roberto65 22.09.01, 22:01 Z powodu obecności na Waszym forum osobnika stukającego dzień w dzień puste posty (min wątki z cyklu: "cd"), tylko po to by przegonić np Forum Bydgoskie... Pozdro z Wrocławia ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarcinK Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 22:36 No coz debili nie sieja tylko sami sie rodza. Ale moze kiedys mu sie znudzi. Pozdrowienia dla Wrocka, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO 22.09.01, 22:58 Pocieszę Was nieco, u nas na forum od czasu do czasu zagląda 2 lub 3 pajaców, których głownym zajeciem jest obrażanie mojej skromnej osoby oraz jeszcze kilku innych forumowicżów. Specjalnością owych "pajaców" jest wpisywanie sie pod 100 różnych nicków, a nawet od czasu do czasu dyskutują między sobą prawięc sobie wulgarne "komplementy"...Andzia, Kriss to ich najczęsciej używane nicki... Cóż świery są wszędzie... Pozdrawki dla wszystkich Forumowicżów z Łodzi i okolic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:08 Cześć i czołem ! Jestem z Bydgoszczy ,ale to i tak widać,prawda ? Po pierwsze nie będę lamentował,że tracimy trzecie miejsce.Miejcie je sobie... Po drugie: kolego z Wrocławia ,ależ tu nikomu nie zależy na tym by tego misia usunąć,przecież to widać ,ani forumowiczom ani Adminowi !!! Nawet jak ktoś powie nieśmiało,że to nie w porządku to i tak się śmieje pod nosem... POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO 23.09.01, 01:25 Gość portalu: atomski napisał(a): > Cześć i czołem ! > Jestem z Bydgoszczy ,ale to i tak widać,prawda ? > Po pierwsze nie będę lamentował,że tracimy trzecie miejsce.Miejcie je sobie... niw wiem jak inni , ale ja juz dawno przestalem liczyc posty itp , czas juz dorosnac... > Po drugie: kolego z Wrocławia ,ależ tu nikomu nie zależy na tym by tego misia > usunąć,przecież to widać ,ani forumowiczom ani Adminowi !!! > Nawet jak ktoś powie nieśmiało,że to nie w porządku to i tak się śmieje pod > nosem... no tu to mi rece, szczena i spodnie opadly na raz... tak bojnej wyobrazni dawno nie widzialem na forum... > POZDRAWIAM ! rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominic Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.mnc.pl 23.09.01, 10:29 Gość portalu: atomski napisał(a): > Cześć i czołem ! > Jestem z Bydgoszczy ,ale to i tak widać,prawda ? > Po pierwsze nie będę lamentował,że tracimy trzecie miejsce.Miejcie je sobie... prawdę mówiąc to nie zależy mi na rankingu ilości vpisów bo największą przyjemność sprawia mi samo gadanie. > Po drugie: kolego z Wrocławia ,ależ tu nikomu nie zależy na tym by tego misia > usunąć,przecież to widać ,ani forumowiczom ani Adminowi !!! > Nawet jak ktoś powie nieśmiało,że to nie w porządku to i tak się śmieje pod > nosem... he he! powiem Ci że był u nas taki gość który wychwalał bin ladena, prawił mu komlementy i popierał jego działania. naprawdę wkurzył mnie równo i nie wytrzymałem i napisałem mu że jest elementem /niecenzuralnie/ i żeby stąd spadał /niecenzuralnie/ i że jest dla mnie czymś mniejszym od zera /bardzo niecenzuralnie/. na drugi dzień wchodzę na forum i co widzę? widzę wątek "Dlaczego na forum jest tyle bluźnierstw?". komentarz pozostawiam Tobie. poza tym wierz mi, kolego, że ignoracja kogoś takiego to najlepszy sposoob. wchodząc na forum nawet nie patrze na wątki typu "cd" czy "cd2". > POZDRAWIAM ! też Ciebie pozdrawiam - dominic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.osaka.meta.ne.jp 23.09.01, 06:35 Nie piszcie o tych debilach !!!!!! Moze oni wlasnie chca byc zalwazeni i denerwowac innych .Wielu chorych umyslowo ma taka potrzebe !! Starajmy sie nie reagowac !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominic Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.mnc.pl 23.09.01, 10:20 właśnie w taki sposób przegoniliśmy gościa, który wypisywał różne koplementy dla ben ladena. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO 23.09.01, 12:29 wiecie co ,ja nie rozumiem dlaczego wy sie tak tym przejmujecie... jak chco to nie ch sobie pisza tysiace postow i niech sobie wychwalaja nawet slonia dumbo, ale kazdy na forum moze pisac co chce i dobrze o tym wiecie... wiec nie rozumiem waszych nerwow... pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.ic.net.pl 24.09.01, 14:41 aniapakero napisał(a): > > jak chco to nie ch sobie pisza tysiace postow i niech sobie wychwalaja nawet > slonia dumbo, ale kazdy na forum moze pisac co chce i dobrze o tym wiecie... > wiec nie rozumiem waszych nerwow... > pozdrowka To proponuję tobie przeczytać regulamin forum i netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO 24.09.01, 17:12 Rozumując tak dalej nie wolno sprzeciwiać się faszystom i lewakom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deuce Re: WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA DLA FORUM ŁODZKIEGO IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 21:58 hubar napisał(a): > Rozumując tak dalej nie wolno sprzeciwiać się faszystom i lewakom? wolno. ale im takze wolno sie wypowiadac. poza tym cenzura to nic innego jak objaw faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś