Dodaj do ulubionych

Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu)

IP: *.toya.net.pl 19.12.02, 21:59
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcinK Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 19.12.02, 22:12
      Dziś to mogła być ta mgła :-(

Pozdrawiam, MarcinK
      • Gość: Albert Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 19.12.02, 22:16
        Myślę, że nie. Po pierwsze dlatego, ze z powodu pogody odwołanoby go w
        ostatniej chwili, po drugie - minima są chyba zachowane, po trzecie - łodzki
        ATR leci dziś do Katowic, dokąd z bliżej nieznanych przyczyn nie może lecieć
        Embraer.
        • Gość: MarcinK Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 23:20
          Witam

No to może ktoś z Lublinka potwierdzi/zaprzeczy?

MK
          • Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 19.12.02, 23:41
            Nie, na pewno nie była to pogoda. O 23.25 było już zupełnie dobrze - mgła
            opadła.
            • Gość: robbie Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 10:52
              No ale decyzja o locie zapada trochę wcześniej. Więc gdy mieli raport pogodowy
              z Lublinka (pewnie koło 22) to widzialność była chyba 40 metrów... Nie wiem,
              nie znam sie na tych procedurach, ale na logikę musieli podjąc decyzje o locie
              z godzine lub wiecej przed odlotem z Warszawy, a wtedy mgła była "dość" gęsta...

pzdr
              • Gość: HackFinn Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.ipartners.pl / 217.153.38.* 20.12.02, 13:56
                No no okolo 22 mgla byla naprawde gesta.
                HackFinn
                • Gość: Albert Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 16:01
                  Rozumiem, że najlepiej przyjąć tłumaczenie, zgodne z własnymi życzeniami. Ale
                  ja jestem pewien, że odwołanie nie było spowodowane pogodą. Tymbardziej, ze
                  podobne warunki, a nawet gorsze, panowały również w innych miastach, które
                  posiadają ILSy podobnej kategorii i te same minima pogodowe, i tam lotów nie
                  odwołano.
    • Gość: FROST Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: 157.25.164.* 20.12.02, 16:23
      Jutro może już nie byc FROSTa ponieważ zapowiada się że dziś też będzie
      odwołany a na rano mam 18 paxów ( z ulicy, nie wycieczka)Jak oni dowiedzą się
      rano że nie polecą to będę wisiał na jednym z fioletowych legarów w terminalu.

Pozdrawiam mam nadzieję ze nie ostatni raz ;-)))

Adam
      • Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 16:38
        A ile było rezerwacji na poprzednie 2 odwołane rejsy?
        • Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 17:12
          A nie mogą odwołać tym razem Katowic, jak u nas jest duzo paxów?
          • Gość: FROST Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: 157.25.164.* 20.12.02, 19:55
            Gość portalu: aLBERT napisał(a):

> A nie mogą odwołać tym razem Katowic, jak u nas jest duzo paxów?

Też chciałbym wiedzieć tak więc to pytanie nie do mnie. Taxi z KTW kosztuje
            więcej niż ta z Łodzi do WAW, na poprzednie rejsy było tak sobie 5/3 5/10. Był
            nawet facet który już 5 raz sie zbierał aby polecieć i się po raz 6 zawiódł
            poiwedział że więcej nawet nie będzie próbował.

Adam
            • Gość: HackFinn Nie tym razem;) IP: *.ipartners.pl / 217.153.38.* 21.12.02, 10:11
              A jednak przylecial;) Klopoty pewnie wziely sie stad ze jeden z Brazyliszkow
              mial bodajze w srode awaryjne ladowanie w WAW i pewnie poszedl na przeglad,
              tylko czemu tylko Lodz na tym cierpi?
              Pozdrwiam HackFinn;)
      • Gość: marcin Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 13:33

zapowiada się że dziś też będzie
        odwołany

A jednak nie odwolali :-)
        Pozdrowienia dla wspolpasazerow.

• Gość: kasia Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.02, 13:43
          Muszę jutro dostać się z Warszawy do Łodzi, właśnie ok.22.30, miałam nadzieję,
          że przylecę tym samolotem, ale widzę, że chyba jednak nie i będę koczować do
          rana w Warszawie :(((
          • Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.toya.net.pl 21.12.02, 14:47
            Skoro w piątek już wszystko było ok, to myślę, że w niedziele lot się też
            odbędzie, tym bardziej, że na pewno będzie dużo pasażerów, bo ludzie
            przyjeżdżają z całego świata do rodziny w Łodzi na święta. Zbyt dużym i
            kosztownym problemem dla LOTu, byłoby odwołać taki pełny rejs.
            P.S. Bilet możesz kupić na stronie www.lot.pl (zaznaczając np. do odbioru na
            Okęciu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka