redakcja 23.12.02, 13:26 Wszystkim forumowiczom życzymy wspaniałych Świąt i jeszcze wspanialszego Nowego Roku! Bądźcie z nami, bądźcie sobą, bądźcie na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Oby Wam się... 23.12.02, 13:30 A ja życzę żeby Redakcja miała spokojne, śnieżne i mroźne święta oraz niezapomnianego sylwestra i miała do Nas jeszcze więcej cierpliwości w nadchodzącym roku; żeby Nam się dobrze tu pisało!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Oby Wam się... 23.12.02, 15:11 Życzę redakcji i forumowiczom: a) zdrowia - wszakże jak pisał Kochanowski to rzecz najważniejsza, b) szczęścia - bez tego lepiej nigdzie się nie ruszać, c) radości - świat jest zazwyczaj taki ponury, d) pieniędzy - tak, kochanych pieniążków nigdy nie za wiele, e) ??? czego Wam jeszcze trzeba? Dopiszcie. :-) P.S. 1 Acha, bym zapomniał. Życzę redakcji więcej obiektywizmu w artykułach o łódzkim MPK i mniej, że tak powiem, "wazeliniarstwa" w kierunku prezydenta Jerzego K. ;-) P.S. 2 W tym roku już nie dam rady stworzyć mojej oryginalnej i genialnej bombki. Z tego powodu na choince redakcji się nie powieszę ("powiesić się" - jak to brzmi; nie bierzcie tego dosłownie ;-) ). Obiecuję jednak, że w przyszłym roku na święta na drzewku redakcji zawiśnie piękny tramwaj (naturalnie nie w skali 1:1, bo wątpię, czy chinka by to wytrzymała). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Oby Wam się... 23.12.02, 19:38 michal.ch napisał: > na święta na drzewku redakcji zawiśnie piękny tramwaj (naturalnie nie w skali > 1:1, bo wątpię, czy chinka by to wytrzymała). :-) Ja jestem pewien, że Chinka nie wytrzyma tramwaju. Pozdrowionka :) jak zwykle wredny zamek, który moze jutro wreszcie przemówi ludzkim głosem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Mielony Re: Oby Wam się... IP: 217.98.105.* 23.12.02, 15:30 redakcja napisała: >bądźcie sobą ! A pozwolicie? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Oby van Zenobii 23.12.02, 15:44 To tak dla miłośników Gwiezdnych Wojen (naturalnie po moich autorskich przeróbkach). :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Oby Wam się... 23.12.02, 15:55 A i o Was w redakci Niech los pamięta przy miłych okazjach. A póki co, niech się daży i na Święta i na Nowy Rok. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Oby Wam się... 23.12.02, 18:51 Oby Ci się, Redakcjo, wszystko darzyło jak trza! I we Święta i po Świętach! Całym sercem życzy zamek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Oby Wam się... 23.12.02, 19:35 redakcja napisała: > Wszystkim forumowiczom życzymy wspaniałych Świąt i jeszcze wspanialszego > Nowego Roku! --Na wzajem Redakcji, na wzajem :D > Bądźcie z nami, --No w tym momencie akurat życzę tego samego, ale także abym mógł kiedyś pisać "Redakcja" w liczbie mnogiej! > bądźcie sobą, --A ja życzę pozostałej części Redakcji Gazety Łódzkiej, aby częściej byli z nami... > bądźcie na zawsze! --Tu Redakcja chyba nie wie czego życzy ;-) Zdrówka i pomyślności, kasy... a resztę sobie kupcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
podbijak Życzenia dla łódzkich kochanych cymbałów !!! 23.12.02, 19:55 I dyrygenta cymbalisstów - redakcję cymbalistów. Dosiego Roku Kochani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Oby Wam się... 23.12.02, 21:47 dzieci gazet nie czepiały :-) i Wszystkiego, wszystkiego i jeszcze mercedesa :-) pijaw_pozdrawiający Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Oby Wam się... 24.12.02, 09:25 Zdrowych, wespłych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i niech wam się w życiu układa... Odpowiedz Link Zgłoś