podroznik11 JewishGen: The Home of Jewish Genealogy...... 23.04.06, 17:40 Ostatnia zakładka po prawo u góry ......dalej > Search website > w wyszukiwarce wpisz Zychlin........ Druga poz. z wynikami.........Zychlińscy Zydzi.......i dużo innych ciekawostek na tej stronie o naszej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik11 JewishGen: The Home of Jewish Genealogy...... 23.04.06, 17:44 www.jewishgen.org/ Ostatnia zakładka po prawo u góry ......dalej > Search website > w wyszukiwarce wpisz Zychlin........ Druga poz. z wynikami.........Zychlińscy Zydzi.......i dużo innych ciekawostek na tej stronie o naszej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: JewishGen: The Home of Jewish Genealogy..... 27.06.06, 01:20 Odwiedziłem wskazane przez Ciebie Podróżniku strony. Niezwykle interesujące. Dziękuję.Nie sądziłem, że zachowało się tyle zdjęć z getta.Wiem, że było. Krótko chyba i ztego co wiem, choć nie jestem pewien tych informacji zlokalizowane było gdzieś na terenach obecnego osiedla Traugutta. Wywożono ich do stacji kolejowej furmankami, to znam z opowiadań rodzinnych. Wywieziono z Żychlina wszystkich Żydów, a mieszkało ich tu kilka tysięcy.W żaden sposób ten fakt nie został w naszym mieście upamiętniony czy zaznaczony. Tak, jak by to się w ogóle nie wydarzyło. Mieszkało tu kilka tysięcy ludzi, któregoś dnia zniknęli i tyle. Nie budzi to żadnych refleksji? Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Studio fotografii cyfrowej Asmix 17.08.06, 17:44 www.asmix.pl/start/ Odpowiedz Link Zgłoś
zychlin2006 Re: Studio fotografii cyfrowej Asmix 17.08.06, 20:01 Polecam wszystkim, którzy bawią się fotografią cyfrową. Świetna usługa na czasie, czyli wywoływanie zdjęć przez internet z dostawą do domu. Brawo za inwencję dla właścicieli punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Studio fotografii cyfrowej Asmix 23.08.06, 12:06 no właśnie. Nareszcie coś co wychodzi poza ramy naszego "nic_nie_ da_ się_zrobić" BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
morpheus9 Re: Studio fotografii cyfrowej Asmix 09.06.07, 19:53 tak ale to samo mozemy zrobic sami za pomoca internetu unikajac dodatkowej opłaty dla Asmix-u . ale to tak dla zainteresowanych tych , ktorzy chca zapłacic mniej i byc zadowoleni w identyczny sposób . Odpowiedz Link Zgłoś
frantisek www.garbaty.za.pl - strona naszego mieszkanca 22.08.06, 11:53 www.garbaty.za.pl - stronka o VW ktorego widac raz po raz na ulicach Żychlina Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: www.garbaty.za.pl - strona naszego mieszkanca 23.08.06, 12:03 fajna stronka :) czy są jeszcze inni pasjonaci w Żychlinie, którzy mają swoje prywatne stronki? Warto było by żeby się pochwalili nimi..... Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur58 Re: nasze www 22.08.06, 16:09 www.pupkutno.com.pl a na niej żychlińska filia PUP w Kutnie Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: nasze www 28.08.06, 14:07 zapraszam na stronke ponizej (ze stopki) czyli na forum konin :PP Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka www.powiatkutno.pl/index.php czyli "PO PROSTU" 14.09.06, 23:23 mam nadzieję Ed, że nie pogniewasz sie na mnie, że naniosłam małą poprawke...i w tytuł posta wstawiłam lik, żeby od razu było wiadomo o czy jest wpis....:) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: www.powiatkutno.pl/index.php czyli "PO PROSTU 01.10.06, 23:12 ups....... właśnie zauważyłam, że aktywnego linku nie ma ;)))) PRZEPRASZAM ! ! ! ! :))) www.powiatkutno.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka narzędzie do umieszczania fotek 01.10.06, 23:07 naszukałam się tego linku na forum gdy chciałam wkleić fotkę, więc postanowiłam go umieścić tu, aby następnym razem był pod ręka. Mam nadzieję, ze nie zmyjecie mi głowy za to, że link nie dotyczy naszego grodu ;) 24img.com/indexx.php Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka znani i nieznani Żychliniacy 01.10.06, 23:10 uważam, że link do tego wątku też wart jest umieszczenia tu, aby nie utonął gdzieś w arhiwum. A może warto było by go co jakiś czas podnosić do góry? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14630&w=30632025 Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: znani i nieznani Żychliniacy 12.10.06, 07:46 oczywiście w arCHiwum ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jolka905 Re: nasze www 05.10.06, 10:39 Tyle dinozaurów się namnożyło,ale gdzie jest nasz Dinozaur57? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur46 Re: nasze www 09.10.06, 08:03 jolka905 napisała: > Tyle dinozaurów się namnożyło,ale gdzie jest nasz Dinozaur57? Byłem, jestem, bedę, nie wyjadę. Kocham moje miasto i jego mieszkańców. A szczególnie tych młodych, mądrych, odważnych. Nie kocham tych, którzy doprowadzili Żychlin na krawędź przepaści czyli funkcyjnych lewusów. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka JAKOŚĆ I ROZWÓJ - niezależna inicjatywa 12.10.06, 07:44 www.jakoscirozwoj.to.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
prph Sklep komputerowy www.vgm.pl 19.10.06, 06:45 www.vgm.pl - internetowy sklep komputerowy z naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 [...] 28.10.06, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: nasze www 08.11.06, 02:49 www.horror.com.pl/opowiadania/opowiadanie.php?id=76 Pierwsze opublikowane w necie opowiadakno mojej produkcji. To horror, nie dopatrujcie sie podtekstów politycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: nasze www 15.11.06, 21:24 a oto drugie opowiadanko. www.horror.com.pl/opowiadania/opowiadanie.php?id=88 Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: www.bedlno.ovh.org 04.12.06, 20:41 serwis sąsiedniej gminy, prywatny zresztą i pisowski, ale jest niezły i są tam również informacje z naszej gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka www.bedlno.ovh.org 17.02.07, 11:34 nie obrazisz się, Edi, że wkleję aktywny link do stronki,,,,,,,, prawda? :) www.bedlno.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: www.bedlno.ovh.org 17.02.07, 11:37 echhh...miał być aktywny ten link.... ;P www.bedlno.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawda5 Re: nasze www 02.01.07, 14:49 Znalazlam wczoraj 2 nowe stronki Żychlińskie: www.kamlex.pl, www.rom-bud.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Szkółka drzew i krzewów ozdobnych w Śleszynie 16.02.07, 09:22 Ewa i Bartłomiej Ważyńscy www.wazynscy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Zakład Narzędziowy NARMOD Sp. z o.o. 16.02.07, 11:50 www.narmod.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Zakład usługowy- pomiary i instalacje elektryczne 16.02.07, 11:55 www.zdunczyk.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Zbiór wszystkich żychlińskich linków 14.03.07, 13:04 Strony Urzędu Miasta i Gminy: Urząd Miasta i Gminy Żychlin: www.zychlin.plocman.pl Gminne Centrum Informacji w Żychlinie: www.zychlin.infocentrum.com.pl Biuletyn Informacji Publicznej - Urząd Gminy Żychlin: ugzychlin.bip.org.pl Plan Żychlina: www.zychlin.plocman.pl/plan/ Szkoły: Liceum Ogólnokształcące im. Adama Mickiewicza: www.lozychlin.szkoly.lodz.pl Zespół Szkół w Żychlinie: www.zszychlin.hg.pl Gimnazjum Publiczne w Żychlinie: www.gimnazjumzychlin.ovh.org Szkoła Podstawowa nr 2 w Żychlinie: republika.pl/sp2_zychlin/ Szkoła Podstawowa im. Marii Kownackiej w Grabowie: www.spmkownacka.republika.pl Klub europejski GIMLO: gimloklub.webpark.pl Podmioty gospodarcze: EMIT: www.emit-motor.com.pl Fabryka Transformatorów w Żychlinie: www.ftz.pl Zakład Narzędziowy NARMOD Sp. z o.o.: www.narmod.pl Wypiek i sprzedaż opłatków: www.oplatki.net.pl Darchem: www.darchem.com.pl Zakład usługowy- pomiary i instalacje elektryczne: www.zdunczyk.neostrada.pl Budimpex: budimpex.net World.net: www.world.net.pl Union Chocolate: www.unionchocolate.pl/ Studio fotografii cyfrowej Asmix: www.asmix.pl/start/ Internetowy sklep komputerowy: www.vgm.pl FHU Kamlex: www.kamlex.pl Firma remontowo- budowlana Rom- Bud: www.rom-bud.pl Szkółka drzew i krzewów ozdobnych w Śleszynie: www.wazynscy.pl Strony prywatne: Zespół streetballowy FAB5: streetball.iglu.cz/fab5/ Klub Karate-do Tsunami: www.karate.vgm.pl Towarzystwo Obserwatorów Słońca: www.tos.astrowww.pl Hufiec ZHP Żychlin: zychlin.zhp.pl Mordor: www.paraairsport.cba.pl Zespół Invalid Libido - www.invalidlibido.metal.pl Zespół In the dark pit - www.inthedarkpit.lh.pl VW Garbus: www.garbaty.za.pl O Żychlinie: Serwis informacyjny: www.zychlin.info Forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14630 Gmina Żychlin- wczoraj i dziś: .lozychlin.szkoly.lodz.pl/Geo_przewodnik/ Wikipedia Żychlin: pl.wikipedia.org/wiki/Żychlin Wikipedia Gmina Żychlin pl.wikipedia.org/wiki/Gmina_Żychlin Filmy o Żychlinie on-line: www.dailymotion.com/Zychlin/1 Portal Turystyczno - Krajoznawczy Województwa Łódzkiego: www.ziemialodzka.pl/03_zychlin.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dumbo189 Re: Zbiór wszystkich żychlińskich linków 20.03.07, 19:20 jeszcze nie www ale mam nadzieje ze juz wkrótce;P... youtube.com/results?search_query=hedge+hoge&search=Search Odpowiedz Link Zgłoś
whitenyga Re: Zbiór wszystkich żychlińskich linków 02.05.07, 08:41 www.kbm.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: Zbiór wszystkich żychlińskich linków 11.06.07, 19:01 www.allfinanz.com.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
craashh Syndrom-Gaming 19.05.07, 15:56 www.syndrom-gaming.com - SYNDROM-GAMING :: MULTIGAMING CLAN Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Spółdzielnia Mieszkaniowa w Żychlinie 19.06.07, 14:03 www.sm-zychlin.pl/ znacie jeszcze jakieś nasze stronki? Jeśli tak, to....... wpis tu był by mile widziany - przynajmniej tak mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.64 Strona www Spółdzielnii Mieszkaniowej w Żychlinie 16.08.07, 12:16 Strona jest ale co na niej ? Zaglądam na tą stronę dość często. I co się okazuje ? Nic nowego, brak szczegółowych informacji, brak protokółów z zebrań, brak aktualizacji. Panie Prezesie ........... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.64 Hospicjum w Kutnie 18.07.07, 18:17 Strona internetowa Stowarzyszenia "Hospicjum Kutnowskie" w Kutnie www.hospicjum.vel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.64 Re: Hospicjum w Kutnie 24.07.07, 10:03 hanka.64 napisała: > Strona internetowa Stowarzyszenia "Hospicjum Kutnowskie" w Kutnie > www.hospicjum.vel.pl egazeta.dziennik.lodz.pl/O70890_2007/07/23/DL072311BCDEK.pdf Odpowiedz Link Zgłoś