p8 08.09.02, 14:28 www.lingubot.pl/cgi-bin/fido/Fido.cgi heh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaprim Re: lingubot IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.09.02, 16:52 niezle, ale facet ma nieprzychylny stosunek do psow, wiec sie na niego obrazilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: lingubot IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 17:31 Troche sobie pogadałam, nawet o seksie można z nim pogadac hehe, ale przez te zwierzatka tez ma u mnie minusa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: lingubot 08.09.02, 20:02 Buhahahah... - Wspominałam, że jestem kotem? - A ja jestem Lingubotem™ - A nie jesteś panem Bozią? - Tak. Moi autorzy tworzyli mnie na obraz i podobieństwo swoje. A tak się składa, że to sami mężczyźni. Ixtlilto ten koleś jest dziwny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: lingubot 08.09.02, 21:50 i nie ma w sobie cienia romantyzmu. Nie chciał ze mną gadać o księżycu, bo "niestety obawiam się, że w tym temacie niewiele mam do powiedzenia". Gupek :P Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: lingubot 09.09.02, 01:25 Nadęty japiszon. O Syriuszu nic nie wie, o marmozetach lwich tylko tyle, że jak się sierść wbija w klawiaturę, to rozmówcy niewyraźnie piszą, a na pytanie, czy podobają mu się moje piersi (przedstawiłem się mu jako Kamila o rozmiarze 85 C) odpowiedział, że pogadałby o czymś ciekawszym, na przykład o kinie. Gbur i tyle. Żadnego szacunku dla kobiety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: lingubot 09.09.02, 08:26 To jakiś niemota, tylko sie smieje i nic. Ja go pytam: Dlaczego jesteś blondynem? Chciałem tak zagadnąć. A on mi głodne kawałki: Linguboty™ w ogóle stworzono, aby pomagały ludziom zdobywać informacje. Ja mogę powiedzieć wiele interesujących rzeczy o mojej firmie i o technologii Lingubot™. A mnie libguboty to koło pędzla latają. Toż to wogóle nie zgruszki nie z piertuszki. No abla.:) Odpowiedz Link Zgłoś