p8 14.07.02, 23:21 "Koniu polski bierz przykład z konia radzieckiego (napis na stajni)" Buhahahahahaha:) www.infinit.com.pl/~sibil/prl/hasla.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saperka Re: Hasła a propaganda... IP: 80.48.116.* 14.07.02, 23:27 a mi się to podoba: "Józef Wisarionowicz Stalin - Ojciec wszyskich polskich dzieci " ciekawe myślałam, że moim ojcem jest kto inny:)P pozdrawiam:) Saperka Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Hasła a propaganda... 14.07.02, 23:29 Gość portalu: saperka napisał(a): > a mi się to podoba: > "Józef Wisarionowicz Stalin - Ojciec wszyskich polskich dzieci " > > ciekawe myślałam, że moim ojcem jest kto inny:)P > > pozdrawiam:) Saperka Siostrzyczko, całe życie nas oszukiwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Hasła a propaganda... 15.07.02, 10:09 Pamiętaj ! Pałac Kultury i Nauki im.Stalina Twoim drugim domem ! To kiedy się przeprowadzamy? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Hasła a propaganda... 15.07.02, 17:57 "Nasza odpowiedz spekulantom to terminowa dostawa ziemniaków" Jakbym Leppera czytała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Hasła a propaganda... IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 18:28 p8 napisał: > "Koniu polski bierz przykład z konia radzieckiego (napis na stajni)" > > Buhahahahahaha:) > > <a href="http://www.infinit.com.pl/~sibil/prl/hasla.html"target="_blank">www.in > finit.com.pl/~sibil/prl/hasla.html</a> > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hasła a propaganda... 15.07.02, 20:13 Literaci do pióra, studenci do nauki ! i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Hasła a propaganda... IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 20:18 hubar napisał: > Literaci do pióra, studenci do nauki ! > > i wszystko jasne > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Hubar ponawiam pytanie do you read me over....;-)? IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 20:31 Gość portalu: Paul napisał(a): > hubar napisał: > > > Literaci do pióra, studenci do nauki ! > > > > i wszystko jasne > > Odpowiedz Link Zgłoś