Gość: kasiaprim Re: MAM W DUPIE MANIFESTY SIR MAZURA!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 01.09.02, 15:10 bartuch napisał: > Ktos sie przylaczy???? JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar MAM gdzieś MANIFESTY SIR MAZURA!!!! 01.09.02, 16:34 Ja też! Ale ja mam gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: MAM W DUPIE MANIFESTY SIR MAZURA!!!! 01.09.02, 16:41 Hmmmm, w sumie to mam je tak głęboko że nie chce mi się tam grzebać:) Wyjebać mi tego Mazura bardzo proszę za burtę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: MAM W DUPIE MANIFESTY SIR MAZURA!!!! 01.09.02, 17:48 Ja ich nie mam w d..., bo nie lubię tam żadnych obcych ciał. Natomiast gniją sobie u mnie w szambie - tam ich miejsce. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aric Mazur idzie w zaparte, ale... 01.09.02, 18:31 czas go pozbawić możliwości rozwoju. Ośla czeka z utęsknieniem kolego mazur, motyla noga. Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: MAM W DUPIE MANIFESTY SIR MAZURA!!!! 02.09.02, 09:57 Ja sie przylaczam. Rekami i nogami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
podbijak Re: MAM W DUPIE MANIFESTY SIR MAZURA!!!! 03.09.02, 01:24 bartuch napisał: > Ktos sie przylaczy???? Manifest Jakuba Mazura jest dla tych, co go rozumieją. Nie dla tómanuf. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM W DUPIE MANIFESTY SIR MAZURA!!!! 04.11.02, 00:15 Wlasnie!!!!Co sie dzieje z Mazurem????Spac nie moge po nocach, placze, tesknie, wzdycham.... Odpowiedz Link Zgłoś