Dodaj do ulubionych

a co dzis zablokujemy??

16.10.02, 19:05
Dzisiaj zablokujemy mównice sejmową...
BRAWO!!
no BRAWO mości Panowie...

kpina w żywe oczy to mało.
Udziela wywiadów przez telefon, je rodzynki w czekoladzie i ustawia się do fotografii- prasowych i prywatnych....

Rozumiem hasła w imię których jest coś takiego "organizowane", ale sposób....karygodny...

wszak- wybory idą....:/
Obserwuj wątek
    • michal.ch Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 19:11
      geograf napisał:

> Dzisiaj zablokujemy mównice sejmową...

...a jutro cały świat! ;)
    • hanya Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 19:15
      dobrze, że telewizor mam popsuty, nie widzę tych szopek...:-)
      ale słyszę w radiu i włos się jeży !!!!
      a życie na prowincji płynie tak spokojnie, może i ja zrobię jakąś blokadę - dla
      rozgłosu ;-)
      pozdrawiam, hanya
    • ixtlilto Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 19:22
      Posłowie zawsze mają przy sobie aparaty fotograficzne tak "na wszelki wypadek"
      jakby się coś na Wiejskiej działo?? :/
    • adamco Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 19:27
      Mnie nurtuje tylko jedno pytanie: dlaczego do jasnej
      cholery dzieje sie to za moje pieniadze!!!!!!
      W dniu dzisiejszym moja sygnaturka jest bardzo aktualna :-(
    • Gość: Maruda Re: a co dzis zablokujemy?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.10.02, 19:44
      A ja zapytam: Ale o co chodzi?
      • geograf Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 20:02
        Pan Janowski zablokował prace Sejmu poprzez wejście na mównice sejmową i niechcenie jej opuszczenia. Teraz powiedział, że nie wyjdzie ogólnie z sali o obrad sejmu, pomimo, że został decyzja Marszałka "wyproszony" (nie pamiętam jak się to nazywa...:/.

A podobno protestuje przeciwko tajnej sprzedsaży warszawskiego zakładu energetycznego.....

wejdź na strony rmf-u a dowiesz się;-)
        • adamco Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 20:05
          to sie chyba wykluczenie z orad chyba nazywa :-)
          niestety posel Janowski postawil sie okoniem i zaczal
          robic przedstawienie :-(
          • geograf Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 20:09
            no i tymi sławetnymi rodzynkami w czekoladzie zaczął częstować...

jedno mnie zastanawia- czemu MArszałek nie użył jeszcze Straży Marszałkowskiej?? przecież to tylko zakłóca obrady i ogólny porządek...

Panie Lepper- był pan przykładem..ZŁYM przykładem...
            • Gość: Maruda Re: a co dzis zablokujemy?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.10.02, 20:15
              Po Gebrielu Janowskim mozna bylo sie tego spodziewac. On jest.. eghmm... oryginalny. Ale takich ludzi wybrali(smy) :(
              • zdzicha Re: a co dzis zablokujemy?? 16.10.02, 23:47
                Gabryś jest moim ulubionym szołmenem, zaraz po panu L. Od telewizora mnie nie
                można oderwać, tak łaknę jego kolejnych przygód. Jutro zerwę się raniutko i
                będę pilnie baczyć, co nasz Gabryś przez noc zmajstrował.

Żurnalisty to mają fajnie, bo moga filować na Gabrysia przez TV przemysłową -
                co on tam robi, czy juz zjadł kolację, czy zrobił siusiu do kubeczka.....
                Wielki Brat w Sejmie. Koniec świata........
                • zamek Kluczowe zagadnienie dla polskiej racji stanu: 16.10.02, 23:52
                  czy obok sejmowej mównicy stanie Toi-Toi?
                  • zdzicha Re: Kluczowe zagadnienie dla polskiej racji stanu 17.10.02, 00:02
                    Rzecz w tym, ze tam jakiś kibel podobno był, tylko chyba Borowski zamknął.
                    Mocno śmierdząca sprawa....
                    • hubar Re: Kluczowe zagadnienie dla polskiej racji stanu 17.10.02, 00:24
                      Z pomocą przyjdzie Radio Ma ryja.
                      Już się za niego modlą
                    • zamek Kluczowe zagadnienie dla polskiej racji stanu nr 2 17.10.02, 01:59
                      Czy zatem jeżeli Borowski kisi klucz i nie daje się
                      posłom wysrać, to łamie regulamin obrad Sejmu, czy nie?
                      • zdzicha Re: Kluczowe zagadnienie dla polskiej racji stanu 17.10.02, 10:35
                        Nie wykluczone, ze tak będzie to ocenione przez historię.
                        W ciekawych czasach zyjemy.....
    • geograf no ładnie.... 17.10.02, 16:06
      NO ŁADNIE!!
      brawo...kampania wyborcza samorządowa w sejmie trwa nadal.

Janowskiego wyprowadzono DOPIERO o 5 rano (szczerze mówiąc to śmiać mi się chciało, gdy widziałem na taśmie w Faktach, jak o 5 rano, Straż Marszałkowska wynosiła Janowskiego, a on zapierał się nogami o mównicę....).

Lepper i Samoobrona wchodzi na mównice gdy Kaczmarek wygłasza mowę o STOEN-ie w Sejmie...

Panie i Panowie...

dno...a teraz lecę na strony CNN i Euronews i szukam czegoś o Polsce...przecież to ciekawsze niż upadek rządu w Holandii!! (chociaż u nas tez się wali...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka