Dodaj do ulubionych

Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na ucznia

• Gość: Loco World Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.icpnet.pl 20.12.05, 16:30
      Mogla sie gowniara nauczyc to by nie bylo sprawy. Wcale sie nie dziwie
      nauczycielom, jak widze te rozwydrzone dzieci to boje sie myslec co bedzie jak
      dorosna
    • biery Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u 20.12.05, 16:31
      Jako nauczyciel,popieram czyn ucznia nagrywającego scenę na komórce.
      Odtąd sam będę nagrywał i publikował sceny z uczniami z lekcji w Internecie.
      Może nawet dobrze byłoby otworzyć stałą stronę z takimi nagraniami? To będzie
      ubaw!
      • Gość: Cien Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.12.05, 16:37
        biery, to ty szukasz w szkole ubawu zamiast uczyc?
    • Gość: parasol Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.12.05, 16:32
      Dla uczniów wrzeszczących na lekcjach też są przewidziane kary? O to kuratorium
      sie nie troszczy. Oczywiście film jest drastyczny, lecz praca w szkole dziś
      jest naprwdę dla twardzieli i większość pasuje.
    • Gość: Cien Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.12.05, 16:32
      "Bodajbys cudze dzieci uczyl"...
    • biery Nagrywać zachowanie uczniów! 20.12.05, 16:39
      Jeszcze raz proponuje nauczycielom nagrywanie i publikację zachowań
      uczniowskich w klasie.Proponuję utworzenie specjalnej strony w Internecie na
      ich publikację.
    • Gość: marcus Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.12.05, 16:45
      Dziwie sie ze za te marne 1000zł netto kolesiowi jeszcze chcialo sie krzyczec i
      probowac jakos zapanowac nad sytuacja i kontynuowac lekcje...
      Ja bym sobie poprostu wyszedl, w razie czego to i tak i tak nagana wiec po co
      sie przejmowac, hehe
    • Gość: zeffza Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:45
      Morde w piach nic sie nie stało...?? Tego dyrektor chce nauczyć swoich
      uczniów. Dla mnie to skandal. A to ze teraz dzięki dzieci nie musza przekonywać
      rodziców ze nie przesadzają opowiadająć o problemach na lekcjach. Dla mnie ten
      nauczyciel powinien dostać zółtą kartkę i cokolwiek spie.. przez nastepne
      dwa lata to od razu aut ze szkoły z wilczym biletem. Sorry wywala się
      normalnych bo maja tylko jedna rzecz mniej podobną do normalności jak oriętacje
      seksualną (co nie powinno mieć ządnego związku z byciem nauczycielem) a tutaj
      się zostawia mała nagane dla kogoś kto zwyczajnie się psychicznie znęcał nad
      osobą nieletnia. Jakby poszukąć to na nauczyciela znalałzły by się paragrafy
      prawa, a tu tylko Qrwa klnąć się chce, tylko naganka ???? Kuratorzy ????
      • Gość: autor Re: Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:48
        dzieci problemy maja....
        aaa.....
        to nie wiedzialem...
        od jutra na kolanach przed uczniami padam!
        • Gość: autor Re: Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:50
          i jeszcze w dupe pozwole sie kopnac, ze dziecko z problemami moglo dac upust
          swoim frustracjom!
      • Gość: marcus Re: Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.12.05, 16:51
        Gosciu podgłosnij sobie te marne glosniczki bo chyba nie masz pelnego obrazu
        sytuacji. Jesli w miare niedawno chodziles jeszcze do szkoly to wiesz co tu
        bylo grane, hehe.
        Kazdy peknie, nawet najlepszy pedagog, to kwestia czasu i "ambicji" uczniow :)
        Ale chodzi o to zeby ci "ambitni" uczniowie nie probowali sprawdzac jak twardy
        jest nauczyciel.
        Czy powinni ? hehe
      • Gość: Zetnon Re: Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:54
        Wszyscy qrwa, którzy tak opieprzają tego nauczyciela dawno nie byli w szkole.
        Chodzę do trzeciej klasy gimnazjum i sam chciałbym nagrać kilka lekcji.
        Uczniowie drący się na nauczycieli, klnący itd. Naprawdę, trudno zobaczyć
        większy cyrk niż w szkole. A potem dziwić się nauczycielom... sam bym solidny
        wpieprz spuścił paru osobom. Szkoła w Poznaniu, kamery, a wczoraj petardę
        puścili w korytarzu, jedna uczennica chwali się kwitem aborcyjnym i chodzi z
        papierosem w ustach po drugim piętrze.
        I tak, nauczyciel mógł postąpić inaczej. Ja bym zadał pytanie z materiału,
        odpowiednio trudne. I czekal na rozpoczęcie odpowiedzi 5 sekund. Po czym
        wpisałbym buta. W razie braku reakcji operację powtarzałbym do skutku. Problem
        ucznia, nie?
        No, ale niestety... nie przepuszczenia do następnej klasy się w szkołach prawie
        nie zdarzają.
        • Gość: Anula Re: Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:02
          Zetnon
          jestem godna podziwu twej inteligencji i jasnosci umyslu
          jestes jasnym przykladem ze jest sens uczyc
          ze jest sens nakrzyczec na idiote -ucznia, bo inni porzadni zauwaza wtedy w
          nauczycielu czlowieka tylko co staras sie i chce pomoc
          i dzieli sie wiedza
          i choc nie kazdemu to wychodzi najlepiej - jak kazdemu w jego pracy - czasem sa
          dni lepsze i gorsze
          sekretarka czasem pisze bez opamietania szybko, innego dnia same bledy popelnia
          ktos w poprzednim poscie napisal ze nauczyciel to zawod i nalezy go wypelniac
          bez skazy...
          co to znaczy?
          gdyby kazdy byl tak idealny - kazdy bylby miliarderem, kazdy biznes by kwitl
          wiezienia bylyby puste
          no bo przeciez nikt w swym fachu nie popelnilby bledu

Jeszcze raz - dzieki Zetnon
          i powodzenia Ci zycze
      • Gość: Atut Re: Co to za reakcja Dorosłych na problemy dzieci IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.12.05, 20:02
        ...zachowaj nas Panie przd zaffzami i jemu podobnymi idiotami...
    • Gość: ktosik Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:55
      Ta scenka to sytuacja wyrwana z kontekstu. Nie sądzę aby
      samo "nieprzygotowanie" do lekcji doprowadziło nauczyciela w takie
      zdenerwowanie. Pewnie nie był to pierwszy raz kiedy ta uczennica była
      nieprzygotowana do lekcji...Moze to ona pierwsza go zwymyślała (co nie zostało
      zarejestrowane)A z resztą dlaczego uczennica nie usiadła po pierwszym poleceniu
      od nauczyciela tylko czekała...to zdecydowanie prowokacja.Ponadto
      nieprzygotowanie zgłasza się przed lekcją a nie w trakcie...
    • Gość: Marek A co ONA nauczycielowi powiedziałą? IP: *.supra.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:59
    • gekon1979 ja tam jestem za nauczycielem 20.12.05, 17:03
      terror musi byc!
      • Gość: autor nasze sfrustorowane dzieciaczki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:04
        Gazeta.pl > Kraj > Informacje Wtorek, 20 grudnia 2005
        Pijani nastolatkowie - ze szkoły do szpitala
        PAP, pi 19-12-2005, ostatnia aktualizacja 19-12-2005 19:03

Dwaj jedenastoletni uczniowie Szkoły Podstawowej w Pyskowicach (Śląsk) przyszli
        w poniedziałek na lekcję tak pijani, że niemal tracili przytomność. Obaj
        trafili do szpitala.

Jak powiedział komisarz Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji, "w
        godzinach popołudniowych dyrektorka szkoły zaalarmowała dzielnicowego, że dwaj
        uczniowie przybyli na jedną z lekcji w stanie totalnego upojenia alkoholowego.
        Gdy chłopcy weszli do klasy, jeden z nich upadł, a z drugim nie można było
        nawiązać kontaktu".

Wezwana do szkoły ekipa pogotowia ratunkowego zadecydowała o przewiezieniu obu
        prawie nieprzytomnych chłopców do szpitala.

Jedenastolatkom towarzyszył trzeci, o rok starszy kolega, od którego także czuć
        było alkohol. Z ustaleń policji wynika, że to on przyniósł do szkoły dwie
        wypełnione alkoholem butelki po wodzie mineralnej o pojemności 0,33 litra i
        częstował obu kolegów znajdującym się w nich napojem, sam tylko go spróbował.
        12-latek pozostał pod opieką szkolnej higienistki do czasu przybycia rodziców.

O dalszym losie nieodpowiedzialnych nastolatków zadecyduje sąd rodzinny.

• Gość: autor Re: nasze sfrustorowane dzieciaczki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:05
          tez pewnie nauczyciel poprzyczal
          • Gość: autor Re: nasze sfrustorowane dzieciaczki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:06
            a moze kapciem przylozyl...?
        • Gość: Anula Re: nasze sfrustorowane dzieciaczki.... IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:11
          Taaaaa
          kamerki powinny byc
          nie kazdy uczen to idiota
          nie kazdy nauczyciel to dran
          nie kazdy rodzic jest otumaniony inteligencja swej pociechy
          ale i nie kazdy chcialby zobaczyc prawde
          prawda w oczy kole

nauczyciele nie moga nic zrobic bo prawo stoi za dziecmi (dziecmi)
          rozumiem to - bo wielu zboczencow po ziemi stapa...
          ale dla dobra samych dzieci molestowanych czesto przez dzieci!
          kamerki powinny byc!
          i obowiazek nauczania do 16 roku zycia...
          ktos chce byc analfabeta to zostanie -
          a jak bedzie do klasy z ambitnymi przez 4 lata chodzil
          i ci zrozumieja ze uczyc sie nie trzeba, grzecznym byc nie trzeba a i tak sie
          przejdzie do kolejnej klasy
          wtedy demolka psychiczna na wiekszej grupie spolecznej!!!
          • Gość: Anula syn IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:17
            przyklad takiej "demolki" mam w domu.
            me wlasne dziecko na karate uczeszcza
            jest grzeczny, stara sie, slucha nauczyciela, wykonuje polecenia
            i nie jest to moje zdanie a zdania innych rodzicow i nauczycieli
            to porzadny chlopak - jak do tej pory
            ktoregos dnia po zajeciach karate
            przerazajaco smutny podchodzi do mnie
            czemu mamo oni dostali trzeci czarny pasek (nauczyciel daje za osiagniecie
            kolejnych szczebli w nauce czarne paski na bialym - 3 czarne paski zmiana pasa
            z bialego na kolejny bialy z zoltym)
            problem w tym ze 3 osoby ktore zostaly wyroznione to najbardziej niegrzeczne,
            glosne, nieposluszne dzieciaki
            a moj syn z jeszcze jedna dziewczynka nie dostali nic
            to bylo tak zadziwiajace ze nawet mama jednego z wyroznionych
            powiedziala do mnie - a ja myslalam ze twoj syn dzis dostanie wyroznienie...
            • Gość: Anula Re: syn IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:20
              dopowiem tylko ze te wyroznienia sa nie za kopniecia czy ciosy
              a za focus, zachowanie, posluszenstwo
              a moj syn staje sie powoli upodabniac do trojcy rozrabiajacej
              no bo co za sens byc grzecznym i cichym i poslysznym?

i tak jest czesto i w wielu miescach
              i tak bylo w mojej szkole tez.

i tak czesto dobre dzieciaki gdy przetra sobie oczy
              staja sie dzikusami
              gdy rodzice na czas nie zareaguja
    • Gość: Komarek Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.12.05, 17:19
      A nie sądzisz, że to nagranie jest bardzo tendencyjne? Przecież to od razu
      widać, że ta uczennica na chama stara się coś wycisnąć od tego nauczyciela. "No
      ale proszę pana, no ale proszę pana" - dobrze zrobił, że w końcu wybuchnął
      gniewem na taką idiotkę, bo nie raz szlag trafiał mnie i innych moich kolegów z
      klasy jak taka idiotka jedna z drugą robiła ładne oczy i "no ale proszę pana", a
      zaraz za drzwiami mówiła "a to ch%^ jeden, sk%^% skończony"...

Zresztą zaskakuje mnie to, że niby ten nauczyciel tak gwałtownie się denerwuje,
      a kamera jest włączona już wczesniej, prawda? Więc albo 1) takie akcje były już
      wczesniej, a nauczyciel do rzeczywiście drań, albo 2) wszystko było przygotowane
      przez jakiegoś matoła i tylko narobili nauczycielowi dymu...

Ludzie... Zastanówcie się czasem o co chodzi - to, że nauczyciel nakrzyczał na
      ucznia nie jest niczym podniecającym... Zwłaszcza, że jak dla mnie ewidentnie
      ten uczeń był prowokujący (np. takie 10-minutowe żebrzenie o jakąś tam dwójczynę
      potrafi każdego wyprowadzić z równowagi...)

Pozdro :)

Paweł K. "Komarek" :)
    • Gość: anna Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: 149.156.76.* 20.12.05, 17:34
      "G.W." już od dawna walczy z wszelkimi autorytetami.Zwłaszcza z zaszczutymi
      nauczycielami. Obecnie przecież - wiadomo powszechnie - to nauczyciel boi się
      ucznia, nie zas uczeń nauczyciela. Dlaczego nie piszecie o tym, lle młodych
      licealistek uprawia prostytucję, ubiera się jak prostytutki, stosuje
      antykonceopcję i żąda wszystkiego. Nikt nie mówi im, że mają również obowiązki,
      wszyscy natomiast mówią wyłacznie o prawach. Wychowujecie nie obywateli, lecz
      anarchistów, egoistów, ludzi niezdolnych do samoograniczenia i samodyscypliny.
      Każdy Polak wie, że taka jest rola "G.W." i jej sprzymierzeńców. Szalom!
    • Gość: ewka to była prowokacja - wszystko mieli przygotowane IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 17:40
      ukryta kamera, nagrania, ciche szepty uczennicy do nauczyciele - prawdopodobnie
      sprowokowała go tym co mówiła i zrobiła to swiadomie - wszystko szyte grubymi
      nićmi. Ciekawe kiedy będą karać uczniów za naganne odzywanie sie do
      nauczycieli, woźnych i innych ludzi, po prostu do innych ludzi, także koleżanek
      i kolegów!!??
    • Gość: ewka Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 17:41
      a nie sądzisz że to była jawna nagrana prowokacja?!
    • wacek44 Coś się kompuś poplątało ? 20.12.05, 17:42
      Jaka komórka na lekcji ? Może kanapy powinny jeszcze być do imprezowania ? A
      prezerwatywy dla dzieci i młodzieży ? A narkotyki ? Nie ma ? Ciemnogród ! Dać
      bachorom w dupę to odrazu na ulicach będzie spokojniej.
    • Gość: Anula Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:50
      przeczytajcie sobie o niechcianym spektaklu o biciu i molestowaniu
      jest w GW - wiadomosci dnia
      • Gość: Anula niechciany spektakl IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:56
        taaa
        nie ogladalam tego spektaklu
        ale z tego co o nim pisza
        wolalabym by moje dziecko-gimnazjalista
        mial w glowie obraz ze swiat nie jest bagnem
        pelnym rodzicow meczacych swe dzieci
        doroslych krzywdzacych dzieci
        zboczencow...
        nauczycieli bez serca

chyba jednak wole by moj syn - tak jak ja
        staral sie wynajdowac piekno wsrod ludzi
        i wciaz wierzyc w nic
        i choc czasem mocno dostaje po tylku za marzenia
        kto nie obrywa w zyciu
        jednak kazddego ranka z radoscia w lustro patrze
        bo wierze ze dzis kogos milego spotkam
        i bardzo bym chciala
        by szkola nie obierala mi mego syna z marzeni jak ziemniaka ze skorki
        bo co to za zycie bez marzen?
        • Gość: Anula Re: niechciany spektakl-slowa piosenki IP: *.home.cgocable.net 20.12.05, 17:59
          Pasek"

To jest kabelek od radia

W tym radio codziennie podają

Że dzieci i ryby i inne zwierzęta to tylko w wigilię gadają

Ref.: Ja siniaka mam

Ty siniaka masz

Ja dostałem w nos, ty dostałeś w twarz

Mój na plecach znak, twój na plecach znak

Fioletowy jest nasz znak

"Duży człowiek"

Duży człowiek spotkał mnie

Powiedziałam, że już nie

On powiedział, że jak tak, wszystko powie mamie

Duży człowiek rację ma

Więc przytula mnie co dnia

• Gość: Oldboy. Uczennica i nagrywajacy powinni dostac dobry wpier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:52
      • Gość: abc Re: Uczennica i nagrywajacy powinni dostac dobry IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 20.12.05, 18:06
        Już od kilku lat co pewien czas zdarza się, że uczniowie na lekcjach zabawiają
        się "nagrywaniem" nauczycieli - audio lub video. Do tej pory udawało mi się
        stanowczym tonem przerywać te zabawy. Nie życzę sobie by mnie nagrywano
        (odpowiednie, pozwalające na to przepisy pojawią się na pewno już niedługo) a
        uczeń ma uczestniczyć w lekcji. Nagrywanie ma zwykle charakter zabawy, nie mam
        jednak wątpliwości, że gdybym wypadł akurat np. śmiesznie, to uczniowie
        wykorzystają nagranie przy najbliższej okazji. Zrozumienia, empatii, nie mówiąc
        już o zainteresowaniu zdobywaniem wiedzy, to u naszej "kochanej młodzieży"
        akurat niewiele.
    • Gość: ]:> Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.12.05, 18:01
      LoL zakażą komórek przyność do szkoły to kamerę będę nosił na lekcje :P a co
      postawi się na ławce i będzie wszystko ładnie filmowane^^ i jaki argument mają
      nauczyciele żeby mnie zmusić do schowania kamery? przecierz się tym nie bawię i
      nie przeszkadzam po prostu leży na ławce ^^
      • tytus_romek Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u 20.12.05, 18:04
        puknij sie w czoło i weź sie za ksiązki kolego
        • Gość: ]:> Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.12.05, 18:10
          Moje zajęcia w szkole skończyli się ja wiem jakieś 3 godziny temu więc uważam że
          dwie i pół godziny mi wystarczyło na nauke
    • Gość: uczennica IX Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 18:16
      Jestem uczennica IX LO i uważam, że cała sprawa jest wyolbrzymiona a nauczyciel
      został sprowokowany... Fakt, jego zachowanie jest nieodpowiednie, ale znam tego
      nauczyciela, gdyż prowadził lekcje przedsiębiorczości w mojej klasie przez 2
      lata. Profesor o którego się rozchodzi jest jedną z najspokojniejszych i
      najbardziej ugodowych osób jakie uczą w tej szkole. Zawsze był przyjaźnie
      nastawiony do uczniów i szedł im na rękę w każdej sprawie. Klasa, w której
      miało miejsce tamto zajście, nie cieszy się zbyt dobrą opinią. Ja osobiście
      uważam, że to była prowokacja, a ofiarą padła nieodpowiednia osoba. Profesor
      ten w naszej klasie nigdy nawet nie podniósł głosu na nikogo.
      Rzeczą ludzką jest zdenerwowanie. A jeśli uczniowie zachowują się jak
      zwierzęta, to czemu nauczyciel ma być inny ?
      • Gość: mam dorosłe dzieci Brawo dla uczennicy za mądrą wypowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:24
        Ja również sadzę, że to była tylko prowokacja. Młodzież powinna skupiać sie na
        ksiażkach, nauce, a nie na gnębieniu nauczycieli. Nauczyciel nie pomoze móodym
        w przyszłości-sami muszą się dużo uczyć aby być kimś ! Jeśli im na tym
        oczywiście zależy! Ale jeżeli młodzi tylko wygłupy mają w głowie, albo myślenie
        jak tu dokuczyć nauczycielowi, no to trudno! Współczuje ich rodzicom ! Mam
        nadzieję, że nie wyladują w dorosłym życiu przy kontenerze z haczykiem .
    • Gość: makmast Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.csk.pl 20.12.05, 18:19
      ta chowa glowe w rekach.. widac kolejna bezczelna kretynka - widac czarno na
      bialym... Boze szalenstwo - biedni uczniowe - dosc tego glaskania - a potem
      mamy maloletnich kretynow ktorzy kosz na glowe zakladaja nauczycielowi... a tak
      na zakonczenie czy nie dziwi was szmer i halas panujacy na tej lekcji... nie
      radzil sobie biedak z kretynami to go ponislo.
    • Gość: Technokrata KARA DLA DYREKTORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:20
      Wszystkich nauczycieli do ławek z koszami na głowach a uczniowie na
      katedre.Uczniowie nie muszą się uczyć,po co, i tak już na maturze nie muszą
      zdawać matematyki, niedługo z polskiego bo i tak nic nie umieją,za
      trudny.Nauczyciele na zasiłek,bo i tak nic nie uczą,a takich dyrektorów jak ten
      przywiązać do słupa w publicznym miejscu niech wszyscy oglądają przyczynę
      wszystkiego złego w szkolnictwie.
    • Gość: kosti Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.e-net.pl 20.12.05, 18:27
      jak ma oglądnąć ten film, soro pokazuje się plik tekstowy (jakieś błędy)
    • Gość: ag Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.atol.com.pl 20.12.05, 18:28
      a może to gra i tej co miała odpowiadać i tego reżysera i operatora w jednej
      osobie, a belfra wkurzyli wcześniej inni
    • Gość: pora Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.12.05, 18:39
      Autor chce iść do szkoły filmowej w Łodzi. To jego pierwszy poważny film.
    • Gość: rentier1949@tlen.p Re: Kara dla nauczyciela, który nawrzeszczał na u IP: *.foxnet.com.pl 20.12.05, 18:45
      Nauczyc.iel powinien odrobic za uczennice zadanie domowe anie na nia krzyczec.
      Obowiazkiem ucznia jest sie uczyc a nauczyciela to egzekwowac.,ale przestanmy przed nimi klekac bo to sie zle skonczy dla naszego narodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka