aric 08.10.02, 16:06 Znów jakaś godzina cisz, o której nic nie wiem? A może inne przyczyny?? Kurde jestem w kropce.:)) Pez podtekstów proszę.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 16:12 Poszedłem na zebranie, wracam i patrzę, a tu jeden pościk przybył. Ja już na prawdę nie wiem co się z tym Forum dzieje. Ludzie nie mają tematów do dysputy czy jak? Leń jesienny dorwał wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 16:14 Ja zabawiłem w pewnych stronach, o których w moim wcześniejszym watku napisałem, ale zerkałem co chwila i dziwne to wszystko, apatia i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 16:21 Aric Ty lepiej nic nie mów. Ostatnio w weekendy tak sie porobiło że po kilka postów przybywa :-( Nie mam pojęcia co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 16:26 Ja staram się jak moge od rana, ale sam nic nie zrobię, a w łikendy niestety poza zasiegiem jestem. Aardowi siadła cała sieć w robocie i tez nie wiadomo kiedy zagości. Cóż bede próbował dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 16:32 Na siłę i samemu to nie ma sensu. Szkoda że pozostali surrealiści ni odnajdują się w realnych wątkach :-( Ostatnio widzę że Eyemakk się rozwija :-) Aric przeczytaj moją prośbę na wątku o Realnym Chacie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 16:36 Czytałem, nie bede odpowiadał tam bo szkoda miejsca. Przyjąłem. A surrealisci się odnajdują tylko czasami troche przesadzają. Cóż tak ich natura. Ja mam wiele osobowosci.:))) Niestety się żegnam. Mam nadzieje, że jutro bedzie lepiej.:) Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Godzina bez postu?? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:45 Ludzie chyba próbuja sie uczyc i pracowac bo po wakacjach w tym roku jakos przestawienie sie na normalny tryb jest jakies kłopotliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 17:17 Coś widzę że znów Forum ma lekki przystój :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ja tam się staram... 08.10.02, 17:31 Ale musiałam na godzinke wyjść z neta, bo kompik mi siada. Ale już jestem, zaraz coś do WS wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godzina bez postu?? 08.10.02, 20:23 Chciałbym zauwazyć, że taki (bez)ruch zaczął się od rozpoczęcia roku akademickiego;-) niestety tak to bywa... ludzie do pracy, ludzie do szkół i uczelni.... a Forum stoi w miejscu.... na szczęście (szczęście w nieszczęściu??) nie jest tak jedynie na łódzkim Forum, choć rzeczywiście tutaj wolno, wolno... ale- gdy ludzie wyjdą z depresji powakacyjnej, a uczniowie i studenci przywykną to trybu nauki- będzie fajnie:-)i wszystko OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Godzina bez postu?? 19.10.02, 21:08 Czy tylko ja i Ixik jesteśmy obecnie na Forum? Ja rozumiem, sobota wieczór, ale bez przesady! Widze Was na GG, a na stare Forum czasu szkoda? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Godzina bez postu?? 19.10.02, 21:10 No właśnie... sobota E! Jakie stare forum! niecałe 2 lata! :)P Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Godzina bez postu?? 19.10.02, 21:13 Ja dopiero teraz mam chwilkę - od godziny 16 - kiedy mogę odsapnąć, zajrzeć na forum, zrobić sobie herbatki... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Godzina bez postu?? 19.10.02, 21:15 Saperq, nie będe dobrą forumowiczką i nie pojade zrobić Ci herbatki, ale za to zapraszam na watek HERBACIARNIA :)P Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Godzina bez postu?? 19.10.02, 21:16 dzis generalnie jakas mala zapasc :-( wszyscy sie ucza, pracuja albo weekenduja ja czuwam :-) (ehhh i szykuje materialy na uczelnie) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Oj bo czatowałam... 19.10.02, 22:09 ...na parę znajomych osób, a tu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Boja niełódzki... 01.11.02, 20:19 Ja nie zakładam nowych wontkuf, boja niełódzki jestem, i tylko się do innych dopisuję, bo trochę nię stydze wyjść najaw. Pijaw. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Godzina postu ! 01.11.02, 20:35 Piątek mamy i święto się trafiło, więc godzina postu nastała, ot co :) Pijaw_postowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda I znów.../wiosna :-) Wszyscy daleko od kompa? /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.03.03, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
aric Aleś wygrzebał:) 19.03.03, 15:50 Zapomniałem wogóle, że cos takiego popełniłem.:) Dawne to były czasy, chociaż adekwatne podbicie watku.:) burrarum.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Aleś wygrzebał:) 19.03.03, 16:05 No ale faktem jest, że już dawno nie było tak cichutko na Forum. To jeszcze o takiej godzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Aleś wygrzebał:) 19.03.03, 17:10 Wiosna, ciepło to ludzie się z pracy wczesniej urywają i idą na spacery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka_z_nielogu Re: Godzina bez postu?? IP: *.arch.pw.edu.pl 21.03.03, 16:16 ja ostatnio chodziłam w swetrze na lewą stronę. Jak Francuzi mogą protestować przeciw wojnie, to ja też mogę. A co czy ja jakaś gorsza jestem??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś