more.words 15.04.05, 18:50 hehehe.... jak w temacie...plose o wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leslaw_m Re: wasz uluniony klub studencki 15.04.05, 21:55 w ryja od bramkarza w tygrysie, na dzi(e)wkę do siódemek(to podobno tyż studyncki clab), natomiast po kosę pod ziobro najlepiej udać się w okolice under(granda) a czym klub mniej studencki tym jeszcze gorzyj, nie pamiętam nazwy mordowni w centralu2 mimo wszystko w tych klubach bywało się czasem, jeszcze w la stradzie(ponoc to knajpa dla homo hihi) i w silwerze na dole taka trochę knajpa i trochę taka inna dyskoteka (kurka jak to się nazywało?) ale nade wszystko ubóstwiałem zawsze nasz zgierski mok szczególnie za czasów pierwszego moc arta chociaż reaktywacja pod nazwą agrafki tez mi pasuje. a latem stary dobry rynek, tylko tegoż roku jakiś debil postanowił go wyrównać i ogródków nie będzie, a ponoć to tylko pretekst do zamknięcia tego interesu w ogóle:( Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: wasz uluniony klub studencki 16.04.05, 09:09 własciwie chyba nie zrozumiałem tematu:) uluniony-- Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: wasz uluniony klub studencki 16.04.05, 11:01 oj tam...literek sie czepiasz..:P chodziło o ULUBIONY!!! klub jejqq hehe....medyk i synapsa daja rade:) Odpowiedz Link Zgłoś