrowersyjnego podforum 'Łódź i polityka' administrator w poetyckim i dramatycznym (Jaracz, albo Nowy) zapędzie Szalonych Nożyczek przeniósł tam wątek: " • załatajcie ul. DEMOKRATYCZNĄ!!!!!! " Z racji możliwych zmian decyzji "ordre, reordre dis..." treść inkryminowanego (zayefajne słówko) wątku przytaczam. • załatajcie ul. DEMOKRATYCZNĄ!!!!!! vwmadison 17.03.2005 09:21 + odpowiedz czy służby sa k...a slepe!!! przeciez jadąc w/w ulicą lawirje pomiedzy krawężnikami lewym i prawym (i widze , że nie tylko ja tak jeżdze).... Przeciez to woła o zgroze?!!!!!! i kto tu mówi, że nawierzchnia nie wpływa na bezpieczeństwo!!!!!! jak widze, że jadący z przeciwka samochód nagle robi gwałtowny manewr by ominać dziure i prawie wpada na mnie to gdzie tu zachowane bezpieczeństwo i płynnośc ruchu....... Ruszac dupy za biurek Panowie!!! Zakładajcie uniformy i pomagajcie łatac te wywry!!!! biedna ta Łódź • chyba... gray 17.03.2005 12:34 + odpowiedz ...trzeba to przegłosować... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota NB, chyba nikt nie zauważył 25.03.05, 12:15 że z kolei post Majkela o bólu palca (że ma i się chętnie z kimś podzieli) został automatem przetransponowany na ogłoszenia. jednym słowem, robi się coraz śliczniej na Łodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: NB, chyba nikt nie zauważył 25.03.05, 12:32 Zauważyłem, ale byłem przekonany, że Majkel go tam sam posatwił. rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: NB, chyba nikt nie zauważył 25.03.05, 12:40 Się zgadza. Sam rzeczoną treść umieściłem na forum zdającym się być odpowiednim ku temu, aby o spamowanie treściami handlowymi forum Łódź posądzonym nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
aard To automatem było? :D 25.03.05, 12:32 Ja myślałem, że on to tam celowo umieścił :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota może mam sklerozę 25.03.05, 12:42 ale mam też wrażenie graniczące z pewnością, że widziałam ten wątek na Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: może mam sklerozę 25.03.05, 13:21 Niejaka Dova chciała zrobić geszeft, do którego jednak w końcu nie doszło na marginesie, a ponieważ na ogłoszeniach był/jest limit długości wątku, to dyskusja się przeniosła na Łódź. O. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota psot Michasia 25.03.05, 12:37 jest tu, o Ból palca Pilnie oddam za darmo, lub zamienię na uczucie ulgi ból palca wskazującego prawej ręki. Ból jest świeży, powstał dziś po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbert z wałkiem Ten ból był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:12 tak wszechogarniający, że wystarczyło go i na ogólne i na ogłoszenia. Tak myślę. I o. Odpowiedz Link Zgłoś
huann czyżbycośzjajamiTURA... 25.03.05, 17:32 ...nie ptak?? Wasz <: Red_Ptacz :> -- Lans e-Gęś! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota cały wątek uwadze polecam 26.03.05, 22:04 no,to lubię, moi państwo, to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
huann zamachującaWIESZATURA 06.04.05, 14:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22447728 Odpowiedz Link Zgłoś
termos_w_krotkich_skarpetkach Dajecie Salvadory za PLAGIAT ?!?!? 06.04.05, 17:11 www.nowypompon.pl/pages/common/recenzja_przekroj.htm Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dajecie Salvadory za PLAGIAT ?!?!? 06.04.05, 17:34 jak surreal to surreal? Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Na drobną sprawę 06.04.05, 17:37 to wszystko można pod to podciągnąć zgodnie z lansowaną przeze mnie od jakiegoś czasu sygnaturką. Ale nie piszę więcej, bo coraz dłuższy ten mój plagiat. Sygnaturka w załączeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aard ROTFL!!!!! 11.04.05, 16:52 Ale może by tak jednak WRZUCAĆ TEKST NOMINACJI??!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann marianczykotura 06.04.05, 23:54 mam nadzieję, że tym razem to nie plagiat /mianuję cały wątek/: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22465533 Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: marianczykotura - usunęli! 06.04.05, 23:58 dobrze, że zarchiwizowałem i to w całości i na bieżąco ;) nic nie przepadło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: marianczykotura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.04.05, 23:58 leeee. skasowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk [...] IP: *.krakow.sint.pl 07.04.05, 00:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: marianczykotura 07.04.05, 00:01 hej - załóżcie nowy wątek - bo salwadory usuną! Odpowiedz Link Zgłoś
huann o, już jest :))) 07.04.05, 00:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22469540 Odpowiedz Link Zgłoś
huann Jest 11.04.05, 17:03 tutaj (w dwóch częściach - cały wątek): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=22470168 Odpowiedz Link Zgłoś
huann fanklub marianczyka 18.04.05, 01:30 tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=22856857 Odpowiedz Link Zgłoś
dova osservatore_wielblado 09.04.05, 04:08 za bardzo nie wiem jak to sie robi (wnioskuje kandydaturę), ale postaram sie aby było dobrze :) mnie text poniżej rozwalił troszkę zatem linczek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22524757 i kpija: GRUPA LOKALNA GALAKTYK - BUKARESZT (Inf. własna): W pobliżu naszej planety zaobserwowano bardzo jasną gwiazdę, która dotąd nie posiadała nazwy własnej. Proponuje się nazwanie jej imieniem Jana Pawła II. Stwierdzono ponadto, iż przypuszczalnie nasza planeta okrąża tę gwiazdę z zaskakująca regularnością. Obieg ma trwać rok. Na nazwanie oczekuje także bezimienny księżyc naszej planety, który - jak się wzmiankuje - ma nosić nazwę Ojciec Święty. Źródła rumuńskie donoszą jednak o sprzeciwie spadkobierców Nicolae Ceausescu. AREA 51 (Inf. za Associated Press): Wystosowano wniosek o uznanie ofiar lądowania w Roswell męczennikami. Wniosek ten ma duże szanse na akceptację wobec wczorajszego zaskakującego oświadczenia szefa Pentagonu, który stwierdza, iż kardynałem in pectore został mianowany ocalały z katastrofy kapitan wyprawy nazwiskiem Kirk. 31 czerwca br. ma on objąć godność biskupa diecezji pozaziemskiej. SANCTA SEDE (Od specjalnego wysłannika): Na fali pojednania między przywódcami politycznymi świata doszło do historycznego obwąchania się pomiędzy suczką prezydenta Syrii i pieskiem prezydenta Izraela. Ze skąpych informacji z zamkniętej części uroczystości dowiadujemy się, iż nie doszło do intymniejszego pożycia. Wobec dnia wolnego pożycie w dniu wczorajszym powstrzymał także książę Karol, natomiast w Polsce (patrz niżej) próbowano powstrzymać naród od spożycia. Dementuje się doniesienie, jakoby obecny byłby prezydent Polski z przyszłym byłym prezydentem Polski wykonali happening polegający na podaniu sobie lewych nóg. Do wykonania tegoż happeningu użyto bowiem prawych rąk. Naoczni świadkowie informują o sukcesie przedsięwzięcia. Niepowodzeniem zakończyły się pojednawcze starania Reszty Świata, której mimo usilnych błagań nie udało się doprowadzić do pojednania z Keridwen. WARSZAWA (Inf. nieoficjalna): Sprzeczne doniesienia ze stolicy Polski. Przypuszcza się, iż wprowadzono stan wojenny na terenie całego kraju z perspektywą rozszerzenia na obszar całej Unii Europejskiej. Wskazuje na to fakt, iż wieczorne wydanie wiadomości na głównym kanale państwowej telewizji trwało 101 minut - o 7 minut dłużej niż 13 grudnia 1981 r., kiedy to po raz pierwszy podjęto taką decyzję. Studio informacji znajdowało się częściowo w ośrodku decyzyjnym mieszczącym się poza granicami kraju, co tym bardziej potęguje niepokój. Po zakończeniu wiadomości doszło w kraju do wyłączeń prądu, do przeprowadzenia których namawiały władze municypalne. -- A w Poznaniu jest very good rondo. Odpowiedz Link Zgłoś
janne_ahonen Zgłaszam panagrafkandydaturę 12.04.05, 00:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22623107 Nie tylko ze względu na słodką Finlandię. 3000lat temu na świecie nie było Papieży. Ponure czasy to były. Zwłaszcza w Finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen ceestura ku radosci niestety bez logu 13.04.05, 16:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=22629242&a=22639675 Urząd Wojewódzki w miescie Lodzi stanowi jeden z glownych celow ataku organizacji, ktorej przewodzi Osama Bin Laden. Jest to newralgiczny punt Europy i NATO. Dziwne, ze atak w ogole nastapil w Nowym Yorku, bo pierwotnie planowany byl w Lodzi. Miano zaatakowac wlasnie Urzad Wojewodzki oraz dwa ogrodki piwne w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
huann histeryxatura względna 14.04.05, 14:21 jak E = wc kwantrant jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22609351&a=22719294 :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Michałotura papieska (Umiaru, mówiłem:P) 15.04.05, 08:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22749700&a=22751125 Tak, już widzę te reklamy w TV... Śpiewał "Barkę", pijał "Warkę"! Durne miewają ludzie pomysły. Pewnie wiele jeszcze zostanie wymyślone. - Co 2137 człowiek urodzony w Łodzi będzie dostawał nagrode od Urzędu Miasta. - Wszystkie ulice zostaną przemianowane na "ul. Jana Pawła II n", gdzie n będzie liczbą naturalną od 1 do {ilość_ulic_w_Łodzi} Odpowiedz Link Zgłoś
janne_ahonen Mgamba-matura! 18.04.05, 23:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22864762&a=22864832 i następne :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Papieżotura 19.04.05, 15:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22891396&a=22902342 Odpowiedz Link Zgłoś
huann no to... LU!KRECIA majeczkotura 19.04.05, 22:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22937465 Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen malchtura kalkuratorowa! 09.05.05, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=23666432 9 maja 2005 roku niejaki MM w łódzkim dodatku GW napisał:"...Na koniec pojawił sie jeszcze jeden problem...Jak polonista lub geograf rozpozna rodzaj kalkulatora, na którym zdający(maturę) coś oblicza?..." W odpowiedzi na tak postawione pytanie proponuje: - powołać głownego specjalistę w kuratorium d/s sprawdzania poprawności kalkulatorów, tylko czy specjalista z kuratorium "rozpozna rodzaj kalkulatora"? dlatego proponuję: -powołać przy Ministerstwie Edukacji stosowny Departament do Spraw Sprawdzania Poprawności Rodzajów Kalkulatorów, tylko czy Dyrektor tego Departamentu (w randze ministra i stosowną pensją) "rozpozna rodzaj kalkulatora"? - dlatego proponuję by: -Sejm (nowy oczywiście) zajął się tą sprawą tak ważną dla polskiego szkolnictwa i po długiej burzliwej debacie powołał Komisję Sejmową do Spraw Kalkulatorów Używanych przez Maturzystów, która przygotuje stosowną ustawę.Zgodnie z nią(Ustawą) powstanie Najwyższa Komisja Kontroli Rodzajów Kalkulatorów Stosowanych do Obliczeń Maturalnych. Będę startował w najbliższych wyborach do Sejmu, wszystkich zainteresowanych rozwiązaniem wyżej przdstawionym problemem Polskiego Społeczeństwa proszę o głosowaniem na mnie. Obiecuję: czynny udział w pracach nad Ustawą o Kontroli Rodzajów Kalkulatorów Używanych przez Maturzystów oraz długoletnią i wytrwałą pracę w Najwyższej Komisji Kontroli Rodzajów Kalkulatorów Stosowanych do Obliczeń Maturalnych.(z odpowiedną pensją Prezesa - to stanowiako rezerwuje dla siebie by przypilnować jakości prac Komisji) GŁOSUJCIE NA MNIE!!!! malch Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius -------- KREHOWA KREHA KREHUJE NA OKRĄGŁO -------- 10.05.05, 08:13 Cytując Aarda: to co powyżej pod głosowanie. W piątek, albo w sobotę. W zależności od tego, kiedy ^Noc Liturgii^. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzięki, że mnie zastąpiłeś :-) 10.05.05, 18:16 Teaz jeszcze zbierz kandydatury w jeden plik i roześlij po kapitulantach, pożałujsta (jak dostanę, to może nawet uda mi się przynieść wydrukowane) Dzierżdruk!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Zrobione :D 11.05.05, 08:25 Kandydatury za chwilę pójdą mailem, ale uwaga! poszły na skrzynki gazetowe. Bądźcie czujni! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius cassanitura bokserska 23.05.05, 13:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=24234860&a=24270288 i treść: START:.......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .............leżę na dechach......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................leżę na dechach......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ..........................................STOP - koniec walki Eksperyment przeprowadzono przy wykorzystaniu klawiatury qwerty i stopera zegarka Citizen. dopusczalny błąd +/- 3 kropki/h. Prawa autorskie zgubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Michał.ch.-tura podatkowa IP: 80.51.227.* 24.05.05, 13:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=24305580&a=24313651 Odpowiedz Link Zgłoś
huann andrzejatura eucharystyczna 27.05.05, 00:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=24399586 (wszystkie andykatoholickie wypowiedzi na powyższym wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Histeryxatura po bramach latająca! 02.06.05, 13:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=24670530 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius uprzejmie informujemy 02.06.05, 13:40 że następne głosowanie nad Salvadorami odbędzie się - wobec braku zainteresowania zainteresowanych - w 2020 roku :-p Odpowiedz Link Zgłoś