Gość: MarcinK Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 19.12.02, 22:12 Dziś to mogła być ta mgła :-( Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 19.12.02, 22:16 Myślę, że nie. Po pierwsze dlatego, ze z powodu pogody odwołanoby go w ostatniej chwili, po drugie - minima są chyba zachowane, po trzecie - łodzki ATR leci dziś do Katowic, dokąd z bliżej nieznanych przyczyn nie może lecieć Embraer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 23:20 Witam No to może ktoś z Lublinka potwierdzi/zaprzeczy? MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 19.12.02, 23:41 Nie, na pewno nie była to pogoda. O 23.25 było już zupełnie dobrze - mgła opadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 10:52 No ale decyzja o locie zapada trochę wcześniej. Więc gdy mieli raport pogodowy z Lublinka (pewnie koło 22) to widzialność była chyba 40 metrów... Nie wiem, nie znam sie na tych procedurach, ale na logikę musieli podjąc decyzje o locie z godzine lub wiecej przed odlotem z Warszawy, a wtedy mgła była "dość" gęsta... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.ipartners.pl / 217.153.38.* 20.12.02, 13:56 No no okolo 22 mgla byla naprawde gesta. HackFinn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Kolejne odwołanie !!!! IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 16:01 Rozumiem, że najlepiej przyjąć tłumaczenie, zgodne z własnymi życzeniami. Ale ja jestem pewien, że odwołanie nie było spowodowane pogodą. Tymbardziej, ze podobne warunki, a nawet gorsze, panowały również w innych miastach, które posiadają ILSy podobnej kategorii i te same minima pogodowe, i tam lotów nie odwołano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROST Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: 157.25.164.* 20.12.02, 16:23 Jutro może już nie byc FROSTa ponieważ zapowiada się że dziś też będzie odwołany a na rano mam 18 paxów ( z ulicy, nie wycieczka)Jak oni dowiedzą się rano że nie polecą to będę wisiał na jednym z fioletowych legarów w terminalu. Pozdrawiam mam nadzieję ze nie ostatni raz ;-))) Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 16:38 A ile było rezerwacji na poprzednie 2 odwołane rejsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.toya.net.pl 20.12.02, 17:12 A nie mogą odwołać tym razem Katowic, jak u nas jest duzo paxów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROST Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: 157.25.164.* 20.12.02, 19:55 Gość portalu: aLBERT napisał(a): > A nie mogą odwołać tym razem Katowic, jak u nas jest duzo paxów? Też chciałbym wiedzieć tak więc to pytanie nie do mnie. Taxi z KTW kosztuje więcej niż ta z Łodzi do WAW, na poprzednie rejsy było tak sobie 5/3 5/10. Był nawet facet który już 5 raz sie zbierał aby polecieć i się po raz 6 zawiódł poiwedział że więcej nawet nie będzie próbował. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Nie tym razem;) IP: *.ipartners.pl / 217.153.38.* 21.12.02, 10:11 A jednak przylecial;) Klopoty pewnie wziely sie stad ze jeden z Brazyliszkow mial bodajze w srode awaryjne ladowanie w WAW i pewnie poszedl na przeglad, tylko czemu tylko Lodz na tym cierpi? Pozdrwiam HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 13:33 zapowiada się że dziś też będzie odwołany A jednak nie odwolali :-) Pozdrowienia dla wspolpasazerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.02, 13:43 Muszę jutro dostać się z Warszawy do Łodzi, właśnie ok.22.30, miałam nadzieję, że przylecę tym samolotem, ale widzę, że chyba jednak nie i będę koczować do rana w Warszawie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Kolejne odwołanie !!!! (bez tekstu) IP: *.toya.net.pl 21.12.02, 14:47 Skoro w piątek już wszystko było ok, to myślę, że w niedziele lot się też odbędzie, tym bardziej, że na pewno będzie dużo pasażerów, bo ludzie przyjeżdżają z całego świata do rodziny w Łodzi na święta. Zbyt dużym i kosztownym problemem dla LOTu, byłoby odwołać taki pełny rejs. P.S. Bilet możesz kupić na stronie www.lot.pl (zaznaczając np. do odbioru na Okęciu). Odpowiedz Link Zgłoś