Dodaj do ulubionych

Właściciele psów do roboty!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:27
Sprzątajcie po swoich pieskach, bo to co zostawiacie jest poprostu ochydne!
Na najbliższym skwerku obok mojego bloku śmierdzi jak w zoo. Wstyd zaprosić
gości w niedzielę na spacer- nie mówiąc o gościach z zagranicy.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:34
      Zgadzam się. Ktoś kto zostawia po sobie takie "coś" musi posprzątać i kropka.
      • b00g13 Re: Właściciele psów do roboty! 23.03.05, 20:43
        A to nie na to płacę przypadkiem podatek?

Dla uściślenia, mój pies ma ogródek i podwórko gdzie znalazł sobie kącik w
        którym swoje potrzeby załatwia, nie wyprowadzam go na skwerek żeby tam 'narobił'
        więc ode mnie proszę się w tym temacie odstosunkować.
        A teraz wracam do tematu głównego.

Płacę kupę forsy za psa, psa który nie jest żadnym luksusem tylko smutną
        koniecznością mieszkańców domów jednorodzinnych, czy to znaczy, że za te
        pieniądze nie można nawet psich g_wien posprzątać?!

Dlaczego 'właścicele psów'? Niechże zajmie się tym ta instytucja do której moje
        opłaty trafiają.
        • Gość: Kama Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.toya.net.pl 23.03.05, 21:56
          Jest powiedzenie: Kto ma dzieci- ten ma smród, kto ma pszczoły-ten ma miód.Jeżeli masz psa, to sprzątaj po nim gówna.Jeżeli decydujesz się na posiadanie psa, to ponoś konsekwencję tego- o ile jesteś dorosłym ,odpowiedzialnym człowiekiem.
          • fioletowa_dziewczyna Re: Właściciele psów do roboty! 23.03.05, 21:59
            dziecko kochane, a przeczytalas ty dokladnie co bugaj raczyl napisac?
            czy odwalasz normowke postow na forum?
            • Gość: Czarna Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.toya.net.pl 23.03.05, 22:51
              Powiedziała co wiedziała. To najczęściej forumowicze wypowiadają się o niczym, byleby coś napisać.
            • Gość: Inka Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:54
              Ale co mnie bugaj -jaki bugaj. Tu jest problem i jest temat. Te psie odchody to
              istne bagno, gorzej niż wysypisko śmieci, kumulacja syfu. W domu też robicie
              gdzie popadnie i udajecie, ŻE NIBY WAS NIE MA?????
              • b00g13 Re: Właściciele psów do roboty! 23.03.05, 23:03
                Bugaj to byłem ja. Nie znam tego nicka, który o mnie pisał, ale on/ona pewno
                mnie zna. A czy miała ta osoba rację czy nie można się dowiedzieć tylko i
                wyłącznie czytając.
                • keridwen Re: Właściciele psów do roboty! 24.03.05, 00:10
                  (;
              • Gość: lila Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:08
                Nie wszyscy właściciele psów płaca za swoich pupilów. Ale nawet jak płacicie to
                was nie zwalnia ze sprzątania po nich. Właściciele domków jednorodzinnych,
                płacą i sprzątaja. Chcą mieć ładnie koło domu. A w wielkich blokowiskach są
                stada psów, ktore musza się załatwiać. Nawet jak się opłaci kogos kto ma to
                robić to musiał by pracować 24 godziny. Często przejść nie można chodnikiem,
                nie mówiąc o trawnikach, jak wejść latem z kosiarką!!!!!!!!
                • evonka dublujemy wątki??? 24.03.05, 00:20
                  ... besides:
                  jak mieszkałam w domku, i piesek mój nie mógł wytrzymac 5 min do lasu i
                  załatwił się na trawniku sąsiada, to też grzecznie sprzątałam, nie widze nic
                  ujmującego w takim zachowaniu...
                  teraz mieszkam w bloku, nie zabrałam psa, bo nie chcę go krzywdzić, ale nie
                  wyobrażam sobie, ze wyszłabym z nim i udałabym, że nie widzę, że wybrał sobie
                  chodnik czy ładny trawnik na swoją toaletę....
                  • Gość: Inka Trzeba o tym mówić głośno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:27
                    EVONKO- No to jesteś wyjątkiem i mam nadzieję, że gdybyś jednak miała tego psa
                    w blokach sprzątałabyś regularnie.
                  • Gość: inksaka Re: dublujemy wątki??? IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.03.05, 09:20
                    eraz mieszkam w bloku, nie zabrałam psa, bo nie chcę go krzywdzić, ?????

cos z Toba dziecko czyba nie tak....
                    • evonka Re: dublujemy wątki??? 24.03.05, 14:15
                      oj, inkasko, inkasko, nic nie wiesz, a piszesz....
                      uważam, ze psy w blokach, zwłaszcza te, które lubią się wybiegać, są duże, nie
                      są z gatunku "salonowych" po prostu sie męczą.. więc mojemu pieskowi jest
                      lepiej w domu rodziców... zrozumiałaś czy jeszcze bardziej obrazowo ci to
                      wytłumaczyć?
        • orin Re: Właściciele psów do roboty! 24.03.05, 09:11
          Logika na poziomie sygnaturki.
          Pewnie z tego podatku powinieneś jeszcze dla niego żarcie dostawać, szczepienia
          i odszkodowanie za ewentualne pogryzienie.
          A śmieci możesz wyrzucać gdziebądź bo płacisz za ich wywóz.
          • Gość: inkaska Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.03.05, 09:21
            smieci zostawie pod twoimi drzwiami.....bo nie wolno mi dzwigac..
            • orin Re: Właściciele psów do roboty! 24.03.05, 10:58
              a co z myśleniem? też ograniczenia? nie forsuj bez potrzeby
            • Gość: Anarchista Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:58
              >>Sprzątajcie po swoich pieskach, bo to co zostawiacie jest poprostu ochydne!
              Na najbliższym skwerku obok mojego bloku śmierdzi jak w zoo. Wstyd zaprosić
              gości w niedzielę na spacer- nie mówiąc o gościach z zagranicy..... <<

Smierdzi ci to dlaczego nie posprzatasz? Stracilas tyle czasu na jalowa
              dyskusje.Smrod otaczajacy twoj blok swiadczy takze o twojej akceptacji
              takiego stanu. W zaden sposob zwalanie winy na niesprzatajacych nie jest
              akceptowane przez osoby z cywilizowanego swiata.
              Zmien mentalnosc i przestan teoretyzowac.

• Gość: Inka Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:37
                Do anarchisty- pogieło cię. To mi umyj okna cwaniaczku. Ja nie mam psa i to juz
                jest postęp. Nigdy nie kupiłaby dużego psa, po co ma sie zwierzak męczyć w
                blokach i po co zatruwać życie innym.
        • Gość: Jarro Re: Właściciele psów do roboty! IP: 217.153.156.* 24.03.05, 19:00
          place oplate na MPO. przyjde jutro i walne na twoich oczach kupsko na twojej
          wycieraczce. ciekawe, czy zgodzisz bedziesz sie wsciekal i kazesz mi posprzatac,
          czy spokojnie poczekasz az zrobia to odpowiednie sluzby.
    • keridwen [RZEP] 23.03.05, 20:59
      oHydne co najwyzej.
      no.
    • Gość: Michał M. Re: Właściciele psów do roboty! IP: 80.51.227.* 24.03.05, 10:32
      I musiałaś na ten temat założyć 2 wątki?
      • Gość: lavinka z nielogu Na tympierwszym dyskusja poszła niewłąściwym torem IP: *.arch.pw.edu.pl 24.03.05, 12:33
        Więc lepiej założyć nowy poprawny politycznie wątek dla jedynych słusznych idei.

lav
      • Gość: Inka Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:40
        Tu jest jedna Inka, która założyła jeden wątek. Kropka. A nawet jeśli, to jest
        to sprawa tak śmierdząca, że wymaga pilnej interwencji.
        • Gość: Michał M. Re: Właściciele psów do roboty! IP: 80.51.227.* 24.03.05, 21:47
          Skoro sprawa tak bardzo ci śmierdzi, to bierz się za sprzątanie :) Nie będziesz
          musiała zakładac kolejnych wątków.
          • Gość: Inka Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:50
            Wielu to nie przeszkadza, ale ciekawe jaką mają minę jak sami wdepną w kilogram
            śmierdzcej mazi.
            • Gość: Al_ Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.toya.net.pl 06.04.05, 00:40
              Kilogram?
              Spory pies musiał być
    • endomedia pocztówka z Łodzi 25.03.05, 22:01
      www.endomedia.pl/dewastacje/fastfood.jpg
      • Gość: Inka Re: pocztówka z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:34
        Super ekstra pocztówka fajna!
        • Gość: lavinka z nielogu Re: pocztówka z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:11
          Rozumiem Iniu,że ciągle w coś wpadasz bo za bardzo zadzierasz nosa i to właśnie
          uniemożliwia patrzenie pod nogi?

lav
    • Gość: Obsrywany Re: Właściciele psów do roboty! IP: *.kompania.net 29.03.05, 18:27
      Gdyby pod moim oknem psy srały a ich właściciele nie reagowali by na to to
      byłbym zmuszony do przygotowania odpowiednio przyrządzonej kiełbaski. Problem
      by się zakończył a własciciele psów może zaczęli by myśleć.
      • evonka Re: Właściciele psów do roboty! 29.03.05, 18:47
        Drastyczne wyjście z sytuacji... pieski przecież nie są tu winne, gdzieś
        muszą... skoro nie mogą w lasku, ani w (c)haszczach to cóż... kiełbaske raczej
        należałoby zaserwować właścicielom cierpiącym na ślepotę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka