Gość: 1Lk Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: 217.149.244.* 25.01.05, 20:51 Ja nie wiem jak mozna byc takimi skurw***** zeby wyrzucac ludzi ze szkoły tylko po to zeby sobie oszczedzic!!! Mało wam Kur** kasy??!! to jeszcze szkołe musicie zabrac??!! przez was musimy isc do jakis slamsów na strykowskom i nam sie to wcale nie podoba...trzeba sie tez liczyc z nami a nie tylko ze swoim portfelem.... i życze na koniec wam "drogie" popier****ne TPsa zeby ten wasz budenek który nam skurw***** zabieracie na łeb sie zawalił!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziekan z ZSŁ Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:00 Pozatym że wszyscy uczniowie ZSŁ kochaja TPsa, to chciałbym jeszcze dodac że nie oddamy naszych dziewczyn w rece " Dzięciołów " ze Strykowskiej. "Jednąścią silni rozumni szałem , niepodamy się w walce o naszą szkołę." !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bla bla Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: 217.153.156.* 03.02.05, 00:31 HAhaha, ale mamy duzo dziewczyn w szkole - raptem 50, z czego wiekszosc to jakies bazyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnula Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.vline.pl 25.01.05, 22:13 ludzie co wy odwalacie??? szkoly wam sie zechcialo likwidowac i przenosic do innej!!!! normalnie to jest paranoja!!!łdz schodzi na psy ;/;/;/; pozdro dla ziomkow Odpowiedz Link Zgłoś
marko_2 Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli 25.01.05, 23:30 ja cie krece tych ludzi to juz powalilo !!! przeciez w nowej szkole bedzie duzo spiec miedzy Nami a nimi. oni chyba nie wiedza co robia. ucze sie w ZSL tak jak pewnie wiekszosc tutaj osob i nie wyobrazam sobie zmieniac placowki. a tak wogole, to jesli osoby uczace sie w ZSL maja w dupie to niech chociaz pomysla o nauczycielach. zamiast pieniadze na te durne reklamy mogliby se je w kieszen wsadzic i by nie musieli szkoly sprzedawac. i tak jak widze te beznadziejne reklamy to zmieniam kanal, wiec po co im to ?? albo niech nauczycielom prace zalatwia. ci ludzie co tam u gory sa to wogole maja glowy w portwelu . ale przeciez kazdy garniturowy pan poleci za TALARAMI !!! i swiata po za nimi nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko_2 Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: 195.69.80.* 25.01.05, 23:39 ach ta polityka TALARÓW :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko_2 Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: 195.69.80.* 25.01.05, 23:52 tak wogole to chyba trzeba bedzie jakis protest zorganizowac :) moze byc fajna zabawa :) i moze sie odczepia od Naszgo budynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 00:14 popieram pomysl protestu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczenzsl PROTEST IP: *.lodz.tpnet.pl 26.01.05, 11:10 No to blokujmy kopcinskiego... na pewno nas zauwaza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: PROTEST IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 11:24 Jezeli chcemy protestu. - Musimy go dobrze zorganizowac! - To nie jest takie latwe, ze ktos krzyknie: "Protestujemy!", wyjdziemy garstka uczniow na Kopcinskiego i zaczniemy blokowac ulice. Zrobmy zebranie samorzadu uczniowskiego w szkole, sprobujmy wpierw zalatwic sprawe kulturalnie, a pozniej w razie czego bedziemy wykonywac "wieksze" kroki... (PS: Ja tez jestem za protestem, ale przemyslanym - nie glupim i spontanicznym - bo taki nic nie pomoze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gyver ZSŁ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 23:28 Jestem uczniem ZSŁ i nie wyobrażam sobie kontynuacji swojej nauki w innej szkole! Wybrałem tą „zintegrowałem się” z nią i bardzo bym chciał ukończyć ją W TYM BUDYNKU, w którym obecnie się mieści. Zacznijmy działać, bo końcu nam ją sprzątną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psemeq Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 11:58 chcialbym zobaczyc kogo bede brali do pracy po zamknieciu tej szkoly. beda chyba musieli brac ludzi z ulicy, nie znajacych sie na fachu albo swoja rodzine, ktora de fakto tez sie nie zna. to mnie bardzo ciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.insite.pl 26.01.05, 15:27 Jeżeli chcemy zorganizować dobry protest to trzeba powiadomić odpowiednich ludzi, którzy się tym zajmują. Najlepszy z nich to chyba ANDRZEJ LEPPER on to dopiero robi blokady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariog Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli STRAJK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:37 Mysle ze ten jakis protest to nie jest głupi pomysl, ale najo\pierw trzeba zrobic jak najszybciej zebranie samorzadu uczniowskiego co pomorze nam znalesc odpowiednia liczbe osob sklonnych do protestu.ale najlepiej trzeba narobic szumu w mediach np.Uwaga.ale mysle, ze jak TPsa ma juz kupca na nasz budynek to nie mamy po co walczyc, ale jesli jeszcze nie ma to mamy duze szanse.Ja moge sprobowac pogadac jutro w sprawie tego zebrania samorzadu szkolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareks5 Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:24 Nie powinno się likwidować szkół w których nabór był na bierząco. Co teraz mają zrobić uczniowie których tak bezkarnie chce się przenieść. To obużające. Tak nie może być. Wiem bo nad moją szkołą też wisiała groźba likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -= Samorząd ZSŁ =- Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje... IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 19:11 Witamy wszystkich uczniów ZSŁ w Łodzi im. S. Kaliskiego, Chcemy oznajmić, iż MY - "Samorząd Uczniowski ZSŁ" jesteśmy w trakcie podejmowania znaczących działań w celu obrony naszych praw i naszej szkoły. Jutro (dn. 27.01.2005r) będziemy podróżować po Łodzi w celu poinformowania odpowiednich organów władzy o naszych działaniach, celach i o tym na jaki los wystawia nas "Telekomunikacja Polska S.A.". Mamy nadzieję, iż w przeciągu dwóch najbliższych dni (Czwartek, Piątek) uda nam się sprostać naszym celom, oraz poinformować i porozmawiać z odpowiednimi mediami. Postaramy się również na bierząco informować uczniów ZSŁ o dalszych losach szkoły. Z Poważaniem, Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hecamaster (SF) Re: Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje IP: 217.153.198.* 26.01.05, 19:50 Brawo Telekompromitacja Polska to normalna zagrywka ze strony TePsy nie ma kasy monopol sie kurczy , młodym ludziom którzy sie kształcą na kierunki które są ważne w telekomunikacji wręcz zabrania się dostepu do informacji a potem bedziemy mieli takich mułów bagiennych co to naweet telfonu nie potrafia podłączyc bo lepsi wyjąda na jakis staż za granicę.Giman nie chce przejąc szkoły i nikt nie chce z tym nic zrobi kropiwnicki nie daje kasy bo sam musi wyjechac na wakacje albo kupic czapki dla udzi z urzędu miasta.. co go pobchodzi jakaś najlepsza szkoła o takim profilu w łodzi???tak sie stawia w Polsce na oświate że nie ma kasy .jesli pójdziemy np do elektronika co nie jest powiedziane to będzie jusz totalna głupota bo ile osób może sie tulic w kibelku na fajce????tak w ogóle to będzie trzeba tam ludzi gdzie pójdziemy poustawiać ..no to tyle od Hecamaster® (SF Mafia) będzie ciężko ale damy rade ja jestem w pierwszej klasie i chciałbym przejść ze starym składem nauczycielskim oraz uczniowskim do nowej szkoły o ile to będzie potrzebne ale ZSŁ sie nie podda będziemy sie trzymać w kupic bo wkupie raźniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demise Re: Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:34 Co sie dzieje nie ma bata my ucznowie ZSŁ nigdzie sie nie wybieramy nie odejdziemy z nashej shkoły co to ma znaczyc ze pochodze sobie 1 rok do szkoły i co ????? mam sie przeniesc na Strykowska chyba ich głowa boli,w tej budzie mi sie podoba i nie odejde z tamtąd z poważaniem DEMISE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen 30 Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:21 strykowskiej mowimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pir... dyrekcje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:47 ale ześ ku.. dużo napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelZSL Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:19 Od dawna TP pracuje na to aby przestać być monopolista na rynku w naszym co raz bardziej beznadziejnym państwie!BRAWO!!! Widze, że decyzją o likwidacji tak świetnej placówki utwierdzają nas w przekonaniu, iż TP wcale nie liczy sie z klientem, jak i ludźmi.Nasza szkoła jet chyba najbezpieczniejszą ze wszystkich łódzkich szkół, panuje tu bardzo sympatyczna atmosfera, a wszyscy nauczyciele są genialni, gotowi w każdej chwili poświęcic swój wolny czas po to tylko, żeby pomóc nam w każdym problemie!Jeśli tak bardzo przeszkadza TPsie to iż musi na nas łożyć kase to niech poprostu odda budynek URZĘDOWI MIASTA czy tam innemu organowi(jesli w ogóle stac ją na taki gest). Wiem jedno ,że my zrobimy wszysto co bedzie w naszej mocy aby nie przenosić się na Strykowską, jak to by nawet wyglądało- ponad pięćuset wyrzutków zwala sie na tą Strykowską, już widze jak jesteśmy tam traktowani i jak się uczymy bez naszych nauczycieli. Właśnie nauczyciele, to też świetny pomysł aby powiekszyli jeszcze grono bezrobotnych, rewelacja!!!Jeśli nie dostaniemy przynajmniej innego budynku, to to się nie skończy tak cicho, damy TP taki rozgłos,że natychmiast straci duże grono abonentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen3000000 Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:44 pier....dyrekcje Tepsy!!!!!!! my chcemy miec własną szkołe a nie z jakimis debilami sie gniezdzic w tym ich syfie pier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 18:52 Kolego? Czy ty jestes madry? Co ty w ogole wiesz co mowisz? Jakich slow uzywasz? W tym momencie dzialasz na niekorzysc wszelkiego rodzaju negocjacji jakie prowadza niektore osoby z ZSL z "wyzszymi organami" - Przeciez ktos to moze przeczytac w celu sprawdzenia jaka postawe przyjemujemy w tej sprawie... Jak to swiadczy o naszej szkole? Chyba nie jestes z naszej placowki tylko w celach propagandowych chcesz zadzialac na niekorzysc naszej szkoly. Puknij sie w glowe trzy razy zanim cos napiszesz na forum publicznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 18:56 Moim zdaniem Telekomunikacja powinna poczekać z ta decyzją. Wielu absolwentow tej szkoły pracuje w samej Telekomunikacji, cześc z racji ukonczenia klas profilowanych pracuje równiez w Poczcie Polskiej. Sami podcinają sobie skrzydła. Łatwiej bedzie wydawać pieniądze na szkolenia pracownikow czy na utrzymanie jednej szkoły? Jest to niesprawiedliwe też dla maturzystów. Przyszłoroczni maturzyści maja jeszcze cały rok na 'oswojenie' się z nowymi realiami. A co z młodzieżą dajacą mature już teraz? Myslę że 4 miesiące na poznanie nowych nauczycieli, to 'odrobine' za mało. Jest to posunięcie niesprawiedliwe i nie przemyślane. Miasto powinno zainterweniować w tej sprawie. Jezeli TP S.A. chce odzyskac budynek - prosze bardzo, ale niech nasz szanowny prezydent Kropiwnicki postara się o jakiś chociażby tymczasowy budynek zastępczy. P.S. Pani Dyrektor szkoły na ul. Strykowskiej zapewne zaciera rece. Nic dziwnego, skoro szkoła ta nie ma najlepszej renomy, a ZSŁ jest szkołą na dosć wysokim poziomie nauczania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.01.05, 19:32 uważam że jeszcze można by szkołe przetrzymac.Jeszcze dwa lata. Do wygasnięcia.Uczniowie by skończyli a nauczyciele mieliby prace.Za dwa lata wogóle szkoły by nie było miasto nie miałoby problemu, tp tezi zamknełoby sie pusty budynek.Atakcierpia wszyscy my nauczyciele rodzice,I kto za topłaci Pan płacii pani..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziekan z ZSŁ Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:11 Dla mnie najbardziej bulwersujące jest to iż uczniowie(rodzice) i nauczyciele o przeniesieniu ZSŁ dowiedzieli się z gazety wyborczej, a nie od dyrektorki szkoły !!! Tak naprawde to gdyby nie media to o przeniesieniu byśmy się dowiedzieli przed wakacjami i było by po sprawie !!! Ludzie co my byśmy zrobili bez mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim z ZSŁ Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:21 Tak naprawdę to czy szkoła zostanie przeniesiona czy nie ??? jest już rozstrzygięte, tylko teraz zostaje pytanie gdzie ?? i tu pada w 80% strykowska, a 20% to jakiś inny budynek. Ps. Szczerze mówiąc to się dziwie Tp sa. że chce skończycz w taki sposób z ZSŁ, przecież to uczniowie tej szkoły kształca się w takich zawodach, profilach. po to tylko aby mogli pracować w Tpi innych operatorach, ale cóż po jak się chce zaoszczedzić prowadząc szkoła, a potem doszkalać pracowników to proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 28.01.05, 20:02 musi tak skończyć, żeby pospłacać dłudi Francuza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -= Samorząd ZSŁ =- Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje 2... IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 20:49 Drodzy Koledzy i Drogie Koleżanki. Wiemy na pewno, że z dniem jutrzejszym (w Piątek) wykonamy duży krok, który miałby zapewnić Nam wszystkim lepszy byt i perspektywy na przyszłość (dotyczącą Naszej placówki). Mamy nadzieję, wszyscy trzymacie kciuki za wykonywane przez Nas działania, które okażą się skuteczne (przynajmniej wszyscy byśmy tego chcieli)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hecamaster (SF) Re: Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje IP: 217.153.198.* 27.01.05, 21:06 no w ogóle fajnie że nam powiedzieli,wpadamy po wakcjach do skoola a tu mamy powiedzmy Biedronke.Ale będziem walczyć o szkołe no nie??? W końcu nauczyciele Nasi też sie liczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0ld3r ZSŁ Re: Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje IP: *.lodz.mm.pl 27.01.05, 21:50 Walcz walcz walcz. Ty walczysz ja walcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczenZSŁ:( Re: Samorząd Uczniowski ZSŁ w Łodzi. - Informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:47 Uważam, że uczniowie ZSŁ nie powinni być tacy zaskoczeni tym że nasza szkoła zostanie przeniesiona(broń Boże nie bronie TPSA). Gdy ja skladalem papiery do ZSŁ dyrektor mówil że szkoła może być przeniesiona. Sęk tkwi w tym że od tamtej pory (półtora roku) nic więcej na ten temat nie slyszałem. Dyrekcje wyprzedzila prasa i zrobil się szum. Marny liścik z wyjasnieniami nic nikomu nie powiedzial i nadal nikt nie wie gdzie wyląduje pierwszego wrzesnia. Smiechu warte:):):):)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuwa Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: 81.219.179.* 27.01.05, 22:27 Kolejna paranoja w tym głupim kraju:/ Moze ktoś pomyślałby wreszcie o dzieciakach a nie kasie i układach politycznych??????!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelZSL Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:33 No pieknie!!!! nowy dzień nowe fakty!Okazało się, że TP nie jest taka zła na jaką wyglądała, jednak nie moge zrozumieć dlaczego nie mogłaby dać budynek miastu, które mogłoby poprowadzić dalej szkołe. Ale oczywiści miasto napewno nas nie będzie chciało ,bo po co komu szkoła która coś juz osiągnęła, i ma całkiem nie zły poziom nauczania,najlepiej wepchnąć nas do jednego budynku z innymi, którzy będą nas dyskryminować i traktować jak intruzów, bo taka jest prawda ,i po co to nam. Wiadomo po co ,bo tak taniej, najlepiej zamknąć wszystkie szkoły i stworzyć jeden wielki moloch w którym uczeń będzi anonimowy, a zaoszczędzoną kaske wydać na podwyżki dla radnych, posłów i itp. I niech mi nikt nie powie ,że tak nie jest ( normalnie krew mnie zalała jak wczoraj usłyszałem, ze poseł Kalisz wydał 100tys. zł na bilet w kl. biznes do Japoni, kiedy mógł polecieć za ok 8tys. zł. Przecież to trzeba tepić, to są nasze pieniądze.A więc pieniądze są, i moga być jeśli się to wszystko skończy i zacznie porzytecznie wydawać nasze pieniądze.Wracajac do ZSŁ dzięki waszej gazetce dowiedzielismy się o całej sprawie, bo nasza szanowna kochana pani dyrektor na bank wiedziała o całej sprawie i chyba miała zamiar powiedzieć nam o całej tej przeprowadzce w ostatnim dniu szkoły. Swoją droga to by był sprytny pomysł, zero rozgłou, zero zamieszania. A TAK UCZNIOWIE ZACZYNAJA DZIAŁAĆ, i bardzo dobrze ,bo kto może walczyć o normalną Polske jak nie my młodz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen_3LK Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:19 co tu duzo mowic..TPSA i jeszcze raz tpsa.............. Kasy maja od **** ale i tak chca wiecej.. szkoda ze akurat na naszej szkole chca sie "wzbogacic" ;/ Mam nadzieje ze bez problemow zdam jeszcze tu maturke.. ale szkoda mi wszystkich innych co albo dopiero zaczeli albo ucza sie w technikum ;/ jak bedzie protest to sie dalacze w liczbie sila.. imwiecej tym lepeij, nastepnym razem glosniej mowcie o probach protestu bo nic nieslyszalem!!! Pozdro @ll, a TPSA niech gnije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:40 likwidacja kazdej szkoly to glupota-nie mowiac juz o tej, ksztalcacej osoby o tak przyszlosciowych zawodach... bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apocaLipsa Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:25 Ucichło. Protesty, konspiracje, sprzeciwy... Czyzby bunt przeciwko likwidacji (khem... przeniesieniu szkoly) na Strykowska wynikl jedynie w afekcie? Wyglada na to, ze tak. Kilka nieudanych prob samorzadu z powodu klod rzucanych pod nogi ze strony dyrekcji i niestety pozostal jedynie zal i szara rzeczywistosc. Sama mowie to ze swiadomoscia, ze niestety kilka jednostek o mianie ucznia nie moga nic zdzialac. To co sie stalo, bylo zamierzone i stalo sie za naszymi plecami. Wiedziala dyrekcja, wiedziala TPsux, wiedzieli reporterzy. To co mnie najbardziej smuci, to wcale nie jest fakt, ze dowiadujemy sie o przeniesieniu z gazety, a jedynie to, ze nawet dyrekcja nie dba o dobro uczniow. Wiecej juz pisac nie bede bo to i tak "marnosc nad marnosciami". Nasz los w czyichs rekach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrezygnowany uczeń Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 00:05 Z tego wszystkiego widać, że nasz kochany dyrektor Chruściany niezły pasztee nam wysmażył, gazeta doniosła, że naszą szkołę kupuje Okręgowa Komisja Egzaminacyjna, bo to dla niej wymarzony obiekt. Problem polega na tym, że nasz uwielbiany Pan dyrektor wziął "rok" bezpłatnego urlopu i przeniósł się do tej właśnie komisji. Jak nietrudno się domyślić ułożył się z telekomunikacją o sprzedaży budynku OKE, bo dawne jego miejsce pracy go już nie interesuje - szkoła zlikwidowana "przeniesiona" on dostanie swoją odprawę, a za to, że zaniósł budynek w zębach dostanie podziękowanie od obecnej swojej dyrektorki i ciepłe stanowisko. Więc tak naprawdę to chodzi mu tylko o siebie. I to ma być pedagog? Po prostu źiółko, nie obrażając źiółka. Szkoła przed tym była wyremontowana za pieniądze naszych rodziców i cieszyliśmy się z tego. Z nauczycielami też dało się wytrzymać, było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZzZzZz Re: Przeprowadzka uczniów i nauczycieli IP: 217.153.156.* 12.02.05, 01:03 Kochany dyrektorek Kapusciany w kulki polecial i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś