chupacabra 24.07.02, 14:53 Zalogowałam się dopiero wczoraj i już się uzależniłam! Zaglądam tu dosłownie co 5 minut!!! Czy istnieje jakas grupa terapeutyczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostas Re: fynf minuten 24.07.02, 14:59 chupacabra napisała: > Czy istnieje jakas grupa terapeutyczna? tak, www.darwinawards.com/ ,ale systematycznie się zmniejsza ;) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: fynf minuten 24.07.02, 15:12 My jesteśmy taką terapią. Forum jak narkotyk. Dobrze, że za godzinę idę do domu, bo bym chba odcisków na tyłku się nabawił.Haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: fynf minuten IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.07.02, 21:19 Wpłac 22 zł u Sapera , i dorzuc moze jeszcze pare, to Tulka załatwi Ci koszulke KFL z takimi długimi rekawami, zeby mozna bylo zawiazac na plecach. Niebezpieczenstwo tylko polega na tym , ze wokól Sapera -komputerów od cholery i ciut, ciut- mozesz nie dojsc do Jego kantorka... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: fynf minuten 24.07.02, 22:13 Nie zapominaj że Saper jeszcze rozdaje jakieś znaczki rozpoznawcze... Witamy w domu... eeeeee wśród swoich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: fynf minuten 25.07.02, 00:17 Zastanawiam sie czy kiedys nie odswiezalem strony co 3 min ;) Witam i pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: fynf minuten 25.07.02, 00:20 3 minuty? hmmm.. ześciej.. co napiszę coś lub przecztyam to odświeżam :) czyli cześciej niż 3 min... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: fynf minuten 25.07.02, 00:35 Ja jak wchodzę na Forum po przerwie, to otwieram każdy wątek w innym oknie. Potem odśwież... tak co kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: fynf minuten 25.07.02, 00:50 Za cholerę nie mam pojęcia :-) A zna ktoś inne metody nadrabiania? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: fynf minuten 25.07.02, 12:20 Ja robie tak:) Poniewaz mam Operę to ułątwia mi to przeskakiwanie między oknami... Więc otwieram na poczatek 3 zakładki, wszystkie na forum Łódź i zaczynam od poczatku nie przeczytanych przeze mnie postów (czyli od samego dołu) i tak po kolei czytam i odpisuję. Nie wracam do odpisanych wątków aż odpisze na wszystkie i podbiję je na górę, cały czas nadrabiam zaległości:) hihi:) Ale gdyby ktoś zpaytał mnie o czym dzisiaj rozmawiałem na forum....:P Odpowiedz Link Zgłoś