Dodaj do ulubionych

Alimenty adwokat

08.12.15, 09:04
Witam. Mój mąż proponuje mi zdecydowanie za małe alimenty na nasze dzieci. Nigdy nie miał pojęcia ile kosztuje utrzymanie trójki dzieic i proponuje mi śmieszną sumę. Sama od niego nic nie wyegzekwuję ale nie zamierzam zgodzić się na tak niskie alimenty. Zamierzam za to walczyc o to w sądzie. Czy w pabianicach znajdę kogoś kto się tego podejmie?
Obserwuj wątek
    • agniesznowak Re: Alimenty adwokat 09.12.15, 13:59
      Z Pabianic nikogo nie znam, za to mogę polecić Andrzeja Krakowińskiego z Łodzi . mi wywalczył wysokie alimenty na córkę, więc może nie z Pabianic ale jak sama widzisz, ma takie sprawy na koncie. Życzę powodzenia! :)
    • maladj Re: Alimenty adwokat 17.08.17, 21:26
      Z Pabianic polecam Kancelarię Doradców Prawnych z Warszawskiej (budynek d.Pabii). Zajmują się sprawami rodzinnymi i o alimenty również. Mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie miła obsługa i cena. Moją sprawę wygrali a wycenili prawie 2 razy taniej niż w innej kancelarii.
    • maladj Re: Alimenty adwokat 17.08.17, 21:28
      Więcej informacji na stronie: www.kdp-wesolowska.pl
      • Gość: sylwiaruszka@op.pl Re: Alimenty adwokat IP: *.toya.net.pl 02.09.23, 20:34
        Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka