stanish 29.10.05, 14:28 Właśnie wróciłem z uroczystości. Coż można powiedzieć: zdążyli ze wszystkim! (no poza taśmą do podawania bagażu ;-)). Bardzo ładnie toto się prezentuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
protz Re: Uroczyste otwarcie terminala 29.10.05, 15:28 Dosłownie pare fotek z otwarcia i nie tylko: www.protz.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Uroczyste otwarcie terminala IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 20:36 Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem nowego terminala. Spodziewałem się raczej paksudnego tymczasowego blaszaka, a powstał całkiem przyzwoity ładny budynek z całkiem interesującym wykończeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Uroczyste otwarcie terminala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:20 Nieco fotek (nie moich). www.lotnictwo.fora.pl/viewtopic.php?t=240 MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Lotnisko super! IP: *.server.ntli.net 30.10.05, 03:22 Powiem szczerze, ze nie wierzylem ze chlopaki zdążą zbudować ten terminal. A jednak zrobili to - wielki szacun dla calej ekipy i zarzadu lotniska. Z tego, co widze na zdjeciach, prezentuje sie bardzo ladnie i profesjonalnie. bylem na kilku lotniskach i ten terminal wyglada jak... kazdy inny! Moze to nie jest Schiphol ;-) ale poczatek jest znakomity. Nie rozumiem tylko motywu z tymi ludzmi na plakatach, ktorzy maja zasloniete twarze. Odpowiedz Link Zgłoś