Dodaj do ulubionych

POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 08:44
Witam wszystkich..Mam prośbę czy możecie wskazać jakiegoś dobrego dostawcę
interentu??? mieszkam na POLESIU ul.Radwańska..jest tam TV TOYA ale oni życzą
sobie 400 zł za to że mi koleś dziurkę wywierci i wpuści kabel..
instalacja jest już od kilku lat..jednak gdy oni oferują "PROMOCJĘ".to zawsze
odpowiedz jest taka sama..Przykro nam ale w tej okolicy promocja nie
obowiązuje albo całkiem kretyńskie obowiązuje tam gdzie zakładaja nową
instalację "TAK ŻEBY SIĘ ZWRÓCIŁY KOSZTY INSTALACJI"...napewno się szybko
zwróci jak aboneci bedąpłacic symboliczną złotówkę >>BRAWO!!!...TYM CZASEM
FAKT ŻĘ KOSZT INSTALACJI W MOJEJ KAMIENICY ZWRÓCIŁ SIĘ JAKIEŚ 3-5 LAT TEMU
JAKOŚ IM UMKNĄŁ.Więc wolę zapłacić innej firmie te same pieniądze albo
mniejsze..Niż płacić komuś kto NACIĄGA prawde o promocjach..

bardzo proszę o namiary jęsli znacie jakąś firmę!!

Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: parzon Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: 194.63.132.* 20.06.05, 09:26
      www.4web.pl

640 - 61 - 26
      • Gość: waldemar Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:33
        Dziękuję bardzo lecz oni nie obsługują POLESIA.

Proszę o Inne!! jeśli znasz!
        • Gość: barracuda7110 Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.dsl.telepac.pt 20.06.05, 13:40
          I całe szczęście. Ta firma nie należy do tych co poważnie traktują klienta.
    • Gość: waldemar Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:21
      POMOCY!!!!!!!!!!
      • Gość: m Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:33
        waldemar nie ekscytuj sie
    • Gość: Nina Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.toya.net.pl 20.06.05, 15:45
      Znajdz w swojej kamienicy jeszcze jednego chetnego na internet z Toyi; zlozcie
      sie po 200zl i zalozcie w jednym mieszkaniu.2 komputer podlaczasz gratis, masz
      tylko koszt switcha i kabla z wtyczkami.Koszt miesieczny 99zl dzielisz na pol i
      juz.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.06.05, 15:47
        > Koszt miesieczny 99zl dzielisz na pol

Chyba na dwa
      • Gość: Waldemar Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:13
        Ninko kochana..jeśli sie wprowadziśz do mojej kamienicy to napewno się do
        ciebie zgłoszę!!
        tym czasem z sąsiadami mogę wymieniać się pozdrowieniami.
        • Gość: kasia może PAI IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.05, 19:22
          Na chojanch to samo ale dzis nadzieja www.pai.net.pl odpowiedzieli ze sa na
          chojnach- spróbuj ich zapytać mailem o Polesie
          • Gość: maja moze alpat net... IP: 81.219.177.* 02.07.05, 23:01
            ja mieszkam okolice gdanskiej, legionow, ogrodowa, cmentarna i mam od nich
            a moze Tepsa??
    • Gość: hey Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: *.toya.net.pl 03.07.05, 00:04
      Nie wiem na jakim odcinku Radwańskiej mieszkasz, ale między Politechniki a
      Inżynierską jest położona sieć Manhattan Network Center z łącznością
      bezprzewodową do Piotrkowskiej 143. Nadajnik/odbiornik jest u pastora w Kościele
      Ewangelickim na rogu. 256 kbps za 56 zł netto.
      Poszukaj www.mnc.pl
    • Gość: ja popatrz i tu IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 03.07.05, 10:38
      www.grs.net.pl/o_nas.php
    • teufel Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE 03.07.05, 10:54
      Ja też zapłaciłem 399zł za podłączenie i jakoś żyję. Wydaj te pieniądzę, bo myślę, że warto mieć w TOI net:), bo niestety u nas nie ma Chello:(
      • Gość: parzon Re: POMOCY!! SZUKAM DOSTAWCY INTERNETU-POLESIE IP: 194.63.132.* 03.07.05, 12:37
        a ja mieszkam na polesiu i mam w 4web i jestem w miare zadowolony :) 256 kbps -
        69 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka