annieska Re: Dojazd doŻychlina 21.10.05, 20:22 Mam pytanie czy z piatku odjeżdzaja jakieś busy do Żychlina chodzi o przeejazdy ranne,żeby zdążyć na 8 lub 9 godzinę do szkoły. Moze chodzi jakiś PKS. I jak z powrotem z Żychlina do Piątku. Będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: Dojazd doŻychlina 22.10.05, 09:20 Kotku, najlepiej będzie jak sprawdzisz u siebie na przystanku. Na pewno jakieś chodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
szefuu Re: Dojazd doŻychlina 23.10.05, 00:41 hehe... daleko masz zeby sprawdzic :) -=>Szefu<=- Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: Dojazd doŻychlina 23.10.05, 08:49 po wypadku na paralotni jakoś trudno by mi było teraz przejść sie na przystanek z rozwalonym kolanem:)Szefu- będziesz wracał z roboty to sprawdz i przekaz tej słodkiej dziewczynie informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
annieska Re: Dojazd doŻychlina 21.10.05, 20:23 Pomyłkowo zamieściłam post koleżanki z forum niemowlęcego. Za pomyłkę sorry Odpowiedz Link Zgłoś
ravelb Re: Dojazd doŻychlina 21.10.05, 23:26 annieska napisała: > Mam pytanie. czy Infacol można stosować łącznie z Gripe Water. Stosuje tylko Gripe Water. an początku było trochę lepiej, ale teraz kolki nasiliły się znowu. Jeżeli można stosować te laeki razem to w jakich dawkach. Przyzanam, że nie chciałabym rezygnować ROTFL Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
annieska Re: Dojazd doŻychlina 23.10.05, 21:09 Dzięki serdecznie za "wszystkie odpowiedzi". Bardzo mi pomogły.Gdybym mogła to sama bym sprawdziła, ale tak sie składa, że dopiero moja rodzina ma sie przeprowadzić do Piątku, a więc nie mam możliwości sprawdzić. A ja naiwna myslałam, że to forum jest po po to, aby w razie czegoś móc się czegoś dowiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
celestynow Godziny Odjazdów Prywatnych Autobusów / Mikrobusów 22.06.06, 01:17 www.busy.info.pl ` www.minibus.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś