Dodaj do ulubionych

Myśleli, że to bomba

• Gość: glowiniak Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:11
      debil debil .jezeli tak dba o prawo to dlaczego ubliza zatrzymanym jak mozna
      dzialac w imie prawa i samemu go lamac.
      to jest ciemniak . debil
      • Gość: gollum Re: Myśleli, że to bomba IP: 212.160.172.* 12.08.05, 11:36
        mam do Ciebie pytanie - miales/as do czynienia z elementem z polswiatka?
        zajmujacym sie kradziezami, zastraszaniem itp?
        ja niestety mialem czasem z racji miejsca w ktorym przebywalem - pech chcial ze
        rowniez zlodzieje sobie je upodobali ...
        i uwierz mi ze jak mowisz kulturalnie i starasz sie cos z nimi wyjasnic to w
        90% przynajmniej nie odniesie to skutku.
        dopiero jak widza wiekszego od siebie ktory im przy...bie albo zbluzga od
        wypierdzin to zaczynaja sie zachowywac jak trzeba i zamykaja morde ...
        ale co ciekawe wsrod takich ludzi rowniez sa tacy ktorzy potrafia trzymac fason
        i sie zachowac do momentu az sie im nadepnie na odcisk ;)
        a juz tak na zakonczenie to myslisz ze policja to jak mowi do zatrzymywanych?
        ja mialem juz kilka razy do czynienia z chamskimi prostakami w mundurze policji
        (a wcale nie kradne ani nie wymuszam haraczu), ktorzy mnie zniewazyli jak to
        sie fachowo nazywa...
        tak wiec puknij sie porzadnie (bez urazy) najpierw zanim dolozysz do pieca ;)
    • lajs22 Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 09:12
      Moim zdaniem facet jest porzyteczny, w koncu lapie przestepcow.Szkoda ze tak
      bardzo zalezu mu na popisie ,bo to psuje calkowicie opinie o nim.
    • Gość: Pius_XII_Pacelli Obić mordy solidarnosciowej władzy: Kropiwnickiemu IP: *.cm.umk.pl 12.08.05, 09:14
      na początek. Jak w Moskwie.
    • Gość: Ryszard Re: Myśleli, że to bomba IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:15
      Jeżeli Policja nie może lub nie chce albo nie ma prawa przeciwdziałać tego typu
      zjawiskom przestępczym, jak rozbójnicze wymuszenia, to niech to robią - zgodnie
      z prawem!!- firmy profesjonalnie do tego przygotowane i certyfikowane przez
      odpowiednie służby państwowe. Natomiast, jeżeli działają poza prawem to przed
      oblicze Temidy. Bandyci nie mogą się nigdzie czuć bezpieczni i bezkarni. Muszą
      mieć świadomość tego, że w każdej chwili mogą zostać zatrzymani przez
      POLICJANTA lub pracownika ochrony czy też detektywa.
      A te wszystkie oburzone osoby niech odpowiedzą sobie na pytanie czy zamiast
      ludzi od Pana Rutkowskiego woleliby oglądać w bandyckiej akcji łobuzów z
      kałaszami dla których zabicie człowieka nic nie znaczy? Tym bardziej
      niewinnego gościa restauracji. Bandyci też raczej nie uprzedzają, że przyjadą i
      sobie postrzelają nie na wiwat.
    • Gość: WIELKIGURU Re: Myśleli, że to bomba IP: 82.177.28.* 12.08.05, 09:19
      LUDZIE NIE SA PRZYGOTOWANI DO TAKICH AKCJI. ALEJAK GINIE FUNKCONARIUSZ
      PUBLICZNY TO WSZYSCY MÓWIĄ ŻE BYŁA TO JEGO PRACA. SĄ WYGODNI DLA SIEBIE.
      TRZEBA ŁAPAĆ BANDYTÓW ZA WSZELKĄ CĘNĘ.
    • rsrh Można było ciszej tych bandziorów zgarnąć!! 12.08.05, 09:20
      Rutkowki robi to w celu reklamy swojej osoby !
    • Gość: j Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:21
      Oczywiście, że chodziło o "reklamę i pieniądze". Przecierz firma Rutkowskiego w
      takim właśnie celu powstała. Jest to prywatne przedsiębiorstwo które ma
      przynosić zysk. Rutkowski na pewno by wolałał, żeby jego firmę utrzymywał
      podatnik, bo wtedy zamiast reklamy i walki o klienta wystarczyłoby napisać
      kwartalne sprawozdanie a resztę czasu mozna by poświęcić wyminom sekretarek na
      młodsze.
    • Gość: Grzegorz Re: Myśleli, że to bomba IP: 62.29.248.* 12.08.05, 09:21
      I bardzo dobrze w końcu złapał przestępcę
    • Gość: ateneum Mnie też tak kiedyś capnęli, i do suki. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 09:22
      Policjanci robili jakąś akcję pod Pałacem Kultury. Przywiozłem ze sobą trochę
      towaru. Bez pytania, bez słowa wyjaśnienia złapali mnie za chabety i do suki.
      Dopiero tam kto, co, dlaczego. Powiedziałem, że legalnie prowadzę działalność,
      pokazałem dokumenty, faktury. Oddali mi wszystko, ale nie usłyszałem
      nawet 'przepraszam'.
      Wcale nie zdziwiłbym się, gdyby Jaroszewicz prowadził konsulting i pomoc w
      uzyskaniu tego kredytu zupełnie legalnie. To, czy się z tego chciał wywiązać,
      to już zupełnie inna sprawa. Gospodarcza, a nie kryminalna. Możliwe jest
      również, że ten 'pokrzywdzony' biznesmen jest kumplem Rutkowskiego, który tylko
      dlatego 'zapragnął' kredytu. Akcja detektywa z aresztowaniem takiego nazwiska
      na pewno będzie medialna. To są normalne chwyty w Polskiej polityce. Doczepić
      się ludzi z pierwszych stron gazet. Wystarczy spojrzeć na Leppera, czy
      Gierycha. Z drugiej strony w wakacje byłem w okolicach, gdzie TVN kręcił
      arizonę. Dopiero tam dowiedziałem się, jak wielką krzywdę TVN im uczynił. To
      TVN przywiózł ze sobą dwie skrzynki arizony. Cały ten program był
      wyreżyserowany przez specjalistów z TVN, na zasadzie 'pani weźmie szklankę,
      przystawi do ściany i przyłoży ucho'. Dużo ujęć było dublowanych, niektóre po
      kilkanaście razy. Ci prości ludzie nie zdawali sobie sprawy, że TVN robi z nich
      degeneratów i podglądaczy. Owszem, to są rolnicy, którzy nie są bogaci i za
      kołnierz nie wylewają. Ale arizona pojawiła się z ekipą TVN i potem już na tym
      terenie zaistniała.
    • Gość: Zyciowy47 Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:22
      Tego cyrkowca powinni już dawno przejrzeć kompetentni i nieprzekupni ludzie z
      Policji. Dlaczego facet uprawia swoją własną politykę "scigania" przestępców?
      I jeszcze doping ze strony kretyńskiej telewizji TVN...
    • Gość: marekk Re: Myśleli, że to bomba IP: 213.134.134.* 12.08.05, 09:23
      no tak, ale jakby chcieli wymusic haracz od tego goscia ktory mial tych 20
      niemcow na ogrodku to te petardy bylyby dla niego na pewno uzasadnione a
      niemcami w ogole by sie pewnie nie przejmowal.. ehh. poj... jest ten kraj
    • antykagan Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 09:24
      Janiak, czy jak ci tam. Jesteś piramidalnym durniem obrażającym ofiary zamachów
      w Londynie. Może byłeś nawalony, skoro tak debilne porównanie przyszło ci do
      głowy. Brak słów na takiego kretyna.
      • gadery Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 14:55
        Jak slyszysz glosny wybuch to myslisz o najgorszym.
    • Gość: gość Re: Oskarżyć idiotę i władze Łodzi za te wybryki IP: proxy.port* / 217.75.114.* 12.08.05, 09:25
      To władze Łodzi chcą wyraźnie odwrócić uwagę mieszkańców od istotnych problemów
      miasta i kradzieży mienia społecznego. Łodzianie zorganizujcie się i wybierzcie
      swoich normalnych obywateli, którzy Was będą reprezentować. Niech to będą
      ludzie różnych profesji, byle by byli uczciwi i mądrzy.
    • Gość: włosy dęba Re: Myśleli, że to bomba IP: *.eranet.pl 12.08.05, 09:26
      To Pani Komendant do dymisji jak pozwala robić z miasta dziki zachód , a ja
      myslałem że żyjemy w Europie .Kto wróci zdrowie i nerwy niewinnym ludziom w tym
      przerażonym dzieciom ?? !!!!!
      co ca władza pozwala grasować na ulicach uzbrojonym "detektywom" i teroryzować
      obywateli . Błazen robi sobie publikę przez dziennikarzy , kiedy w Polsce
      dziennikarze będą odpowiedzialni chociaż moralnie za kreowanie takich "herosów"
      .Wielkie rozczarowanie TVN- em . A może by tak bojkocik z ogladaniem TVN przez
      "normalnych ludzi " wtedy ksa z reklam w dół i może ktoś tam pomysli co kreują .
      Kiedy tym posłem zajmie się wymiar sprawiedliwości ??????.
      A może temu panu po prostu brak innych emocji lub nie może ich zaznać :\
      Głosujcie na PSL będzie jescze weselej :(
    • antykagan Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 09:27
      Gość portalu: ajc napisał(a):

> Zatrzymywać podejrzanych powinna policja a nie firma detektywistyczna. W tym
      > wszystkim chodzi tylko o reklamę i pieniądze - przecież wszystko było
      > filmowane przez TVN a o akcji wiedział v-ce prezydent i policja. Jednym słowem
      > skandal.
      A może skandalem jest to, że Rutkowski musi wyręczać policje, która palcem nie
      kiwnie, a jak pójdziesz z doniesieniem to robią wszystko, żeby cie odwieść od
      jego złożenia, żeby tylko mieli mniej roboty? Pewnie nigdy nie składałaś
      żadnego doniesienia, bo byś kretynizmów nie pisał.Pamiętasz ostatni przykład
      świra biegającego z siekierą, którego utłukli mieszkańcy? Policja kilkakrotnie
      powiadamiana nie przyjechała. Więc nie gardłuj tak "skandal, skandal" tylko
      najpierw pomyśl.
    • Gość: ak Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:37
      Rutkowski to cymbał do kwadratu, arogancki i chamski bubek, a TVN się ośmiesza
      promując tego ćwoka.
    • Gość: kloo Re: Myśleli, że to bomba IP: *.comernet.pl 12.08.05, 09:43
      Mi sie najbardziej podobaja texty rutkowksiego w Detektywie
    • Gość: Qba Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:46
      Panie Rutkowski złap się Pan sam w zasadzkę i będzie spokój.
    • yauokim ChwdP 12.08.05, 09:48
      Jakby Rutkowski powiadomil policje, to oni by pomogli, ale co najwyzej uciec
      przestepcom - nie popieram Rutkowskiego, ale policja to jest mafia jełopów za
      państwowe pieniądze, co tylko mandaty potrafi wlepiac...
    • Gość: Joe Re: Myśleli, że to bomba IP: 217.98.123.* 12.08.05, 09:54
      Jak policja nie umie sobie z bandytami poradzic to trzeba takich ludzi jak
      Rutkowski - i lepiej przyzwyzjajcie sie do tego bo niegługo i w Polsce dojdzie
      do strzelaniń i pocigów jak w amerykańskich filmach - nasza władza doprowadzi i
      do tego dlatego lepiej za wczasu sie przyzwyczajać. Bez takich firm jak
      Rutkowskiego to dopiero byśmy mieli burdel - wymuszenia i demolki na każdej
      reprezentacyjnej ulicy albo ceny takie że kanjpy świeciły by pustkami bo
      właścieciele musili by mieć na haracze.
    • Gość: nolnejm Re: Myśleli, że to bomba IP: 82.177.97.* 12.08.05, 09:58
      Dlaczego nie zrobiła tego policja? Od czego ona jest?
    • jolkak11 to skandal w imię pseudo prawa! 12.08.05, 09:58
      dobrze że nikt nie zmarł na zawał. Czy w Polsce pewne działania nie są
      zarezerwowane dla wojska i policji??!! Czy każdy prywatny detektyw może
      wyprawiać takie akcje w centrum wielkiego miasta wśród tłumów!!! Czy ktoś w
      końcu zajmie się u nas porządkiem w sprawiedliwości!!??Nie dziwię się ludziom
      że uciekają(bo tak tylko można nazwać emigrację za chlebem, praworządnością i
      bezpieczeństwem). Dobrze że nie mamy więcej takich "państw w państwie".
    • Gość: loko dobrze zrobił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:02
      a policja umywa ręce....
    • frank_drebin Przeciez ten caly "detektyw" to burak pastewny, a 12.08.05, 10:04
      nie detektyw. Jeszcze bardziej wiesniacki jest ten program o nim w TVN. Z
      zatrzymania menela pod budka z piwem robia tam afere jakby co najmniej pol mafii
      sycylijskiej wylapano. Natomiast co do opisanej akcji to az poraza ona swym
      "profesjonalizmem". Restauracja pelna ludzi, jakis facet nie wiadomo, czy
      uzbrojony, do ktorego wystarczyloby podejsc i skuc go kajdanakami. Jednak ten
      pajac sciaga tam pol swojej agencji i stosuje srodki jakby siedzialo tam 20-tu
      karkow z kalasznikowami. Za to ciemnota przed telewizorami za jakis czas bedzie
      miala kolejny odcinek "mrozacych krew w zylach" przygod "detektywa". Milego
      ogladania ;)
    • Gość: wod !!MARUDY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:05
      Ciagle tylko slychac narzekania,ze przestepczosc w kraju wysoka, ze przestepcy
      sa bezkarni, ze "zwykli" obywatele sie boja itd. a jak juz ktos zatrzymuje
      takiego smiecia to tez zle. Najlepiej nie robic nic i tylko narzekac! Jakie to
      polskie:/
      • Gość: darth_marius Re: !!MARUDY!! IP: *.lichtenau / *.lichtenau-ev.de 12.08.05, 10:48
        Popieram twoja wypowiedz w 100%!!! Wszyscy tylko umieja narzekac i plakac i
        znowu narzekac ze "jest zlodziejstwo, bandziorstwo w tym kraju, eeeeee". A jak
        ktos z tym robi porzadek, to tez zle. NO TO CO WY LUDZIE W KONCU CHCECIE? CO
        MIAL ICH POGLASKAC I POKIWAC PALUSZKIEM?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka