Dodaj do ulubionych

W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace

27.01.06, 13:07
Za przejazd. Nie będę płaciła za jazdę starym rozlekotanym śmierdzielem,
gdzie nawet nie można usiasc, kierowca szarpie al szyby aż klekocza ze
starości. Jezdze bez biletu i tyle. Jak mnie złapai trudno sie mówi. Ale od
pazdziernika zero kontroli. Kasuje tylko w nowych i czystch pojazdach MPK, i
śmiać mi sie chce z ludzi ktorzy placa za przejazd tym złomem cieżkie
pieniadze
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace 27.01.06, 13:12
      tak, tak, pokrzyczeliśmy sobie, ciekawe dlaczego korzystasz z usług MPK? skoro
      widzisz stary i brudny autobus to po co w niego wsiadasz? kup sobie rower!
    • Gość: Aleksej Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.01.06, 13:13
      No coz trzeba bedzie namowic ZDiT aby kontrolezy czesciej sprawdzali w
      Ikarusach.

Aleksej
      • kasiula30 Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace 27.01.06, 13:53
        dlaczego ??? Mam samochód ale mi go szkoda na zime męczyć po łódzkich dziurach.
        A MPK za darmo jest. Ani grosza nie place na przejazd do pracy i powrót
        • Gość: zbulwersowany Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:55
          I właśnie przez takich ludzi mamy to, co mamy...
        • Gość: Aleksej Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.01.06, 14:20
          Nie dosyc ze zlodziejka do jeszcze sie do tego przyznaje. Hmm...cos ta IV RP
          szwankuje.

Aleksej
          • Gość: elijot Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:24
            Pierzem i smołą ją...
          • Gość: Ja Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: 81.168.185.* 27.01.06, 16:44
            > Nie dosyc ze zlodziejka do jeszcze sie do tego przyznaje. Hmm...cos ta IV RP
            > szwankuje.

Ja wiem... Dla mnie to właśnie taka modelowa Rzeczplita IV, a nawet IV i pół.
            Od autorki wątku natomiast chętnie dowiedziałbym się, czy gdyby np. miała
            zamiar nabyć kilkunastoletni samochód i byłby on w nieidealnym stanie, to czy
            to znaczy, że może sobie ten samochód ukraść?
            Pomijając już fakt, że wina takiego a nie innego stanu taboru leży w dużej
            części po stronie takich blondynek i innego rodzaju złodziejstwa, które jeździ
            bez biletu i jeszcze głupio krzywi dziób, jak ich złapią.
        • 405ng Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace 27.01.06, 15:32
          szyby aż klekocza ze
          starości.

Nie ze starości! Klekot szyb to coś naturalnego i mi osobiście bardzo sie podoba ;)

Mam samochód

Serdecznie mu wspoczuje

> A MPK za darmo jest.

Co ta komuna z ludzmi zrobila ?!

Ani grosza nie place na przejazd do pracy i powrót

To sie nadaje do kryminału, skoro pracujesz to cie stac, droga pani zlodziejko ;)
        • teufel Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace 27.01.06, 16:04
          WOW. MAsz samochód. Jestem moim idolem. Tzn. idolką tzn. blondynką.
    • Gość: J.S. Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.01.06, 15:30
      Nie ma problemu. Tylko do nich z laski swojej nie wsiadaj.
      • Gość: barnaba Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:48
        > Nie ma problemu. Tylko do nich z _laski_ swojej nie wsiadaj.

Nie wiedziałem, że z tego można wsiadać :))))
    • Gość: M Re: W starych rozklekotanych Ikarusach nie płace IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:42
      Skoro ci się coś nie podoba to nie jeździj Ikarusami. :] Złodziejka. :]
      • Gość: J.S. [OT] Rzep IP: 195.69.82.* 27.01.06, 17:46
        > nie jeździj

Nie JEŹDŹ
    • w.o.d.z.i.r.e.j A mi się chce śmiać z ciebie 30.01.06, 08:03
      A mi się chce śmiać z ciebie.
      To własnie ty nie kasując biletów powinnaś siedzieć cicho i się nie odzywać.
      Czego ty wymagasz? Jeździsz na gapę = popełniasz przestępstwo.
      Jak jesteś głodna to bierzesz sobie żarcie ze sklepu i też za nie nie płacisz?
      • Gość: m przestępstwo? masz na to jakiś artykuł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:37
        A może wykroczenie?
        • 405ng Re: przestępstwo? masz na to jakiś artykuł? 30.01.06, 08:45
          Gość portalu: m napisał(a):

> A może wykroczenie?

Co za różnica? I tak podlega karze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka