p8 29.07.02, 12:23 I wszyscy na dodatek jesteśmy tacy sami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwóch_mężczyzn Re: Facet to świnia... IP: 195.117.14.* 29.07.02, 12:33 Zgadzam się dwie świnie Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Facet to świnia... 29.07.02, 12:36 A ja się nie zgadzam. Z mojego punktu widzenia, tylko wybrańcy są świniami, czyli tacy, co wybierają świńską drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Facet to świnia... IP: 217.96.37.* 29.07.02, 12:40 to się zajmuj kobietami. A facetów zostaw nam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Facet to świnia... 29.07.02, 12:50 Niektórzy niewątpliwie tak. A o co chodzi? Można konkretniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Facet to świnia... 29.07.02, 13:59 To ogólny stereotyp, z którym cały czas staram się walczyc, ale najczęściej przegrywam. Trudno jest stwierdzić na pierwszy rzut oka, czy z tym facetem warto być czy nie, i to jest właśnie smutne. Ale nie facetom oceniać siebie, bo to zakrawa na lekko skrzywione samouwielbienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Facet to świnia... 29.07.02, 16:30 W sumie, skoro tak twierdzisz. A niech tam. Facet to świnia. Uf. Ulżyło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Mit to, stereotyp czy prawda szczera??? 29.07.02, 16:46 W takim kontekście proszę rozważać stwierdzenie tytułowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Przeprowadźmy analizę porównawczą: 29.07.02, 16:56 1. Świnia jest rodzaju żeńskiego - facet męskiego 2. Świnia jest różowa - facet też, ale kolor mniej nasycony 3. Świnia jest inteligentna - facet też, ale co drugi 4. Świnia ma zakręcony ogonek - facet wręcz przeciwnie kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip votum separatum 29.07.02, 21:07 po pierwsze nie wszyscy są tacy sami.. to mit. po drugie świnie to bardzo inteligentne i wbrew pozorom lubiące czystość i zachowujące się przyzwoicie zwierzęta, tak więc pejoratywne określenie "świnia" również nie wynika z zachowania tych zwierząt i jest dalekie od tego co można zaobserwować. po trzecie zdecydowanie czuję swoją przynależność do rzędu naczelnych rodzina człowiekowate a nie do parzystokopytnych rodzina świniowate. po czwarte życzę wyższego mniemania o sobie, mniej kompleksów i rzadszego użalania się nad własnym losem, który nota bene (jak to się u cholery pisze ..) wcale nie jest taki kiepski. pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś