Dodaj do ulubionych

sympatie z MPK

01.06.05, 10:27
nie macie tak, ze jak codziennie jezdzicie z ta sama osoba tramwajem/
autobusem to czujecie, ze taka osoba to jest na pewno bardzo sympatyczna,
albo wrecz odwrotnie. ja np. nie cierpie pary, ktora wymienia plyny na oczach
wszystkich (fuj)i babki co wyglada strasznie wrednie
Obserwuj wątek
    • abnegacja_moralna Re: sympatie z MPK 01.06.05, 10:35
      Dzień świra?:))))))))) Kiedyś jeżdziłam z piękną dziewczyną, ale zmieniłam
      trasę :) Może nie tyle była piękna, co oryginalna:)
      • abnegacja_moralna Re: sympatie z MPK 01.06.05, 10:41
        Dodam tylko, że miała ciemne , krótkie włosy, przezroczysto-białą skórę i
        srebrne kolczyli:) No i chyba rzeczywiście coś w sobie miała, jesli pamiętam ją
        do dziś:)
    • big_news Re: sympatie z MPK 01.06.05, 10:53
      Codziennie, od lat, jeżdżę z tym samym kierowcą. Na pewno jest mało sympatyczny
      (niechlujnie ubrany, uzębienie - szkoda gadać, wyraźna łysina), nadto gadatliwy,
      a do tego jak tylko oddalę się w interesach z mojego wypasionego Lincolna
      bezczelnie wyżera i wypija wszystko co się da z samochodowego barku. Jednak
      trzymam tego człowieka tak długo, bo płacę mu żałośnie mało, do tego besztam go,
      przyganiam na każdym kroku i ostentacyjnie wydmuchuję kłęby dymu z Hawańskiego
      cygara prosto w jego prostacką gębę. Te drobne przyjemności osładzają mi całą
      wredotę tego cieniasa i powszednie niewygody związane z obcowaniem z kimś z gminu.

Honoriusz Nowobogacki Herbu Panek.
      • evonka Re: sympatie z MPK 01.06.05, 11:29
        to po uzębieniu i łysinie poznaje się, że kierowca jest mało sympatyczny????

;-))))
        • big_news Re: sympatie z MPK 01.06.05, 11:52
          A nie?!
          Czy ktoś "nie wyjściowy" bywa gdziekolwiek? Czy znane są mu rauty, bankiety,
          przyjecia, bale, spotkania na szczeblu? Czy obraca się w Towarzystwie, bryluje w
          mediach, przyjmuje się takich na Salonach? Czy Kolorowa Prasa poświęca takim
          swoje łamy? Czy przeprowadza się w TV z takimi wywiady? Czy zaniedbani
          nieudacznicy udzielają światłych porad, pouczają i podpisują Apele? Czy tacy
          osobnicy desygnują Listy Poparcia? Czy ktokolwiek wyobraża sobie Autorytet bez
          górnej czwórki lub tupeciku na głowie? I złotych spinek?! Nie!!!
          Sama więc widzisz, że ktoś taki nie może być sympatyczny. Wszak niesympatyczni
          nie mogą stanowić WZORU dla gawiedzi.

;)
          • evonka nieprawda 01.06.05, 12:15
            media zachwycaja się panami o uzębieniu sitkowym i większej łysince!! reality
            shows to ich raj! obnazają opasłe brzuchy i noszą na głowie husteczki z
            zasupłanymi różkami i niby są tacy prawdziwi..... to jest extra! im więcej
            chałowatej durności, im wiecej robaków, brudu i smrodku tym lepiej!! Tak więc
            nei czas na złote spinki i wykrochmalone koszule! Czas na REAL!
            • big_news Re: nieprawda 01.06.05, 12:36
              Widać, że dzieli nas przepaść. Ja nie korzystam z byle czego. W moich hiperowych
              plazmowych odbiornikach zablokowałem możliwość przypadkowego trafienia na kanały
              dla pospólstwa. Do porannej kawy służba przynosi mi jedynie obcojęzczne,
              elitarne wydawnictwa. Pojęcia nie mam o programach typu: Ciao Darwin, Wybacz Mi,
              Nieustraszeni, Dwa Światy. Nie śni mi się nawet, że powstały takie telenowele
              jak: Kiepscy, Zbuntowany Anioł, Serce z kamienia, Gorzka zemsta czy Niewolnica
              Isaura. Nawet nie przypuszczam, że istnieje coś takiego jak Mamy Cię!, Usterka,
              Idol IV, Uwaga! lub Interwencja. Nie mieści się w moim pojmowaniu świata
              egzystencja Gulczasa, Klaudiusza, Karoliny i Martyny. Tego nie ma. My, ludzie z
              Klasą nie marnotrawimy czasu na duperele. Jesteśmy ponad to. Czy tego chcemy czy
              nie, jesteśmy skazani na o wiele wyższe wyzwania. I nie uciekamy przed nimi.

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka