lew_konia 28.07.05, 21:58 Kiedy beda podlewane lodzkie parki i zielence? A kiedy powstanie FALA 2? Czyzby to byly mrzonki? Lepiej podlac zielenca niz wylewac hektolitry wody na asfalt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TomasH Re: Prysznic na Piotrkowskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 22:10 Na wrocławskim rynku rok temu dzialaly non-stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geon Re: Prysznic na Piotrkowskiej IP: *.toya.net.pl 28.07.05, 22:15 W niektórych krajach (nawet miastch) są takie urządzenia jak fontanny. A u nasz jest gazeta i karol. Lodowce się kurczą, ale to przecierz daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Prysznic na Piotrkowskiej IP: *.retsat1.com.pl 28.07.05, 22:15 Fali nie będzie, bo władze nie widzą zapotrzebowania. A wystarczy tylko otworzyć oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Mazur Re: Prysznic na Piotrkowskiej IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 29.07.05, 00:49 Swietny pomysl. Gratuluje. Napewno lodzianie beda wdzieczni za to. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Prysznic na Piotrkowskiej 29.07.05, 07:56 "Myśleliśmy, jak ochłodzić łodzian w blisko 40-stopniowe upały? Wymyśliliśmy: strażackie kurtyny czyli gigantyczne wachlarze z wody." będzie nobel. "I udało się!" o ja p...dole! "Uliczne prysznice włączane są na pięć minut co pół godziny." a jak ktoś będzie czekał w tym upale pół godziny żeby mu włączyli natrysk i kopnie w tym czasie w kalendarz to kto będzie temu winien? pewnie strażacy bo przecież nie swędzyński... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Prysznic na Piotrkowskiej 29.07.05, 08:17 a najlepiej wszystko skrytykować. jakby podlali trawę to by było źle że nie podlali Pietryny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaBe Re: Prysznic na Piotrkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:20 Ciekaw jestem kto z tego skorzysta? Dzieci, studenci na wkacajach czy po prostu urlopowicze blednie chodzacy po pietrynie. Kto u licha idac z pracy ubrany w koszule, sukienke czy dzinsy wlezie pod taka kurtyne wodna???Gratuluje urzadzenia zabawy dla dzieci spedzajacych wakacje w Lodzi!!Ten kto moze sobie skorzystac z takiej rozrywki nie pracuje- a skoro nie pracauje to niech siedzi w domu a nie po ulicach na sloncu sie prazy!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Prysznic na Piotrkowskiej 29.07.05, 08:29 "Ten kto moze sobie skorzystac z takiej rozrywki nie pracuje- a skoro nie pracauje to niech siedzi w domu a nie po ulicach na sloncu sie prazy!!" o czym Ty piszesz. Bezrobotni sa bardziej podatni na słońce? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Prysznic na Piotrkowskiej 29.07.05, 09:29 ja proponuje zeby kwinto i wiol sami sie schlodzili.. wylaczyli klime w GW? a kto za to zaplaci? a moze strazacy to robia za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Prysznic na Piotrkowskiej IP: *.zdnet.com.pl 29.07.05, 15:40 ciekawe kto zaplaci za ta wylana na chodnik wode, oczywiscie nie miasto, beda znowu doplaty za wode :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Prysznic na Piotrkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:13 ciekawe czy może być w Łodzi jakaś inicjatywa, która nie zostanie zakrzyczana przez malkontentów. Czy mozna podjąć jakąś decyzję, która nie zbierze od razu głupioch komentarzy w rodzaju "kto za to zapołaci","po co to komu". Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Prysznic na Piotrkowskiej 29.07.05, 22:23 A ja tam pochwalę kurtynę! Przesiadając się przy Centralu specjalnie nadrobiłam drogi żeby przez tę kurtynę przejść! Po półgodzinnym siedzeniu w tramwaju taki chłodny prysznic to poprostu zbawienie! Póki nie ma fontann, a basenów jak na lekarstwo to dlaczego nie postawić takiej przenośnej fontanny? Dla mnie pomysł OK! Odpowiedz Link Zgłoś