redakcja 04.10.02, 20:14 Jeszcze dziś powinna się pojawić na łódzkiej stronie portalu Gazety (www.gazeta.pl/lodz) sonda, w której będzie można głosować na kandydatów na prezydenta Łodzi. Zapraszamy do zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Wybierz prezydenta Łodzi 04.10.02, 20:30 Sondaż już stoi, można głosować. Jest na dole strony, z prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.10.02, 12:48 Jak nie bedziecie trabic jaki to wyksztalcony kandydat sie szykuje na fotel to napewno go wybiora. Czy odpusciliscie sprawe okazania dyplomu, ktora wam podobno obiecal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: 212.191.160.* 05.10.02, 11:47 Panie Prezydencie Miasta, może wykazałby Pan trochę poczucia honoru i zrezygnował z kandydowania. Tyle się mówi o ważności wykształcenia, a Pan swoje potraktował bardzo obcesowo. Bardzo mnie Pan zawiódł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 19:01 A na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 23:12 Ja też Tradycyjnie na UPR. :-)) MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re:Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:27 Głosuję na Rosseta. Przynajmniej widać, że wie jak się korzysta z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspa Re:Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.10.02, 21:09 Glosuje na Rosseta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 23:13 Zauważyliście, ile osób głosuje na Rosseta. Moim zdaniem to on zmobilizował rodzinę i znajomych. W prawdziwych wyborach przezciez nie ma szans!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wybierz prezydenta Łodzi 06.10.02, 00:12 Jak ma takich maniakalnych internetowych wyborców, ja na naszym Forum, to się nie dziwię że on prowadzi. Wszystkie sondy można oszukać, tylko trzeba chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
spinache Re: Wybierz prezydenta Łodzi 06.10.02, 10:34 Ja już zagłosowałem, oczywiście za rozsądkiem i wolnością, czyli na kandydata UPR. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Wybierz prezydenta Łodzi czyli zrób to sam IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.10.02, 11:01 Pamiętacie jeszcze Tomasza Brodę i jego postacie? No to do dzieła! Sposób na wyżycie się emocjonalne i na nie tak calkiem chybił trafił zagłosowanie: Potrzebujemy: dwie bułki kajzerki, piłeczkę ping-pongową, pończochę, trochę włóczki o dowolnym kolorze, przyda się klej i kartka papieru kolorowego (czarna), łyżka mąki, telewizor nastawiony na dowolny serwis informacyjny, lusterko. 1. Opychamy się bułką (trzeba uważać, żeby nie przełknąć) i formujemy poliki (przez cały czas robienia prezydenta nie można patrzeć w lustro!). 2. Rozcinamy piłeczkę ping-pongową, póki nic nam z głowy nie leci i obie połówki (jeszcze dziurki naźrenice) odkładamy "na potem". 3. Na głowę zakładamy pończochę (dowolnego koloru) i robimy z niej tzw zakładkę. 4. W w/w zakładkę wciskamy tyle włóczki ile wejdzie, oby tylko końcówki wystawały tworząc rozkoszne owłosienie. 5. Z czarnego papieru wycinamy paski, ktore będą naszymi brwiami o dowolnym kształcie. 6. Uzywając kleju umieszczamy brwi w wiadomym miejscu. 7. Jeśli do tego czasu jakaś ilość włóczki wypadła nam z głowy, przekonujemy ją co do miejsca jej pobytu przy pomocy kleju (uwaga na palce, bo jak sie włóczka przyklei to koniec!) 8. W zależności od tego, jak bardzo wiarygodnym prezydentem chcemy być możemy pozostawić naszą włóczkę w spokoju, lub przyprószyć skronia i/lub brwi mąką dodając w ten sposób poważnej siwizny. 9. Włączamy telewizor o mniej lub bardziej pełnej godzinie (nie poleca się teleexpressu- za szybki i nie zdążymy trafnie zadecydować) 10. Lustro do ręki weź, wesołą nucąć pieśń. 11. Nadszedł czas decyzji. Porównujemy swoją prezydenturę z postaciami które w krótszym lub dłuższym czasie antenowym będą pojawiać się na małym ekranie. 12. Ta najbardziej do nas podobna (bo przecież taki ma być prezydent!) okaże się pewnie osobą godną naszego głosu. ps do pktu 12. - Albo i nie. :)) Pozdrawiam, jeszcze niegłosujący i pokpiwający Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa na resorach Re: Wybierz prezydenta Łodzi czyli zrób to sam IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.10.02, 11:15 Sonda Gazety to lipa.Oddałem głos na mojego kandydata i nic.Jak było tak jest na liście rankingowej.Widocznie tylko Rossetowi ma przybywać głosów-po co to robisz, redakcjo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Wybierz prezydenta Łodzi czyli zrób to sam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.10.02, 12:38 Gość portalu: Lipa na resorach napisał(a): > Sonda Gazety to lipa.Oddałem głos na mojego kandydata i nic.Jak było tak jest > na liście rankingowej.Widocznie tylko Rossetowi ma przybywać głosów-po co to > robisz, redakcjo ? Co ty pieprzysz?! Nie osmieszaj się. Spójrz na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wybierz prezydenta Łodzi czyli zrób to sam 06.10.02, 16:44 ktoś nie uważał na lekcjach matematyki... Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Wybierz prezydenta Łodzi 06.10.02, 15:55 E tam, jakaś lipa. Od wczoraj siedzę i głosuję na Władysława Jagiełłę i nic się nie pokazuje. To co to za wybory? Ja chcę Jagiełłę! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Wybierz prezydenta Łodzi 06.10.02, 16:11 Ponieważ pojawiają się tu różne głosy, wyjaśniamy, że wybory w naszym portalu są jedynie zabawą i jak w każdej dobrej zabawie - nie ma tu żadnej lipy. Wyniki nie są w żaden sposób reprezentatywne (to chyba zresztą widać...), a z jednego komputera można głosować tylko raz (nie da się - jak to ktoś napisał - ”siedzieć i sobie głosować”). Oczywiście, zdajemy sobie sprawę, że ma tu miejsce lobbowanie i nierzadko do ataku ruszają całe rodziny i zastępy znajomych. Ale - powtarzamy - to tylko zabawa. Prawdziwe wybory są 27 października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: 5.3R2D* / *.visp.energis.pl 07.10.02, 21:41 Witam Oświadczam, że z jednego komputera da się zagłosować dowolną ilość razy. Mogę pokazać i udowodnić. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 06.10.02, 17:49 Widzieliście billboard Fisiaka?? "włodzi... Fisiak" :o) Bardzo mi się podoba. Lubię taką grę słów. Gdyby nie fakt, że będę głosował na kogo innego, to chętnie oddałbym głos na fisiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wybierz prezydenta Łodzi 06.10.02, 17:55 widziałem:-) fajny : "wŁODZImierz Fisiak" :-) NAwet fajny plakat tylko końcowy efekt psuje duża liczba napisów, co rozprasza, ale może być- to jest mój typ!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Wybierz prezydenta Łodzi 06.10.02, 18:37 Oto ja. Najlepszy kandydat na prezydenta! Gwarantuję, że na ulicach będzie więcej tramwajów, duzi chłopcy bądą mieli nowe zabawki w postaci Cityrunnerów, szybka kolej Łódź-wszystkie inne miasta zacznie działać, do każdego domu będzie prowadziła prywatna bocznica tramwajowa (to po to, żeby bliżej do przystanków było). :))) Reprezentuję Polską Partię Przyjaciół Pociągów (PPPP). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Najlepszy jest Rosset ;-)) IP: *.toya.net.pl 06.10.02, 19:19 I to Was wkurza ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Najlepszy jest Rosset ;-)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 00:14 Będziesz się smiał jak się okaże w prawdziwych wyborach, że twoj faworyt zbierze mniej głosów niż w tej sondzie. To będą dopero jaja. A jest to możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupcia Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 06.10.02, 22:13 Z chęcią zostanę przewodniczacą Twojego sztabu wyborczego, czy mnie przyjmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Robią kpinę z wyborów 06.10.02, 20:57 Zobaczcie jakie są wyniki: www1.gazeta.pl/lodz/0,0.html Oczywiście nie ma żadnego związku z ostatnią aktywnością oszołomstwa na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Robią kpinę z wyborów IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.10.02, 22:07 Ten W.Rosset tylko przeżyje rozczarowanie - po co Mu ta zabawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) IP: *.toya.net.pl 07.10.02, 12:35 To co mnie dziwi to tak zasadniczy brak tolerancji wsrod stalych bywalcow Forum. Jestescie tolerancyjni tylko wtedy gdy cos jest po Waszej mysli lub zgadza sie z Waszymi pogladami. W innym przypadku zupelnie tracicie poczucie humoru. Wygrywa? Bo unici sa inteligentni ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) 07.10.02, 16:19 powinnaś (-eś??) napisac- wśród niektórych stałych bywalców tego Forum. Dla mnie jedynym prawdziwym wskaźnikiem są prawdziwe wybory, a to dla mnie czysta zabawa:-) I może nawet wygrywać kandydat UPR-u :-) hehe:-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) IP: 5.3R2D* / *.visp.energis.pl 07.10.02, 21:47 Gografie!!! Ten UPR to był chyba nie na miejscu ;-)))) Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 16:27 Gość portalu: japa napisał(a): > To co mnie dziwi to tak zasadniczy brak tolerancji wsrod stalych bywalcow > Forum. Jestescie tolerancyjni tylko wtedy gdy cos jest po Waszej mysli lub > zgadza sie z Waszymi pogladami. W innym przypadku zupelnie tracicie poczucie > humoru. > Wygrywa? Bo unici sa inteligentni ;-)) Powtarzam ci gnoju, ze mnie wqrwiasz tym swoim fałszywym usmieszkiem przyklejonym do warg jak u Millera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) IP: *.toya.net.pl 07.10.02, 21:53 I coz ja moge na to poradzi ze jestes taki nerwowy ;-))) Moze powinienes pojsc do psychiatry? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) IP: 5.3R2D* / *.visp.energis.pl 07.10.02, 21:46 Tolerancji czego? Tolernacji, że ktoś oszukuje i umie usuwać cookies? Nie rozumiem. I nie będę się bił. Ja na UPR oddałem jeden głos i moja zona (z tego samego kompa) drugi. I to jest zabawa fair. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: Zycie jest jedna wielka kpina ;-)) IP: *.toya.net.pl 07.10.02, 21:54 Ja nie umiem usuwac cookies. Jak to sie robi? (nie bede sie usmiechac bo to jest denerwujace dla niektorych) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Kpisz sobie!!! 07.10.02, 22:18 Nie dość że chorujesz na rozdwojenie jaźni, to jeszcze łżesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: Kpisz sobie!!! IP: *.toya.net.pl 09.10.02, 09:50 Mocno powiedziane ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
loba Re: Wybierz prezydenta Łodzi 08.10.02, 01:22 Hej, pomysl nasondaz nie byl zly ale efekt (bez zabezpieczen) okazal sie zalosny. Panowie z UW i PO...(i PIS) ostro kombinuja przy sondazu. Strasznie to smieszne,choc i smutne zarazem. Rozumiem,ze to reakcja sztabow wyborczych na sukces w prawyborach na pasazu Shillera. POZDRAWIAM ZATEM WSZYSTKICH SZTABOWCOW W.FISIAKA i W.ROSSETA - tych od WITKA za wytrwalosc, a tych do W.Fsioka za refleks:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.uml.lodz.pl 09.10.02, 11:11 proponuję, aby gazeta przyznała się do błędu (brak zabezpieczeń) i zdjęła sondaż ze strony. Bo tak to jest kupa śmiechu. To wielka kompromitacja gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Wybierz prezydenta Łodzi 09.10.02, 11:18 Gość portalu: klient napisał(a): > proponuję, aby gazeta przyznała się do błędu (brak zabezpieczeń) i zdjęła > sondaż ze strony. Bo tak to jest kupa śmiechu. To wielka kompromitacja gazety. A naszym zdaniem - to wielka kompromitacja tych, którzy „głosują”. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Uzupełnienie 09.10.02, 11:24 A sondaż oczywiście wkrótce zdejmiemy. Zresztą chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie traktuje go już poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Uzupełnienie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 13:16 No nareszcie! Ale ja powiedziałem, że nie zapomne! W tej chwili Rosset ma ponad 75 tys. głosów, co jest kompletną bzdurą - w Łodzi nawet tylu komputerów nie ma, a co dopiero wyborców kogokolwiek. Jak pamietam - kilka tysięcy wystarczało żeby się do Sejmu załapać!!! A więc - Rosset 75 tys. Ja to jeszcze wykorzystam! Jak w rzeczywistości dostanie 10 procent to już sie powinien cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
robin_fiut Re: Uzupełnienie 09.10.02, 14:16 Do tej pory lucek to sie przyznales, ze absolutnie nie masz pojecia o komputerach. Juz widze, jak sie wszyscy teraz boja zemsty lucka, ktory sobie zapamieta. biedny frajerze jakis ty glupi lucek to brzmi dumnie - mowie o psie mojej sasiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Uzupełnienie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 14:40 robin_fiut napisał(a): > Do tej pory lucek to sie przyznales, ze absolutnie nie masz pojecia o > komputerach. Juz widze, jak sie wszyscy teraz boja zemsty lucka, ktory sobie > zapamieta. biedny frajerze jakis ty glupi > lucek to brzmi dumnie - mowie o psie mojej sasiadki. Myślisz chamie, że jeżeli się zalogowales to ja nie wiem, że nadajesz z serwera Urzędu Miasta Łodzi? I nie wqrwiaj mnie, bo zacznę szukać głębiej i znajde cie na 100 proc. To tyle a propos mojego pojęcia o komputerach. A jeżeli chodzi o drugą część twoich wypocin, to czyżbyś uważał, że znajomość komputerów upoważnia do oszustw? Uczciwy to twoim zdaniem głupi? Żal mi cie. Twoja moralność jest przerażająca. Poza tym nic nie pisałem o żadnej zemscie. Po prostu po prawdziwych wyborach nie omieszkam przypomnieć tu na forum ile głosów mieli kandydaci w sondzie Gazety a ile dostali naprawdę. I daruj sobie obelgi śmierdzący tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Wybierz prezydenta Łodzi IP: *.uml.lodz.pl 09.10.02, 11:58 No ale przyznacie państwo,że powinno sie zabezpieczać takie sondaże. Trochę jednak wasz informatyk sie nie popisał. Pozdrawiam gazetę, którą uważam za jedyną dobrą w Łodzi. No i czekam na zdjęcie tego absurdu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś