bartuch 13.11.02, 15:31 Pechowo wyszło, że nie będę na Realnym. Ale jutro chyba rozniosę STODOŁĘ!!!! Trzymajcie kciuki za mnie i Bartolomeo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: JUTRO DAMY CZADU!!! 13.11.02, 21:36 Oby tylko ta Stodoła licha nie była, bo jak zaczniecie szaleć to się rozleci ;)P Damy czadu!!! Oj damy!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: JUTRO DAMY CZADU!!! 13.11.02, 21:41 Hehe mogę obiecać że "zdrowie wasze w gardła nasze" Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: JUTRO DAMY CZADU!!! - 20 URODZINY T.LOVE!!! 14.11.02, 10:13 hubar napisał: > Hehe mogę obiecać że "zdrowie wasze w gardła nasze" Tego to my sobie też na pewno nie odmówimy :) U nas też zlot, ale taki ogólnopolski (40-50 osób ma być). Będzie się działo... Zielony żoliborz, pieprzony żoliborz... Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: JUTRO DAMY CZADU!!! - 20 URODZINY T.LOVE!!! 14.11.02, 12:30 No patrz, a u nas zlot Lódzki a połowa (conajmniej) tego przyjdzie :-) Ale za to w grudniu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: JUTRO DAMY CZADU!!! 14.11.02, 12:00 Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!Damy znać po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: JUTRO DAMY CZADU!!! 15.11.02, 13:06 UFFFF.....Ale się działo. Najważniejsze, że zapomniałem o tych wszystkich popieprzonych problemach, które sa wokół mnie. Koncert był pełen pasji i naprawdę było warto. POZDRAWIAM ALL KAFELKOSSSSSS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: JUTRO DAMY CZADU!!! 15.11.02, 20:09 Hubcio chce grac w T.LOVE, ZUOP chce grac w T.LOVE:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: JUTRO DAMY CZADU!!! 15.11.02, 21:34 bartuch napisał: > ZUOP chce grac w T.LOVE:-))) Tak?!? Cieszę się, że dobrze się bawiliście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi ejt Re: JUTRO DAMY CZADU!!! IP: *.pai.net.pl 15.11.02, 21:38 bartuch napisał: > Hubcio chce grac w T.LOVE, ZUOP chce grac w T.LOVE:-))) Podobno Wachlarz chce grać w T.Love :P Odpowiedz Link Zgłoś