paenka 05.04.06, 14:15 Dla relaksu. Wklejajcie linki lub teksty artykułów, plot, newsow. Ja zaczynam :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Doda w szpitalu 05.04.06, 14:20 muzyka.onet.pl/mr,1301386,wiadomosci.html hmmm to ciekawe, bo jeszcze wczoraj na stronie dody www.dodaelektroda.com w newsach byla informacja o wypadku SAMOCHODOWYM, czego dziś juz na tej samej stronie nie przeczytamy bo mowa jest już tylko o wypadku. Tak sie zastanawiam, czy wobec szumu jaki był wkolo Otylki może managery Dody postanowiły sprawę tuszować, wpsominajac iż Doda była taka uczynna, pomagala sasiadowi wozek wnosic a tu trach kregoslup jej strzelił. No cóż nie wyobrażam sobie Dody wnoszącej wózek w szpilach, mini i dekolcie do pasa, ze szponami kilkucentymetrowymi.... ale może sie mylę. Tak czy siak, wspólczucia z powodu zdarzenia. Nikomu nie życzę. A wy co myślicie? Ktora wersja prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Doda w szpitalu 05.04.06, 14:38 doda jest super ...jak jej nie widzę i nie słyszę Panie doktorze od pół roku nie trawię kaczek! co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Doda w szpitalu 05.04.06, 21:09 Ja i tak lubię Dodę, a wypadek nie ważne czym był spowodowany, to jest i tak bardzo poważne. Akurat tak na codzień to ona goła nie chodzi;) Nie wiem, co w tym dziwnego, ze pomagała komuś?? Wg mnie możliwe, aczkolwiek w Rząsce to ona sąsiadów ma w domku obok i tam nie ma pięter, chyba, że była w Warszawie. No i podobno to odnowa kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Doda w szpitalu 06.04.06, 01:50 racja... doda w obcasach wciagala wozek po schodach... raczej uszkodzil jej sie kregoslup od noszenia 10 cm obcasow. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Doda w szpitalu 07.04.06, 14:05 Doda jest ode mnie mlodsza o piec dni. wiec wiem ile ma lat ;) a wszedzie, za kazdym razem, pisza o jej wieku inaczej :)))) lol.. nie ma to jak rzetelne informacje ;) co do wypadku.. wypadl jej dysk, czy dwa dyski, a pisza o tym, jakby sie roztrzaskala o drzewo i polamala w piecdziesieciu miejscach... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Doda w szpitalu 07.04.06, 14:25 hrh ja tak sie zastanawiam, juz po operacji, w piatek do domu wychodzi, juz moze po wczorajszej czy przedwczorajszej operacji na kregoslup chodzic z balkonikiem, i zaraz ma na koncertach wystepowac. Krotka ta jej rehabilitacja jak na tak opwazna operacje hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Jezus nie chodził po wodzie... 05.04.06, 14:20 ale po lodzie. wiadomosci.onet.pl/1301500,69,item.html To jak? Kto z was przestał wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Jezus nie chodził po wodzie... 05.04.06, 21:09 Oczywiscie, że po lodzie, kto wierzy w wodę?? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Chirac, TPSA, Fracne Telekom a sprawa Polska 06.04.06, 00:01 Jak czytałem to się uśmiałem ;) Jeśli to prawda, to jesteśmy 100 lat za murzynami ;) Dla tego pana, co interweniował BRAWA ZA POMYSŁ !!! ;) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3263284.html Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chirac, TPSA, Fracne Telekom a sprawa Polska 06.04.06, 15:15 doobre dobre ;) Ale ja z autopsji wiem że udawanie się do najwyzszej instancji nie zawsz rozwiazuje problem a czasem wrecz przeciwnie poglebia go;/ Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Skazano emerytke :P 07.04.06, 23:09 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3268208.html Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Skazano emerytke :P 08.04.06, 00:36 to cos dla mnie :D musze brata postraszyc bo mie meczy co wieczor łupanka przez sciane hrhrhrhrhrh Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Nie mialy jak wrocic do domu... 09.04.06, 16:05 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8261703&rfbawp=1144591345.883&ticaid=11660 Glupota tego zdarzenia przewyzsza moje dobre samopoczucie :/ Odpowiedz Link Zgłoś