hubar 20.12.02, 19:02 No to Forum zamarło. Od 20 większość z Forumowiczów będzie się spotykać, gadać... w realu ;-) Ciekawe kto teraz będzie tu pisał. Ja własnie wychodzę. Kiedy wrócę, zobaczycie na Forum :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya Re: FORUM zamarło 20.12.02, 19:07 hubar napisał: > No to Forum zamarło. Od 20 większość z Forumowiczów będzie się spotykać, > gadać... w realu ;-) Większośc tzn. że nie wszyscy... więc nie generalizujmy ;-) > Ciekawe kto teraz będzie tu pisał. Ja może pisać nie będę, bo mnie rączki bolą ;-) -ale sobie chociaż co nieco poczytam, no i może coś dopiszę. Udanego spotkania do białego rana :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: FORUM zamarło IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:21 Co Wy robicie na spotkaniach? Siedzicie sobie przy stolikach, czy chodzicie, bo to, że rozmawiacie, to jasne. Czy przychodzą wszyscy? fajne to musi być, bo z tego co widzę, to bardzo sie przyjaźnicie. Z drugiej jednak strony anonimowośc jest OK. Dlatego ja chyba nigdy nie przyjdę. zola Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: FORUM zamarło 20.12.02, 22:53 Gość portalu: zola napisał(a): >> Co Wy robicie na spotkaniach? Siedzicie sobie przy stolikach, czy chodzicie, bo to, że rozmawiacie, to jasne. Siedzą, piją, lulki palą;-) - tak mi się zdaje bynajmniej na podstawie zapowiedzi zainteresowanych. >>Czy przychodzą wszyscy? fajne to musi być, bo >> z tego co widzę, to bardzo sie przyjaźnicie. Się przyjaźnią, a jak ładnie i kulturalnie się kłócą do tego :-) >>Z drugiej jednak strony anonimowośc jest OK. Dlatego ja chyba nigdy nie >>przyjdę. A ja przyjdę... Do trzech razy sztuka. Bo zanim jeszcze się II Spotkanie zaczęło, to już o III gadali. Proszę szanownych Forumowiczów, by nie brali sobie mojej opinii do serca. Ja tak tylko sobie mówię, nie jest to żadna ocena, bo nie mnie ludzi oceniać. A zresztą jesteście nieobecni, więc prawa głosu chwilowo nie , macie. A swoją drogą ja bym jakąś wartę na Forum postawiła, w końcu swego podwórka trzeba pilnować. pozdrawiam, sprzątająca swoje podwórko (zwane pokojem)hanya Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: FORUM zamarło 21.12.02, 00:14 hanya napisała: > A swoją drogą ja bym jakąś wartę na Forum postawiła, w końcu swego podwórka > trzeba pilnować. Wartownik Jasam obejmuje posterunek nr 1. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: FORUM zamarło 21.12.02, 00:27 Wreszcie się ktoś zlitował nade mną ;-) Bo już mi się dłużył ten dyżur... Przekazuję zatem Forum w dobre ręce :-) pozdrawiam dobranockowo, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: FORUM zamarło 21.12.02, 00:48 sprawdź kto sie bawi na spotkaniu podforum KFŁ Warta działa pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: FORUM zamarło 21.12.02, 04:36 Ja już wróciłem, chyba jestem ostatni. No nie mówię o Zlewie :P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: FORUM zamarło 21.12.02, 04:53 hubar napisał: > Ja już wróciłem, chyba jestem ostatni. > No nie mówię o Zlewie :P i słusznie, Hubcio:-))))Całkiem słusznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: FORUM zamarło 21.12.02, 04:55 hubar napisał: > Ja już wróciłem, chyba jestem ostatni. > No nie mówię o Zlewie :P i słusznie, Hubcio:-))))Całkiem słusznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: FORUM zamarło 21.12.02, 16:13 hubar napisał: > Ja już wróciłem, chyba jestem ostatni. Ja byłem w domu po 12. Znaczy po południu. Ten szum morza... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: FORUM zamarło 21.12.02, 11:11 No to forum "odemrze" (czytaj wróci do życia) jak już się wszyscy wyśpią :) Czyli jeszcze dłuuuuuuugo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: FORUM zamarło 21.12.02, 14:07 aż się sama zdziwiłam, ale niespałam już o 8.30.... muszę jeszcze zrobić trochę porządków i zacvznę się szykować na kolejną imprezę tym razem urodzinową, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: FORUM zamarło, wszyscy sprzątają?! 23.12.02, 02:06 Prawie wszystko posprzątane, wchodzę sobie na Forum i co widzę? qrcze ludzie co Wy teraz robicie? Odpowiedz Link Zgłoś