48xmax1 14.02.05, 15:55 Do mnie przyszlo kilka milych kartek ale ja sama tez tak jakos bardziej biernie w tym dniu. Moze to ta pogoda, moze to zbyt nowa i zbyt agresywna tradycja? Pozdrawiam tutaj klikajacych - walentynkowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
border_zgierz Re: CZEMU NIKT NIE WALENTYNKUJE 14.02.05, 19:18 mysle ze walentynki to takie bardziej osobiste swięto. tutaj moge pozdrowic wszystkich, ale wybacz walentynke dostanie odemnie tylko jedna szczególna dla mnie osoba, i nie bede sie tym chwalił w necie. pozdrawiam wszystkich....... Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: CZEMU NIKT NIE WALENTYNKUJE 14.02.05, 20:15 "Kilka" cóż za skromność:p no na pewno to nie leży do końca w naszej romantycznej naturze;) walentynki trwają cały rok! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: CZEMU NIKT NIE WALENTYNKUJE 14.02.05, 23:12 Amerykaańska komercha, ot co! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: CZEMU NIKT NIE WALENTYNKUJE 15.02.05, 02:21 to nie komercha a dyspensa na imprezę w poście grzeszniku... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: CZEMU NIKT NIE WALENTYNKUJE 15.02.05, 07:42 www.otowalentynki.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś