Dodaj do ulubionych

JAK Z ODWOLANIEM NA UL

26.07.05, 11:31
czy ktos wie dokladnie na czym to polega ;/ tzn chodzi mi o to jak jest z
osobami po kreska - tymi ktorzy odpadli - czy zarazem jest to lista
rezerwowych czy rezerwowi sa tylko ci ktorzy zloza odwolania...(zamotalam
cyba troche) przykladowo braklo mi dwa punkty na kierunek i jestem ktoras tam
na liscie po kreska i osoba ktora przypuscmy jest za mna ma mniej punktow a
zlozy odwolanie (a ja nie zloze) ma wieksze szanse ode mnie - wyprzedza mnie
na tej liscie czy to nie ma znaczenia ;/ i czy moja sytuacja bez pisania
odwolania moze sie zmienic - tzn czy moge byc zakwalifikowana jeszcze bo
wiadomo ze jakas liczba osob zawsze rezygnuje ;/
Obserwuj wątek
    • kpiarz niech te rekrutacje się skończą 26.07.05, 11:33
      Bo bałagan i w życiu i na forum...
    • cassani Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 11:39
      opowiem ci własną histerię z 1995 roku. Zdawałem na MSGiP i dostałem bańkę z
      angielskiego, pomimo iż znałem ten język wg mnie napisałem egzamin przyzwoicie.
      Ponadto wystarczała by mi ledwo trójka, żeby się dostać. Definitywnie nie
      zgadzałem się z oceną i podejrzewałem iż kogoś wpuścili na moje miejsce.
      Do napisania odwołania namówiła mnie moja dziewczyna (ach..., te czasy...) co i
      uczyniłem. Napisałem dość ostre odwołanie i wyłuszczyłem zwoje wątpliwości co
      do uczciwości UŁ i zażądałem pokazania mojej pracy i przejrzenia jej wraz z
      przedstawicielem UŁ. nigdy do tego nie doszło,ale za to w ramach rewanżu UŁ
      bodajże 14 września, tuż po wakacjach przysłał mi informacje że się dostałem na
      wymarzone studia. Które szczęśliwie, po wielu pijaństwach udało mi sie
      ukończyć.
      Tak więc - morał taki - piszcie odwołania - bo (przynajmniej wtedy) robiło to
      bardzo mało osób, a duża ich część była rozpatrywana pozytywnie.
      • cini22 Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 11:41
        Jaki bojowy :)
        • cassani Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 11:46
          dość - w perspektywie został mi wtedy Przedstawiciel Handlowy, więc było o co
          walczyć :)

Nie dodałem że rok wcześniej byłem na Polibudzie i nie chciałem się wypisywać,
          a musiałem wyciągnąć papiery z Dziekanatu jakoś. ale to juz inna historia.
          Ciekawe że jak byłem na 4 semestrze UŁ dostałem informację że mnie skreślili z
          listy studentów PŁ. Trochę im to zajęło. Matulka o mało nie padła bo się nie
          wczytała w nazwę uczelni.
          • cini22 Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 11:52
            A to już rozumiem to zacięcie ;) Tak na poważnie, to inaczej chyba nie można.
            Im więcej studentów tym gorzej ich traktują. Sama się zastanawiam jak to od
            października będzie i czy dobrze robię ;) Niby to drugie strudia, ale UŁ... :))
    • Gość: olka Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:33
      no ale nikt w sumie nie odpowiedzial na pytanie
      kto cos wie to piszcie bo mnie tez to inetersuje
      pozdro
      • Gość: gienio Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.astral.lodz.pl 26.07.05, 14:06
        pish to odwolanie vo tylko wtedy moga cie wciagnac na liste pshyjetych jak beda
        miejsca. Tak mi powiedziala gosciowa w dziekanacie Ek-socu :D

AHA i jeshcze jedno... proshe nie rozpushczac plotek ze nie pshyjmuja odwolan
        bo pshyjmuja .Nie pshyjmuja odwolan w sprawie zwrotu kasy za oplate
        rekrutacyyjna.
        • Gość: dziad_nieborak Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:02
          To ja jush nie wiem, bo slyshalem, ze nie pshyjmyja. No proshe, shalenie
          zagadkowa sprawa.
          Dzierżżż!!!!
          • nicky555 Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 16:46
            no wlansie..ja tez juz nie wiem ;/ ale na wszelki wypadek napisze to odwolanie
            chyba ;) a w liscie ktory mi przyslali z UL ze sie nie dostalam ale w przypadku
            rezygnacji ludzi z kierunku MOJA POZYCJA MOZE ULEC ZMIANIE...ale czy to tylko
            tak sobie napisali zeby mnie pociesxzyc czy moze tak jest faktycznie to nie
            wiem ;/
            • Gość: gienio Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.astral.lodz.pl 26.07.05, 18:38
              kurde ile mozna powtarzac ... pisac odwolania ,isc na Ek-Soc dac w
              dziekanacie,przyjma na 100% ( mi i calej ekipie pshyjeli)upshedzam pshed
              dziekanatem sa kolejki :D (pshynajmniej jak ja bylem :D)
              • nicky555 Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 18:46
                no wiem wiem ze trzeba isc z odwolaniem ;) pojde na pewno tylko teraz jestem
                poza Lodzia i tylko rozwazac i pisac na forum moge na razie ;D
                • kreatywni Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 19:46
                  a tak właściwie to co napisać w tym odwołaniu? mnie zabrakło 4 punktów?
                  • martys_85r powiedzieli mi w UŁ ze odwolan.. 26.07.05, 21:33
                    nie ma w tym roku, ze to na zawiodomieniu to tylko regulka i nie ma sensu pisac
                    bo rektor nie czyta.. na filologicznym, czy na innych tez, nie wiem.
    • Gość: melaine Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:52
      trzeba pisac odwołanie, jeśli nie napiszesz, uważają, że zrezygnowałeś; szanse
      są zawsze, bo czasem przyjmują więcej osób niż zamierzali
      a co napisać? że zimno i stres, że punkty to pierdoły i co tam chcesz;
      zuopełnie nieważne, oby tylko sie odwołać;
      w łodzi to działa, w Krakowie odsyłają ci piosmo z pytaniem czy posądzach ich o
      błedy w prowadzeniu rekrutacji...
      • Gość: gienio Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.astral.lodz.pl 26.07.05, 22:07
        no jak sie kieruje odwolanie do rektora to twoj problem :D zwlashcza ze w necie
        jest napisane ze nie ma puli mniejsc rektorskich :D.Tsheba zlozyc odwolanie do
        wydzialowej komisji rekrutacyjnej:D jakby nie czytali odwolan to by facetki w
        dziekanacie ich nie pshyjmowaly i nie kazaly pisac ilosci pkt jkie
        zabrakly.wogole by niee bylo wzoru odwolania na drzwiach :D sorry ze tak nie
        skladnie :D
        • Gość: melaine Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:29
          to do mnie?
          • Gość: gienio Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL IP: *.astral.lodz.pl 27.07.05, 08:29
            a skond :D tylko mi sie klinelo nizej :P
    • marjory_m Re: JAK Z ODWOLANIEM NA UL 26.07.05, 22:08
      bałagan i syf z gilem koszmarny

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=26912146

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka