Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:48 poszukuję dobrego fryzjera w Łozdi - chcę ściąc długie włosy,a nie mam odwagi do podjecai odważnje decyzji- poszukuje fryzjera, który umie doradzic i zna się na rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: fryzjer w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.07.05, 15:38 Musisz koniecznie wybrac fryzjerke krotkowłosą. Jesli ma super asymetryczną fryzurkę albo zawadiackiego irokeza, to napewno nożyczki i maszynka jej w dłoni nie zadrżą i będzie odważnie i bez żalu ścinać Ci włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zela Re: fryzjer w Łodzi IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 17.07.05, 17:39 Polecam dziewczyny z salonu Haircoif (czy jakoś tak) w Geancie na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: fryzjer w Łodzi IP: *.astral.lodz.pl 17.07.05, 20:51 Pani Jola z Gabriela na Kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: fryzjer w Łodzi 18.07.05, 16:52 Tylko i wyłącznie Dorota Ul. Piotrkowska 149 (Ja chodze do niej od 8 lat) REWELACJA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: fryzjer w Łodzi IP: *.toya.net.pl 25.08.05, 11:24 A wczesniej pracowala w salonie "Zbyszek"? Chyba ta sama. Ja też chodzę do niej kilka lat i zawsze wychodzę zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: Tylko na NARUTOWICZA 19.07.05, 14:27 Na Narutowicza salon Stanisław, ale w lipcu jest remont :) Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tylko na NARUTOWICZA IP: *.toya.net.pl 20.07.05, 06:46 lucja ty chyba pracujesz na Sanisława bo on jest beznadziejny jako fryzjer. Jak mi zrobił fryzure z rok temu to z dwa dni płakałam.Miły to on moze jest ale artysta z niego rzaden. Polcam Ele Gorzkiewicz na ul;Gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: Tylko na NARUTOWICZA 20.07.05, 18:39 Nie,ale chodzę do niego od trzech lat i nigdy nie płakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efi13 Re: fryzjer w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:48 na Narutowicza, owsze, ale nie do Stanislawa. chyba, ze masz duzo cierpliwosci i czasu- nie dosc, ze notorycznie sie spoznia, to zanim sie zabierze do roboty, to...w miedzyczasie oglada tez inne klientki, doradza itp. w sumie na zwykle strzyzenie potrzebuje kilku godzin. polecam zas Tatiane (o ile dobrze pamietam imie, z akcentem wschodnim), kilkakrotnie juz bylam przez nia potraktowana i zawsze zadowolona. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: fryzjer w Łodzi 19.07.05, 15:52 a kogo byście poleciły do zrobienia fryzury ślubnej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: fryzjer w Łodzi IP: *.e-tech.pl 25.08.05, 10:57 Wspaniałe fryzury-koki itd robi p Monika z salonu celestynka na pomorskiej przty placu wolności(pierwsza brama po lewej stronie). Kobieta jest cudowna i naprawde zna się na tym co robi. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś